Pokaż pełną wersje : Golden helmet quest !
Wykonany przez 118 EK
http://rapidshare.de/files/7019701/Golden_Helmet-quest.rec.html
Palek Demon
31-10-2005, 22:24
Lol jest aby qest na golden helmet??xD
oO :O !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! omg...how can it be...?
Ale...jak co gdzie...skad wiesz czy to nie fake?;p
00:55 Phoelerius: To bedzie filmik przedstawiajacy droge z polnocnego respa dargow do DP w miescie Ankh
00:55 Phoelerius: Poniewaz Rogu nie wie jak wrocic z dragow:(
Naprawde nam przykro panie Rogu... ;(
Draconis Dragontooth
01-11-2005, 00:06
jezu to jest antica .. jest na tym servie pare golden helmetów , magic longswordów , thunder hammerów ,great axów .. jest też druid który wali ue .. poprostu stary server .. kiedyś demon helmet miał defa tyle ile crown i wypadał z draga .. a golden helmet bodajże z demona ..
Draconis Dragontooth
01-11-2005, 09:14
ueah :> ots rox...
AFFF ... to nie ots .
Fillipex
01-11-2005, 09:24
Po 1 to wogole to nie jest "golden helmet quest" tylko poprostu pokazanie ze ten kolo go ma... a to ze ma to nic dzienrgo bo na Anticce jest pare tych helmetow i albo on go mial poprostu ze starszych wrsji Tibii albo pozyczyl od kogos zeby zaszpanowac i sie cieszy.... ;/
@Up: a po drugie?
Jeśli to serv Antica to nic dziwnego, że ma koleś g helmeta, żeby chociaż pokazał pokój z skrzynką g helmetem to już można byłoby się troszkę po zastanawiać. Nie chodzi o droge, tylko o sam final room.
A na dodatek w vipach ludzie jak Arieswar i Wolsonik :)
Napewno od ktoregos pozyczyl :)
Palek Demon
01-11-2005, 10:46
a ten qs jest robiony po tym update ??:P
ten helmet za***iś**e wyglonda na glowie jescze g arm g buty :p i komplet xD
Czy mi sie pomylilo czy w temacie jest napisane Golden Helmet Quest ?
A tak poza tym to filmik to jeden wielki szpan tego kolesia i co za debil nie zna drogi z dragow do depo ?
Palek Demon
01-11-2005, 11:22
Moze sie myle ale to jego kumpel nieznal drogi a nie on ;/ fakt faktem szpanuje troche ale kazdy mu pozazdrosci bo ładny ten helmik :)
ueah :> ots rox...
Nieda się nagrywać TbiCamem na ostach z powodu zakończenia "host xxx port xxx" Przynajmniej na 7.5, 7.4. Na 7.1 chyba się jeszce dało.
Ja jestem tym "debilem" ktory nie zna drogi z dragonow do ank :(
Ja jestem tym "debilem" ktory nie zna drogi z dragonow do ank :(
gratulacje
Palek Demon
01-11-2005, 14:54
HA MIałem racje ze to nie on tylko kumpel a pozatym co to takiego ja nawet niegdy ta niebylem bo nie mam PACC a tak pozatym jeszcze sie nauczysz drogi :p
"WIEM GDZIE JEST QUEST!!!!!PLX PLX Chccecie Fiedziec?;d" quest jest pomiedzy gdańskiem a warszawą na trasie do płocka pomiedzy(...)
na kij piszesz ze odkrył drogę na g helmet questa;] zastanow sie co piszesz -.-' ¬¬ a film z g helmetem widze juz po raz ęty...
nie rozumie tylko dlaczego 13latek lub BARDZO dojrzaly 15latek obraza mnie i wysmiewa moja niewiedze... troche mnie to boli ale to tylko swiadczy o was i o calym tym serwisie...
phoeleriusek
01-11-2005, 17:43
Muhumuahahahaahahahahahahahahahahahahahah :D
Ale niektorzy z tego forum sa pierd****** :-|
Edit:
Ej czemu nikt nie mowi ze mam zje**** skille ?
