PDA

Pokaż pełną wersje : Wojna o wolność na Askarze?

Maximus89
02-11-2005, 22:21
Doszły mnie słuchy że powstała nowa gildia "Humulokapuma".Słyszalem ze gildia powstała po to aby walczyc z PA na tym servie(eclipse sux).Wiecie moze cos wiecej o tym zajściu, bo widzialem ze h lvle z eclipse pilnuja członków gildi Humulokapuma.
Piszcie tu info zwiazane z tą wojna.

termit
03-11-2005, 01:55
Wygląda na to, że mamy wojnę na serwerze. Eclipse nie czekało na wypowiedzenie jej przez Humulokapuma i ogłosiło ją na forum. Hmmm, moim zdaniem wojna z Eclipse nie powiedzie się :/. Zgrana ekipa kontra zbieranina graczy wśród których wiele osób nie ma pojęcia o walce. Skończy się na tym, że kilka osób odejdzie z serwera a Eclipse będzie jeszcze mocniejsze :/.

Humulokapuma źle to rozegrała. Niepotrzebnie porwali się od razu na całe Eclipse. Mówią, że stworzyli gildię przeciwko PA, ale nie wszyscy w Eclipse to PA.

Największym PA na servie jest Weliax Aslet były członek Eclipse. On najmocniej zaszedł za skórę większości graczy z nowo powstałej gildii. Od niego powinna zacząć Humulokapuma. Gdyby wypowiedzieli wojnę/hunta jemu, więcej osób przyłączyłoby się do tego (np. ja). Z pewnością byłoby kilka osób chętnych do pomocy Weliaxowi, ale nie tylu ilu pomoże gdy się atakuje całą gildie. Podczas wojny z Weliaxem i jego pomocnikami, okazałoby się kto w Humulokapuma ma jakieś pojęcie o walce i czy jest sens zaczynać wojnę z Eclipse. Dodatkowo łatwiej byłoby liczyć na pomoc od niskich lvl na pomoc w dostarczaniu run po niskich cenach, lub może nawet za free. Nawet gdyby całe Eclipse postanowiło pomóc Weliaxowi nie znalazłoby tylu pomocników ilu znajdzie teraz. Ot i tyle. Gdy Humulokapuma upadnie, wtedy Eclipse łatwiej będzie rządzić serwerem. Mam nadzieję, że będą rządzić sprawiedliwie ;p.

The End

termit
03-11-2005, 01:56
Wygląda na to, że mamy wojnę na serwerze. Eclipse nie czekało na wypowiedzenie jej przez Humulokapuma i ogłosiło ją na forum. Hmmm, moim zdaniem wojna z Eclipse nie powiedzie się :/. Zgrana ekipa kontra zbieranina graczy wśród których wiele osób nie ma pojęcia o walce. Skończy się na tym, że kilka osób odejdzie z serwera a Eclipse będzie jeszcze mocniejsze :/.

Humulokapuma źle to rozegrała. Niepotrzebnie porwali się od razu na całe Eclipse. Mówią, że stworzyli gildię przeciwko PA, ale nie wszyscy w Eclipse to PA.

Największym PA na servie jest Weliax Aslet były członek Eclipse. On najmocniej zaszedł za skórę większości graczy z nowo powstałej gildii. Od niego powinna zacząć Humulokapuma. Gdyby wypowiedzieli wojnę/hunta jemu, więcej osób przyłączyłoby się do tego (np. ja). Z pewnością byłoby kilka osób chętnych do pomocy Weliaxowi, ale nie tylu ilu pomoże gdy się atakuje całą gildie. Podczas wojny z Weliaxem i jego pomocnikami, okazałoby się kto w Humulokapuma ma jakieś pojęcie o walce i czy jest sens zaczynać wojnę z Eclipse. Dodatkowo łatwiej byłoby liczyć na pomoc od niskich lvl na pomoc w dostarczaniu run po niskich cenach, lub może nawet za free. Nawet gdyby całe Eclipse postanowiło pomóc Weliaxowi nie znalazłoby tylu pomocników ilu znajdzie teraz. Ot i tyle. Gdy Humulokapuma upadnie, wtedy Eclipse łatwiej będzie rządzić serwerem. Mam nadzieję, że będą rządzić sprawiedliwie ;p .

