Pokaż pełną wersje : Serwer Luminera
@zabic . praktyki tibijskie ?
p
tibia to tylko przyjemnosc w wolnym czasie ucze sie jeszcze ksztaltuje w zawodzie piekarz ostatni rok a puzniej do pracy zeby sie czegos dorobic w zyciu i dalej do szkoly jakies zaocznej. Kto wie moze kiedys studia.
Robin to ze jestem dosc czesot online nie znaczy ze niemam czasu dla kolegów wrecz przeciwnie mam go sporo.
Robin1337
14-05-2008, 00:50
bojng staram sie staram i nikt mnie nie pojechal ?;o nawrocili sie?:P
@emon wbijaj na xerene :D
LubieChipsy
14-05-2008, 13:01
No i level numer 139 ;]
http://img207.imageshack.us/img207/1551/139lp6.png
http://images28.fotosik.pl/213/31736736180aa5f0.jpg (www.fotosik.pl)
15 bp mp
Pacioreczek
14-05-2008, 13:55
@up
?!?!
Buy boh, msg to LUMINERA GRACZ.
Gz all x]
@Yrek
To ty jeszcze grasz ? ; o
Robin1337
14-05-2008, 15:12
oneoienoeneoenme gratz 90 :o
tylko zastanawia mnie z ktorych mino leci woi i d shield
EMO_made_by_apdajt
14-05-2008, 17:49
Chciałbym was przeprosić za to ze was wyzywałem i tak miłym akcentem pożegnać sie z wami bo juz tu nie wejde cYa PS.Jarex kocham cie
PS. Serek(Pan Iron) daj wszystkim link do forum nasza klasa niech sie posmieja
OK cYa kochani
A co skończył się abonament na bluzgatora czy stary przyłapał cie na pisaniu posta, dostałes w jape kłonicą i musisz nas przeprosić : d?
UahUahuAHua ale sie usmialem, dzolk nad dzolkami. Ostrożnie z tymi GEJzerami humoru.
No i level numer 139 ;]
O patrzcie transwestyta się pokazał. Jak tam, juz nie jesteś słodką lalunią Mitzory? Aaaaa no tak już go ojebałoś(eś/aś) to można olać. Niezły plan, udawać dziewczyne i kogoś okraść, ale i tak jesteś spedalonym gejem, imo zakumpluj się z EMOnem weźmie cie w trójkącik. Gtfo faggot.
Żeby nie było że sobie z dupy wziąłem to info:
http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=2110925
oneoienoeneoenme gratz 90 :o
Wracałem z VDL.
@up
?!?!
@Yrek
To ty jeszcze grasz ? ; o
Tak, zacząłem grać od dziś, bo już prawie po maturkach.:p
Kluha_co_ostro_ruha_Xddd
14-05-2008, 19:01
Tak, zacząłem grać od dziś, bo już prawie po maturkach. Wstąpiła we mnie nowa siła na grę w Tibię :P
czesc tez gram na luminere plz zostaniesz moim kumplem? nie mam z kim huntowac guardow a musze wbic 21 lvl do piatku bo brat mnie zbije jak mu nie wbije
Kluha_co_ostro_ruha_Xddd
14-05-2008, 19:13
Tesz jestem nowym groczem luminery, POchodzem z podhala i tak nistetety godmo. Jo miec 18 level i 19 medzik. Bendziesz mojim kolegom towaszyrzu?
Nie! jo nie wiochman paszol ty krowy wypasac
Kluha_co_ostro_ruha_Xddd
14-05-2008, 19:15
ALe z ciepie kurwa max wiesz... ofce sie pasa w gurah l;ol ?
pisze sie korwa gory nie gury lololololololololoololol stara cie chyba kupowala na raty i nie starczylo jej kasy bo jakis niedojebany jestes z deczka
Kluha_co_ostro_ruha_Xddd
14-05-2008, 19:18
a towja stara ma takei jajca !! O.OO.OO.OO.OO.OO.O
a u ciebie w domu jest rzaloba bo stara ma wienkszego kutasa jak jej wisi niz twoj stary jak mu stoji
AAAAAAHAHAHAAAHHHHAHAHAHHAHA
Kluha_co_ostro_ruha_Xddd
14-05-2008, 19:22
TWOJA STARA JAK MA CIOTE TO SRA DO MISKI I CI Z TEGO KASZANE ROBI
Xddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd dddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd dddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd dddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd dddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd dddddddd
Kluha_co_ostro_ruha_Xddd
14-05-2008, 19:25
zamknij pizde bo wieje kutasem twojego starego i masz miendzy zembai jego loniaki
Kluha_co_ostro_ruha_Xddd
14-05-2008, 19:28
a ciebie stara podawala na widlach do chsztu i powstales w wyniku syntezy gowna z pizda twojej starej
Kluha_co_ostro_ruha_Xddd
14-05-2008, 19:30
jestes wyfajdanym przez papuzki nierozlaczki blokersem z peweksu.
wiesz czym sie ruzni twoja stara od trampoliny? trampolinie nie skacze sie o mordzie w glanach
Kluha_co_ostro_ruha_Xddd
14-05-2008, 19:32
a wiesz ze twoja stara ma wienksze jaja niz ty mozg i rozepchany kaczał razem wziente?
Kluha_co_ostro_ruha_Xddd
14-05-2008, 19:34
widze ze modkowie jak zwykle zwarci i gotowi do akcji :)
tak samo jak twoja stara zawsze zwarta i gotowa do "bara bara ciasna szpara"
:cup::cup::cup:
Strasznik
14-05-2008, 19:35
Koles ma ciekawe zycie ;) pol godziny rozmawiania z samym sobą na forum gry 2D ^^
Kluha_co_ostro_ruha_Xddd
14-05-2008, 19:35
co to jesty?
brzydkie male jebie guwnem lubi sie puszczac i ma zamiast mordy dodatkowa pizde by poprawic wydajnosc burdelowa?
STARA THEATRONA!!!
Kluha_co_ostro_ruha_Xddd
14-05-2008, 19:37
Koles ma ciekawe zycie ;) pol godziny rozmawiania z samym sobą na forum gry 2D ^^
ahahahaha a twoja stara pol dnia dyma sie w trujkoncie sama z sobom 8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o8o
Kluha_co_ostro_ruha_Xddd
14-05-2008, 19:38
theatron kurwa pala co mu stara loda ssała AAAAAAAAAAHahahahahahAHAHahAUJAHuAhUHASIAsdoUDA{Eb APEUBAUI(EBa
B)
Kluha_co_ostro_ruha_Xddd
14-05-2008, 19:39
ej dobre :D:D:D:D:cup::cup::cup::cup:
serio dobre :D:D:D:D::cup::cup::cup:
znasz cos jeszcze fajnego? :D:D:D::D::cup::cup::cup::cup:8o8o8o8o:o:oX(X(:evu l:;(;(;(:baby::D:DB)B):p:cup:X(X(X(
nom
twoja stara jest kurwom ! twoja stara jest kurwom ! twoja stara jest kurwom ! twoja stara jest kurwom ! twoja stara jest kurwom ! twoja stara jest kurwom ! twoja stara jest kurwom ! twoja stara jest kurwom ! twoja stara jest kurwom ! twoja stara jest kurwom ! twoja stara jest kurwom ! twoja stara jest kurwom ! twoja stara jest kurwom ! twoja stara jest kurwom ! twoja stara jest kurwom ! twoja stara jest kurwom ! twoja stara jest kurwom ! twoja stara jest kurwom ! twoja stara jest kurwom ! twoja stara jest kurwom ! twoja stara jest kurwom ! twoja stara jest kurwom ! twoja stara jest kurwom ! twoja stara jest kurwom ! twoja stara jest kurwom ! twoja stara jest kurwom ! twoja stara jest kurwom ! twoja stara jest kurwom ! twoja stara jest kurwom ! twoja stara jest kurwom ! twoja stara jest kurwom ! twoja stara jest kurwom ! twoja stara jest kurwom ! twoja stara jest kurwom ! twoja stara jest kurwom ! twoja stara jest kurwom ! twoja stara jest kurwom ! twoja stara jest kurwom ! twoja stara jest kurwom ! twoja stara jest kurwom ! twoja stara jest kurwom ! twoja stara jest kurwom ! twoja stara jest kurwom ! twoja stara jest kurwom ! twoja stara jest kurwom ! twoja stara jest kurwom ! twoja stara jest kurwom ! twoja stara jest kurwom ! twoja stara jest kurwom !
Kluha_co_ostro_ruha_Xddd
14-05-2008, 19:40
Tfoja morda w afatarze owned ale masz zjebany ryj max o kurwa. ile dales fotografowi by jom upieknil ? co ? 5000000 zl ? masz serio zjebanmy ryja max
stara dala possac fotografowi swojego kutasa z okrasa rodzynuw z dupy i ma :cup:
wyjazd kurfa na inne podforko co ? to nasz smiecie !1!!!! zostaw kurwa ten papaierek po snikersie thorna 1111
zamknij morde bo cie wydam : d
Kluha_co_ostro_ruha_Xddd
14-05-2008, 19:44
Jego stara pewnie ma jaja ja strusei jajca kogouta kurwa max. iel razy soe dupcyla by pstryknol te zjencoe co ? zal nie ty tam kogoruhasz nei ? xd lol hello lol xd
jak powstal theratron? muha usiadla na guwnie a pozniej na mordziej jego starego BUM tak powstal czokapik a jako efekt uboczny reakcji lancuchowo-oralno-odbytowej theraton czyc jak taam sie ten huj zowie
Grozis mi ? ;******
Lubisz to suko ;O
@kakaowe_oczko i ten drugi xd
chcieliscie być śmieszni? Cyba nie wyszło ;p
Kluha_co_ostro_ruha_Xddd
14-05-2008, 19:45
ahuahsuashuah a czym sie ruznie mala stara od durzej theratron? jakimis 40 zlotymi w burdelu Xd
Kluha_co_ostro_ruha_Xddd
14-05-2008, 19:46
@up, up
chcieliscie być śmieszni? Cyba nie wyszło ;p
jak ci sie kurwa nie podoba to idz ekspowac mamucia spierdolino X(X(X(
Kluha_co_ostro_ruha_Xddd
14-05-2008, 19:48
albo lepiej zatkaj odbyt theraton kutasem bo wieje guwnem na forum
Kluha_co_ostro_ruha_Xddd
14-05-2008, 19:51
lolololol jak go mugl stary karmic sperma jak on ma 7 starych i krasnoludka???
nie no kurwa co za spam przez jakis dwóch idiotów o pojebanych nickach
prosze modków o zbanowanie Pukam w cos tam i Klucha jakis tam.
@btw do grajacych mam pytanie czy wam tez tibia wlazi tylko do storny głównej i nic wiecej??
Kluha_co_ostro_ruha_Xddd
14-05-2008, 19:53
@btw do grajacych mam pytanie czy wam tez tibia wlazi tylko do storny głównej i nic wiecej??
tibia to wlazi twojej starej az do kichy stolcowej
jestes nielubianym przez psa sasiada. Pukac to moze cie stara w twoj krowi odbyt ty zhjebany brazylijski niedojebie atomowy :s
hmm czekaj zjebie genetyczny odkad mnie uczyli w szkole na geografi to brazylia lezy na drugiej półkuli ziemi:D a nie w europie wez ty sie czasami zastanów co piszesz. Aha nie obchodzi mnie twoja historia jak cie jebie cale miasto lub wies to juz ise nie zal na tym forum
Kluha_co_ostro_ruha_Xddd
14-05-2008, 19:57
Zabic to czerstwy obszczymordzie. Jego stara wyrywa soebie tupy z rowu :s
jego stara i stara threatron to ten sam mily ksiondz pedofil
Kluha_co_ostro_ruha_Xddd
14-05-2008, 20:00
Thor jest wyrzniety przez wagine z mackami knurze w kaloszach.
:cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup: :cup:
Kluha_co_ostro_ruha_Xddd
14-05-2008, 20:02
jego stara widziala niebo w tibi :cup::evul:8o:D :cup::evul:8o:D :cup::evul:8o:D :cup::evul:8o:D :cup::evul:8o:D :cup::evul:8o:D :cup::evul:8o:D :cup::evul:8o:D :cup::evul:8o:D :cup::evul:8o:D :cup::evul:8o:D :cup::evul:8o:D :cup::evul:8o:D :cup::evul:8o:D :cup::evul:8o:D :cup::evul:8o:D :cup::evul:8o:D :cup::evul:8o:D :cup::evul:8o:D :cup::evul:8o:D :cup::evul:8o:D :cup::evul:8o:D :cup::evul:8o:D :cup::evul:8o:D :cup::evul:8o:D
Kluha_co_ostro_ruha_Xddd
14-05-2008, 20:04
opowiem dowcipasa
przycjhodzi stara thetrona do lekaza a to zamiast lekarza a jego stara tez kurwa
aaaaaaaaahahahahahahahah hahaha h h h hahahaaaaaaaaaaa hahaha
Kluha_co_ostro_ruha_Xddd
14-05-2008, 20:06
o jeszcze jeden czemu stara thetrona jest kurwom? bo posada pedofila jest zajenta przez jego drugom stara ta jedna z siedmiu i krasnoludka aaaaaaaahahahahahahaha
Kluha_co_ostro_ruha_Xddd
14-05-2008, 20:07
jego stara ma tak wielkom dupe ze mu zrobila na niej globus w skali 1:1
Kluha_co_ostro_ruha_Xddd
14-05-2008, 20:10
a wiesz ze jego stara to taka gruba swinia ze jak kupuje bilet na statku do karlin to dostaje promocje grupowa????????????????????????
Kluha_co_ostro_ruha_Xddd
14-05-2008, 20:11
jego stara to hybryda afkaniskiej kurwy z nim samym :cup::cup::cup::cup:
Kluha_co_ostro_ruha_Xddd
14-05-2008, 20:15
ok nastempna zagadka, co to jest:
w guwnie stara trona plywa i kurwa sie nazywa?
Kluha_co_ostro_ruha_Xddd
14-05-2008, 20:18
nikt nie zgad ok to inaczej
co to za zagadka stara trona - tania kurwra zdzira szmatka?
@up
Achh ... te dzieci =] teksty typu "twoja stara" sa na poziomie przedszkola.
Chciałbym was przeprosić za to ze was wyzywałem i tak miłym akcentem pożegnać sie z wami bo juz tu nie wejde cYa PS.Jarex kocham cie
PS. Serek(Pan Iron) daj wszystkim link do forum nasza klasa niech sie posmieja
OK cYa kochani
S*******aj.
O patrzcie transwestyta się pokazał. Jak tam, juz nie jesteś słodką lalunią Mitzory? Aaaaa no tak już go ojebałoś(eś/aś) to można olać. Niezły plan, udawać dziewczyne i kogoś okraść, ale i tak jesteś spedalonym gejem, imo zakumpluj się z EMOnem weźmie cie w trójkącik. Gtfo faggot.
Żeby nie było że sobie z dupy wziąłem to info:
http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=2110925
Skoro nic nie wiesz o Vainne to sie nie wypowiadaj. Ona nie udaje dziewczyny bo to jest dziewczyna. Wiem to bo gadalismy czasami. A jesli chodzi ci o to: "Why when i MSG you, you tell me, Pietro here?", to Pietro (Piotrek) wcale nie jest rl Vainne =] To kim on jest wie tylko kilka osob. Ale zapewniam cie, ze Vainne jest na rl dziewczyna.
Jarex nietlumacz im tego oni i tak tego nie zrozumieja:D wiec niewiem poco sie wysilasz.
Robin1337
14-05-2008, 21:11
@kakao i klucha dobre nicki
@temat
P
R
O
S
Z
E
N
J
E
S
P
A
M
O
W
A
C
K
U
R
F
A
J
E
G
O
M
A
C
Kluha_co_ostro_ruha_Xddd
14-05-2008, 21:54
@kakao i klucha dobre nicki
@temat
P
R
O
S
Z
E
N
J
E
S
P
A
M
O
W
A
C
K
U
R
F
A
J
E
G
O
M
A
C
O
K
N
I
E
B
E
N
D
E
M
J
U
S
Z
S
P
A
M
M
O
W
A
C
D
O
J
A
S
N
E
J
C
H
O
L
E
R
C
I
!
!
!
Robin1337
14-05-2008, 21:58
O
K
N
I
E
B
E
N
D
E
M
J
U
S
Z
S
P
A
M
M
O
W
A
C
D
O
J
A
S
N
E
J
C
H
O
L
E
R
C
I
!
!
!
D
Z
I
E
N
K
ó
J
E
J
A
C
I
B
A
R
D
Z
O
!
!
!
1
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!!
!
!!
!
!
Vainne jest na RL KOBIETĄ (!), a nie żadną dziewczyną. Wiem, sprawdziłem, dzwoniłem : d tzn ona dzwoniła. A Piter jest... zresztą Ona sama może tu o tym napisać jeśli tylko zechce ;)
i przestańcie już pisać o vainne bo ona i tak tego nie czyta =p
Kluha_co_ostro_ruha_Xddd
14-05-2008, 22:10
D
Z
I
E
N
K
ó
J
E
J
A
C
I
B
A
R
D
Z
O
!
!
!
1
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!!
!
!!
!
!
N
I
E
M
A
Z
A
C
O
Z
I
O
O
O
O
O
O
O
O
M
A
L
!
!
!
!
!!
!!
!
!
!!
!
!
!!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
Peja1910
14-05-2008, 22:20
co jest z lumpka:<
@up ruha i ten drugi
pojebalo was?stara was nie kocha?chcecie robic burdel to nie na forum w domu wam nie styka?:>
Kluha_co_ostro_ruha_Xddd
14-05-2008, 22:22
co jest z lumpka:<
@up ruha i ten drugi
pojebalo was?stara was nie kocha?chcecie robic burdel to nie na forum w domu wam nie styka?:>
fajną masz starą (ta w avatarze) ale chyba się puscila z wykastrowanym knurem ze taki pojeb genetyczno-molekularny jak ty wyszedl.
Peja1910
14-05-2008, 22:25
rozumiem:>chcial bys miec jeszcze mame :> nie?nie wiesz jakie to uczyci przytulic sie do kobiety umiesz jechac po rodzicach bo swoich nie masz..bym cos powiedzial ale nieche sie bawic w ciebie myslisz ze jestes smieszna?mylisz sie to nie zoo..
Kluha_co_ostro_ruha_Xddd
14-05-2008, 22:29
rozumiem:>chcial bys miec jeszcze mame :> nie?nie wiesz jakie to uczyci przytulic sie do kobiety umiesz jechac po rodzicach bo swoich nie masz..bym cos powiedzial ale nieche sie bawic w ciebie myslisz ze jestes smieszna?mylisz sie to nie zoo..
wiem ze nie zoo bo nie szedlem to twojej mamy do domu (chyba u siebie w pokoju ona siedzi - ta pelna lajna klatka koczkodanów nie?).
w sumie juz w tych kryteriach wole nie miec matki niz jakiegos zjebanego kota co sie buja z sluchawkami na uszach (zdjecie twojej starej z avatara)
jestes smieszne
Kluha_co_ostro_ruha_Xddd
14-05-2008, 22:37
Użytkowników czytających ten temat: 6 (zarejestrowanych: 3, gości: 3)
Kluha_co_ostro_ruha_Xddd, Robin1337, Even
PeJa JeDnEn DzIeWiEnC JeDeN ZeRo poszedł sobie :<. Pewnie polazł starej zmienić żwirek w kuwecie :ddddddddddd
even a widziales ją.. ? moze vaine dal jjakiemus szlaufowi telefon i z toba rozmawial..
Widziałem :)
KaMiLSpAwW
14-05-2008, 22:42
Omg ale dzieci , wezcie sie ogarnijcie bo to co robi wam komputer z rozumem to porazka , wyobrazam se wasze zryte mordy piszac to , zalosne to jest ;] Sram na to co komu wrzucacie spamujcie se dalej pozdro dla was a btw jak nie macie co robic idzice na "dfur" pograc z "kolegami " w pilke , bo kazdy sra na to co piszecie :) hail rl pozdro dla Was xD
Kluha_co_ostro_ruha_Xddd
14-05-2008, 22:44
Omg ale dzieci , wezcie sie ogarnijcie bo to co robi wam komputer z rozumem to porazka , wyobrazam se wasze zryte mordy piszac to , zalosne to jest ;] Sram na to co komu wrzucacie spamujcie se dalej pozdro dla was a btw jak nie macie co robic idzice na "dfur" pograc z "kolegami " w pilke , bo kazdy sra na to co piszecie :) hail rl pozdro dla Was xD
zomfg ----.---- pisze sie dwór !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!X(
KaMiLSpAwW
14-05-2008, 22:46
no wiesz dla Ciebie poprawnie jest zapewne " dfur" :) moge cie dotknać? nie no stary jestes taki fajny ;<
btw moze frytki do tego? ;> ;]
Peja1910
14-05-2008, 23:39
poszedlem co bede z dzieckiem gadac :> widac brak ci milosci :d tak juz jest czasami :> moze cie przygarne pod koc jak poprosisz ladnie :D
po raz drugi :]
http://img140.imageshack.us/img140/9971/962zq1.jpg (http://imageshack.us) http://img140.imageshack.us/img140/9971/962zq1.b10094678f.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=140&i=962zq1.jpg)
Kluha_co_ostro_ruha_Xddd
14-05-2008, 23:52
no wiesz dla Ciebie poprawnie jest zapewne " dfur" :) moge cie dotknać? nie no stary jestes taki fajny ;<
btw moze frytki do tego? ;> ;]
lol łapy przy sobie jebany pedale, patrzcie homos jebany juz by mnie dotykać chciał. moze lepiej ty idz na dwor (przy okazji moze znajdziesz parade swoich i tam sie nadotykasz i ciebei nadotykaja do woli). to ze jestem fajny to wiem od dawna ale nie moja wina ze sie tobie podobam, gejem nie jestem wiec podbij do swoich plzzz menz.
btw. nie, nie chce byc takim tlustym gejem (po diecie mcdonald's) ja ty :S
poszedlem co bede z dzieckiem gadac :> widac brak ci milosci :d tak juz jest czasami :> moze cie przygarne pod koc jak poprosisz ladnie
o patrz tu masz pedala, ten wprost sie przyznal ze lubi z chlopakami sypiac. tylko uwazaj, pewnie co jakis czas odkasluje klaczka bo ja lizal starej (kotu z avatara) rowa to sie kudlow nalykal.
btw. tobie za to milosci nie brakuje, co wieczor twoi starzy sie gryza (kot i prosiak - knur) ktore to bedzie cie dzis w nocy namietnie kochac, a skoro nie bedziesz z dzieckiem (tu w domysle ze mna) gadac po co pizde otwierasz? najpierw mowisz "nie bede gadac" a kilka cm dalej cos do mnie bazgrolisz. powiedz staremu by cie tak mocno nie dymal bo ci mozg kutasem przez usta wypycha i pozniej takie glupoty piszesz.
KaMiLSpAwW
15-05-2008, 01:14
lol łapy przy sobie jebany pedale, patrzcie homos jebany juz by mnie dotykać chciał. moze lepiej ty idz na dwor (przy okazji moze znajdziesz parade swoich i tam sie nadotykasz i ciebei nadotykaja do woli). to ze jestem fajny to wiem od dawna ale nie moja wina ze sie tobie podobam, gejem nie jestem wiec podbij do swoich plzzz menz.
btw. nie, nie chce byc takim tlustym gejem (po diecie mcdonald's) ja ty :S
Akurat psie speclanie to napisalem jak byś chcial wiedziec mialo to znaczenie irnoniczne ( o ile tacy idioci moga to wiedziec ; ]) Chcilbym zobaczyc twoja zryta morde podczasz pisania , jara "cie" pisanie , widac ze sie pocisz przytym wez sie ogarnij ;D jebac to ty se mozesz "koleguff z podfurka" o ile ktoś chce sie zadawać z takim frajerem i dzieciakiem jak ty ;D Wiesz sram na to co piszesz widac ze ciezko masz chlopie ;D pocwicz ok ?
to 2 tez mialo znaczenie ironiczne , czlowieku idz do sql hushus widac ze nie kumasz textow i bierzesz wszystko normalnie , widac ze tak do ciebie pisac nie bede bo nie kumasz ;] tlusym gejem ? ja jestem tlusty? uAHSUHAusuAUSUa ale zes teraz dojebal:D nie no beka ogolem z ciebie niezla , widac ze dziecko 12 lat nie ma co robic to sie popisuje na forum idz sie pobaw z kolegami ;) widac cfaniaczek ukrywa sie i sie obi powiedziec kim jest nawet ; ) pozdro & pocwicz ( by yerek xD )
a do*******asz sie do peji o avata wez zobacz na swoj nick tez jakis przyjebany "kluha" nie no najs widze ze lubisz jebac niezle musisz meic zryta ;] lubisz jebac? a moze lubisz być jebany , widaz ze chlopaki zanurzaja ci niezle ;) ava tez masz zajebistego , wiesz pomyslowy jestes pr0 ,ile dni go na*******ales w paincie? ;D
evuś zdjecia to ja moge poogladac na fotka.pl
No i co z tego, że możesz sobie pooglądać zdjęcia na fotka.pl? Że tobie nie dała zdjęcia, to nie znaczy że mi nie dała. Zresztą zwisa mi to i powiewa koło pyty czy ty mi wierzysz czy nie. Możesz się jej zapytać i tyle.