-.-
masz zje**** skille
a tego golden helmeta dostał od gm'a a wy myslicie ze to wypadalo z demcia jak byl jakis bugg ^^
jeszcze raz masz zje**** skille
bez sensu troszke ten filmik...:P a najlepszy jest ten koles ktory napisal "co za debil nie zna drogi z dragow do ank??"... spojrzcie na jego lvl i podpis:P:P:PP
p.s. masz z***ane skille:P:P
Sorcers of titania
02-11-2005, 00:12
Muhumuahahahaahahahahahahahahahahahahahah :D
Ale niektorzy z tego forum sa pierd****** :-|
Edit:
Ej czemu nikt nie mowi ze mam zje**** skille ?
-.-
Popieram popieram :)
Ps@
Masz z***ane skille :P ?
Sorcers of titania
02-11-2005, 00:15
A CO DO WLASCICIELA G HELMA!
@Najs ;p
Golden helm bodajze kolo 1.2mln na antice :)
Przynajmniej tyle zaplacil moj znajomy O.o
masz zje**** skille
a tego golden helmeta dostał od gm'a a wy myslicie ze to wypadalo z demcia jak byl jakis bugg ^^
nOOb uciekał od nOOba a nOOb go gonił...
Jak takis twardy to sam se takie skille nabij :evul:
Hah skille może i ma słabe, ale chłopak potafi expować ;)
nups...
@Phoe PGPGPGPG!
chyba nikt się na to nie nabrał, trochę bezsensu filmik
ps: ile jest g.helmetów na Antice ?
ps: Phoeleriusek masz trochę zj***ne skille
Jezu Tak Jak Pisalem Wczesniej Hu** A Nie Quest !! Nie Ogladac :/ !!
Lord River
03-11-2005, 10:42
debilny film nie sciagac ! autor to idiota...zasmieca tylko forum nób ;p X(
Omg omg omg...
@Rogu...debilom nie przedstawiaj takich rzeczy xD
hrhr dla nich moze plate armor to jak dla Ciebie E plate :D
PS: PHOE MASZ ZA***ISTE SKILLE!!!!!!
PS2:Sry za tamtego posta na górze (mój pegazus fazuje cuścik)
Draconis Dragontooth
03-11-2005, 14:36
masz zje**** skille
nie bug tylko tak bylo , dużo updatów temu .. jak jeszcze tibia była "baaaardzo kwadratowa" , nie wiesz to się nie udzielaj ...
Wiecie co !! znalazlem dzis sova !! w dp w ab'dendriel lezal na ziemi !! wiec to prawda ze na antice rary na ziemi leza !! 8o
Gratuluje g helmeta ale powiem tak
To niejest zaden filmik z questem tylko szpan skoro filmik mial byc nagrany zeby pokazac droge to poco zostal umieszczony na forum :| skile moga byc zalezy gdze jak expisz i ile skilujesz jesli ci stykaja to poco leprze (kiedys same wpadna i tak) teraz z czystej ciekawosci zrobiles quest czy kupiles helmet prosze oszczera odpowiedz
phoeleriusek
03-11-2005, 18:47
Wiecie co !! znalazlem dzis sova !! w dp w ab'dendriel lezal na ziemi !! wiec to prawda ze na antice rary na ziemi leza !! 8o
Kupie SoVa tego!!!
5K + dead snake? kkkkkkkkkkkk? 8o
Gratuluje g helmeta ale powiem tak
To niejest zaden filmik z questem tylko szpan skoro filmik mial byc nagrany zeby pokazac droge to poco zostal umieszczony na forum :| skile moga byc zalezy gdze jak expisz i ile skilujesz jesli ci stykaja to poco leprze (kiedys same wpadna i tak) teraz z czystej ciekawosci zrobiles quest czy kupiles helmet prosze oszczera odpowiedz
Hiehiehiehie a wiesz po co? Żeby nOObom pokazać co to złoto xD
Phoelerius
06-11-2005, 17:07
http://i3.photobucket.com/albums/y92/PhoexD/Others/hotsquest.jpg
Aval'yah
06-11-2005, 17:11
E.. ten screen to nie jest przypadkiem final room z Time ring Questu?
lol..
Bardzo ładny screen.
Jeśli to nei fake - BIG gratz dla Ceibie!
Hmm ciekawe jak za te mwalle sie dostałeś ;> Ale dziwne mi sie troche t owydaje... żadnej bramki lvl... :|
Ciasteczkowy
06-11-2005, 20:41
Aaaaaaaaa 8o 8o 8o Dam Ci BP noobów z tego forum jak mi powiesz jak to zrobiłeś!!!111 Jak to Piomos mówi: BLZ BLZ BLZ BLX plax!11oneoenoen1!!11!!!