The End

Neth
03-11-2005, 07:36
1)Nie jest w Humulokapuma wiec sie nie odzywaj tam saHumulokapuma dobrzy gracze
2)Wszyscy z glidi maja hunta u eclipse a przynajmniej 3/4
3)"np.ja" nie udawaj partyzantki jak chesz walczyc to choc do glidi
4)Myslisz ze low lvl nam pomnoga to sie myslisz onivsie eclipse boja

08:34 You see yourself. You are a knight. You are Bumblado of the
Humulokapuma (Torcida).

Neth
03-11-2005, 07:38
Gadasz smuty wygramy i rozwalimy eclipse
08:34 You see yourself. You are a knight. You are Bumblado of the
Humulokapuma (Torcida).

Bialy Smoczek
03-11-2005, 08:53
@up
Ritheliph noobie -.- twoje pvp sux na maxa. Co ty tam w ogole robisz ? Podajesz sie za br ??
Termit napisal kontrusktywna wypowiedz i ma absolutnie racje, a ty ? Jakies niewyzyte dziecko....

Master Shaolin
03-11-2005, 10:21
Moim zdaniem jeśli już dojdzie do ostrych starć i walk to wygra eclipse. Może w otwartych bitwach Humulokapuma miała by szanse dzięki większej liczbie członków gildii. Ale mimo wszystko eclipse ma lepszą ekipe doświadczonych graczy i to właśnie to zdecydje o losach "wojny".

Orzelek
03-11-2005, 11:08
szczeremowiac t oani weliax ani elipse mi nie zaszlo za skore, wcale mi sie tak zle nie gra ( moze dla tego ze nie stoje pod depo caly dzien ) ale mysle ze zabicie weliaxa z 5 razy to dobry pomysl a eclipse to jush nie wiem. prosze was byle by sie to nie skonczylo jak nyxorius :( Powodzenia

P.S
hehe Trin Metrin na liscie, kumpel z gilidi :]

Orzelek
03-11-2005, 11:08
szczeremowiac t oani weliax ani eclipse mi nie zaszlo za skore, wcale mi sie tak zle nie gra ( moze dla tego ze nie stoje pod depo caly dzien ) ale mysle ze zabicie weliaxa z 5 razy to dobry pomysl a eclipse to jush nie wiem. prosze was byle by sie to nie skonczylo jak nyxorius :( Powodzenia

P.S
hehe Trin Metrin na liscie, kumpel z gilidi :]

napadalec
03-11-2005, 11:29
Wiecie co... zamiast mówić, że przegramy powinniscie pomoc. Mówić, że przegracie to łatwo, ale chcielibyście żeby taki Wiellax albo Fifik dedli pare razy, może to by ich nauczyło, że niektórzy też chcą sobie pograć -.-

Neth
03-11-2005, 14:11
Biala smoczek kto jestten jest...a poza tym co ty wiesz o moim pvp lol

termit
03-11-2005, 17:06
Wojna przeciwko Weliaxowi (o którym wiadomo, że jest pa) zyskałaby większe poparcie. Możliwe, że doprowadziłaby nawet do rozłamu w Eclipse. Wątpię czy wszyscy stanęli by po stronie pa. Poza tym Humulokapuma zyskałaby większą ilość graczy, spora ilość gildii stanęłaby po ich stronie. Całe Eclipse nie pomogłoby Weliaxowi. Być może znalazłoby się kilku, którzy stanęli by po jego stronie, ale to i tak byłby koniec Eclipse. Nie mieliby takiego wsparcia jakie mają teraz.

Zebranie kilkunastu osób na wojnę to nie wszystko, trzeba zyskać poparcie większości graczy z serwera, żeby mieć szansę na zwycięstwo z silniejszym przeciwnikiem. Zbierając ludzi na wojnę z Eclipse, Humulokapuma pokazała, że chce rządzić tym serwerem (tak to przynajmniej wygląda). Gracze, którzy nie mieli problemów z Eclipse nie przyłączą się. Skąd mają wiedzieć, co przyniosłyby nowe rządy? Skoro teraz mogą grać spokojnie po co się przyłączać?

"1)Nie jest w Humulokapuma wiec sie nie odzywaj tam saHumulokapuma dobrzy gracze"

- Nie muszę brać udziału w wojnie, żeby wypowiedzieć swoje zdanie.
- W Humulokapuma z pewnością są dobrzy gracze, ale wątpie czy wszyscy.

