zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Breath of Fire(BoF)

Fokus
02-11-2005, 13:46
Pisze pierwszy raz w tym podforum wiec jezeli zrobilem ten temat w niewlasciwym miejscu poprawcie mnie i wyprowadzcice na poprawna droge.
A teraz do rzeczy:
Mianowicie chcialbym sie dowiedziec ilu forumowiczow zetknelo sie z ta gra.
Jest to gra z serii GBA , ktora odpalamy przez emulator(w tym przypadku VisualBoyAdvence).
Nie robie tego tematu bez powodu...
Potrzebuje pomocy w zwiazku z dotarciem do Agua i pomoca miastu Romero w oczysczeniu miasta od zombiakow.
Pomoc mi w tym zadaniu mozna wysylac na PW jak i rowniez w tym temacie.

Uncle Warrior
02-11-2005, 14:38
Najlepszy jrpg (jakbym napisal rpg to wszyscy byliby tak oburzeni, że odrazu na stos ze mną ;<) na GBA to BoF2 chyba :D Przeszedlem 2 ale w 1 nie chcialo mi sie długo grać. Opis znajdziesz na gamefaqs.com ;)

Radlic
02-11-2005, 19:23
www.Gamefaq.com - all na temat all gier ;-)
Nie, ta gra niejest tylko na gba lol...
BoF'a wyszly na psx bodajże 4 wersje.
Polecam Ci tą czwartą (link do emulatora i romu moge dać na pw ), ma zarompistą fabułe , oraz nie grzeszy grafiką :>. Coś a'la Final Fantasy

Harven
04-11-2005, 22:21
Ja na plejca posiadam część z tym kolesiem Ryu bodajże. Gra mi się w nią świetnie, fajne spellsy i powery. No i ma śliczną grafike 2D ^^ Jest to chyba właśnie 4 część. Jeśli się mylę to nie bijcie :P

Ghost Nieudany
05-11-2005, 11:12
Najlepszy jrpg (jakbym napisal rpg to wszyscy byliby tak oburzeni, że odrazu na stos ze mną ;<) na GBA to BoF2 chyba :D Przeszedlem 2 ale w 1 nie chcialo mi sie długo grać. Opis znajdziesz na gamefaqs.com ;)

Nie, bo SoM2 i FFy są lepsze. =P
W Breath of Fire gralem, ale ta seria jest z części na część co raz gorsza - ostatnia trójwymiarowa jest po prostu beznadziejna... Ale nie zagrałbym, odrzuca mnie ogromna archaiczność grafiki w większości części... O ile SoM2 jest pikne, to taki BoF 3 imo ohydny. =/

Dee'bomb
05-11-2005, 11:54
A mi sie tam najbardziej podobal Golden Sun :P

@topic: Solucje masz tutaj (http://www.emumaniak.zel.pl/rom.php/17594/GameBoy_Advance/Breath_of_Fire_(E)_%5B0392%5D.htm) . Wystarczy sie zarejestrowac i jest.

Racon
05-11-2005, 11:59
Jestem wilekim znawca BOF od 3 do 5
Osiagniecia:
3-prawie przeszedlem ale dopadlem 4
4- przeszedlem
5-Specialnie PS2 zkombinowalem i powiem wam " nie warto bylo
Ocena"
3- 8/10
4- 9+/10
5- 5/10