Pokaż pełną wersje : O co chodzi ?
Panowie przez jakiś czas podróżowałem sobie na Mainlandzie nagle spotkałem jakiegoś kolesia, wyskoczyło mi czy chce przyłączyć się na jego''party'' dałem tak i wyskoczyła mi jakaś żółta czaszka i tarcza przy moim niku, i zaczołem uciekać a ten koleżka chciał mnie uśmiercić. Jakoś uciekłem do miasta z krzykiem ''Help'' ale narazie wszyscy mnie ignorują.
Wytłumaczy mi ktoś o co chodzi
antropologyst
14-05-2004, 20:51
Mówisz, że chciał cie uśmiercić. Jak już chyba wiesz, za zabijanie ludzi dostaje się "red skull" i można otrymać bana. Gość ten celowo wziął cię do Party ponieważ jak by cię zabił na Party nie dostał by czaszki. Rada? Nigdy nie przyłączaj się do Party nieznajomego.
a ta biała czaszka przy moim niku to co ?
zawsze już tam będzie ?
thx
antropologyst
14-05-2004, 21:23
Biała czaszka oznacza, że zaatakowaleś nieoznakowanego playera (nieoznakowany znaczy bez czaszki czerwonej lub jeśli jesteś w jakimś party, osoby zpoza party). Znika ona, o ile dobrze pamiętam, po około 60 sekundach.
The_FaLLen
14-05-2004, 21:57
Nie wchodz do party z nieznajomymi lepiej poznać tę osobe nim zdecydujesz się na trening.
Za zabijanie w party nie dostanie red skulla wiec bedzie mial czyste konto.Trzeba uwarzac.A zielona czaszka oznacza duel mode w party wiec morzecie się naparzac bez ograniczen i obaw ze dostaniecie skulla :]
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.