"2)Wszyscy z glidi maja hunta u eclipse a przynajmniej 3/4"

- Teraz mają go wszyscy :p

"3)"np.ja" nie udawaj partyzantki jak chesz walczyc to choc do glidi"

- Jestem gotów walczyć, ale nie o władzę a o świat na którym PA i PK nie będzie tolerowane. Panowanie Humulokapuma tego nie zapewni, mają w swoich szeregach kilka osób które lubią nadużywać siły i wątpię czy po wygraniu wojny przestały by to robić.

"4)Myslisz ze low lvl nam pomnoga to sie myslisz onivsie eclipse boja"

- Pewnie że pomogą, ale po co mają walczyć skoro później może być im gorzej niż teraz?

The End

Neth
03-11-2005, 18:24
Fajnie odp na moje pytanie :] ale co by to dalo ze weliax by zginol kilka razy wiekszosc weszlovdovglidivbo maja hunta za nic lub za byle co.....

Jocker
03-11-2005, 19:58
Wiecie co... zamiast mówić, że przegramy powinniscie pomoc. Mówić, że przegracie to łatwo, ale chcielibyście żeby taki Wiellax albo Fifik dedli pare razy, może to by ich nauczyło, że niektórzy też chcą sobie pograć -.-

Hahaha , sadze ze ty Tony Mountain .
Co jeszcze masz zamiar powiedziec na temat rodziny Del Fifik ?

SqTy
03-11-2005, 20:36
Ehhh... ludzie strasznie kombinujecie... Moim zdaniem ta wojna nie ma sensu, a jej wynik łatwo można odgadnąć. Nie rozumiem zresztą co wy macie do eclipse, rozumiem że weliaxa sie czepiacie ale eclipse nie jest takie złe, raz nawet zdarzyło mi sie że 2 osoby z tej glidi obroniły mnie przed pk (ale to szczegół :p).

termit
04-11-2005, 01:50
Wygląda na to, że wojna wkrótce się skończy. Eclipse szybko zadziałało i kilka osób z Humulokapuma zobaczyło napis "You are dead." (czy coś w tym stylu ;p).
Zapał do wojny szybko ostygł i co niektórzy już odeszli z Humulokapuma. Za tydzień niewielu graczy będzie pamiętało, że była jakaś wojna (głównie na słowa ze strony Humulokapuma).

Mnie również (jak na razie) nie spotkały żadne nieprzyjemności ze strony Eclipse, dodatkowo nie podobało mi się, że to ma być wojna ze swe. Czy polacy (i brazylijczycy) sprawiliby, że na tym serwerze zacznie obowiązywać prawo i sprawiedliwość niezależnie od lvl'u i znajomości? Wątpię. Ot, po prostu chcieli pozbyć się najsilniejszej gildii, i rządzić na serwerze według własnego uznania. :P

Co by dało gdyby Weliax padł kilka razy? Pokazałoby to Eclipse, że nawet jak się ma wysoki lvl (w przypadku Weliaxa najwyższy na serwerze) nie jest się niezwyciężonym, że graczom na Askarze nie odpowiada gdy ktoś nadużywa siły oraz że potrafią stanąć do walki przeciwko PA i zwyciężyć. Dałoby też czas na zgranie ekipy. I mogłoby doprowadzić do rozpadu Eclipse, gdyby stanęło po stronie Weliaxa.

Ale po co walczyć z Weliaxem? Ma wysoki lvl i trudno go dogonić, a co to za wojna jak nie można kogoś zabić i zabrać loota z ciała..... :p

Czy to była/jest wojna o wolność? Ja bym nazwał to inaczej ;).

The End.

Orzelek
04-11-2005, 10:48
Eclipse, gdy nalezal do nich weliax, bronilo go i pkowalo za nic, ale teraz go
wy***ali i jak narazie to nie widze zeby eclipse sie wozilo.

A jesli chodzi o weliax to uwazam ze za te swoje uczynki powinien deadnac z 3 razy, inna rzecza jest ze prawdopodobnie nowym najwyzszym lvl na askarze bylby DJ, lider Humulokapuma,( troche to dziwnie wglada) no ale lepszy polak PA niz szwedzisko ;)

Bialy Smoczek
04-11-2005, 11:25
Tak swoja droga to DJ juz nie jest liderem Humulokapuma, ciekawi mnie tylko dlaczego na forum (tibia.com) pisano o walce przeciwko BR skoro w Humulokapuma jest duzo polakow - no i to ze to wlasnie DJ zalozyl te gildie. Dziwi mnie to troche poniewaz on zna dosc dobrze Aewyn'a.

Jesli chodzi o Eclipse to nie jest to gildia PA i PK. Weliax jest taka osoba co pokazaly liczne posty na forum tibia.com w ostatnich dniach. Pomimo tego ze nie ma go w E niektorzy members go popieraja i mu pomagaja. Walka z nim bylaby naprawde ciezka, nie wiem czy widzieliscie/slyszeliscie jak go zaatakowano i jak sie obronil i pokolei zabil wszystkich oprawcow.

Osobiscie rzady osob pokroju Tinup Kith (ktory "uciekl") i Torranoo nie odpowiadaja mi na Askarze ale kazdy ma swoje zdanie.

Reasumujac, Eclipse wygra te wojne (maja ponad ok 10 fragow do 0), a Ci z Humulokapuma odejda z serva albo bede musieli zaplacic sporo pieniedzy. Zal mi tylko takich osob jak Hurek...

Neth
04-11-2005, 12:55
Ludzi plx nie odzywajcie sie jak nie wiecie.................wojan jest i bendzie i jeszcze nie doszlo do zadnej bitwy...Aha benda 2 glidi humo...i druga bo z br sievdogadc nie umimy on bendzie lider tej drugiej

Barts
04-11-2005, 13:29
Sami jestescie sobie winni
@ All polacy szczegolnie z gildii Humulokapuma
Sami prosicie sie o smierc i o to zeby stracic respekt nawet polakow... Mam respekt do kilku ludzi z gildii i znam ich dobrze ale next time gdy jakis czlonek gildii zacznei wyzywac polakow za to ze nie chca sie dolaczyc do wojny to w ciagu paru minut bedzie martwy!!

Zachowujecie sie w wiekszosci jak ostatnie cioty myslicie ze walczycie o wolnosc askary?? Sami ***** nie wiecie o co jest ta wojna.

Neth
04-11-2005, 14:22
Barts wez jak cos takiego pisac to nic nie pisz n/c

SqTy
04-11-2005, 20:55
Rozmawiałem ostatnio z kumplem (61lvl więc sądze, że wie coś o tym serverze), mówił on, żę ta "wojna" jest z powodu Tinup Kith-a, którego Eclipse(ktoś z Eclipse) ubiło gdy pkował przed depo(należy on do H..........), no i zaczeła się wojna (tzn H........ miało powód do wypowiedzenia wojny Eclipse).
Co do Hurka to też mi go żal to dobry gracz, kumpel i protek.
Możę się powtórze ale całe to zamieszanie nie ma sensu, a dedów jest coraz więcej (Sacred Alex;()

Orzelek
04-11-2005, 20:59
Ludzi plx nie odzywajcie sie jak nie wiecie.................wojan jest i bendzie i jeszcze nie doszlo do zadnej bitwy...Aha benda 2 glidi humo...i druga bo z br sievdogadc nie umimy on bendzie lider tej drugiej

chlopie uspokuj sie dostales po dupie i tyle
a jak beda 2 gilidie to chyba spadam na 2 tygodnie z askaray bo niedos ze eclipse jush prowadzi 12 : 0 to jak eclipse wygra to bedzie sie mscilo a polakach ( to jush 2 opor polakow wiec nie ma sie co dziwic ) a w dodatku beda prowadzic wojne z brazylami czyli na 2 tygodnie moge sie spokojnie przeprowadzic na fibule z 10 bp blankow :D

Neth
05-11-2005, 06:40
7.37-za 27 min all idziemy zabijac eclipse narazie tylko jedne od nich on-line :]
8.30-historyczna chiwla na askarze wlasnie powstala askarzynska "EKIPA DOOM"
8.50-Trap Swift Know,Zunri biegnie mu na pomoc Swift wymyka sie ale w pewnej chwili czrane hp po sd pewnego rp zunri go uha i blokuje ekipe doom akcja nie powiodla sie ale ekipa doom jeszcze ich zaskoczy

Orzelek
05-11-2005, 13:55
gratz ale 16:0 dla eclipse
h... jush nie ma ;/
koniec?

Neth
05-11-2005, 15:17
Nie bo ekipa "DOOM" planuje trapy w takim momencie w jakim wy se nie wyobrazacie

Orzelek
05-11-2005, 15:19
ale nie macie zadnej gilidi ani nic tylko sie zbieracie??

