PDA

Pokaż pełną wersje : Conecction failed from Server

Michak01
01-11-2005, 08:38
Nie rozumiem. Ale na takich światach jak Danubia askara i jeszcze innych nie można połączyc się z serwerami. Nie rozumiem wbo w NA STRONIE GŁÓWNEJ.
w też nie. Co to znów jest. czy cos o tym wiecie i czy tak samo wam się dzieje :( :(

Shinjix
01-11-2005, 08:40
Wejdź na tibia.com do "who is online" i sprawdz, czy servery sa online, a potem zakladaj glupie tematy.

Trener
01-11-2005, 08:43
Niekoniecznie głupie tematy.

Część Niemieckich serwerów jest wyłaczona a pytanie jest dlaczego?

Czyszczenie odbywa się o 9.00 naszego czasu, a kolega chciałby się dowiedzieć dlaczego serwery są powyłaczane.

Ciekawe, czy Ciebie tez "pojadą" jak będziesz chciał się diwedzieć dlaczego są powyłączane serwery?

Michak01
01-11-2005, 08:43
No dobrze. Faktycznie jest OF ale co to oznacza. I kiedy będzie można normalnie grać. Gram długo i pierwszy raz coś takiego widzę B)
I dzięki:]
Wiecie dlaczego tak się stało. ???
Narazie nic mi nie wiadomo :confused:

ragafewee
01-11-2005, 09:24
Niekoniecznie głupie tematy.

Część Niemieckich serwerów jest wyłaczona a pytanie jest dlaczego?

Czyszczenie odbywa się o 9.00 naszego czasu, a kolega chciałby się dowiedzieć dlaczego serwery są powyłaczane.

Ciekawe, czy Ciebie tez "pojadą" jak będziesz chciał się diwedzieć dlaczego są powyłączane serwery?

hjak bys kolego mogl zauwazyc to czysczenie przewaznie trwa 5 minut a nie 2h -.- Cos sie s*******ilo bo na aure niemoge wejsc od 9 do 10:30. -.-

Primavera
16-10-2006, 21:00
mam dosyc tego chce isc expic a tu ERROR i kupa :/ arkurat wtedy kiedy mam czas i natchnienie do expienia to error... oni to pewnie specjalnie robie zeby danubia zostala w tyle :P
nic innego nie pozostalo tylko imprezowac xD oto moje zdjecie z klubem tibijczykow http://pixelz.dyn.pl/PUB/jack/zdjecie***** tak sie bawia najlepsi
pozdro xDD