Pacioreczek
15-05-2008, 07:27
po*****lo was wszystkich na calego...
http://img222.imageshack.us/img222/5948/tipiapeelnm5.jpg (http://imageshack.us)
http://img222.imageshack.us/img222/5948/tipiapeelnm5.c7a96a4746.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=222&i=tipiapeelnm5.jpg)
9 bp mp ^ Dupnie widać wiec: Yrkowi nie wchodzi sie na respa :s
Zal na 5 stron sam spam i jakies 3 zdjecia...
Fragles_Luminera
15-05-2008, 14:01
@Lucas
Gratulacje =)
Znalazłeś się na Tibia.pl
.................................
Kluha_co_ostro_ruha_Xddd
15-05-2008, 14:26
Akurat psie speclanie to napisalem jak byś chcial wiedziec mialo to znaczenie irnoniczne ( o ile tacy idioci moga to wiedziec ; ]) Chcilbym zobaczyc twoja zryta morde podczasz pisania , jara "cie" pisanie , widac ze sie pocisz przytym wez sie ogarnij ;D jebac to ty se mozesz "koleguff z podfurka" o ile ktoś chce sie zadawać z takim frajerem i dzieciakiem jak ty ;D Wiesz sram na to co piszesz widac ze ciezko masz chlopie ;D pocwicz ok ?
to 2 tez mialo znaczenie ironiczne , czlowieku idz do sql hushus widac ze nie kumasz textow i bierzesz wszystko normalnie , widac ze tak do ciebie pisac nie bede bo nie kumasz ;] tlusym gejem ? ja jestem tlusty? uAHSUHAusuAUSUa ale zes teraz dojebal:D nie no beka ogolem z ciebie niezla , widac ze dziecko 12 lat nie ma co robic to sie popisuje na forum idz sie pobaw z kolegami ;) widac cfaniaczek ukrywa sie i sie obi powiedziec kim jest nawet ; ) pozdro & pocwicz ( by yerek xD )
a do*******asz sie do peji o avata wez zobacz na swoj nick tez jakis przyjebany "kluha" nie no najs widze ze lubisz jebac niezle musisz meic zryta ;] lubisz jebac? a moze lubisz być jebany , widaz ze chlopaki zanurzaja ci niezle ;) ava tez masz zajebistego , wiesz pomyslowy jestes pr0 ,ile dni go na*******ales w paincie? ;D
haha ale sie zbulwersował zjeb.
1. nie jestem psem gdyż nie jestem twoim ojcem ewentualnie matka
2. pisze sie cwaniaczek, ale tłusta ciota która siedzi przed monitorem 20k/doba raczej sie tego w szkole nie dowie
3. będę robił co mi sie podoba a ty zamknij morde bo jebie kutasem twojej matki : |
4. 12 lat? marzy ci sie seks z nieletnimi? pare postów wcześniej pytałeś się mnie pedale czy możesz mnie dotknąć teraz już o wiek się pytasz? S P I E R D A L A J O P A S Ł Y G E J U!
Emon'druu
15-05-2008, 15:31
ROBIN pare stron Up...
Ja caly czas jestem na Xerenie, tylko ze logam co pare dni, bo wiecej nie mam ochoty : (nareszcie)
http://img160.imageshack.us/img160/1695/xerenaar6.jpg (http://imageshack.us)
MW _/
ps. typek gada sam ze soba pare dni xd prze huj wariat
lol wase stare daja for fun
wiem wiem suko twoja stara jest w moim awataze pirdolona kurwo stray cie podzucal i za 3x nie zlapal izdo
KaMiLSpAwW
15-05-2008, 16:42
ja 20h dziennie? hmm no fajnie masz ja akurat chodze do szkoly i sie ucze w przeciwienstiwe do ciebie ;]
powiem tyle ze mozna zrobic w tym dziale 2 odzielne grupy niech tamtych 2 sie spamuje itp. i tak bana zalapia , a normalni ludzi niech wogole nie zwaracaja na nich uwagi i ss normalnie wklejaja , bo jaki temat mozna miec z 12 latkiem ? chyba ze tylko " twoja stara to i tamto" gz dla nich ; ] mecz sie dalej ignoruje twoje posty :)
sst_akai
15-05-2008, 16:54
ja 20h dziennie?
Przyjrzyj się :] 20K/doba ;P
@Yrelius
King Druids to o ile pamiętam botter. Co chwila go na ratach pod thais próbowałem trapnąć, ale niestety miał alarm i jak się go przesuwało to zaczynał uciekać ;] Czyli znając życie nie umiał grać na tyle dobrze, żeby poradzić sobie z dragiem lol
Przyjrzyj się :] 20K/doba ;P
@Yrelius
King Druids to o ile pamiętam botter. Co chwila go na ratach pod thais próbowałem trapnąć, ale niestety miał alarm i jak się go przesuwało to zaczynał uciekać ;] Czyli znając życie nie umiał grać na tyle dobrze, żeby poradzić sobie z dragiem lol
On bił draga i hatchinga czy cuś a ja mu sprezentowałem jeszcze dwa dragi. Widać było, że boci gdyż nie odpowiadał na moje ostrzeżenia :P
@Yrelius
Ashuahsuah... jednak Tibia to Twoje życie... na ile pipko zdałeś ustne ??? Ha ? Chcesz to pisz na PM. ;)
@Even
Odnośnie tego kto jest kobietą, dziewczyną etc.. Rose of Hope też była !!!! <hahaha> :D tacy byliście święcie o tym przekonani... pamiętam Matala, nie mógł spać po nocach... :D Ty zresztą też dobry byłeś.. :>
Pozdro dla Piciego & Ani my love.. :] Aniu kocham Cię, przyhunce dragi dla Ciebie jak zdam maturę.... xDD =D :cup:
Leos1991
15-05-2008, 18:36
Qescik
http://img117.imageshack.us/img117/261/uo0011sb8.jpg (http://imageshack.us)
http://img117.imageshack.us/img117/261/uo0011sb8.b1c9c273a8.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=117&i=uo0011sb8.jpg)
LVL
http://img111.imageshack.us/img111/8626/46lvlur5.jpg (http://imageshack.us)
http://img111.imageshack.us/img111/8626/46lvlur5.cb2786df08.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=111&i=46lvlur5.jpg)
Niewidzi@lny
15-05-2008, 22:04
SS od Veldera
Elite Velder
http://img185.imageshack.us/img185/759/150levgr5.png
http://img379.imageshack.us/img379/5817/110rl4.png
http://img513.imageshack.us/img513/9440/120lvlva5.png
http://img390.imageshack.us/img390/9868/140levbv5.png
Wiesio zabijaka
http://img140.imageshack.us/img140/5572/90levdf0.png
:confused:
:confused::confused::confused::confused::confused: :confused::confused::confused::confused::confused: :confused::confused::confused::confused:;(
Edward^masakrator
15-05-2008, 22:31
faŁ iks ssie
Niewidzi@lny
15-05-2008, 22:44
faŁ iks ssie
nieprawda ;o
Zydufka
@Robin
Ciężko będzie nabić ten 30B)
muttikax
16-05-2008, 12:59
lol kakaowe oczko co to za teksty?;oo jego stara idzie sama na poi bo sie nie miesci w przejsciach? jesli ciebie to smieszy to gratz a kluha tobie proponuje kupic slownik albo poprostu posiedziec jeszcze pare lat w tej podstawowce moze sie wkoncu nauczysz czegos
Peja1910
16-05-2008, 13:30
lol kakaowe oczko co to za teksty?;oo jego stara idzie sama na poi bo sie nie miesci w przejsciach? jesli ciebie to smieszy to gratz a kluha tobie proponuje kupic slownik albo poprostu posiedziec jeszcze pare lat w tej podstawowce moze sie wkoncu nauczysz czegos
co bedziesz sie klucic z dziecmi?daje ze max 13lat maja.. a ty na ile stawiasz?;d
GZ Velder ;) ja narazie skilluje na neranie moze niedlugo zaczne expic swoonem a zeby nie bylo bez ssa to taki z domq kolegi xD !
http://img104.imageshack.us/img104/5919/domekfn4.jpg (http://imageshack.us)
15:52 You see Aviator of Luminera (Level 46). He is an elite knight. He is Tester Titan of the Polish Titans.
boss niestety ss mi sie skasował X( łatwy jest jak elder beho prawie:)
http://img364.imageshack.us/img364/3271/evilod2.jpg (http://imageshack.us)
http://img364.imageshack.us/img364/3271/evilod2.fa3a94ff8e.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=364&i=evilod2.jpg)
Peja1910
16-05-2008, 23:39
@up
gz a jakis lot jest?:>czy tylko bh eye?
no i po maturach. teraz wyjazd do roboty
powodzenia
pozdrawiam
wasz
Yrelius
Bye.
Powoli staram sie powrocic ciezko to idzie ale idzie xd 76 po raz 2 niestety nie udalo mi sie zalapac poniewaz sie zagapilem ;<
http://img177.imageshack.us/img177/468/76againws0.jpg (http://imageshack.us)
http://img177.imageshack.us/img177/468/76againws0.524e9214e8.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=177&i=76againws0.jpg)
Don^Mokate
17-05-2008, 23:45
widze ze hot z shadowem z poi dalej popularny:D
gz wam. Ja sie zatrzymalem w dziwnym momencie, bo na 99 lvlu:D
Leos1991
18-05-2008, 01:15
http://img210.imageshack.us/img210/7113/uo0011qj8.jpg (http://imageshack.us)
http://img210.imageshack.us/img210/7113/uo0011qj8.0377866a52.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=210&i=uo0011qj8.jpg)
.
