Pokaż pełną wersje : Knight lvl 14 42\40
holender
25-09-2003, 00:51
Witam. Mam pytanko czy ja z takim gosciem moge isc na jakies stworki z dobrym lootem? :baby:
Pewnie najlatwiej odpowiedziec trenuj. :)
Mozesz sprobowac sie z beholderem ale lacznie pewnie z 200-400HP Ci wezmie wiec kilka IHow stracisz. Nie oplaca sie to wiec, ale jak chcesz sprobowac w ramach ciekawostki to probuj.
mysle ze moze spokojnie pojsc ja beho zabilem solo z 13 lvl i ze skillami 39/36:D chociaz to jeszcze zalezy od jego equipa ja wcale doibrego nie mialem wiec mysle ze se poradzi
w/g mnie na tych skillach "dobrego" lootan igdzie nie znajdziesz....jeszcze dochodzi sprawa co amsz na myśli mówiąc dobry loot....jak chcesz dobry loot to tylko jedna rada TRENUJ TRENUJ I JESZCZE RAZ TRENUJ
niemam co robic wiec sobie popisze (jak to mozliwe zeby o godzinie 13:00 byl pelny serwer!!!)
mozesz isc na te bh chociaz ja niewiem ja bym radzil :
1)minoski zwykle ktore daja chain armor (70gp) mace(23gp) sword (25 gp) brass helmet(30gp)plate shield(chyba 23 gp)
2) ghoule ktore maja troche gorszy loot ale czasami wypadnie jakas rzecz z tych wyzej + moze life ring
3)roty rzadko z nich wypada ale ozesz se nanich po expic troche a wypada sword , mace , viking helmet(66gp)
albo jkies orki moze ale z nich niema swietnego loota...
Vodinesi
04-11-2003, 16:11
No dobra!Jak tacy z was sportowcy to chyba nie wiecie co to znaczy trening!mam 13 level i skille 40 /32 i teraz zeby miec 41 to musze trenowac caly dzien...wez co mi da taki 1 skill jak wole se zrobi 14 level...nie wiem czemu ta cienko mi skille ida?Moze wy wiecie?
Vodinesi
Equilibrum
04-11-2003, 17:06
Jesli zajmuje Ci caly dzien zdobycie skilla, to naprawde jest nie dobrze ;-)
Oryginalnie dodany przez gimli syn gloina
mysle ze moze spokojnie pojsc ja beho zabilem solo z 13 lvl i ze skillami 39/36:D chociaz to jeszcze zalezy od jego equipa ja wcale doibrego nie mialem wiec mysle ze se poradzi
Ale tu nie chodzi czy sobie poradzi, tylko czy bedzie do dla niego oplacalne. Napewno nie bedzie wiec nie ma sensu isc na beho.
No dobra!Jak tacy z was sportowcy to chyba nie wiecie co to znaczy trening!mam 13 level i skille 40 /32 i teraz zeby miec 41 to musze trenowac caly dzien...wez co mi da taki 1 skill jak wole se zrobi 14 level...nie wiem czemu ta cienko mi skille ida?Moze wy wiecie?
poczytaj poradniki na tym forum o treningu. Zapewne zle trenujesz.
na 1 bh mi sie oplacalo - wypadl mi 2 handed a skonczylem na koncowce zoltego zycia
chwila strachu ale w razie czego (przy kaz) moze w kazdej chwili uciec na dol wiec mu sie oplaca:D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.