Jakbym Cie nie znał to bym nie uwieżyl. To nie fake ;)
EDIT:
Ahaha ja już wiem jak go zrobic. Muhauehuaehuaeu:
You see a golden helmet (Arm:12).It weighs 32.0 oz.
It's the famous Helmet of the Stars.
Muhae. Tam trzeba wyciąć dziure w podłodze... niby poco on ma piłe w plecaku? Omogmogmoggmog First Golden Helmet on Askara!!!
lol,interesujące:p
Aż pokombnuje nad tym.xD
hm...ten ss to niby miejsce questu,ta? no ciekawe...ale sadzac po mapie to znajduje sie pewnie za magic wallami a nieliczni wiedza jak je przejsc...ale zamieszania narobiles.
@maVes --bramka moze byc dalej :P
jesli to wszystko prawda...
Banshe ___
07-11-2005, 17:19
czlowieku nie oszukuj lodzi i nie ******* ze masz golden helmet bo to zwyklt fake albo ots ten filmik pokazuje golden helmet na otsie nie sciagjacie go bo jest bez sensu X(
Phoelerius
07-11-2005, 17:59
czlowieku nie oszukuj lodzi i nie ******* ze masz golden helmet bo to zwyklt fake albo ots ten filmik pokazuje golden helmet na otsie nie sciagjacie go bo jest bez sensu X(
hi
noob
bye
zgadzam się z przedmówcą...
zatkało mnie
http://photobucket.com/albums/y92/PhoexD/ to jego albumik
on ma czegos takoego more
a daj ss jaknie ma walli tak ze da sie przejsc to uwierza ludzie
nOOb uciekał od nOOba a nOOb go gonił...
Jak takis twardy to sam se takie skille nabij :evul:
Hah skille może i ma słabe, ale chłopak potafi expować ;)
nups...
@Phoe PGPGPGPG!
hmm ... ciekawe ... skille ziebane... na maxa... pozatym, ten helmet fajnie wyglada... ale 1 def wiecej od hota to tez nic takiego wielkiego... co do expienia ... moglbys sie postarac o wyzszy lvl
ps .. ziebane skille
http://photobucket.com/albums/y92/PhoexD/Others/?action=view¤t=hotsquest.jpg
- ciekawe co to za quest ? :] ... piekny fake ... nie ma co :D
http://photobucket.com/albums/y92/PhoexD/Others/?action=view¤t=Yousee138goldcoins.jpg
- ale to jest dosc ciekawe...
Lol was pogieło.To nie fake!! Naprawde musiał wycinać dziure w podlodze.Ja tam chciałem się dostać ale padłem.Bo dokopałem sie do Annihilatora (na faccu ^.^)
[QUOTE=Rogu]Wykonany przez 118 EK
Po pierwsze:w tibi nie mozna brać do plecaka,baga,ani w reke nie mozna brać zadnych zwierzat,no wiecie o co mi chodzi
Po drugie:czy to tibia się wali czy ja przedawkowałem z tymi filmami??golden helmet ma arm 12?????!!!!!! :o :confused:
Płakać mi się chce :) B) :( :o :confused: ;(
''Lol was pogieło.To nie fake!! Naprawde musiał wycinać dziure w podlodze.Ja tam chciałem się dostać ale padłem.Bo dokopałem sie do Annihilatora (na faccu ^.^)'' Orginanie napisane przez tego nooba co założył temat
Powiedz jak cię mogli dopuścić do komputera
o boże :baby: :baby:
Adam the jedi master
10-11-2005, 15:56
@up
Ale z ciebie noob
Do plecaka da sie brać nawet trolle bo sam wypakowałem kiedyś torbe nimi
A raty nosiłem na sell
Jak nie wiedziałem że da si krew brać z zwierząt leżących na ziemi to brałem je do ręki. A jeleniami obciążam czasem lootbagi żeby mi nikt ich nie zwinął.
Olorion.
