zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Administratorzy forum

Mazur...^^
03-11-2005, 13:46
Witam.

Mam do napisania pewną sprawę,która od jakiegoś czasu bardzo mnie bulwersuje.Zauważyłem,że Administratorzy tego forum popełniają wiele błędów ortograficznych.Rozumiem,że szkoła ,to było bardzo dawno temu....ale żeby popełnić taki błąd jaki popełnił Dwimenor trzeba być naprawdę wybitnym.
Nie umiem wklejać zdjęć wieć wkleję to co napisał ten właśnie Administrator.

Forum www.tibia.pl--->Filmy--->około piątej strony do tyłu.

Film Wmv...<
Granteon

Temat skasowany przez Dwimenor
Powód: Przy zapisywaniu wybrać leprzą jakość zapisu. 8o

Takie błędy jak w słowie "lepszy" przez "RZ" nie powinny już mieć miejsca na takim forum gdzie Administrtorzy usuwają tematy za błędy ortograficzne!!

Wiem,że to co napisałem zostanie usunięte a ja zostanę zbanowany lub dostanę punkty karne,bo administratorzy jak widać są nie tykalni na tym forum.Nie można im wytknąc żadnego błędu bo dostanie się bana 8o.
Dziękuje za przeczytanie mojego tekstu. :)

Matek
03-11-2005, 14:08
O jezu... ty z lekka niepelnosprawny jestes nie?

Darth Ryba
03-11-2005, 14:10
Czolwiek to tylko czlowiek. Kazdy popełnia błędy (nie tylko ortograficzne)

Dwimenor
03-11-2005, 14:33
Lubisz robić z igły widły-prawda??

Zacznijmy od tego, że nie jestem administratorem
Idźmy poprzez: Zrobienie jednego błędu na ~2000 słów napisanych na forum to naprawde niewiele.
A skończmy na tym, że produkty pana Gatsa akceptują formę "leprzy" tak jak i "lepszy" (no, dopóki się nie zaznaczy, żeby poprawiały to słowo)
Jestem otwarty na krytykę, ale uzasadnioną.

Btw:
Nie umiem wklejać zdjęć wieć wkleję to co napisał ten właśnie Administrator.

Nie można im wytknąc żadnego błędu

kaczi
03-11-2005, 14:59
Dobija mnie to zawsze:
"Wiem że mój temat będzie skasowany, bądź będe zbanowany..."

Brzmi jak jacyś buntownicy, którzy wyrazili swoje zdanie, i czekają na śmierć. :)

A co do topicu:
Nie ma ludzi którzy nie popełniają błędów.

Mazur...^^
03-11-2005, 15:08
Wiem ,że nie ma takich ludzi,ale błędy takie jak "leprzy" nie popełnia już dziecko w II klasie podstawówki.