Kanion
05-11-2005, 16:13
Tak wielkie gratz -.-", Polskie h lvl na tym servie to same cioty (prawie, oprucz Deeyaja~ Agnusa~ i paru osob)

Wprawdzie wojna sie skonczyla ponoc ale Deeyaj Quarion i Agnus Quarion maja nadal hunta, i nikt im nie ma zamaru pomoc bo boja sie Eclipse... :confused:

Agnus ma hunta ponoc za to ze wbil w 2 dni wiecej expa niz Brian w ponad tydzien... i za to ze niby bral udzial w wojnie a on ciagle neutrany byl:(

Jojo Ninja
05-11-2005, 16:59
Hail Eclipse _/

Neth
05-11-2005, 20:25
HAHAHAHAH kanion ale zes mnie rozbawil dj sprzedaje postac a wojny nie ma
ja oraz kilku ludzi stworzylo grupe atakujacych eclipse nie wiem czemu polscy h-lvl to nooby poprostu szwedzi sa lepsi...........
@A co do pytaniavto tak zbieramy sie jest nas malo ale duze lvl

viper_igloo
05-11-2005, 21:03
Sprawa jest prosta, najlepsi łączą się ze sobą, żeby być nasilnijeszymi na servie, Eclipse to nie tylko swe, np. Fifiki to polacy, ale grają z Eclipse, bo to po prostu nasilnijesza gildia na servie. Tworzenie jakiś koalicji przeciwko eclipse mija sie z celem, bo najsilnijesi sa wlasnie w oni B). Za jakis czas pewnie sytuacja sie uspokoi i bedzie ok, wojny sa bezsensowne, wynik oczywisty :] . Ponizej wypowiedz Hitten'a z "opozycji":

the tentative of doing 1 war against eclipse was a tragedy i am proud to have had a lot of fights against then and didn't die in anyone of those
but maybe it is a question of luck
i never saw 1 team like eclipse they had the key to win the war
organization.... it's all i have to say good luck on the server for all eclipses that are still playing
(...)
they killed ppls in a clean and fair way it is why i am not disapointed...

PS. Ile bylo we fragach ? 16-0 ? ;)
PS2. Jesli cos ciekawego sie wydarzy to bede pisal, bo jestem na bierzaco :p

Pzdr.

Dark polo
05-11-2005, 23:22
Może macie jakieś filmiki?

Pozdro

Neth
06-11-2005, 07:06
8.03-Trfa restart serva zara idziemy trapowa eclisow bendzie move :]
9.03-Xiofez pada od ekipy doom zunri i swift know chca sie zmemscic ale cos im nie wychodzi all daja loga trin metrin niestety pada...:(
Viper igloo jestes na bierzaca to czemu ja to pierwszy pisze?
http://rapidshare.de/files/7259701/Ekipa_DOOM.rec.html
Ja to krecilem :]

Kanion
06-11-2005, 18:56
HAHAHAHAH kanion ale zes mnie rozbawil dj sprzedaje postac a wojny nie ma
ja oraz kilku ludzi stworzylo grupe atakujacych eclipse nie wiem czemu polscy h-lvl to nooby poprostu szwedzi sa lepsi...........
@A co do pytaniavto tak zbieramy sie jest nas malo ale duze lvl

nie rosmieszaj mnie bo sie zesram ze smiechu... moze macie duze lvl ale kazdy sie boi ze lvl straci, jak w tym teamie znajduje sie Exceldrass to zaraz popuszcze jak on sie Briana Darka pyta czy moze isc expic.

powodzenia ;)

Kanion
06-11-2005, 19:00
A i jeszcze jedno Dejot nie selluje chara bo go dobrze znam B)

Neth
06-11-2005, 21:57
Ja tez mi mowil ze za 500 pln opycha a z innej beczki na filmiku na vip widac zaznaczonych czlonko ekipy doom.......

Kanion
07-11-2005, 10:08
Nom to ci moze bajerowal... albo cos, ja gram teraz na askarze i ciagle skilluje :p za jakis tydzien z 30 lvl bede pewnie miec to moge wam pomoc,
o ile wezneicie mnie do tego "DOOM". a jeszcze jedno, sypniesz mi jakies eq :p
bo nie mam :(.

B)

See u in tibia.

Bialy Smoczek
07-11-2005, 10:29
Filmu nie polecam, chyba ze ktos chce zobaczyc jakim Noobem jest Ritheliph. Dziecko idz lepiej do piaskownicy z ta swoja ekipa DooM.

Przez takich jak on porzadni Polacy z Askary traca twarz, runy kupuja od nas taniej i nie traktuja nas powaznie.

Badz pewny ze jak tylko bedziesz afk trenowal to ja Cie znajde :evul: i zabije, za kazdym razem jak zobaczysz za swoimi plecami ED 4~ lvl zacznij sra* w gacie bo moge to byc ja.

Zal mi Ciebie i wiedz, ze nie wypowiadam tu tylko swojej opinii...

Do Zobaczenia B)

-EDIT 1-
Comment do .rec
Ritheliph - Jak juz wczesniej pisalem twoje pvp jest do du**, w 33 lvl MS z Naginaty walic ~16~ i puff. Xiofez - jego smierc ukazuje tylko jak oddani sa Eclipse wobec siebie, gdyby nie on Zane moglby nie przezyc. Potem jak uciekasz do AB, na Tina channel "MAM DEDA" -.-, biegasz i krzyczysz "You see [..]". Jednym slowem PANIKA na maxa, a tak to biegasz i DOOM BRIGADE, szkoda slow. No i koniec jak macie "niby" sie razem trzymac a ty dajesz loga i ich zostawiasz ....

Drita
07-11-2005, 10:37
Hail Eclipse \_ Hail Kim0z \_ Hail Ratat
Fuck Doomb Brigade ..!..
btw zainwestujcie w ventrilo i mic to wyniki beda lepsze
po 2 najwieksi PA to polacy
spojrzec tylko na furore troche wladzy i szaleją..
a tak polacy to losery

Orzelek
07-11-2005, 11:04
Fuck Doomb Brigade ..!..
a tak polacy to losery

no niestety, troce w tym prawdy jest :(
zawsze najwyzszymi levelami sa szwedy albo brazyle, przez to jak tylko polak sie zalapie to od razu szaleje :(

Kanion
07-11-2005, 14:13
Fuck Doomb Brigade ..!..
a tak polacy to losery

Furora to Furora, a Askara to Askara... ztego co mi sie wydaje to na prawie kazdym serverze Szwedzi tepia Polakow, to ze Furora jest opanowana przez Polakow to idze inna droga... to 1

A 2 to ze maja h lvl np. taki taifun~ kazdy sie za nim stawi bo pociaga wszystkich sila.

viper_igloo
07-11-2005, 16:36
ahahah dzisaj mi qmpel opowiadal jak DOOM wialo do dp w Ab jak przyszedl pomscic Xiofeza haha ale beka, a ty wiesz Reliph(jakos tak to sie pisze) ze ty masz hunta? Przeje*aliscie sobie zrobieniem tej ekipy DOOM, wszyscy huntowani :evul:

Neth
08-11-2005, 07:44
Teraz to juz mega rozsmieszyles...Ja mialem hunta juz przed wojna...ucieczke zarzadzil torranoo ze na waspy tam mozna ewentualnie kogos trapnac....z reszta all jestvna filmie

Neth
08-11-2005, 20:31
Mam dobra wiadomosc dla osob ktorzy nie lubia eclipse...mianowicie Ottis quarion zostal zabity Nov 08 2005, 18:50:41 CET Killed at Level 42 by Tina Del Fifik wziol pomagal on eclipse wiec......Tina padla ale to i tak inny char lepszego lvl....:}

Maximus89
08-11-2005, 20:42
@up
A masz moze film z tej akcji? Bo chetnie bym oglądną.

Lipek bezel
09-11-2005, 07:52
no i o co wy sie łudzicie??
przecież wiadomo ze eclipse wygra wojne, takie pojedyńcze fragi i to do tego na najsłabszych ludziach z eclipse nic nie daja a tylko wam psują sprawe.
dziś była taka sytuacja śmieszna, stoje pod depo z red skullem i Safi Askara tez(63ek) i mowie jej zeby mnie hitnela bo chce zobaczyc test hita, a ona mi odpowiada ze nie bo moj rl bro to Nestor Xav a ona sie eclipse dyga.
zresztą nie wiem co wy od nich chcecie:
http://img468.imageshack.us/my.php?image=lipek00028ax.jpg
http://img468.imageshack.us/my.php?image=lipek00036fx.jpg

na 26levelu blokuje dl i dragi weliaxowi, padłem potem od laga ale całe eq jakie wypadło i runki mi oddał.

Neth
09-11-2005, 15:13
Filmu z zabicia ottisa nie mam :S
@up Lipek ty sie tak nie udzielaj bo i tak masz hunta......

Kanion
13-11-2005, 20:08
up: hunta za to ze zrobil posta na forum??:p

lól to ladny noob z ciebie neth, on mowi racje ze nie macie szans to 1, a to ze masz pvp jak moja babka to 2.

