Pokaż pełną wersje : Kolejne przerwy w działaniu serwerów
Prac konserwacyjnych część dalsza - w piątek, 4 listopada, pomiędzy 4:00 a 4:30 rano wyłączone będę światy:
Aldora, Antica, Aurea, Azura, Danubia, Eternia, Hiberna, Isara, Lunara, Nova, Secura, Titania oraz Valoria.
[FONT=Arial Black]nie gram na ani jednym z tych servow ale to jest okropne!caly czas tylko awarie czy coś takiego! X(
Mam nadzieje, ze te prace poprawia bo ostatnio chyba te servy byly off ale dobrze, ze robia to miedzy 4-4:30 rano...
[FONT=Arial Black]nie gram na ani jednym z tych servow ale to jest okropne!caly czas tylko awarie czy coś takiego! X(
To są (a przynajmniej mam taką nadzieje) naprawy serwerów dla dobra graczy. Lepiej wyłączyć na dwa-trzy dni server i go naprawić niż zostawić i niech gracze poginą przez kicki, frozeny itd ;)
Trelinio
02-11-2005, 16:29
Ale ciągle tylko niemickie serwery ;( chyba przerzuce sie na jakiś amerykański :(
Niech je wreszcie naprawią na dobre X(
Uff...dobrze ze nie mam tam postaci:D. Ale w sumie wybrali dobrą porę - mało (?) osób gra o tej porze :D (jeżeli wogóle). Ale już za czesto są takie awarie :confused:
Mixyrdon
02-11-2005, 16:51
Uff...dobrze ze nie mam tam postaci:D. Ale w sumie wybrali dobrą porę - mało (?) osób gra o tej porze :D (jeżeli wogóle). Ale już za czesto są takie awarie :confused:
zapewniam cie ze o tej gdzienie tez ludzie graja ja zreszta tez ale cos mis sie nie chce wierzyc zzeby CIPy wywiazaly sie z czsem :P
Czy moze miec to zwiazek z lagami w ostatnich dniach?
bo od dwóch dni mam lagi -.-
Lenon Of Radogostch
02-11-2005, 17:09
Cieszę się i mam nadzieję, że usprawni to działanie Hiberny, bo od około tygodnia cierpiałem na poważne lagi a trzykrotnie zerwało mi połączenie (prawem Murphy'ego w najmniej stosownych momentach). Sprawdzałem swój sprzęt i jakość połączenia z Niemcami, i nie była to wina żadnego z nich.
Czarna_Mamba
02-11-2005, 18:33
ohhh,titania w piątek wyłączona.No,nie sprzyja to moim planom(wymkniecia sie z lozka i pogrania sobie ;) ),ale musze sie pogodzic... Cya in tibia.
N...no W Sumie Tak ;)
ZaczĄŁem GraĆ Na Securze Ale No CÓŻ...
Mental II
02-11-2005, 19:27
!! ;/ Lagi,Kicki,freezy Tak od jakiegoś czasu jest na lunarze i Wątpie żeby nie było tego po remontach ;/ Robiom Robiom a nic z tego nie widać ;|
Ciekawe kiedy będa naprawiać (czy coś tam robić), amerykańskie servery. Mam nadzeję że będzie to też między 4.00-4.30.
kszychu13
02-11-2005, 19:43
ah tam mi to nie przeszkadza bo o 4 w noy to nie gram:P
tylkp pytanko mam czy spowoduje to jakies wieksze lagi niz teraz sa w dni przed naprawa czyli 4 listopada??
ah tam mi to nie przeszkadza bo o 4 w noy to nie gram:P
tylkp pytanko mam czy spowoduje to jakies wieksze lagi niz teraz sa w dni przed naprawa czyli 4 listopada??
Tak, uważam, że te prace na serwerach mają na celu zwiększenie lagów.
Nodix-PL
03-11-2005, 06:19
znowu ... cos robia z serverami .... -.-
Nazgul of Shadow
03-11-2005, 08:07
Ja gram Na Niemickim Serwerze Celesta a go nie ma! :)
>LukiZiom<
03-11-2005, 08:28
No poprostu Cip-y przechodzą samych siebie z tymi awariami...
Naszczęście ja nie gram na tych servach :p.
Campbell's
03-11-2005, 10:09
Czemu Jamera jest off -.-
Tibijczyk Maciek
03-11-2005, 13:46
Ja na szczęście gram na amerykańskim serwerze ale ostanio duzo tych przerw.
