Pokaż pełną wersje : Expowiska - OKolice AB
Wolek_Lobez
01-11-2005, 15:15
Witam ! Planuje sobie kupić pokoik w G-House w Ab'Dendreil. Jakie są w okolicy fajne Expowiska dla Sorca lvl 31 mlvl 39 ? Opłaca się przenosić z Thais ?
RegioneK_Ksw
01-11-2005, 15:22
Wiesz najczęsciej to jest zamek(dragon, mino mag, orc berserker) i pod zamkiem w diurze...(mino dwarfy trole orc wariory orc elfy)
Tak to niedaleko sa amazoni i Valkirie, o blisko gobliny, w miescie roty...:P
Wiesz zawsze mozna nabić lvl jesli sie chce...
Zawsze mozna skoczyc na Hellgate albo Draconie. Ale na pierwszy raz to lepiej z kims kto zna te tereny. No i w sumie dojscie do Draconii tez troche czasu zajmie... (to tak jakbys szukal DSow, ghouli, mumii, smokow...)
Swiontas
05-11-2005, 08:08
Pod Ab sa elfy, elfy scouty, elfy arcantis,ghule, szkielety, roty, ds,gs. Wiec warto sie przeniesc. :evul:
Pytasz o moje ulubione miasto wiec moge ci duzo na ten temat powiedziec. Wiec zaczynam : Po:
1. Jest tu resp ghuli pod miastem, szkieletow i slimow dobry exp ale slaby loot,
2. Elfy - wogule nieoplacalne chyba ze dla druida/sorca na 10 lvlach poniewaz loot slaby a exp i nie zadobry poniewaz maly resp jest w ab (lepiej w venore Elf forrtes), :p
3. Zamek - jeden z najlepszych expowisk poniewaz jest tam dragno kilka zerkow, minotaur guard, trole, dwarfy, orcki dsy, elf arcanist,
4. Hell gate/drakonia - bardzo dobre expowisko dla sorcow/druidow - dsy roty, dragi i wiele wiele innych.
Mysle ze pomoglem Ci i sam teraz zdecyduj czy sie oplaca przenosic :p
Jedyne expowisko na tym levelu to jest dwarfy guardy na ostatnim pietrze. Znajduje sie one w dziurze za goblinami. Ewentualnie mozesz pojsc se na draga przy ab na wiezy.
Husky Karateka
13-12-2005, 19:35
Pytasz o moje ulubione miasto wiec moge ci duzo na ten temat powiedziec. Wiec zaczynam : Po:
1. Jest tu resp ghuli pod miastem, szkieletow i slimow dobry exp ale slaby loot,
2. Elfy - wogule nieoplacalne chyba ze dla druida/sorca na 10 lvlach poniewaz loot slaby a exp i nie zadobry poniewaz maly resp jest w ab (lepiej w venore Elf forrtes), :p
3. Zamek - jeden z najlepszych expowisk poniewaz jest tam dragno kilka zerkow, minotaur guard, trole, dwarfy, orcki dsy, elf arcanist,
4. Hell gate/drakonia - bardzo dobre expowisko dla sorcow/druidow - dsy roty, dragi i wiele wiele innych.
Mysle ze pomoglem Ci i sam teraz zdecyduj czy sie oplaca przenosic :p
hodzi ci o hell gate? jak nie to nie wiem gdzie blisko AB sa ghoule...
Pod ziemią w ab slimy ghoule i skelety ?? oO
Nawet nie wiedziałem powie może ktoś gidze dokładniej ? :]
Wiktor14
15-10-2007, 16:42
No ja mogę opisać ;). Wchodzisz na trolle. Po drabince schodzisz o 1 piętro. Potem wystarczy iść na na północny wschód albo zachód (zawsze mam z tym problemy ;)). W każdym razie w prawy górny róg. Na końcu korytarza pojawia się korytarz, w którym trzeba iść po skosie. Tam jest wyjście (zaznaczone na mapce kolorem żółtym).
CiechuKrK
18-05-2009, 23:21
Moglby ktos rozrysowac mapke jak dostac sie do zamku bo nie moge obczaic... ;/
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.