Pokaż pełną wersje : Ilośc potworków na całym servie na full respie.
Siemka wszystkim.
Ja chciałbym się dowiedzieć:
1. Ile jest wszystkich potworków na całym servie na full respie. ( np. wszystkich potworków na servie w czasie full respa jest XXXX tysięcy )
2. Ilość danych potworków na całym servie na full respie. ( np. Orców na całym servie na full respie jest XXXX - chodzi mi tu o liste wszystkich potworków i ich ilość )
:confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused:
Chciałbym się was zapytać czy też chcielibyście to wiedzieć oraz, czy możliwe by było zapytanie się o to CipSoftu ( np. czy tibial.pl mogła by wysłać maila z tym pytaniem do CipSoftu ) ??
Pozdrawiam wszystkich :D :] i mam nadzieję, że spodoba wam się ten pomysł :)
Według mnie CipSoft tego nie ujawni, a policzenie tego jest NIEMOŻLIWE chodząc po całej tibii i licząc :P no chyba, że masz 250 lvl i przez 3 dni będziesz sam na serwerze :P. Mnie nie obchodzi ile jest np. DLi w tibii na full respie ponieważ jest to wg. mnie zbędne
Xan Arcanist
31-10-2005, 18:57
A po co Ci ta wiedza ? :p
TO SOBIE POLICZ !!! NIKOGO TO NIE OBCHODZI ILE JEST POTWORÓW NA FULL RESP. . Z takimi idiotycznymi pytaniami to idź na strone http://www.tibiahumor.net i nie wracaj ....
Tomcio Pall
31-10-2005, 19:16
Temat troche bez sensu bo kogo obchodzi ile jest potworkow w calej tibi na full respie.
@up
nie musisz go odrazu wyzywac
Na full respie zaraz po server save, wszystkie spawny, nie liczac potencjalnych bosow to dokladnie 27 542 potwory.
Sozemego
01-11-2005, 19:05
Moze moglbys ujawnic skad to info ? [;
zimne_piwo
01-11-2005, 20:38
ja proszę o liczbę taboretów na serwie po sejwie ok?
tylko nie liczcie tego co założył ten temat ....
normalnie ludzie to się prześciagają kto będzie najgłupszy :( nie dość, że w grze trzeba się odganiać od ludzi typu: daj mi zaproszenie to pokaże Ci fajną sztuczkę w domku -.- to jeszcze wchodzisz na forum a tu taki ktoś zadaje pytanie, od którego zależą losy świata :( i co następne ilość trawy? może piasek też policzymy?
Siemka wszystkim.
Ja chciałbym się dowiedzieć:
1. Ile jest wszystkich potworków na całym servie na full respie. ( np. wszystkich potworków na servie w czasie full respa jest XXXX tysięcy )
2. Ilość danych potworków na całym servie na full respie. ( np. Orców na całym servie na full respie jest XXXX - chodzi mi tu o liste wszystkich potworków i ich ilość )
:confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused:
Chciałbym się was zapytać czy też chcielibyście to wiedzieć oraz, czy możliwe by było zapytanie się o to CipSoftu ( np. czy tibial.pl mogła by wysłać maila z tym pytaniem do CipSoftu ) ??
Pozdrawiam wszystkich :D :] i mam nadzieję, że spodoba wam się ten pomysł :)
1. Tyle samo co przy pustym - te ktore gracze w tym czasie zabili
2. tak samo jak w punkcie 1
Tak bardzo chcialbym wiedziec bo to baaardzo intrygujace.
Pedant....
Na full respie zaraz po server save, wszystkie spawny, nie liczac potencjalnych bosow to dokladnie 27 542 potwory.
a z kąd ty o tym wiesz?Wiesz co jak ja sie nabiegałem to naliczyłem tylko 27 540 .tego typu odpowiedzi są conajmniej żałosne,zwracam honor jeśli powiesz nam z kąd to info
Zabijaka
03-11-2005, 22:17
Lepiej niepiszcie nic bo zauwazylem ze niedajecie sobie rady z odpowiedzia B)
Nie moge ujawnic skad te info, poniewaz ktos moglby miec przez to problemy... Przykro mi. Jezeli komus sie to nie podoba to lepiej niech nikt nie pisze.
Phoelerius
09-11-2005, 12:20
Ja mam pomysl jak to policzyc. :D
Niech kazdy sobie wybierze potworka i niech policzy ile ich jest po serwer save.
Potem sie to doda i bedziemy wiedziec.
Ja policzylem ile jest BK, az 1. xD
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.