zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Jak to jest z tym banem?

.:Marta:.
01-11-2005, 11:52
Dostalam bana i nie wiem jak to jest
Otóż wiem za co dostalam bana drugiego pierwszy ban byl na tydzien w tym czasie mialam szanse sie tlumaczyc ze swojego grzechu a ze tego nie zrobilam dostalam bana na 30 dni i teraz moje pytanie polega na tym bo klucilam sie z kolega on mo powiedzial ze po 6 miesiacach wszystkie moje cryminal rekord znikaja i moge sobie normalnie grac dalej i tu wlasnie nie wiem czy to prawa jak juz po tych 6 miesiacach zniklby by cryminal rekord i czy potem jak bym dostala bana to bym miala delete chara czy bany bylyby zapisywane od nowa :confused:

Vanhelsen
01-11-2005, 12:04
To nie do końca prawda, są wpisy znikające po 6 miechach, głównie te słabsze, spamm itp itd, a są też stałe... ja radze ci uważac, by juz nie nabić tego trzeciego bana...

Pogromca pk
01-11-2005, 12:09
Zamiast zadawać pytania na forum, lepiej było zapoznać sie z tym, co mowi tibia.com:

When will my criminal record be deleted?

Your criminal record will be deleted automatically at the beginning of a month if at least six months have passed since your last entry in your criminal record. However, if you commit further offences during this period of time, the criminal record's expiry date will accordingly be recalculated using the most recent offence.

Z tego co mi wiadomo, jesli cryminal record sie wyczysci, nastepny ban nie bedzie oznaczal delete account.

.:Marta:.
01-11-2005, 12:14
czyli mam szanse jeszcze grac ta postacia kiedys ?? i jak dostane jakiegos bana to bedzie to wliczane od nowa? :confused: