Pokaż pełną wersje : Żółty ogień! Jak go zrobić?
Sir Tibiak
02-11-2005, 17:15
Ostatnio kilka razy spotkałem się z tym, że ktos mi lub komuś żucał pod nogi taki żółty ogień. On nie zadaje obrażęn, pojawia sie na obszarze jak fire bombe i bardzo szybko znika. Powiedzcie co to jest i jak takie cos zrobić. Od jakiegoś czasu się juz z tym głowie :p
sceptile
02-11-2005, 17:18
Wyjdź pod depo, rzuć cały swój ekwipunek, potem zwiewaj ile sił w nogach. Jak się pojawi napis rat plague in thais, to biegnij do któregokolwiek respawnu smoka. Tam będzie smocza księga, i nauczysz się z niej robić żółty ogień.
A tak na serio to rzuć fire fielda/bomba/walla na świecie non-pvp
^
Nie zauważyłeś tego tekstu?
@up
jak juz sie odzywasz to chociaz rob to na temat.
@up
nie
@Topic
Zolty ogien wystepuje tylko na swiatach typu non-pvp. Jest to ogien z fire fielda lub fire bomby. Nie dziala on na innych graczy, tylko na potwory. Jest zolty, zeby inni mogli rozroznic, czy to "ogien naturalny" zadajacy obrazenia, czy po prostu fire field/fire bomb.
Sir Tibiak
02-11-2005, 20:45
Dzięki za odpowiedzi ;)
@up
jak juz sie odzywasz to chociaz rob to na temat.
@up
nie
@Topic
Zolty ogien wystepuje tylko na swiatach typu non-pvp. Jest to ogien z fire fielda lub fire bomby. Nie dziala on na innych graczy, tylko na potwory. Jest zolty, zeby inni mogli rozroznic, czy to "ogien naturalny" zadajacy obrazenia, czy po prostu fire field/fire bomb.
Dodam tylko że na światach non-pvp ten "żółty ogień" pali się ok. 5x krócej podobnie jak inne fieldy ( trochę za topic wyszłem ale to tak dla ciekawostki )
<<<Kiemi>>>
03-11-2005, 11:51
:O! Heh, nawet o tym nie wiedzialem, myslalem ze zolty ogien jest robiony tylko na Fake'ach przez ludzi ;]
po prostu zółty ogień jest na no-pvp i nie zadaje obrażeń dla graczy close topic
ciemne dropsy
03-11-2005, 15:16
spal roche zoltych rysikow, bedziesz mial zolty ogien ;- )))
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.