http://img182.imageshack.us/img182/7716/uo1243of6.jpg (http://imageshack.us)
http://img182.imageshack.us/img182/7716/uo1243of6.4a3ec53d7e.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=182&i=uo1243of6.jpg)
http://img291.imageshack.us/img291/4340/uo1257rw7.jpg (http://imageshack.us)
http://img291.imageshack.us/img291/4340/uo1257rw7.1414b5ceae.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=291&i=uo1257rw7.jpg)
http://img182.imageshack.us/img182/6389/uo1289ga1.jpg (http://imageshack.us)
http://img182.imageshack.us/img182/6389/uo1289ga1.534cd58ca4.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=182&i=uo1289ga1.jpg)
...tak to jest jak nikt nie bloczy respa -,- 2hff ;x
http://img182.imageshack.us/img182/3852/uo1290yc0.jpg (http://imageshack.us)
http://img182.imageshack.us/img182/3852/uo1290yc0.ee2879b874.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=182&i=uo1290yc0.jpg)
Pozdrawiam Diro Knighta, który pewnie jeszcze stoi i bloczy respa przy dźwigniach XDDD
Urzytkownik
18-05-2008, 11:33
asdd ewe wsf ads fdsf ewaf ds fd
Urzytkownik
18-05-2008, 11:35
ej co tamghj
Peja1910
18-05-2008, 14:06
pare ss od yena troche tego jest xD
pierw 90lvl
http://img391.imageshack.us/img391/5916/im2niw1tw1.jpg (http://imageshack.us)
http://img391.imageshack.us/img391/5916/im2niw1tw1.7f5bf9e3db.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=391&i=im2niw1tw1.jpg)
91
http://img179.imageshack.us/img179/3205/m7s6yo1dz1.jpg (http://imageshack.us)
http://img179.imageshack.us/img179/3205/m7s6yo1dz1.5742d5824c.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=179&i=m7s6yo1dz1.jpg)
92
http://img140.imageshack.us/img140/1916/4u9rflgj2.jpg (http://imageshack.us)
http://img140.imageshack.us/img140/1916/4u9rflgj2.c73f0e3c77.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=140&i=4u9rflgj2.jpg)
93
http://img140.imageshack.us/img140/9132/6jo9sntk9.jpg (http://imageshack.us)
http://img140.imageshack.us/img140/9132/6jo9sntk9.ad01abb619.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=140&i=6jo9sntk9.jpg)
94
http://img183.imageshack.us/img183/3786/14ki9g4yd5.jpg (http://imageshack.us)
http://img183.imageshack.us/img183/3786/14ki9g4yd5.0d5a735783.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=183&i=14ki9g4yd5.jpg)
95
http://img183.imageshack.us/img183/3140/6771c1cj1.jpg (http://imageshack.us)
http://img183.imageshack.us/img183/3140/6771c1cj1.86f4de8f63.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=183&i=6771c1cj1.jpg)
96
http://img236.imageshack.us/img236/4282/29pcb3mqk7.jpg (http://imageshack.us)
http://img236.imageshack.us/img236/4282/29pcb3mqk7.d6e5042bb1.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=236&i=29pcb3mqk7.jpg)
teraz loty ;>
90
http://img135.imageshack.us/img135/953/nxpeh0gi1.jpg (http://imageshack.us)
http://img135.imageshack.us/img135/953/nxpeh0gi1.b1bec87153.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=135&i=nxpeh0gi1.jpg)
91
http://img181.imageshack.us/img181/2959/kqiwxrx3.jpg (http://imageshack.us)
http://img181.imageshack.us/img181/2959/kqiwxrx3.dc1fe0db6a.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=181&i=kqiwxrx3.jpg)
93
http://img169.imageshack.us/img169/9940/w7c1evtn0.jpg (http://imageshack.us)
http://img169.imageshack.us/img169/9940/w7c1evtn0.edbfb8122e.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=169&i=w7c1evtn0.jpg)
94
http://img388.imageshack.us/img388/1465/oau0s0om1.jpg (http://imageshack.us)
http://img388.imageshack.us/img388/1465/oau0s0om1.a2583bc287.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=388&i=oau0s0om1.jpg)
teraz ice island
http://img179.imageshack.us/img179/898/1zexo1wnx2.jpg (http://imageshack.us)
http://img179.imageshack.us/img179/898/1zexo1wnx2.b9b51f1c9c.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=179&i=1zexo1wnx2.jpg)
http://img353.imageshack.us/img353/754/24g3vwxdp7.jpg (http://imageshack.us)
http://img353.imageshack.us/img353/754/24g3vwxdp7.33af16fa57.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=353&i=24g3vwxdp7.jpg)
http://img353.imageshack.us/img353/7343/1628js0jk6.jpg (http://imageshack.us)
http://img353.imageshack.us/img353/7343/1628js0jk6.fdaf732089.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=353&i=1628js0jk6.jpg)
http://img353.imageshack.us/img353/558/1lzlthl6.jpg (http://imageshack.us)
http://img353.imageshack.us/img353/558/1lzlthl6.da359ec7be.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=353&i=1lzlthl6.jpg)
i poi :D
http://img84.imageshack.us/img84/4789/24zfvrbwr8.jpg (http://imageshack.us)
http://img84.imageshack.us/img84/4789/24zfvrbwr8.2d7553f422.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=84&i=24zfvrbwr8.jpg)
http://img374.imageshack.us/img374/9052/25zmgddlw7.jpg (http://imageshack.us)
http://img374.imageshack.us/img374/9052/25zmgddlw7.5620363e62.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=374&i=25zmgddlw7.jpg)
http://img240.imageshack.us/img240/1520/35bxel0kk5.jpg (http://imageshack.us)
http://img240.imageshack.us/img240/1520/35bxel0kk5.d97e12e137.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=240&i=35bxel0kk5.jpg)
http://img182.imageshack.us/img182/6926/67qyk2yw5.jpg (http://imageshack.us)
http://img182.imageshack.us/img182/6926/67qyk2yw5.739c8589b3.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=182&i=67qyk2yw5.jpg)
http://img374.imageshack.us/img374/6951/689954rh8.jpg (http://imageshack.us)
http://img374.imageshack.us/img374/6951/689954rh8.97bcd9b897.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=374&i=689954rh8.jpg)
http://img371.imageshack.us/img371/8543/ifvh8obv3.jpg (http://imageshack.us)
http://img371.imageshack.us/img371/8543/ifvh8obv3.98e3216e37.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=371&i=ifvh8obv3.jpg)
http://img213.imageshack.us/img213/6426/ix9snc1iu2.jpg (http://imageshack.us)
http://img213.imageshack.us/img213/6426/ix9snc1iu2.3172d22d78.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=213&i=ix9snc1iu2.jpg)
http://img213.imageshack.us/img213/29/n2lgk4jp2.jpg (http://imageshack.us)
http://img213.imageshack.us/img213/29/n2lgk4jp2.f89f878249.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=213&i=n2lgk4jp2.jpg)
http://img224.imageshack.us/img224/2238/2d6myzcqf0.jpg (http://imageshack.us)
http://img224.imageshack.us/img224/2238/2d6myzcqf0.60d27f0d38.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=224&i=2d6myzcqf0.jpg)
http://img528.imageshack.us/img528/7670/2f05es4qt0.jpg (http://imageshack.us)
http://img528.imageshack.us/img528/7670/2f05es4qt0.c0bb102d1f.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=528&i=2f05es4qt0.jpg)
http://img234.imageshack.us/img234/6982/2qa0pozht4.jpg (http://imageshack.us)
http://img234.imageshack.us/img234/6982/2qa0pozht4.af1777873c.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=234&i=2qa0pozht4.jpg)
http://img223.imageshack.us/img223/6292/2qsnpm9co2.jpg (http://imageshack.us)
http://img223.imageshack.us/img223/6292/2qsnpm9co2.e51a2b1961.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=223&i=2qsnpm9co2.jpg)
http://img224.imageshack.us/img224/2363/2rqf3b7en9.jpg (http://imageshack.us)
http://img224.imageshack.us/img224/2363/2rqf3b7en9.08c1b1c5a5.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=224&i=2rqf3b7en9.jpg)
http://img234.imageshack.us/img234/5591/14xhrfsvy8.jpg (http://imageshack.us)
http://img234.imageshack.us/img234/5591/14xhrfsvy8.498c8be265.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=234&i=14xhrfsvy8.jpg)
http://img221.imageshack.us/img221/475/23jgw93nt2.jpg (http://imageshack.us)
http://img221.imageshack.us/img221/475/23jgw93nt2.373f95cda5.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=221&i=23jgw93nt2.jpg)
http://img186.imageshack.us/img186/6521/23ksr3keg5.jpg (http://imageshack.us)
http://img186.imageshack.us/img186/6521/23ksr3keg5.d2478b9534.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=186&i=23ksr3keg5.jpg)
i na koniec jakis addon
http://img263.imageshack.us/img263/6531/2qd7b74vc5.jpg (http://imageshack.us)
http://img263.imageshack.us/img263/6531/2qd7b74vc5.5838ca5985.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=263&i=2qd7b74vc5.jpg)
the end :>
Peja1910
18-05-2008, 14:46
@yen
spox dla ziomów szacunek dla frajerów pogarde ;>
PSKONEJOTTA POWALIŁO ?! :O Paczyjcie:
Miesiące:
DATE TIME
2008-04 168h
2008-03 190h
2008-02 105h
2008-01 118h
LOL? DZIEŃ:
1. 4h
2. 4h
3. 3h
4. 3h
5. 7h
6. 13h
6 dzień PoI, to rozumiem, ale żeby 190h w miesiącu?!
ShadowBestDruid
18-05-2008, 21:03
Yoyoyoyoy
behe
http://img511.imageshack.us/img511/5205/behewl0.jpg (http://imageshack.us)
http://img135.imageshack.us/img135/862/behera5.jpg (http://imageshack.us)
http://img144.imageshack.us/img144/1240/behekz7.jpg (http://imageshack.us)
http://img380.imageshack.us/img380/4583/behedf8.jpg (http://imageshack.us)
http://img135.imageshack.us/img135/6433/behexn8.jpg (http://imageshack.us)
kurde i Gz dla sorca bo naprawdę wymiatałeś tam
ogólnie loota nie było XD 9 fang chyba XD
ek- 124lvl
ed-93lvl
ms-66lvl
rp1- 91lvl ( pierwszego dnia był Kargól XD )
rp2- 61
lucaso14
18-05-2008, 21:21
PSKONEJOTTA POWALIŁO ?! :O Paczyjcie:
Miesiące:
DATE TIME
2008-04 168h
2008-03 190h
2008-02 105h
2008-01 118h
LOL? DZIEŃ:
1. 4h
2. 4h
3. 3h
4. 3h
5. 7h
6. 13h
6 dzień PoI, to rozumiem, ale żeby 190h w miesiącu?!
Yen jak tak myslisz to na tej stronce Silent Defender wpisz HAIL BOT!
17 magic 8o
http://img161.imageshack.us/img161/328/17mlgu9.jpg (http://imageshack.us)
http://img161.imageshack.us/img161/328/17mlgu9.68a7c07fba.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=161&i=17mlgu9.jpg)
Peja1910
19-05-2008, 21:53
ja za niedlugo dam wlasne ^^ daj moze tez jakies :>
ShadowBestDruid
19-05-2008, 22:08
jutro dam sski z behe bo dziś mi się już niechce a są hardcore XD ;)
http://img93.imageshack.us/img93/8613/97hj9.jpg (http://imageshack.us) http://img93.imageshack.us/img93/8613/97hj9.30c9dd6122.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=93&i=97hj9.jpg)
thomson13
20-05-2008, 00:44
http://img225.imageshack.us/img225/6995/64695333rb5.png
thomson13
20-05-2008, 00:57
http://img225.imageshack.us/img225/6995/64695333rb5.png
a to moje stare zdjecia:)
http://img214.imageshack.us/img214/7821/46193569eb8.png
Pozdro dla mojej Kochanej Monki i Chose:)))
ShadowBestDruid
20-05-2008, 07:39
Behe hunt:
http://img363.imageshack.us/img363/1589/behe6if2.jpg (http://imageshack.us)
http://img363.imageshack.us/img363/2021/behe7ir1.jpg (http://imageshack.us)
http://img412.imageshack.us/img412/2592/behe12uy2.jpg (http://imageshack.us)
http://img182.imageshack.us/img182/5130/behe13jq5.jpg (http://imageshack.us)
http://img412.imageshack.us/img412/1272/behe15es2.jpg (http://imageshack.us)
http://img241.imageshack.us/img241/7163/behe16im2.jpg (http://imageshack.us)
hehe?
loot: Steel Boots , 9 fang , 2 clwy , 6k w kasie
Ekipa:
Ja -93->94ed
ami 124ek
i ten poje**** ed 80lvl czy tam 81
ogólnie wchodziły bardzo niezłe hity z Avalanche XD
a i ss z lvl ;]
http://img301.imageshack.us/img301/214/94edvs4.jpg (http://imageshack.us)
cYa
edit:
no ja pier**** czemu takie małe zdjęcia są!?
jak sie robi takie jak ma np. Zenek Czarny Wędrowiec?
A rano ubiłem 5 behe up/down i War Axe XDDD
Peja1910
20-05-2008, 14:17
@shadow
na tej stronie wklej pierwszy link z pod ss plz i daj jeszce raz bo chuja widze=/
nudy nudyyy
http://img371.imageshack.us/img371/8913/70levsm2.jpg (http://imageshack.us)
http://img371.imageshack.us/img371/8913/70levsm2.04b740979b.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=371&i=70levsm2.jpg)
Peja1910
20-05-2008, 16:06
a tu cos od yena
http://img88.imageshack.us/img88/8580/domekex2.jpg (http://imageshack.us)
http://img88.imageshack.us/img88/8580/domekex2.7610b457e9.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=88&i=domekex2.jpg)
Niestety pomyliłem hotkeye xD! i znowu na moim scrynie shadek ;P
http://img372.imageshack.us/img372/6375/77againmu0.jpg (http://imageshack.us)
http://img372.imageshack.us/img372/6375/77againmu0.5b066c2065.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=372&i=77againmu0.jpg)
http://img230.imageshack.us/img230/313/alladvpacczt6.jpg (http://imageshack.us) http://img230.imageshack.us/img230/313/alladvpacczt6.acc5fe02e3.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=230&i=alladvpacczt6.jpg)
po przerwie trzeba dobic lvl...
http://img168.imageshack.us/img168/7759/uo1303jn4.jpg (http://imageshack.us)
http://img168.imageshack.us/img168/7759/uo1303jn4.62d53768c2.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=168&i=uo1303jn4.jpg)
Tutaj cos z nudow :)
http://img143.imageshack.us/img143/6894/walkaza6.jpg (http://imageshack.us)
http://img143.imageshack.us/img143/6894/walkaza6.a8c642a56a.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=143&i=walkaza6.jpg)
Tutaj cos z nudow :) WALKA SCARAB VS SKELETONY w koncu polegl ale walczyl do konca 2 RUNDA XD !
http://img143.imageshack.us/img143/6894/walkaza6.jpg (http://imageshack.us)
http://img143.imageshack.us/img143/6894/walkaza6.a8c642a56a.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=143&i=walkaza6.jpg)
Stęsknilem się za wami : ]. Ta głupia szmata atimka tym razem przyczepiła się, że w dziale filmy napisałem S P I E R D A L A J do jakiegoś hakiera.
Otrzymałeś ostrzeżenie na Forum Tibia.pl.
Powód: Wulgarne słowa
A banuj sobie głupia ściero patrz napisze to jeszcze raz S P I E R D A L A J.
Szmatoł odpisz coś bo nudą wieje : d. Jak będziesz grzeczny dokupie ci może abonament do bluzgatora.
@ SEPTEMBER91
W Y P I E R D A L A J ! ! ! ! ! ! Z tym keylogerem. :baby:
@all
Gratz. ;)
@ SEPTEMBER91
W Y P I E R D A L A J ! ! ! ! ! ! Z tym keylogerem. :baby:
@all
Gratz. ;)
o szit znowu nerwy puszczaja? dobrze ze tym razem nie z mojego powodu :S
imo melisa > all w takich przypadkach.
btw nie przeklinaj bo efól hel diblo imba mega zuooo shatan [SZM]ATimka dojebie ci pare punkciorów. i pozniej bedzie to tak wygladac ->
http://img257.imageshack.us/img257/8307/obraz1vu8.jpg (http://imageshack.us)
LubieChipsy
21-05-2008, 03:16
http://img396.imageshack.us/img396/1104/75mlvlmo6.png
http://img501.imageshack.us/img501/3690/140em4.png
lucaso14
21-05-2008, 13:46
Sorc:
65
http://i279.photobucket.com/albums/kk123/Thejubas/65.jpg
Dreamers Chalange Quest
http://i279.photobucket.com/albums/kk123/Thejubas/dcq.jpg
Pr0 26 Shielding
http://i279.photobucket.com/albums/kk123/Thejubas/supermegamoc.jpg
Kina:
60
http://i279.photobucket.com/albums/kk123/Thejubas/60.jpg
http://images28.fotosik.pl/217/0ad3d725b8d538c5.jpg (www.fotosik.pl)
UP
KEYLOGER NIE OTWIERAC ZDJECIA
thomson13
22-05-2008, 00:39
pare starych fotek:)
http://[img=http://img53.imageshack.us/img53/6811/66547868ir9.th.png] (http://img53.imageshack.us/my.php?image=66547868ir9.png)
thomson13
22-05-2008, 00:42
Thanks to ImageShack for Free Image Hosting (http://imageshack.us)
ShadowBestDruid
22-05-2008, 13:19
95lvl
http://img373.imageshack.us/img373/7492/95lvledrj8.jpg (http://imageshack.us)
dziś wbije 50% do next
a w ten tydzień powinna być 100 tak w Sobotę- Niedziele zobaczy sie bo amm wolny cały tydzień ;)
http://img293.imageshack.us/img293/6882/uo1316fo7.jpg (http://imageshack.us)
http://img293.imageshack.us/img293/6882/uo1316fo7.f775c094d6.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=293&i=uo1316fo7.jpg)
http://img293.imageshack.us/img293/2039/uo1320lz5.jpg (http://imageshack.us)
http://img293.imageshack.us/img293/2039/uo1320lz5.40bd965f96.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=293&i=uo1320lz5.jpg)
SS od Akuny z 80 lvl
http://images23.fotosik.pl/217/c1ca676abf37ac63.jpg (www.fotosik.pl)
Grand.Rafix
22-05-2008, 18:14
http://img399.imageshack.us/img399/8789/uo0045ho8.jpg
sprzedam konto steam na 1.6 za gp
Vinteror
22-05-2008, 18:21
@Robin
Niezłe to jest :D
sst_akai
22-05-2008, 18:46
wystarczy odejść na 3 metry od monitora
wow piździ ale nowości sypiesz
Znowu chcecie zrobic bez sensowny spam na jakies kurde 3 lub wiecej stron??
Ludzie to juz sie robi nudne ciagle o to samo sie kłócicie i jezdzicie sobie po rodzicach nieznudzilo wam sie to??
ShadowBestDruid
23-05-2008, 11:05
10:44 Robin Hood of Shaier [56]: where is items?
10:44 Kilas Boladkon [154]: es
10:44 Robin Hood of Shaier [56]: XD
10:44 Kilas Boladkon [154]: Yes
10:44 Angel Of Empire [176]: he is haked
10:44 Robin Hood of Shaier [56]: LOL!?
10:44 Robin Hood of Shaier [56]: rly?
10:44 Angel Of Empire [176]: yes
10:44 Eternus Elite'Bruxa [213]: back
10:44 Angel Of Empire [176]: ask to him
10:44 Angel Of Empire [176]: v
10:44 Eternus Elite'Bruxa [213]: yea
10:44 Eternus Elite'Bruxa [213]: i lost everythin
10:44 Eternus Elite'Bruxa [213]: ):
LOL!?
SS od mojego kolegi AKuny i jego znajomych Sir spaww i ziomstera nudzilo im sie troche
http://images34.fotosik.pl/262/a858e74df358089a.jpg (www.fotosik.pl)
ShadowBestDruid
23-05-2008, 12:01
właśnie widze to ... XD
a tu coś fajnego ;]
http://img363.imageshack.us/img363/5023/noobja9.jpg (http://imageshack.us)
aushaus
http://img185.imageshack.us/img185/6700/78ai3.jpg (http://imageshack.us)
http://img185.imageshack.us/img185/6700/78ai3.eba927410b.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=185&i=78ai3.jpg)
elo fajne sski mam male pytanie Byl kiedys 200+ Insane Lilo czy jakos mu tam co sie z nim stalo zawsze byl w topie
http://img205.imageshack.us/img205/6145/uo0014ym2.jpg (http://imageshack.us)
http://img205.imageshack.us/img205/6145/uo0014ym2.7908d24865.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=205&i=uo0014ym2.jpg)
http://img353.imageshack.us/img353/907/uo0015jw2.jpg (http://imageshack.us)
http://img353.imageshack.us/img353/907/uo0015jw2.2d9519cc5f.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=353&i=uo0015jw2.jpg)
http://img382.imageshack.us/img382/5967/uo0019lr1.jpg (http://imageshack.us)
http://img382.imageshack.us/img382/5967/uo0019lr1.d6426b03d6.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=382&i=uo0019lr1.jpg)
http://img144.imageshack.us/img144/4272/uo0016xj5.jpg (http://imageshack.us)
http://img144.imageshack.us/img144/4272/uo0016xj5.9f3352b3ed.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=144&i=uo0016xj5.jpg)
Don^Mokate
23-05-2008, 16:54
tych butow w venore bylo wiecej tylko wpadl zajebisty ziomek dedaw (pan tibia to tylko gra) i wszystko porozrzucal. Nawet 13 lvlowe facce mialy w dupie te buciki a on wszystko rozwalil
omg omg zabic napisal kłócić!!
@ DOn a jak wkoncu sie nauczylem:D
a teraz mój ss
http://images31.fotosik.pl/262/5d1b8045442aa359.jpg (www.fotosik.pl)
ShadowBestDruid
23-05-2008, 17:45
@ktoś tam co sie pytał o Lilo
del konta za sharing.. czy coś było takiego
coś odemnie ;)
http://img518.imageshack.us/img518/5482/96lvledkm9.jpg (http://imageshack.us)
za tydzień w Sobotę o 20.00 wbijam 100lvl na dezercie koło Venore kto chce niech przyjdzie ;)
jakis noob trap na pohu..
http://img58.imageshack.us/img58/4247/uo1325ld8.jpg (http://imageshack.us)
http://img58.imageshack.us/img58/4247/uo1325ld8.1192b228d7.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=58&i=uo1325ld8.jpg)
hydry.. xd
http://img58.imageshack.us/img58/8591/uo1328qo4.jpg (http://imageshack.us)
http://img58.imageshack.us/img58/8591/uo1328qo4.4f0f96163f.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=58&i=uo1328qo4.jpg)
jakas tam zabawa...
http://img395.imageshack.us/img395/7726/uo1332gj0.jpg (http://imageshack.us)
http://img395.imageshack.us/img395/7726/uo1332gj0.8b470d68ae.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=395&i=uo1332gj0.jpg)
http://img395.imageshack.us/img395/2848/uo1333nv8.jpg (http://imageshack.us)
http://img395.imageshack.us/img395/2848/uo1333nv8.67a039e488.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=395&i=uo1333nv8.jpg)
Peja1910
23-05-2008, 20:18
6ml expa z wczoraj
http://img142.imageshack.us/img142/2872/6mlexpajk8.jpg (http://imageshack.us)
http://img142.imageshack.us/img142/2872/6mlexpajk8.00490160c7.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=142&i=6mlexpajk8.jpg)
a teraz nowy pacc nowy lvl 100% wbite :>
http://img144.imageshack.us/img144/3687/74lvluu6.jpg (http://imageshack.us)
http://img144.imageshack.us/img144/3687/74lvluu6.a7f7b83bff.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=144&i=74lvluu6.jpg)
za tydzień w Sobotę o 20.00 wbijam 100lvl na dezercie koło Venore kto chce niech przyjdzie ;)
Do ciebie wszawe wsiowe kundle nie chcą podejść nawet jak se kiełbasy w gacie nawsadzasz a myślisz że ktoś przyjdzie na jakiś durny screen, zomg lmao noob.
Btw zajebistego masz paint-skilla Xd nawet tumanie nie umiesz prostej strzałki nakreślić, pwnz0r
a ja przyjde
W0000000000000000000000000000W i co benciecie tam muwic smajl ???/
ShadowEdek
23-05-2008, 23:11
bez obrazy, ale jeden z modków to ma IQ
http://img382.imageshack.us/img382/9808/jajajajajami2.jpg (http://imageshack.us)
@RZAL
i co teraz jak to zkomentujesz? czekam niecierpliwie na to...!!
Urzytkownik
23-05-2008, 23:44
Elo!
http://img525.imageshack.us/img525/7856/uo0458ks7.jpg
@Shadow
Bosal to akurat admin, nie mod xD
Cześć przyjaciele XDDDDDDD
97 :cup:
http://img525.imageshack.us/img525/7126/97fm7.jpg (http://imageshack.us)
http://img525.imageshack.us/img525/7126/97fm7.ca256c7683.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=525&i=97fm7.jpg)
98 :cup:
http://img444.imageshack.us/img444/2863/98pu3.jpg (http://imageshack.us)
http://img444.imageshack.us/img444/2863/98pu3.02996007b7.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=444&i=98pu3.jpg)
Paradox :cup:
http://img156.imageshack.us/img156/388/paradox2doneii0.jpg (http://imageshack.us)
http://img156.imageshack.us/img156/388/paradox2doneii0.07588f941c.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=156&i=paradox2doneii0.jpg)
Domek :cup: :cup:
http://img518.imageshack.us/img518/2633/domekmojue0.jpg (http://imageshack.us)
http://img518.imageshack.us/img518/2633/domekmojue0.eb6911dd55.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=518&i=domekmojue0.jpg)
Peja ;**
Yen~
KaMiLSpAwW
24-05-2008, 01:56
AHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAAHAHA
AushuaHSUUAushuaUSUAhusuaSUUa
ide se ide i nagle
http://img99.imageshack.us/img99/1832/tiqvm2.jpg (http://imageshack.us)
Krzysiek_Knightt
24-05-2008, 05:16
Siemano.
Jestem tu nowy i będę wrzucał screeny z mojego kNighta którym na razie skiluje dam ss 1 jak wpadnie 4 mlvl i może stan postaci tez Dam Pozdrawiam =]
@UP
Zafarciłeś czy Szłeś Sprawdzić?
EDIT:
Czemu nie widac mi avatara? wzucilem i go nie ma :(
YoYoYo. Jak chcesz trochę kasy lub itemów na start, masz pytania lub szukasz kogoś do hunta napisz do mnie w grze do:
drath palek
lub
shadow druid of luminera
tfoOj Post jest zbędny.