10-11-2005, 15:57
A jeleniami obciążam czasem lootbagi żeby mi nikt ich nie zwinął.
so cute :)
''Lol was pogieło.To nie fake!! Naprawde musiał wycinać dziure w podlodze.Ja tam chciałem się dostać ale padłem.Bo dokopałem sie do Annihilatora (na faccu ^.^)'' Orginanie napisane przez tego nooba co założył temat
Powiedz jak cię mogli dopuścić do komputera
o boże :baby: :baby:[/QUOTE]
.......no koment blz fri itam...blz dand bi stjupit i lje i dzoke?jes i are? :baby:
I kogo tutaj dopuścili -.-
Lol was pogieło.To nie fake!! Naprawde musiał wycinać dziure w podlodze.Ja tam chciałem się dostać ale padłem.Bo dokopałem sie do Annihilatora (na faccu ^.^)
do anni sie dokopales...ta...
Ekhm co ty bierzesz? ^.-
Raks Ninja
11-11-2005, 20:32
ja nie mam zdania na ten temat,mozliwe ze taki quest istnieje ale zrobic takiego ssa na otsie to nie jest zaden problem; d
Aaaaaaaaa 8o 8o 8o Dam Ci BP noobów z tego forum jak mi powiesz jak to zrobiłeś!!!111 Jak to Piomos mówi: BLZ BLZ BLZ BLX plax!11oneoenoen1!!11!!!
Jakbym Cie nie znał to bym nie uwieżyl. To nie fake ;)
EDIT:
Ahaha ja już wiem jak go zrobic. Muhauehuaehuaeu:
Muhae. Tam trzeba wyciąć dziure w podłodze... niby poco on ma piłe w plecaku? Omogmogmoggmog First Golden Helmet on Askara!!!
żal ci dupe ściska, gówniarzu (viza)
Ciasteczkowy
12-11-2005, 11:33
Wyzywam Cie lamusku?:> O jaką vize Ci chodzi?? A co do tego BP noobów mogłem dopisać: BP noobów + Piamos
Nawet sie nie przyznasz frajerzyno. Jestem noobem? Wyeliminuj mnie z gry dzieciaku to pogadamy ;)
to zdjecie
hmm, jesli mi tylko jeszcze powiesz, ze ten helm masz z tamtej skrzyni co ja widac jak sie blisko m wali podejdzie, wysmieje cie w twarz,
jesli nie, to jestes z okresu dostepnosci do 'innych' przedmiotow i tylko to cie wyroznia
btw, strasznie mocno ci mlw swieci :F
o mlw cofam, ciemnosc widze :F
Filmik zaje.bisty. A ta akcja. Miodzio. Polecam ściągnąć i obejrzec pare razy bo takiego cuda nie widzi sie na codzień.10/10. Gdyby były oscary za najlepsze filmy w Tibi dostał bys nominacje we wszystkich kategoriach. A tak na powaznie ;]. Nie pierdo-lcie głupot. Robiłem tego questa 10 postaciami na MC w tym dziewięciu 11druidów i raz nawet padłem od tych cave ratów co trzeba tam zabić jak sie przez 2 poison fieldy przejdzie. I nie pieprzcie głupot ze tylko na Antice są te hełmy. Ja na 3 innych serwach widziałem na trade jak gościu powiedział ze mi da golden helmet i golden buty jak sie zaloguje na jego stronce.Jak chcecie sie dowiedzieć szczegółów na temat jak tego questa zrobić to zadzwońcie do mnie 0-700-997-997(Koszt:Zrobienie z siebie totalnego nooba+22%vat) albo wyslijcie smsa o treści "G0lden helmet" na numer 7999 (Koszt: Zrobienie z siebie totalnego nooba+22%vat).
Trade my items in Antica (7xGolden helmet,2 snakes and 7/8bp UH) for your items in Testera. Msg me.
sam sobie sie dziwie ze czasami tu zagladam.... o.O
Nieznajomy nalesniczek
13-11-2005, 15:00
o jejku to nie jest golden helmet quest widac ze noob
Phoelerius
14-11-2005, 11:24
sam sobie sie dziwie ze czasami tu zagladam.... o.O
To tak samo jak ja. xD
You have requested the file Golden_Helmet-quest.rec (73280 Bytes). This file has been downloaded 3545 times already. WOOOWWWWW 8o
Proponuje wam panowie wyjść.