Barts
14-11-2005, 15:12
Mam dobra wiadomosc dla osob ktorzy nie lubia eclipse...mianowicie Ottis quarion zostal zabity Nov 08 2005, 18:50:41 CET Killed at Level 42 by Tina Del Fifik wziol pomagal on eclipse wiec......Tina padla ale to i tak inny char lepszego lvl....:}
ale film net padl i tyle Straszne!!
A pozatym myslal ze ktos inny na Tinie siedzi

Ice Kamol
04-01-2006, 01:14
Słuchaj Neth... jesteś tak żałosny, że szkoda gadać. Naprawde nie rozumiem po co udzielasz się na jakich kolwiek forach skoro nawet nie masz opanowanego Języka Polskiego na poziomie szkoły podstawowej. Jeśli masz zamiar wypowiedzieć się na temat Eclipse to sam dojdź do tego co oni. Jesteś po prostu zazdrosnym frajerem, który nie umie sobie poradzić. Jakoś ja jestem polakiem i Weliax nigdy nie miał do mnie żadnych bur, a ma 15 lat tak jak ja. "Brigade Doom" - Żałosne bachorze...

"Czasem się boje, że zabije własną matkę..."

Neth
04-01-2006, 14:52
Ice kamol cos mi to mowi z fortery :D bylem 4th przez 11 dni w axe fighitning 27 miejsce w exp mialem wiekszy lvl od kilku osob z eclipse ice~ ty sie nie wymadrzaj bo nigdy tez do niczego nie doszles
Edit:Nick ice kamol kojarzy mi sie z fortera nie wiem czemu ale graj sobie powodzenia ale nie obrazaj kogos kogo wogule nie znasz

SqTy
04-01-2006, 14:53
O widze, że nowy owner Ice Kamola sie odezwal... Char Netha i jego właściciel byli kumplami starego ownera, a ty tu teraz z nimi jezdzisz... Przynajmniej potwierdzil sie ten hack...
P.S. Pierwszy (prawdziwy) owner miał 16 latek :P

UP: chyba raczej z Askary....

Neth
04-01-2006, 14:58
Ice kamol sellnol postac...ciekawe :] nie gram juz dawno na askarze ale utrzymuje kontakt z aewynem dark,zunrim......pogodfzilem sie z porazka i gram dalej i powiem ze oni sa w porzadku chociaz zniszczyli mi postac polubilem ich troche bo tibia to tylko gra

lukaszby
04-01-2006, 15:02
O widze, że nowy owner Ice Kamola sie odezwal... Char Netha i jego właściciel byli kumplami starego ownera, a ty tu teraz z nimi jezdzisz... Przynajmniej potwierdzil sie ten hack...
P.S. Pierwszy (prawdziwy) owner miał 16 latek :P

UP: chyba raczej z Askary....

To by się zgadzało:). Pamiętam jak byłem w gildii Ice Kamola i te rozmowy tam typu "teraz jesteśmy silni, nic nam niezrobią", "bijemy szwedów bo to szwedzi" i takie tam (sam nie wiem jak do nich trafiłem). A jak się coś miało dziać to nagle gildie się rozpadały. Widać, że nowy owner Ice (albo stary zmienił poglądy) jest już bardziej pro-Eclipse. Ja osobiście nic nie miałem do PA, Szwedów, Br, Pl choć zdarzało mi się padać ich ofiara. To część tej gry. Nie lubie pobitych Polakow, którzy się potem użalają nad tym jaka to Tibia jest straszna, i jak im źle, bo ci źli Szwdzi ich znów zgnębili.

btw. Ice, masz jeszcze zakaz expienia?

Edit: Na Allegro.pl był jeszcze Exceldrass.
@Exceldrass następnym razem jak wystawiasz aukcje, to niepisz, że zastrzegasz sobie prawo do niesprzedania postaci po zakończeniu aukcji. Może Ci jej nieusuną:)

Ice Kamol
04-01-2006, 16:17
Btw. Jeśli chodzi po postać Ice'a Hack to totalna bzdura, Allegro, nie zaprzeczam. Btw. przed grą Ice Kamolem miałem na tym świecie Eraniosa ( 53 Elite na chwilke obecną, Retired ). Zamiarami tego posta, było przemówienie do rozumu takim kolesiom jak ty, którzy za bardzo szarzuja. Wypowiadasz sie na temat innych osób z lekką pogardą, ale cóż, trzeba było Cie uciszyć. Na domiar złego... na twój temat: "Eclipse jest zje*** etc. etc.", "Ten Zunri, Brian and rest to są za***iści". Jesteś niezdecydowana jak kobieta...