POzdrOo RZalu.
BTW. Myślisz ze jesteś PrOO boO im NiBy pociisnOoles? Mylisz Się...
MoOdKów proOsze o usuNięcie PoOsta....
Ban Dla RZala, ZamKnięcie tematu na jakies 2 tyg... z powodu kiLKuU stroOn spamu...
Sory Za Outfp...
Siemano.
Jestem tu nowy i będę wrzucał screeny z mojego kNighta którym na razie skiluje dam ss 1 jak wpadnie 4 mlvl i może stan postaci tez Dam Pozdrawiam =]
@UP
Zafarciłeś czy Szłeś Sprawdzić?
EDIT:
Czemu nie widac mi avatara? wzucilem i go nie ma :(
YoYoYo. Jak chcesz trochę kasy lub itemów na start, masz pytania lub szukasz kogoś do hunta napisz do mnie w grze do:
drath palek
lub
shadow druid of luminera
struspendziwiatr18
24-05-2008, 11:22
rzal i bul :(
Walka NR.1 !
http://img55.imageshack.us/img55/5558/walka1lq4.jpg (http://imageshack.us)
http://img55.imageshack.us/img55/5558/walka1lq4.fe7a21212a.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=55&i=walka1lq4.jpg)
Tutaj odrobina szczescia xD ! Dzieki spamowi uh/ih/hp/nie padl :)
http://img515.imageshack.us/img515/3917/prawiewalkakb6.jpg (http://imageshack.us)
http://img515.imageshack.us/img515/3917/prawiewalkakb6.ddcdd43086.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=515&i=prawiewalkakb6.jpg)
Walka Nr.2
http://img515.imageshack.us/img515/6794/walka2ez5.jpg (http://imageshack.us)
http://img515.imageshack.us/img515/6794/walka2ez5.8ceae57120.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=515&i=walka2ez5.jpg)
Walki Nr.3 nie mam poniewaz mam de buga po 2 dedzie ;(
Tkx dla tibi Cam dzieki ktorej mozemy zobaczyc naszego mastaha w akcji 3 x ded w 72 min to jego record ;)
Peja1910
24-05-2008, 12:37
@all
gz :}
i jakis addonik :D
http://img267.imageshack.us/img267/5236/fullwizarddonejt1.jpg (http://imageshack.us)
http://img267.imageshack.us/img267/5236/fullwizarddonejt1.d6f79b275b.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=267&i=fullwizarddonejt1.jpg)
lucaso14
24-05-2008, 13:04
http://i279.photobucket.com/albums/kk123/Thejubas/ban.jpg
KaMiLSpAwW
24-05-2008, 15:54
¤~»Ruri«~¤ ;d8o
Wyjdz z tad i nie wracaj Thiefcie =]
ShadowEdek
24-05-2008, 15:56
@lucas
ja pierdole.....fart a pamiętasz jak razem sie w*****aliśmy jak br zabił TR?;)
http://img360.imageshack.us/img360/8194/uo1341wa4.jpg (http://imageshack.us)
http://img360.imageshack.us/img360/8194/uo1341wa4.a593a86c24.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=360&i=uo1341wa4.jpg)
Urzytkownik
24-05-2008, 17:43
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/328378
rzal i bul :(
Poczytaj jebany tumanie zasady o wielkości podpisu a nie spamujesz temat!
@lucas
ja pierdole.....fart a pamiętasz jak razem sie w*****aliśmy jak br zabił TR?
OFC ZDZIRA ATIMKA JEGO ZA WULGARYZMY NIE ZBANUJE, GTFO GŁUPIA SZMATO : d
raz banuj mnie, pan każe a ty wykonujesz!
Pare Fotek z Życia http://img148.imageshack.us/img148/3872/xddddlw8.jpg
http://img165.imageshack.us/img165/6931/allpc7.jpg
http://img59.imageshack.us/img59/9113/najty122vx5.jpg
http://img182.imageshack.us/img182/9407/najty122ar2.jpg
Pozdro Dla Imperators!! I wszystkim znajomym :)
UP:
kongratulejszyn gildio botów.
Peja1910
24-05-2008, 22:56
http://img406.imageshack.us/img406/1950/75lvltw8.jpg (http://imageshack.us)
http://img406.imageshack.us/img406/1950/75lvltw8.2f43b2d647.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=406&i=75lvltw8.jpg)
ShadowEdek
24-05-2008, 22:57
97lvl ide srac z/w
http://img359.imageshack.us/img359/2093/97lvledjt1.jpg (http://imageshack.us)
KaMiLSpAwW
25-05-2008, 01:00
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
http://img524.imageshack.us/img524/6803/dddddpt1.jpg (http://imageshack.us)
2up gz nabicia dwoch (tych samych ?)lvli w tym samym miejscu ,z tym samym lootem
niemozesz sie domyslec ze za duz orazy wkleil link ze zdjeciem poprsotu chlopak sie pomylil a ty go odrazu krytykujesz
Już nie moge ;S 500k expa w 10h, po ss 5h i na nocce 5h ;X Cały lvl w 1 dzien.. Żal..
http://img515.imageshack.us/img515/5208/99uu6.jpg (http://imageshack.us)
http://img515.imageshack.us/img515/5208/99uu6.1ee490050b.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=515&i=99uu6.jpg)
I stare czasy.. XD (tak dla rozluznienia xd)
http://img172.imageshack.us/img172/6166/43vm6.jpg (http://imageshack.us)
http://img172.imageshack.us/img172/6166/43vm6.1b14a2f6fe.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=172&i=43vm6.jpg)
Yen~
http://img246.imageshack.us/img246/5461/uo0020he5.jpg (http://imageshack.us)
http://img246.imageshack.us/img246/5461/uo0020he5.cede21207b.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=246&i=uo0020he5.jpg)
http://img341.imageshack.us/img341/7836/uo0021sh2.jpg (http://imageshack.us)
http://img341.imageshack.us/img341/7836/uo0021sh2.fed8230f75.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=341&i=uo0021sh2.jpg)
http://img341.imageshack.us/img341/3103/uo0022ac9.jpg (http://imageshack.us)
http://img341.imageshack.us/img341/3103/uo0022ac9.40b74f20f1.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=341&i=uo0022ac9.jpg)
ShadowEdek
25-05-2008, 10:46
@lucas
no co nie można se słuchać RMF FM ?XD
@yen
lol 500k expa to ja moge wbić w 6h max
i masz namie Mateusz XD
Peja1910
25-05-2008, 11:12
@yen
gz 1left :} :*
@shadow
gz ale nie musiales mi sie w*******ac...;s
KaMiLSpAwW
25-05-2008, 12:10
@lucas
no co nie można se słuchać RMF FM ?XD
@yen
lol 500k expa to ja moge wbić w 6h max
i masz namie Mateusz XD
nie no joke nie sprzeczam sie co do gustow ale lepsze radio tube xD!
Emon'druu
25-05-2008, 12:56
pare stron up @ zolnierz : wszytsko pięknie lajcik, tylko bys zobaczyl jednego typka z Arki Rugby, bys sie zlozyl jak ruski kurwa scyzoryk. _/
Lucasek gz kalarepki !!!! robisz addon?
pare stron up @ zolnierz : wszytsko pięknie lajcik, tylko bys zobaczyl jednego typka z Arki Rugby, bys sie zlozyl jak ruski kurwa scyzoryk. _/
A co przyjdziesz a swoimi tęczowymi ziomami o mu z dupy zrobicie jesień średniowiecza :d? Nie strasz nie strasz bo sie zesrasz.
ShadowEdek
25-05-2008, 14:07
@rzal
no zal
@rzal
no zal
jak ci zal leć do tatusia, na pewno pocieszy Xd
Robin1337
25-05-2008, 14:29
rzal nad rzalami :S
rzal nad rzalami :S
Piździ na pizdami.
KaMiLSpAwW
25-05-2008, 15:42
Thx Emonek :D ;*
Nie nie selnolem za 1.3kk xD! ( za dużo tych outfitów :D )
Co za dużo to nie zdrowo :-( Niezłe szczęście gratki Lucas;]
Emon'druu
25-05-2008, 16:46
Nie strasze, tylko się załamuje jak cos tkaiego widze. Ty za to jestes kibic i człowiek Demolka istna.... Hej Hej TBI Forumovia!. Nie rozmawiam z tobą, przez co mozesz mi cisnąc do woli . KLADE NA TO WIELKIEGO HUJA
Lucas : NMzc newbie :>
Mw Power _/
@Żolnierz
To samo miałem Ci właśnie powiedzieć ale Emon mnie wyprzedził. Kibol przed monitorem ? Usłyszał rymójący się tekst od innego no-lifera albo przeczytał na forum... Haha xD
Kocham Tibijskich kibiców! _/
Robin1337
25-05-2008, 17:42
Piździ na pizdami.
nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!;(;(;(;(;(;(;(
ja zadym nierobie jestem kibicem WKS ŚlĄSK WROCŁAW i juz nie tam zadnym kibolem:D napewno bym sie zlozyl niejestem dobrze zbudowany ale widzialem ich jak wygladaja:D wiec niemusisz mnie uswiadamiac jak sie zloze;D
nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!;(;(;(;(;(;(;(
taaaaaaaaaaaaaaaaaaak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evul::evul::evul::evul::evul::evul:
Nie strasze, tylko się załamuje jak cos tkaiego widze.
To sie udaj do specjalisty a nie drame na forum robisz.
Ty za to jestes kibic i człowiek Demolka istna.... Hej Hej TBI Forumovia!
Nie : ( nie jestem kibolem.... Hej Hej EMO gej!
Nie rozmawiam z tobą, przez co mozesz mi cisnąc do woli
Upośledzony jesteś? Właśnie mi odpisałeś, rofl i na 100% zrobisz to kolejny raz po tym poście : d
KLADE NA TO WIELKIEGO HUJA
1.Chuja
2.Idź z tym chujem do tyłków kumpli a nie go na forum pakujesz zboczeńcu!
zlozyl jak ruski kurwa scyzoryk.
Ta : dddd bo ty taki bamber jesteś że tylko wiać, idź do szmatoła to razem z nim pokogzisz wyciskając worek z gnojem.
Peja1910
25-05-2008, 19:35
dawajcie jakies ss..
http://img134.imageshack.us/img134/1093/76lvlma5.jpg (http://imageshack.us)
http://img134.imageshack.us/img134/1093/76lvlma5.132ef57603.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=134&i=76lvlma5.jpg)
Robin1337
25-05-2008, 19:42
Wyjdz z tad i nie wracaj Thiefcie =] quote blabla by lucas
z tad
stąd*
Thiefcie
thiefie*
ShadowEdek
25-05-2008, 20:35
cześć
właśnie stara Rzala skończyła mi robić laske ALE to mało zrobiła ją stojąc na głowie!!!!
Szmatek właśnie mi wysłał na priva swoją wizytówe:
http://img55.imageshack.us/img55/373/xddzo6.jpg (http://imageshack.us)
Edit: HHAHAHAHA zwróćcie uwage na jego pysk Xddddddddddd.
Chyba stary za ostro wkładał bo ma skrzywiony zgryz.
ShadowEdek
26-05-2008, 07:42
no i? na SaS masz nowe fotki bajerze pozdro dla mamy ! fajnie robi laske
aha i zanim zaczniesz mnie oceniać lachociągu to pokaż swoją fotke wtedy pogadamy ;]
http://img263.imageshack.us/img263/9469/64mlvledtt7.jpg (http://imageshack.us)
http://img207.imageshack.us/img207/4379/98lvledtv9.jpg (http://imageshack.us)
no i? na SaS masz nowe fotki bajerze pozdro dla mamy ! fajnie robi laske
aha i zanim zaczniesz mnie oceniać lachociągu to pokaż swoją fotke wtedy pogadamy ;]
A po co ci moja fota? Lubisz przed chłopcami sobie kapucyna walić?
Ej czemu tata ci zgryz fiutem wykrzywił? Wiesz że wyglądasz teraz jak końska spierdolina ( i tak wyglądasz ale teraz jesteś końską spierdoliną z krzywym pyskiem).
acha podziękuj staremu że nam udostępnił twoj pokój po nocnych harcach tatuś+szmatek=kakałko
http://img369.imageshack.us/img369/2917/xddux0.jpg (http://imageshack.us)
R.Z.A.L.
26-05-2008, 17:20
Ej Pankboju, normalnie zal mi cie xddd. www.zal.pl wejdz na ta strone, moze ci pomorze.
sst_akai
26-05-2008, 17:53
moze ci pomorze.
może Ci Mazowsze...
