Pokaż pełną wersje : Allegro...
Mam problem z allegro. Zbieram Lotra (Władca pierścieni figsy). Kupiłem na aukcji 8 Orków z Mordoru. Cena 15.50 + 6 zł pzresyłki. I teraz doliczą na poczcie 3.50 no to razem 25 zł. I teraz co mam powiedzieć (przelew zaznaczylem), i co mam powiedziec w okieku poczty? no wiecie zebym jej nie mowil ze kupilem orki z mordoru itd xD i czy musze byc z osoba pelnoletnia? (13 lat mam ale dopucuje do 15 ;p).???
Idziesz, mówisz, że chcesz dokonać przelewu. Pani da Ci kwitek, wypełniasz go, oddajesz do okienka, dajesz kasę, tyle ile chcesz wysłać i za zrobienie samego przelewu. Nie musisz mieć 18 lat i nie musisz mieć konta w banku.
Uh dziekuje. I jeszcze jedno czy na pozcie NAPEWNO dolicza 3.50?
Dr.Unknown
01-11-2005, 13:19
Nie musisz mieć 18 lat i nie musisz mieć konta w banku.
Ale żeby być użytkownikiem Allegro, owszem.
@down
Wiem, wiem też co miałeś na myśli z wiekiem, ja tylko ukazuje swoją irytacje jak bezczelnie ignorowany jest regulamin, ktory nota bene, jest taki ze względu na prawo w naszym kraju.
Ale żeby być użytkownikiem Allegro, owszem.
Odniosłem się do tego, że nie trzeba mieć 18 lat, żeby dokonać przelewu, bo o to pytał. A co do pełnoletności w używaniu allegro, to zapewniam, że jest cała masa osób, która jest tam zarejestrowana, a nie ma 18 lat.
@Rohen
Proponuję poczytać sobie ten temat (http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=38453&page=1).
Dark Sven
01-11-2005, 13:27
@nie do tematu
Raul milo Cie widziec
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.