Pogromca^^
14-11-2005, 21:42
ty napewno kupiles albo zlotowales tego g helmeta i zacieszasz morde jak bys zrobile tego questa to bys pokazal :) a ten rogu to pozadny deny :p i nie umie grac z kad tacy ludzie sie wzieli
co to znaczy " pozadny deny " bo ja jakos nie znam tego waszego "slangu" :|
a jesli nie potrafi grac... to tak jak piomos napisal "Wyeliminuj mnie z gry dzieciaku" <g>
Nawet sie nie przyznasz frajerzyno. Jestem noobem? Wyeliminuj mnie z gry dzieciaku to pogadamy ;)
O bosheee typowy PA z wyzszym lvlem od swojej "ofiary", niestety takich noobw w tibii jest coraz wiecej... ;( ;( ;(
Sam sie wyeleminuj dla wlasego dobra bo tibia robi ci wode z mozgu debilu(jezeli takowy posiadasz oczywiscie). X( X( X(
jak mozna kogos "społer abiusowac" na forum.... :confused:
jak mozna kogos "społer abiusowac" na forum.... :confused:
Co ku***??? :o
Ja wam powie ludzie, ze wsztstko teraz w dupi. Miejsce,ktorego szukalemi zbieralem informacje, juz prawie wiedzialem gdzie kopac okazalo sie niedostepne.
Dlaczego Cip-y nie informuja o questach, ktore wywalaja. Czlowie czas marnuje...
to samo....
Yhy? Bije cie ktos w domu czy cio... bo nie kapuje... X(
Ja mam dwadzieścia lat, Ty masz dwadzieścia lat przed nami siódme niebo !!!
Ja mam dwadzieścia lat, Ty masz dwadzieścia lat przed nami siódme niebo !!!
Jasne... Warka...
lol, to nie jest żaden golden helmet qest tylko facet se go kupił przecież na anticy kilka jest no nie B)
Nie jest to ots, ale nie wiadomo skad ten player ma golden helmet < ie wiadomo czy zrobil questa albo moze kupil go poprostu>
moze dostal za znalazienie jakiegos powaznego bladu w grze !!!!!! :o
MOAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHA :evul: :evul: :evul:
Ja wiem skąd on go ma B)
Komornik dał mu za to że zdobył stary dług elfów !!! Stawiali opór to trzeba było zabić !!!
Alez to zajefajny quest... :]
a łyszka muwi niemoszlife !!!!!!!!!!!!
BYKOM STOP !!
przestancie juz tu PI~ na tym forum o tym helmecie bo nawet jesli go kupil to mozecie byc pewni ze na niego jest quest przeczytali byscie wypowiedz knighmare na tibia news o tym ile mapy jest odkryte i o tym ze na wiekszosc rarow jest quest dostepny
wiec nie pi~
teraz to w tibi sami pg-amerzy nic nie chca odkrywac tylko widza expienie dlatego ta tibia staje sie coraz bardziej monotomna a wiec stfu
btw jesli ktos powie ze jestem noobem niech zachowa to dla siebie ja o tibi wiem swoje i stfu poraz kolejny
widac ze nawet "pg-amerzy" maja czas na rozwiazanie takich questow jakich tobie sie nie udalo wykonac
Nosso Mc'Furry
20-11-2005, 02:35
widac ze nawet "pg-amerzy" maja czas na rozwiazanie takich questow jakich tobie sie nie udalo wykonac
To nie jest quest widać bo koleś zabardzo się jarał tym helmetem na 100% pożyczył od jakiegoś hlvlowca który miał ten helmet omg i po co oszukiwać ludzi?
@Rogu
Co za Idiota poszedł na dragi i nie wiedział jak z nich wrócić o.O
ja nie znam tej drogi....
To nie jest quest widać bo koleś zabardzo się jarał tym helmetem na 100% pożyczył od jakiegoś hlvlowca który miał ten helmet omg i po co oszukiwać ludzi?
@Rogu
Co za Idiota poszedł na dragi i nie wiedział jak z nich wrócić o.O
LOL ty bys sie nie rajcowal jak bys znalazl? ^.-
ale fakt faktem-to nie musi byc prawda
Chris Master
22-11-2005, 16:03
CZe phoeleriusek xD to ja twoj stary qmpel bodziox, gz helmeta xD tak naprawde domyslam sie skad go masz ...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.