zaloguj się

Pokaż pełną wersje : O co chodzi ?

Michaos
14-05-2004, 20:46
Panowie przez jakiś czas podróżowałem sobie na Mainlandzie nagle spotkałem jakiegoś kolesia, wyskoczyło mi czy chce przyłączyć się na jego''party'' dałem tak i wyskoczyła mi jakaś żółta czaszka i tarcza przy moim niku, i zaczołem uciekać a ten koleżka chciał mnie uśmiercić. Jakoś uciekłem do miasta z krzykiem ''Help'' ale narazie wszyscy mnie ignorują.

Wytłumaczy mi ktoś o co chodzi

antropologyst
14-05-2004, 20:51
Mówisz, że chciał cie uśmiercić. Jak już chyba wiesz, za zabijanie ludzi dostaje się "red skull" i można otrymać bana. Gość ten celowo wziął cię do Party ponieważ jak by cię zabił na Party nie dostał by czaszki. Rada? Nigdy nie przyłączaj się do Party nieznajomego.

Michaos
14-05-2004, 21:17
a ta biała czaszka przy moim niku to co ?

zawsze już tam będzie ?

thx

antropologyst
14-05-2004, 21:23
Biała czaszka oznacza, że zaatakowaleś nieoznakowanego playera (nieoznakowany znaczy bez czaszki czerwonej lub jeśli jesteś w jakimś party, osoby zpoza party). Znika ona, o ile dobrze pamiętam, po około 60 sekundach.

The_FaLLen
14-05-2004, 21:57
Nie wchodz do party z nieznajomymi lepiej poznać tę osobe nim zdecydujesz się na trening.
Za zabijanie w party nie dostanie red skulla wiec bedzie mial czyste konto.Trzeba uwarzac.A zielona czaszka oznacza duel mode w party wiec morzecie się naparzac bez ograniczen i obaw ze dostaniecie skulla :]