Ice Kamol
04-01-2006, 16:21
To by się zgadzało:). Pamiętam jak byłem w gildii Ice Kamola i te rozmowy tam typu "teraz jesteśmy silni, nic nam niezrobią", "bijemy szwedów bo to szwedzi" i takie tam (sam nie wiem jak do nich trafiłem). A jak się coś miało dziać to nagle gildie się rozpadały. Widać, że nowy owner Ice (albo stary zmienił poglądy) jest już bardziej pro-Eclipse. Ja osobiście nic nie miałem do PA, Szwedów, Br, Pl choć zdarzało mi się padać ich ofiara. To część tej gry. Nie lubie pobitych Polakow, którzy się potem użalają nad tym jaka to Tibia jest straszna, i jak im źle, bo ci źli Szwdzi ich znów zgnębili.

btw. Ice, masz jeszcze zakaz expienia?

Edit: Na Allegro.pl był jeszcze Exceldrass.
@Exceldrass następnym razem jak wystawiasz aukcje, to niepisz, że zastrzegasz sobie prawo do niesprzedania postaci po zakończeniu aukcji. Może Ci jej nieusuną:)

Poprawka. Byliśmy o wiele silniejsi od Szwedów, ale w gildii było za dużo n00bów 50+ co uniemożliwiało jakiekolwiek działania. "Ejj, Ice, Sergei mnie bije, zabij go..." - Tak o to sie rozpadła gildia... Chyba nikt nie ma wątpliwości, że Skittl, Ava, Deeyaj, Agnus, Nidse and rest miało by problemy z Eclipse? About Exp'Shit. Nie mam zakazu, nie mam czasu na gre.

Tomciu
04-01-2006, 16:30
@up double post a moze chcesz reporta ?W moim wykonaniu ...

Neth
04-01-2006, 18:14
yyy ja niby sharuje.....?co jeszcez wymyslisz nigdy z icem nie mialem klopotow i przychodzi osoba ktora mnie nie zna i obraza.Moge powiedziec ze jestes totalnym noobem ktory sam nie umi zrobic 70 lvl+

Ice Kamol
04-01-2006, 19:19
Czy myślisz, że będe wdawał się z tobą w jakieś załosne kłótnie, które mają mnie sprowokować? Zaiste "śmieszne...". Na temat noobostwa powinieneś mieć co prawda najwięcej do gadania, ale nie polecam obarczania tym tytułem kogoś innego, zwłaszcza przez Ciebie.

Neth
05-01-2006, 15:42
Wez kolo spłyń i nie wracaj.......gadasz jakeis ploty o mnie idz se lepiej pograj i liz dup* eclipsom tak jak Argin~

Bialy Smoczek
06-01-2006, 12:45
ROFL

Ale z nim "poplynales" Neth xD . LOL ?

Przyjaznisz sie z Zunrim i Aewynem. Tak oczywiscie i moze jeszcze kiM (Brian) nosi Ci plecak do przedszkola..

Fakt jest taki, ze Ice to teraz "inna" osoba. No coz, zdarza sie, ludzi potrzebuja pieniedzy, nudza sie, ale nie ma sensu sie nad tym rozwijac dopoki nowy owner nie jest Noobem (patrz na Flakona). Prawda jest taka, ze wojne przegralismy (jako polacy), moze dlatego, ze bylo nas malo, moze dlatego ze bylismy za slabi a moze dlatego ze walczyly same LOLki...

Obecnie na Kyrze jest podobnie i po ich wojnie wyjdzie kto i jak bedzie rzadzil.
Askara sie troche uspokoilla. Sprawa z Sergei'jem jest zawila i nie do konca wyjasniona, ale badzmy szczerzy... Z kim Zunri przybiega jak trzeba ratowac tylek low lvl PA kolezki Eclipse ? Z nikim innym jak Serg~. Moim zdaniem ten caly hunt na niego to wielka sciema...

Neth
06-01-2006, 13:27
Poplynolem...??Nowy owner ice przypomina mi ownera flakona.......

SqTy
06-01-2006, 15:08
No z tym to troche przesadzileś Neth. Nowy owner flakona zaliczyl pełno dedow itp, a Ice-a chyba tylko 1 na dl-ach.

Neth
06-01-2006, 17:58
Ale tym co pisze to tak........ >.>