Pokaż pełną wersje : Znicz
Rastafarijan
01-11-2005, 16:43
Chciał bym zapalić przysłowiowy znicz ['] za gracza z Trimery, który zginą w wypadku samochodowym w 2003 roku. Nie wiem po co to robię, ale czuje że taka jest moja powinność. Nie robie tego z przymusu, poprostu...
Napewno każdy z was ma kogoś niekoniecznie gracza, ale bliską osobę, za która moze właśnie w tym temacie zapalić ['], a zwłaszcza w tym szczególnym dniu w którym może z uśmiechem na twarzy powspominać właśnie tą osobę.
['] Playing in memory of Benediktus [']
To zamiast bezmyślnie siedzieć przed monitorem i zakładać "wzniosłe" tematy, ruszyłbyś się z domu na cmentarz, lub do kościoła i tam się za niego pomodlił, skoro tak bardzo Ci zależy.
Rethfing on Aldora
01-11-2005, 16:58
Dokładnie. Ludzie już biorą forum i Tibie jako ich życie. Jaki związek ze śmiercią tego kolesia miała Tibia ?? Żaden, więc po co to postujesz ?? Ruszaj dupsko do Kościoła !!
Vanhelsen
01-11-2005, 17:03
Chciał bym zapalić przysłowiowy znicz ['] za gracza z Trimery, który zginą w wypadku samochodowym w 2003 roku. Nie wiem po co to robię, ale czuje że taka jest moja powinność. Nie robie tego z przymusu, poprostu...
Napewno każdy z was ma kogoś niekoniecznie gracza, ale bliską osobę, za która moze właśnie w tym temacie zapalić ['], a zwłaszcza w tym szczególnym dniu w którym może z uśmiechem na twarzy powspominać właśnie tą osobę.
['] Playing in memory of Benediktus [']A ja wiem dlaczego... po to, by nabić posty... choc i tak licznik jest zlikwidowany... idź się pomodlić, dorośnij i wróć na forum...
Dj Nekro
01-11-2005, 17:04
Temat powinien byc juz dawno usuniety, bo zaraz wszyscy zaczna bluzgac autora tematu :)
bluzgacie go tylko dlatego, bo raul tak napisal. Gdyby odpowiedzial przychylnie dla tematu, to wszyscy by tu zapalali swieczki, jak w innym podobnym temacie. jestescie zalosni.
Baron Kaldrick
01-11-2005, 17:17
Mimo że nie uznaję tego gestu. Za wszystkich tych, którzy oddali życie za ideę.
"One idea lights thousands of candles" Ralph Waldo Emerson
A ja dla odmiany zapalam znicza śmierć człowieka jest zawsze wielką tragedią...
Choć to też prawda, że lepiej ruszyć tyłek i iść na cmentarz.
@down: zaraz ci gościu powie, że świat ma słabą grafikę xP
$corcerer
01-11-2005, 17:21
Znicza? że niby [`] to ma być znicz? Cłowieku, nie wiem czy ktoś ci powiedział, ale oprócz tego świata twojego kompa, tego półświatka za firewallem, tego tajemniczego trójkąta maniak-komputer-maniak jest też taki nieodkryty, legendarny świat, pełen komputerowych nie-maniaków.
Get a life...
[ironia/on]Moze zrobimy mala kapliczke na forum;
-Synu byles w kosciele, pomodlic sie za dziadka?
-Nie, mamusiu napisalem glupi temat na forum i tam pala ludzie swieczki!
Bedziemy sobie palic i palic...[ironia/off]
[Edit] Albo niee.... zapala tego znicza, za takich jak ty, za tych ktorzy nie maja czasu isc na cmentarz/kosciol czy zapalic znicz pod pierwszym lepszym krzyzem, lub figurka matki boskiej/Jezusa Chrustusa... bo msuza napisac tego typu temat. ['].
spider-bialystok
01-11-2005, 17:37
Co wam da wstawienie trzech znakow ?
Poczujecie sie przez to lepiej? Za kilka chwil i tak zapomnicie po co to robiliscie. Smutno wam, ze ktos odszedl? To moze lepiej powspominac go lub jesli mozecie isc na jego grob. Moze jestem dziwny, ale smierc jakiegos gracza z Trimery wogole mnie nie obchodzi tak jak smierc tysiacy innych zmarlych w tym dniu osob.
Dark Sven
01-11-2005, 17:54
pomimo iz takiego czegos nie popieram
za wszystkich zmarlych
za zmarla rodzine
jest też taki nieodkryty, legendarny świat, pełen komputerowych nie-maniaków.
Gdzie? Za firewallem? :)
(mały żart)
Teraz tak półserio:
Byłeś dzisiaj na cemntarzu? Tam są groby nieznanego żołnierza ( Znaczy się w wiekszości cmentarzy ), tam możesz nawet tego znicza [`] narysować patykiem.
Wyjdzie na to samo.
Sebcio:
Dziadkowie napowno się ucieszą, że napisałeś 3 znaki na internecie.
- za pierwszego dziadka..
- za drugiego dziadka..
Pff. Wole isc juz na cmentarz i powspominac. Tobie tego tez radze. Masz jeszcze ponad 3h. Powodzenia.
Ps.
Bylem na cmentarzu... :'
@Kaczi:
Wooo, naprawde? Nie wiedzialem. ;) Heh.
Rastafarijan
01-11-2005, 22:42
Widze, ze to Wy powinniście dorosnąć. Jeżeli chodzi o nabijanie licznika to ktoś tu jest ładnie pier******TY. Byłem na cmentarzu, byłem w kościele, ale tutaj chciałem zrobić "PRZYSŁOWIOWY" znicz za tych, których jużnie ma przy nas, bo co siedzicie przy komputerach i nie myślicie o zmarłych ??
Dobra... widze, że tylko i wyłącznie jest w tym moja wina, ze tyle sie juz nasłuchalem i nie zależy mi czy temat zostanie skasowany, ale w tym wszystkich to 90% odpowiedzi wyglądają jak, by pisali je... Nawet nie chce komentować.
Kończe, a dla reszty pokój !!
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.