Pokaż pełn± wersje : Mount Sternum- Info
Chciałbym się spytać co moge napotkać w mount sternum tzn wiem że cyce ale przeczytałem że w podziemiach MS s± ghule czy s± tam również jakie¶ inne potwory:P???
tak ghoule a jak sie postarasz to i geomancera znajdziesz
Ja sie starałem ale Geomancera nie spotkałem,gdzie one s±??
Z ghoulami s± także szkielety i raty:P
Cyce, ghule, ze 2 dsy, geomancer a blisko geomancera GS :). Nie wiem co za gsem.
Daleko jest geomancer od questa z noble arm?
Jest gs, a gdzie¶tam daleko, głęboko jest fire elemental, tylko do tej pory nie wiem, jak się do niego ryckiem dostać (trza było użyć hmmów). Jedno z drugim nie ma ze sob± nic wspólnego. Nie pytaj, bo i tak nie dostaniesz odpowiedzi ;]
@Arkan: jak się postarasz, to znajdziesz.
W głębokich podziemiach można spotkać: gs, fe, geomancer, dwa dwarfy guardy, 2-3 soldiery, parę poison spiderów, bodajże kilka trolów i slimy gdzie¶ na -8 lev. (dawno nie byłem, nie pamiętam dokładnie)
@Maleto: dsy? hmm... nie przypominam sobie...
Oryginalnie dodany przez Raynold
@Maleto: dsy? hmm... nie przypominam sobie...
Sa tylko trzeba kilowa uzyc.
Pozatym nikt jeszcze ratow i cave ratow nie wymienil :)
A tak pozatym to wczoraj wszedlem do jednej z ostatnich z lewej kopalni dwarfow i wyszedlem w MS 3h pozniej :)
Daleko jest geomancer od questa z noble arm?
Tak. Ale tu o questach nie rozmawiamy.
BTW. Gremlin zrób sobie avatara bo ten nowy obraz rangi nie rzuca się w oczy... :D
Edit:
Z ghoulami s± także szkielety i raty
Pozatym nikt jeszcze ratow i cave ratow nie wymienil
X( :P
Ja tam bylem... ale tylko ghoule zzabijalem i szkielety :))
Oryginalnie dodany przez Raynold
Jest gs, a gdzie¶tam daleko, głęboko jest fire elemental, tylko do tej pory nie wiem, jak się do niego ryckiem dostać (trza było użyć hmmów).
Podpowiem ci, ze od dolu ;)
Cainghorn
15-05-2004, 16:28
Daleko pod ziemia jest jeszcze komnata z orkami (zwyklymi, spearmanami i warriorami). Za Gsem jak idzie sie od strony mt. sternum;). Pod ziemia jest jeszcze kupa cave ratow, pare trolli. Dzisiaj pare godzin tam lazilem..... Prawie mi sie torche skonczyly....
Oryginalnie dodany przez Gremlin
A tak pozatym to wczoraj wszedlem do jednej z ostatnich z lewej kopalni dwarfow i wyszedlem w MS 3h pozniej :)
Hehe, też tak miałem :P
Oryginalnie dodany przez Polin
Podpowiem ci, ze od dolu
Tyle to wiem, tylko nie wiem jak się tam dostać :/ No ale poszukam jak będę miał troszku więcej wolnego czasu
A tak w gruncie rzeczy to gdzie to jest??
Pasorzytek
16-05-2004, 09:23
a gdzie jest zejscie na dol?? ja tylko do gory zjandywalem a ms jest http://tibia.pl/images/maps/tibia_map.gif spojtrz na mape powieksz sobie i pod kazo roche na lewo !
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.