Don^Mokate
26-05-2008, 18:42
może Ci Mazowsze...
haha mocne:P
Ej Pankboju, normalnie zal mi cie xddd. www.zal.pl wejdz na ta strone, moze ci pomorze.
Xddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd
OMFG ale beka, az musze sie uspokoic Xd. Idz juz (tlumaczenie dla ciebie - jurz) i nie wracaj bo jestes spalony na calej lini Xddddddd
A myslalem ze bydlo tylko w wigilie gada ludzkim glosem.
Ostatnio wbite lvle :)
123
http://i180.photobucket.com/albums/x202/Draconek/lvl123.jpg
i 124 :)
http://i180.photobucket.com/albums/x202/Draconek/lvl124-1.jpg
Edward^masakrator
26-05-2008, 20:16
http://img519.imageshack.us/img519/6614/115nx4qp5.jpg (http://imageshack.us)
http://img519.imageshack.us/img519/6614/115nx4qp5.fccf100c62.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=519&i=115nx4qp5.jpg)
vx ssie i śmierdzi kałem
ShadowEdek
26-05-2008, 20:20
@rzal
buuuuhahaha to jeżeli ty oglądasz moją fotkę to co możesz robić pod biurkiem? :o:o:o
oj
@rzal
buuuuhahaha to jeżeli ty oglądasz moją fotkę to co możesz robić pod biurkiem? :o:o:o
oj
Zapewne trzymać tam nogi jak siedze przy biurku. Miałem juz tu nie odpisywać ale ten wsiowy kloszard mnie sprowokował : d
ShadowEdek
27-05-2008, 14:23
@rzal
ej ej ej
ale powiedz nam kim jesteś? Może ty się wstydzisz potrzebujesz pomocy psychologa?
haha
LUDZISKA W CZWARTEK O 20.00 NA DESERT QUESCIE WASZ KOCHANY SHADOW DRUID WBIJA 100 LVL! PRZYBYWAĆ TŁUMNIE! XDDDD
Edward^masakrator
27-05-2008, 15:02
_/
http://img379.imageshack.us/img379/6329/lvlqh4.jpg (http://imageshack.us)
http://img379.imageshack.us/img379/6329/lvlqh4.99ca1d4a05.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=379&i=lvlqh4.jpg)
vx ssie
KaMiLSpAwW
27-05-2008, 15:17
http://img165.imageshack.us/img165/4567/152lvlsk5.jpg (http://imageshack.us)
@rzal
ej ej ej
ale powiedz nam kim jesteś? Może ty się wstydzisz potrzebujesz pomocy psychologa?
haha
LUDZISKA W CZWARTEK O 20.00 NA DESERT QUESCIE WASZ KOCHANY SHADOW DRUID WBIJA 100 LVL! PRZYBYWAĆ TŁUMNIE! XDDDD
Na ej to do krowy na swojej wsi możesz wołać, ewentualnie do matki (w sumie na jedno wyjdzie Xd). Co sie tak dopytujesz o moją tożsamość? Brat i ojciec ci już nie starcza?
Btw dzięki za info, przyjdę 4 noob charami na multi i ci zjebie screena : d
PS nieźle dupy dałeś na drugim kontcie Xddddd.
ShadowEdek
27-05-2008, 16:22
Xddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd
OMFG ale beka, az musze sie uspokoic Xd. Idz juz (tlumaczenie dla ciebie - jurz) i nie wracaj bo jestes spalony na calej lini Xddddddd
A myslalem ze bydlo tylko w wigilie gada ludzkim glosem.
Błędy w pisowni :)
I w ogóle twój nick...
sst_akai
27-05-2008, 16:35
I wogóle twój nick...
Mistrzu ortografii
staraRZala
27-05-2008, 16:35
@RZal
Po co ty tu jesteś ogólnie dzień matki był idź jej mi że Cię wogóle wysrałam...Dziś ja i twój stary przejebiemy cię nawylot. Kto chce pojebać mojego syna/córke bo to obojaniak pisać do mnie ;);) Zauwarzyłam jako matka przejebanego RZala że on w każdym temacie sie tak popisuje;) dziecko nie masz przed kim bo aby z ciebie polewe mają i z twojej pisowni zapisz się do psychologa albo coś bo źle z tobą. Psycha ci już siadła każdy cie tyra i koniec. Nie odzywaj sie lepiej... bo z siebie idiote robisz. Pewnie twoi strzy tacy pojebani tak samo siedzą w pokoju z materacami i bez klamek i cie jebia w dupe ****u... więc wyjdz z tego forum tibia dla ludzi z charakterem a nie dla pedałów typu żołnierz fortuny i ty..;)
sst_akai
27-05-2008, 17:21
Zauwarzyłam
Gratuluję spostrzegawczości. Swoje błędy wypatrujesz z równym zacięciem.
wogóle
Na tym forum znam jednego przybłędę, który pisze w taki sposób. Znakomicie ukrywasz swoją tożsamość. Pozostaje pozazdrościć.
polewe mają i z twojej pisowni
Jakoś nie widzę powodu, żeby nabijać się z jego pisowni.
Pewnie twoi strzy
Twoi starzy - słowa (rzekomo) matki RZala. Doprawdy pozostawię to bez komentarza.
tibia dla ludzi z charakterem a nie dla pedałów typu żołnierz fortuny i ty
Jestem ciekaw skąd masz takie doświadczenie odnośnie pedałów, oraz ich zabaw. Nazywasz siebie człowiekiem z charakterem? Może od razu człowiekiem z zasadami. A co do Żołnierza to zejdź z niego, bo nic Ci nie zrobił.
@staraRZala - krótka rada - popracuj nad pisownią, albo zainstaluj przeglądarkę Mozilla Firefox (cudowna opcja podkreślania błędów). I przestań wyzywać rodziców innych - skoro Twoi są, no cóż - tacy jacy są, to nie znaczy, że inni też wywodzą się z patologicznych kręgów.
@Yen
Gz. A pamiętam czasy, kiedy jeszcze jako low-lvl miałeś domek w Carlin pod domkami Sudiego i Acheloosa... Jak oni szybko expią.
Jaa kutwa zapomniałem o Peji ;<<<
http://img294.imageshack.us/img294/8362/100sw1.jpg (http://imageshack.us)
http://img294.imageshack.us/img294/8362/100sw1.bffa393f80.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=294&i=100sw1.jpg)
:cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup:
I w ogóle twój nick...
OKA tylko że (rze - wersja dla ciebie) na laptopie mam zaganiczną wersje językową, więc nie mogę używać (urzywać jak by co) znaków diakrytycznych. (http://pl.wikipedia.org/wiki/Znaki_diakrytyczne)
dałem link bo tłuk na 99.7% nie wie co to są te znaki.
Nie pojmuje po co robisz kolejne konta? Ofc nikt się nie domyśli że STara~ to twoje* konto? Ten naiwny i infantylny styl pisania postów jest niepowtarzalny :].
Posłuchaj kolegi 2x up i zainstaluj Mozille bo robisz sobie siare.
@RZal
tibia dla ludzi z charakterem a nie dla pedałów typu żołnierz fortuny i ty..;)
ty zlesbiona gasienico masz cos do mnie ?? bo jakos mi sie zdaje ze nieumylas zebów i podczas pisania krowa na monitor ci nasrala.
Po 1 dla ciebie Pan
Po 2 jak cos piszesz o mnie to otwórz uszy i dowiedz sie od kogos jaki jestem.
a Po 3 milo jezdzisz po tak zawnym synku którego urodzilas na forum publicznym< o ile to jest prawda:D ze tym uztykownikiem jest jego stara:d>
A co do Żołnierza to zejdź z niego, bo nic Ci nie zrobił.
thus dziecia nie wytlumaczysz :D ze chlopak z dlugimi wlosami nie jest pedalem lubie i huj mam dlugie wlosy bo mi sie podobaja.
@Yen
Gratz lvl pare razy cie widziale man 80+ lvl:D tez z pacc szczeze powiem ze nie przypuszczlaem ze wbijesz 100<tylko sie niezucaj ze to napisalem>
Peja1910
27-05-2008, 18:29
yen zobaczysz tez zapomne xD
http://img521.imageshack.us/img521/6104/77lvlgh1.jpg (http://imageshack.us)
http://img521.imageshack.us/img521/6104/77lvlgh1.c3e758321b.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=521&i=77lvlgh1.jpg)
@ShadowEdek
Chetnie Wpadne Na Deserta Ale Dokładniej Gdzie To Bedzie Bo Ja Chyba Exivy Nie Mam xd
@Yen
O_o Gratz ;* xd
@Topic
http://img84.imageshack.us/img84/3427/josu9.jpg (http://imageshack.us)
http://img84.imageshack.us/img84/3427/josu9.e08cc70c43.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=84&i=josu9.jpg)
staraRZala
27-05-2008, 18:55
No widzicie tak to jest być stara zjebanego RZala jeb sie dziecko btw.ma na imie marian:):):):) JBCRZ zlomiarz fortuny afff tak dla przykładu dałem EMO
P.S- ZIOMSTER RZĄDZI XD
RZal spieradalaj z forum pedale zjebany kurwa a po co ty tu w ogóle jesteś? nie grasz na luminerze to wypieradalaj jak sie znasz tak na pisowni to popraw swój nick bo śmierdzi next napalony gracz emo. Pokarz swoja fote plzzzz ponabijamy sie troche. KTO SIE ZAKŁADA O 1kk NA LUMINERZE ŻE RZAL NIE WSTAWI RL FOTE TYLKO JAKIEJŚ MAŁPY ALBO STAREJ SWOJEJ????jesteś zjebany...:baby::baby:hmmm teraz będzie jego post albo takiego innego zjebanego kolesia który też nie gra na luminerze o ortografie albo o coś.:):):):):):) jedziesz
ShadowEdek
27-05-2008, 19:08
@rzal
powiem ci tak jeżeli ktoś ciebie się pyta kim jesteś zaraz odciągasz uwagę od tego.... to po 1 po 2 powiesz nam wreszcie kim jesteś? a nie sry ty jesteś dziecko po przejściach rodzinnych i boisz się mówić o swojej przeszłości jak cie matka wyzywała od frajerów i pajaców ;)
@all
hehe specjalnie dałem taki termin żeby nasz kochany Rzal przyszedł na pustą pustynie ;] a nie sry on tam przyjdzie szukać w Tibi piasku...
jak ktoś chce miejsce to pisać w game ;)
Niewidzi@lny
27-05-2008, 20:30
kropka d; ;p ;p ;p
Niewidzi@lny
27-05-2008, 20:37
zalllllllll
Pacioreczek
27-05-2008, 20:41
Proponuje co niektorym wylaczyc komputer wyjsc na dwor i pooddychac swierzym powietrzem.. wali wam na mozgi rowno...
ShadowEdek
27-05-2008, 21:58
99lvl 1 left?
http://img55.imageshack.us/img55/1893/99lvledma6.jpg (http://imageshack.us)
ej ej look w bp wreszcie jakiś loot XD
KaMiLSpAwW
28-05-2008, 00:01
Przerwa 1 miesieczna ;]
kthxbb
No widzicie tak to jest być stara zjebanego RZala jeb sie dziecko btw.ma na imie marian:):):):) JBCRZ zlomiarz fortuny afff tak dla przykładu dałem EMO
P.S- ZIOMSTER RZĄDZI XD
RZal spieradalaj z forum pedale zjebany kurwa a po co ty tu w ogóle jesteś? nie grasz na luminerze to wypieradalaj jak sie znasz tak na pisowni to popraw swój nick bo śmierdzi next napalony gracz emo. Pokarz swoja fote plzzzz ponabijamy sie troche. KTO SIE ZAKŁADA O 1kk NA LUMINERZE ŻE RZAL NIE WSTAWI RL FOTE TYLKO JAKIEJŚ MAŁPY ALBO STAREJ SWOJEJ????jesteś zjebany...:baby::baby:hmmm teraz będzie jego post albo takiego innego zjebanego kolesia który też nie gra na luminerze o ortografie albo o coś.:):):):):):) jedziesz
Xdddddddddddddddd i znowu "RZ". Ciekawe kogo mam pokarać. Może by mnie to uraziło gdyby nie fakt, że autor (szmatek) jest wynikiem gwałtu knura na rumuńskiej bezdomnej prostytutce : (. A naj naj naj jest, że go szlag trafia bo ja mam fotki jego zjebanej facjaty i mogę się nabijać do woli a on nie : d.
