zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Ilośc potworków na całym servie na full respie.

Kofe
31-10-2005, 18:42
Siemka wszystkim.
Ja chciałbym się dowiedzieć:
1. Ile jest wszystkich potworków na całym servie na full respie. ( np. wszystkich potworków na servie w czasie full respa jest XXXX tysięcy )
2. Ilość danych potworków na całym servie na full respie. ( np. Orców na całym servie na full respie jest XXXX - chodzi mi tu o liste wszystkich potworków i ich ilość )

:confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused:

Chciałbym się was zapytać czy też chcielibyście to wiedzieć oraz, czy możliwe by było zapytanie się o to CipSoftu ( np. czy tibial.pl mogła by wysłać maila z tym pytaniem do CipSoftu ) ??

Pozdrawiam wszystkich :D :] i mam nadzieję, że spodoba wam się ten pomysł :)

Nagrix
31-10-2005, 18:53
Według mnie CipSoft tego nie ujawni, a policzenie tego jest NIEMOŻLIWE chodząc po całej tibii i licząc :P no chyba, że masz 250 lvl i przez 3 dni będziesz sam na serwerze :P. Mnie nie obchodzi ile jest np. DLi w tibii na full respie ponieważ jest to wg. mnie zbędne

Xan Arcanist
31-10-2005, 18:57
A po co Ci ta wiedza ? :p

Xetor
31-10-2005, 18:59
TO SOBIE POLICZ !!! NIKOGO TO NIE OBCHODZI ILE JEST POTWORÓW NA FULL RESP. . Z takimi idiotycznymi pytaniami to idź na strone http://www.tibiahumor.net i nie wracaj ....

Tomcio Pall
31-10-2005, 19:16
Temat troche bez sensu bo kogo obchodzi ile jest potworkow w calej tibi na full respie.

@up
nie musisz go odrazu wyzywac

Ozon18
31-10-2005, 20:40
Na full respie zaraz po server save, wszystkie spawny, nie liczac potencjalnych bosow to dokladnie 27 542 potwory.

Sozemego
01-11-2005, 19:05
Moze moglbys ujawnic skad to info ? [;

zimne_piwo
01-11-2005, 20:38
ja proszę o liczbę taboretów na serwie po sejwie ok?
tylko nie liczcie tego co założył ten temat ....
normalnie ludzie to się prześciagają kto będzie najgłupszy :( nie dość, że w grze trzeba się odganiać od ludzi typu: daj mi zaproszenie to pokaże Ci fajną sztuczkę w domku -.- to jeszcze wchodzisz na forum a tu taki ktoś zadaje pytanie, od którego zależą losy świata :( i co następne ilość trawy? może piasek też policzymy?

Barts
01-11-2005, 20:42
Siemka wszystkim.
Ja chciałbym się dowiedzieć:
1. Ile jest wszystkich potworków na całym servie na full respie. ( np. wszystkich potworków na servie w czasie full respa jest XXXX tysięcy )
2. Ilość danych potworków na całym servie na full respie. ( np. Orców na całym servie na full respie jest XXXX - chodzi mi tu o liste wszystkich potworków i ich ilość )

:confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused:

Chciałbym się was zapytać czy też chcielibyście to wiedzieć oraz, czy możliwe by było zapytanie się o to CipSoftu ( np. czy tibial.pl mogła by wysłać maila z tym pytaniem do CipSoftu ) ??

Pozdrawiam wszystkich :D :] i mam nadzieję, że spodoba wam się ten pomysł :)
1. Tyle samo co przy pustym - te ktore gracze w tym czasie zabili
2. tak samo jak w punkcie 1
Tak bardzo chcialbym wiedziec bo to baaardzo intrygujace.
Pedant....

Hokage
03-11-2005, 20:30
Na full respie zaraz po server save, wszystkie spawny, nie liczac potencjalnych bosow to dokladnie 27 542 potwory.

a z kąd ty o tym wiesz?Wiesz co jak ja sie nabiegałem to naliczyłem tylko 27 540 .tego typu odpowiedzi są conajmniej żałosne,zwracam honor jeśli powiesz nam z kąd to info

Zabijaka
03-11-2005, 22:17
Lepiej niepiszcie nic bo zauwazylem ze niedajecie sobie rady z odpowiedzia B)

Ozon18
03-11-2005, 23:12
Nie moge ujawnic skad te info, poniewaz ktos moglby miec przez to problemy... Przykro mi. Jezeli komus sie to nie podoba to lepiej niech nikt nie pisze.

Phoelerius
09-11-2005, 12:20
Ja mam pomysl jak to policzyc. :D
Niech kazdy sobie wybierze potworka i niech policzy ile ich jest po serwer save.
Potem sie to doda i bedziemy wiedziec.

Ja policzylem ile jest BK, az 1. xD