Mam ostanio lekkie lagi moze to przez te przerwy. Mam nadzieje że szybko to naprawiam :)
Cardever
03-11-2005, 15:02
A ja gram na Lunarze i stwierdzam, że faktycznie coś jest nie tak. Ostatnio save trwał prawie godzine X(
Niech Cip-y to zrobią na cacy bo to zaczyna być wkurzające :(
Ta przerwa w dzziałaniu servow na szczęście mnie nie dotknie :kon: -bede se smacznie spał
Mądry Mistrzu
03-11-2005, 15:35
Ja gram sobie na Pandorii ale jej nie ma tam xD ale lagi na niej tez były i miałem ded od froza :O.Wole by tibie wyłączono na jakieś 2 dni ale żeby Lagów nie było A nie GRAĆ GRAĆ GRAĆ.Ludzie niemuwcie że:ja o nie pogram se o czwartej w nocy no nie ( O_o ) znowu !!! A później to o nie ZNOWU ***ANA TIBIA MAM ZNÓW DED OD FROZA,LAGA idt. i lecą h*je na Cipsoft. Ludzie pomyślcie troche plax :P i przemyślcie zwoją głup eee wiedze na to ok ??
Gram Na Aurei I Ciagle Cos Jest Nie Tak Z Srveramu :(:( Do Dupy !!! X(
daniel40
03-11-2005, 16:30
Gram na lunarze i ostatnio są tam takie lagi że głowa mała X(. Od hardka do depo szedlem z 30min X( . Może w końcu cos zrobią X(
Arrasekt
03-11-2005, 16:40
@Up
Dla tego Cipy wyłączają serwery aby je usprawnic i zapobiec takim lagom.
Muhahaha! O 4:00 rano to sie wypchać możecie 8o
Czy te owłosione Cipy nie mogą robić przerw w nocy zawsze? Chcą tylko zepsuć zabawę przeciętnym graczą którzy nie grają po nocach. No powiedzcie który 60+ nie zaliczył nigdy nocki? To im trzeba od czasu do czasu przerwać grę bo coniektórzy to maniaki! :D
slawekmag
03-11-2005, 19:27
Wkurzające. Ja naszczęście gram na :cup: SOLERZE :cup:
A co do poprzedniego posta to strefy czsowe w Polsce i innych krajach ciutek się różnią więc dla nas rano dla nich wieczór.
Matek233
03-11-2005, 22:38
Siema mam takie male pytanko :P
Mam neo i juz od tygodnia mam lagi.(Gram na Aurerze)
Niewiem co jest grane czy to mój net czy cipy cos maja zepsute.
Na poczatku mialem lagi tylko popoludniu i tylko na starych niemieckich serwerach.Gdy wchodzilem na furore to lagów nie bylo.Dzis sie kompleynie zalamalem bo i na furorze mialem lagi.I teraz niewiem czy to przez neostrade czy tez tibia sie zwalila i wszedzie sa lagi chodz czesc moich kumpli niema lagów wtedy gdy ja mam.
CHlopaki jak byscie mogli to wytlumaczcie mi co sie dzieje :P
Czy wy tez macie lagi?? Jak ktos ma neo niech odpowie na mój post i powie mi czy ma lagi czy nie :P Bo ja juz nie moge nontoper lagi od tygodnia :(
Mam nadzieje ze jutro o tej 4:00 cipy naprawia te serwery i wszystko wróci do normy :P
z góry thx
Matek233
03-11-2005, 23:02
Tak o 23+ lagi przechodza. Np teraz wchodze do gry i 0 lagów a w godzinach popołudniowych normalnie masakra ruszyc sie nie da i tak dzien w dzien :(
0 4:40 włączyli servy, ale 10 minut pózniej zaczeło lagować i w końcu kickneło. właczyli z powrotem o 5:00 i teraz jest ok
Tigra Szczodre
04-11-2005, 05:35
X( ja nie gram na zadnym z tych światów ale i tak mam lagi :/
Frantic MarX
04-11-2005, 06:22
Wkurzające ja tu trening a tu serv robiom ;(. Ale lagi to miałem takie małe :)
Ogarnia mnie fobia że niedługo naprawdę całą tibie szlag trafi
Matek233
04-11-2005, 15:17
No ja pier....... lagi jak byly tak sa -.-
Gówno naprawili dalej lagi sa.....
Lenon Of Radogostch
04-11-2005, 16:03
W moim przypadku, na Hibernie, lagi przeszły jak ręką odjął.
Bardzo mnie to cieszy. Brawo, Cip.
majkel :D
08-11-2005, 20:44
To zaczyna być -.- . X( X( X( X( X( X( X( X(
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.