Masz prosiłeś o jakieś zdjęcie małpy czyli "STAREJ TWOJEJ":
http://img186.imageshack.us/img186/5076/obraz1gk0.jpg (http://imageshack.us)
ps. oprócz ortografii popracuj nad składnią i stylem.
Leos1991
28-05-2008, 00:46
http://img374.imageshack.us/img374/9769/arenasl2.jpg (http://imageshack.us)
http://img374.imageshack.us/img374/9769/arenasl2.a0115b7d53.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=374&i=arenasl2.jpg)
http://img211.imageshack.us/img211/8093/arena1mh3.jpg (http://imageshack.us)
http://img211.imageshack.us/img211/8093/arena1mh3.cedcc9d0cc.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=211&i=arena1mh3.jpg)
@rzal
powiem ci tak jeżeli ktoś ciebie się pyta kim jesteś zaraz odciągasz uwagę od tego.... to po 1 po 2 powiesz nam wreszcie kim jesteś? a nie sry ty jesteś dziecko po przejściach rodzinnych i boisz się mówić o swojej przeszłości jak cie matka wyzywała od frajerów i pajaców ;)
@all
hehe specjalnie dałem taki termin żeby nasz kochany Rzal przyszedł na pustą pustynie ;] a nie sry on tam przyjdzie szukać w Tibi piasku...
jak ktoś chce miejsce to pisać w game ;)
A po chuj ci wiedzieć kim jestem? Powiedziałem już nawet dałem screen swojej postaci (Rzal of luminera-skasowany i Rzal luminera). Nie, to ty chcesz znać moje imię, nazwisko, numer buta, fiuta długość i objętość.,
Wreszcie nazywasz mnie dzieckiem a 3 wyrazy dalej wjeżdżasz na moją matkę. Tak odmóżdżonego (w twojej wersji odmurzdzonego) imbecyla nie widziałem nigdy, siedzisz całymi dniami przed kompem, dupa ci w krzesło wrasta, jesteś totalnym lamusem w rl (twoi koledzy kilkanaście stron wcześniej wyśmiali się jak zobaczyli co wypisujesz jaki ty to paker nie jesteś) i w dodatku z każdym kolejnym postem robisz z siebie coraz większego błazna.
A ja tylko mam coraz większą zabawę patrząc jak mało się nie zesrasz nie wiedząc nic o mnie i jedyne czym mi próbujesz dojechać (bo gówno twojego pokroju nie potrafi się wspiąć na dostatecznie mierny poziom agresji słownej bym do odczuł) to twoja stara to ..... A teraz leć na forumowisko opisać problem : d
ShadowEdek
28-05-2008, 09:02
no tak cały Rzal i jego noob chary... no kim jesteś Don Toro? przyznaj się nienie sry ty zaraz zaczniesz gadać o fiutach itp
nigdy nam nie powiesz kim jesteś umiesz tylko wyzywać na forum.... poprostu RZAL
P.S
jak się wyrobie to dziś 100lvl zobaczymy;)
http://img229.imageshack.us/img229/8707/79lvl2xit6.jpg (http://imageshack.us)
sst_akai
28-05-2008, 16:54
umiesz tylko wyzywać na forum
Mówiąc krótko - „Czemu to widzisz drzazgę w oku brata, a nie dostrzegasz belki we własnym oku?” (Łk 6, 41)
I pomyśleć, że jako ateista cytuję biblię...
Dziki ;** Wszedłem w ten ^&*@^$@&$% teleport bo Dziki powiedział na mnie pi*da xDDD
http://img84.imageshack.us/img84/7034/arena3donebu0.jpg (http://imageshack.us)
http://img84.imageshack.us/img84/7034/arena3donebu0.3b33bb573d.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=84&i=arena3donebu0.jpg)
Jakby ktoś chciał wiedzieć:
100lvl
81/75
MMS & Seeker
360 Ghp
450 Mp
Zostało 122 Ghp, 24 Mp, więc waste 67.7k, + 10k za wejście, 77.7k XDDD
no tak cały Rzal i jego noob chary... no kim jesteś Don Toro? przyznaj się nienie sry ty zaraz zaczniesz gadać o fiutach itp
nigdy nam nie powiesz kim jesteś umiesz tylko wyzywać na forum.... poprostu RZAL
P.S
jak się wyrobie to dziś 100lvl zobaczymy;)
nie nie*, sorry*, po prostu*
Xd to z grubsza tyle.
OK mogę dla ciebie być nawet i Don Toro (taki użytkownik jeszcze to forum w ogóle odwiedza?). Dław się dalej poczuciem bezradności bo i tak nie powiem kim jestem (chociaż w sumie to już dawno przedstawiłem swoją postać w grze) a tylko będziesz mi dostarczać coraz więcej uciechy swoją "forumową dramą".
ShadowEdek
28-05-2008, 20:28
@rzal
tak tak tak no powiedz śmiało boisz się bo mama cię zkrzywdziła? hahaahahh :D
długo tu jeszcze będziesz wszystkich obrażał? wyjdź i nie wracaj...
@ateista
,,...w nie nawiści także ateiści....'' - To my Polacy 52 Dębiec pamiętasz to? uważaj synku....
Don^Mokate
28-05-2008, 20:39
http://img175.imageshack.us/img175/4568/100lvlrd9.jpg (http://imageshack.us)
http://img175.imageshack.us/img175/4568/100lvlrd9.f0dbf4cf80.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=175&i=100lvlrd9.jpg)
sst_akai
28-05-2008, 20:44
@rzal
tak tak tak no powiedz śmiało boisz się bo mama cię zkrzywdziła? hahaahahh :D
długo tu jeszcze będziesz wszystkich obrażał? wyjdź i nie wracaj...
@ateista
,,...w nie nawiści także ateiści....'' - To my Polacy 52 Dębiec pamiętasz to? uważaj synku....
Co do pogrubienia: skrzywdziła, nienawiści ;]
Co do 52Dębiec to niestety nie gustuję w takim rodzaju muzyki, ale wydaje mi się, że akurat ten 'kawałek' miał bardziej ironiczny charakter, ale cóż, zależy od interpretacji (tak, jest to trudne słowo, tak samo jak ironia, ale myślę, że sobie poradzisz).
Wolę jakiś fajny rock, trochę metal, oldschool może nawet jakiś, a czasem funky ostatnio. Ale gusta muzyczne mam zróżnicowane między bardziej klasycznymi brzmieniami (czyt. Edward Grieg - I Dovregubbens hall), poprzez funk (czyt. James Brown - I feel good), a kończąc na trashu (czyt. Slayer - Raining Blood)
Ciebie się nie muszę obawiać, nikogo innego raczej też. Zresztą nie wiem co masz do ateistów. Jeżeli masz wystarczające argumenty, żeby mnie nawrócić, to czekam.
I wybacz za skasowanie tych przecudownych odstępów między wypowiedziami.
Peja1910
28-05-2008, 21:31
http://img176.imageshack.us/img176/2363/78lvlwr9.jpg (http://imageshack.us)
http://img176.imageshack.us/img176/2363/78lvlwr9.7c6786e108.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=176&i=78lvlwr9.jpg)
:>2 left..
ShadowEdek
28-05-2008, 22:08
NIENAWIŚĆ! DO ATEISTÓW!
http://img183.imageshack.us/img183/5460/safiiixp0.jpg (http://imageshack.us)
SAFI WHY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!???????????????;(;(;(;(;(;(
JUTRO O 20.00 NA DEZERCIE SS Z 100lvl!
coem rzal szybciej wylecisz niż wpadniesz ;]
Coś o demie ;]
45.
http://img232.imageshack.us/img232/4263/ss6hl2.jpg (http://imageshack.us)
http://img232.imageshack.us/img232/4263/ss6hl2.5a7dcbd9f7.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=232&i=ss6hl2.jpg)
Blue legi :O
http://img209.imageshack.us/img209/2194/quest0005ag9.jpg (http://imageshack.us)
http://img209.imageshack.us/img209/2194/quest0005ag9.7df3b6efda.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=209&i=quest0005ag9.jpg)
http://img230.imageshack.us/img230/7465/quest0006xl4.jpg (http://imageshack.us)
http://img230.imageshack.us/img230/7465/quest0006xl4.a524a75d74.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=230&i=quest0006xl4.jpg)
ShadowEdek
28-05-2008, 23:55
http://img137.imageshack.us/img137/6472/stanag4.jpg (http://imageshack.us)
stan na 23:50
jutro 100lvl
loot: dragon slayer, 3x woi, d hammer, kamyki , skóry, shit, broadswordy
większość mam na rp wylogowany na lair ;)
@up
I tak jebiesz
@Don
Miałem 96 jak ty 99, i czym się chwalisz? XD
Peja gz nóóbie xD
ShadowEdek
29-05-2008, 09:18
ajjajajaja
gz dla tego czuba który dzwonił o 3.58 rano i groził mi, że w wakacje będzie mieszkał w Lidzbarku czy coś i, że poznam smak jego pięści ajajaja boje SIE! PLS NIE BIJ!
508998427 <-- jego numer jajajajaja ale debil NIE BIJ PLS ODDAM WSZYSTKO CO MAM ALE NIE BIJ!;(;(;(;(;(;(;( NIE!!!!!!!!!!!
idioto jeżeli będziesz mieszkał w Lidzbarku to nie ja tylko Ty dostaniesz wpierdol ;] szkoda mi ciebie dzieciaku uprzedzać kogoś, że dostanie hahaha gz pomysłu naprawdę jedziesz Jimmy weź ze sobą wibratora :baby::baby:
ehhh pajac...
http://img81.imageshack.us/img81/4492/hunt1jm2.jpg (http://imageshack.us)
temat ujdzie, ale czemu tu tyle kłótni? :o
do wszystkich członków gildii Vx Team (prócz Sektorka):
wiecie w ogóle o co chodzi z V-X'ami? czy Sektorek nie powiedział?
bo jak dla mnie to on zrobił idiotyczną nazwe, bo Wy nie należycie do V-X'ów...
a z resztą... V-X'y mi zwisają i powiewają ... ;<
Don^Mokate
29-05-2008, 15:18
@up
I tak jebiesz
@Don
Miałem 96 jak ty 99, i czym się chwalisz? XD
Peja gz nóóbie xD
niczym sie nie chwale tylko wklejam ss z advem. Wielkie gratulacje scignales mnie przez 3 miesiace jak bylem retired. Pacc mam od poniedzialku. Nie jestes pierwsza i nie bedziesz ostatnia osoba. ktora mnie scignie z lvlem.Gram dla przyjemnosci, wtedy kiedy mi sie chce, a nie dla okraglego lvla. 3 miesiace stalem na 98 lvlu. Mozesz expic tak szybko jak ci sie chce nie bede zwracal na ciebie uwagi
ty:
05 - 175h
2008-04
168h45m
2008-03
190h15m
2008-02
105h30m
ja
05- 51h15m
2008-04
1h45m
2008-03
4h45m
2008-02
77h45m
i czym sie tu chwalic?
ShadowEdek
29-05-2008, 19:26
100lvl
http://img81.imageshack.us/img81/3084/100lvlednx1.jpg (http://imageshack.us)
btw specjalnie was sprowokowałem do tego
hunted dzieci co zjebały ss ;] HAHAHAHAHAHA zobaczymy jak będziecie gadać jak padnie pierwsza osoba ;]
19:17 Shadow Druid of Luminera [100]: pamietaj
19:17 Shadow Druid of Luminera [100]: co moila pepe archis i bichot
19:17 Safi the Knight [104]: o?
19:17 Shadow Druid of Luminera [100]: padasz
19:17 Safi the Knight [104]: :/
19:18 Shadow Druid of Luminera [100]: zobaczymy
19:18 Shadow Druid of Luminera [100]: jak lognie archis
19:18 Shadow Druid of Luminera [100]: i reszta
mam nie wychodzic z pezeta? ;//
edit up@wypier***** z tym keyem
coś ss szadoł ci nie wyszedŁ :(8o8o
Don^Mokate
29-05-2008, 19:49
ładny ss shadow;]
19:11 Safi the Knight [104]: Exori Mas
ShadowEdek
29-05-2008, 19:54
matko zobaczymy jak pierwsza osoba padnie jak będziecie gadać :):)
hahaha szmatolne trybuny na twoim ss:D a w daodatku pewnie jakiś paymencik za to dałeś, żeby pepe był na ssku, który i tak beznadziejnie wyszedł:D hrhrhr
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.