Pokaż pełn± wersje : Oto jak EO pozbywa się namolnych :P
Filmik nakręcony przez jaki¶ namolnych BR :)
Przeszkadzali Eo w huńcie i on ,że tak powiem się zem¶cił ;)
fajny filmik link: http://tibicams.tibia.gamigo.de/en/movies/show/2815
warte zobaczenia (raczej koniec filmu :))
EDIT:
Żeczywi¶cie nepomyslałem o tym usunołem spoil
Tychanowicz
01-11-2005, 10:15
Po co zdradzasz tre¶ć filmu ?
ragafewee
01-11-2005, 10:20
<hahaha> :D tak to nudny film EO dobrze zrobil tym knypkom skro kradli loot :P to i msie nalezalo.
Venderer
01-11-2005, 10:22
@Yero
Zabystry to ty niejeste¶.... W kinie na filmie też przed seansem opowiadasz wszystkim jak się skończy? -.-
Co do filmiqu to nic szczególnego chyba, że tak jak powiedziano wyżej ze względu n EO można polukać....
ja bym tez sie wkurzyl jakby mi ukradli 200d hammów+;] a te lurowanie jest po to zeby wiecej dany delikfent nie mial zamiaru powtórzyc tego;) a jak wy byscie potraktowali zlodzieji?;]'
ps. po co nabijac sobie skula...
Palek Demon
01-11-2005, 10:39
hmm...jak to się nazywało lurowanie potworków od miejsca respawnu ;)
a tak pozatym do ładnie ale po co się męczyć tego skula mogles zabic normalnie a nie draga lurowac :)
hmm...jak to się nazywało lurowanie potworków od miejsca respawnu ;)
a tak pozatym do ładnie ale po co się męczyć tego skula mogles zabic normalnie a nie draga lurowac :)
ty naprawde jestes taki glupi ze uwazasz ze zalozyciel tematu to EO czy tylko zle napisales?? a tak wogole to EO niezle wymyslil z scorpionami i dragiem ^^
No powiem szczerze ze niezła akcja;p;p Nie zabil go bo nie chcial pz miec;p
Nudny filmik,ale chociaż sprawnie się z nimi rozprawił EO ;]
Palek Demon
01-11-2005, 13:17
ty naprawde jestes taki glupi ze uwazasz ze zalozyciel tematu to EO czy tylko zle napisales?? a tak wogole to EO niezle wymyslil z scorpionami i dragiem ^^
Poje****alo mi sie tz ja wiedzalem ze to nie on ale sie zwraclalem w sensie do niego :p ehehehhe :evul: :baby: :D :p :]
Draconis Dragontooth
01-11-2005, 16:28
haha polewka , ładnie ich załatwił :D:D
Profesjonalnie kolesi wyautował :P
tomekfaszcz
01-11-2005, 17:02
No powiem szczerze ze niezła akcja;p;p Nie zabil go bo nie chcial pz miec;p
skoro jest na huncie to czy ma pz locka czy nie to zadna roznica, problem tylko w tym ze jakby mial zabijac kazdego lootera to by juz 2 lata temu bana dostal
Odrazu widac jaki profesjonalista, ladnie im zlurowal :D
Palek Demon
01-11-2005, 18:57
skoro jest na huncie to czy ma pz locka czy nie to zadna roznica, problem tylko w tym ze jakby mial zabijac kazdego lootera to by juz 2 lata temu bana dostal
tylko ten gostek jak walnol z gfb w scorpa mial skua a za zabijanie skuli nie ma BANA -.-
Hehe... Idioci....
EO tylko im zlurował kilka słabych stworków i koniec :).
ehuehueheue dobre, dobre :D
16:46 Eternal Oblivion: ja
a jednak eo to polak ujawnil sie :)
P.s Zartowalem
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.