PDA

Pokaż pełną wersje : cichociemni druidzi...

Yoda pal
03-11-2005, 13:58
ostatnio sie troche nudze na isarze to sobie chodze na cyce na dół thais i tam do temple. tam stoi 6 druidów i tylko co chwile adura vita adura vita adura vita adura vita.... gadam do niech oni wszescy sie mnie pytaja czy br? ja mówie ze poland a oni " i dont understand" i nadal swoje. ja se gadam dla zmuly nie ma co robic oni nic mi nie odpowiadaja oprócz adura vita co jakis czas..... ja wiem ze niektórzy sa afk itd ale po prostu chcialbym zauwazyc ze prawie nikt nie gra druidem normalnie. kazdy robi se uhmakera i juz. przyszedl potem jakis sorcerer no i odrazu zaczal gadac. byl z szwecji. niewiem czy to problem tego ze br nie rozmawiaja czy druiddzi sa cichociemni :P rzadko mi sie zdarza zebym widzial druida który ma 50 lvl gra normalnie zabija potwory expi pkuje..... zawsze tylko stoja i wkólko adura vita. dodam jeszcze to co czesto dodaje: bezsensu
pytanie: czy wy tez macie takie wrazenie? druidzi sa cichociemni czy br sa nieuki? :P

Vil
03-11-2005, 15:11
1. farma ?
2. gadaja sobie na priv, poza tym wiekszosc br nie umie po angielsku
3. mc + przelaczanie sie na druta co kilka minut

Fedek
03-11-2005, 15:27
nie wszyscy druidzi to uhmaker po update to juz malo ich widze naprzykald ja gram druidem mam 13 i 17mlvl i jest uhmakerem czy nie wiec ten temat mnie juz wku...... X( X( X( X( X( X( X( X( X(

TaJemniczy
03-11-2005, 15:34
br=nieŁuki=gŁupota=nieumiejĘtnoŚĆ OpsŁugiwania Koma=zacofanie=0 Kumpli Z Poza Kraju=0 JĘzyka=otseparowanie=maŁĄ WiedzĄ O Świecie=brak UmiejĘtnoŚĆgry W Tibie

Fire Necromacer
03-11-2005, 15:40
LOL?
Druidzi tylko Uhmaker? Wejdź na www.tibia.com i sobie sprawdź " dexterinos " zobaczymy czy to tylko zwykły UHmaker :D

Vil
03-11-2005, 15:45
"niełuki" ? i kto to mowi ..

TaJemniczy
03-11-2005, 15:51
a masz jakieś wątpliwości?

Wojen
03-11-2005, 16:02
"niełuki" ? i kto to mowi ..
bo oni sa niełuki, tak samo polacy to niekusza, a szwedzi nieproca

Shinjix
03-11-2005, 16:16
a masz jakieś wątpliwości?
Ja mam. I to duze. Znam wielu Brazylijczykow, ktorych IQ i znajomosc jezykow obcych sa wieksze od twoich. Myslisz "tibijskimi stereotypami". To, ze spotykasz brazuków, ktorzy nie znaja angielskiego nie oznacza, ze wszyscy sa "nieŁukami".Ty za to jestes genialny, szczegolnie twoja znajomosc j. Polskiego. Szkoda, ze nie zauwazasz Polakow, ktorych angielski ogranicza sie do rozmow z NPC (jak dojdzie do rozmowy z innym graczem to przewaznie po 1-3 zdaniach pada slowo "pol?"), bo jest ich baaardzo duzo.

@Topic
Wiekszosc ludzi "na powaznie" grajacych w tibie wybiera sorców, bo maja oni lepsze czary ofensywne i lepszy tytul :P (master sorcerer). Zreszta ten temat byl juz poruszany wiele razy (mowie o temacie sorc vs. druid). Poszukaj, a poznasz opinie ludzi.

TaJemniczy
04-11-2005, 12:49
Ja mam. I to duze. Znam wielu Brazylijczykow, ktorych IQ i znajomosc jezykow obcych sa wieksze od twoich. Myslisz "tibijskimi stereotypami". To, ze spotykasz brazuków, ktorzy nie znaja angielskiego nie oznacza, ze wszyscy sa "nieŁukami".Ty za to jestes genialny, szczegolnie twoja znajomosc j. Polskiego. Szkoda, ze nie zauwazasz Polakow, ktorych angielski ogranicza sie do rozmow z NPC (jak dojdzie do rozmowy z innym graczem to przewaznie po 1-3 zdaniach pada slowo "pol?"), bo jest ich baaardzo duzo.

@Topic
Wiekszosc ludzi "na powaznie" grajacych w tibie wybiera sorców, bo maja oni lepsze czary ofensywne i lepszy tytul :P (master sorcerer). Zreszta ten temat byl juz poruszany wiele razy (mowie o temacie sorc vs. druid). Poszukaj, a poznasz opinie ludzi.
I kto to piszę ,zobacz na swój tekst i staraj się robić mniej błędów, jak się już wypowiadasz

PRZERAŻA MNIE INTELIGENCJA POLAKÓW
I zakończmy ten temat, bo to głupi temat i niema końca

Xagar
04-11-2005, 13:00
Racja to ze spotkales Brazylijczyka, ktory nie zna j. angielskiego nie znaczy ze br to nooby ja sam znam kilku fajnych br z ktorymi mozna pogadac o wszystkim. Wielu polakow tez nie zna angielskiego ale na nich nie narzekasz....

Ps: Jeden z naszych moderatorow gra druide i ma 120 ktorys level ;)

@Edit

Pomyłka :) ma 107 level a jest to nasz "kochany" moderator Gremlin :D

ripper
04-11-2005, 20:18
br=nieŁuki=gŁupota=nieumiejĘtnoŚĆ OpsŁugiwania Koma=zacofanie=0 Kumpli Z Poza Kraju=0 JĘzyka=otseparowanie=maŁĄ WiedzĄ O Świecie=brak UmiejĘtnoŚĆgry W Tibie

Zakompleksiony rasisto-idiota czy tylko moje wrażenie?
Szczerze mówiąc to gówno na ten temat wiesz, więc zapamiętaj, "Milczenie jest złotem". Poznałem kilku Br'ów którzy byli naprawde wporządku i inteligentniejsi od 90+% Polaków których znam.

TaJemniczy
04-11-2005, 22:03
niewiem ile maż lat ,ale napewno niepojmujeż słowa,,rasista''wiendz się niedziwię że znaż takich br (napewno poznaleź ich na rooku)ale tak to jest ma się 15 level i myśli się że wszystko się wie na ten temta

PS: PILNUJ SIĘ GRAM NA TYM SaMyM SERVIE CO TY :evul:
2PS:PRZEPRASZAM Xagar wydaje mi się że równy jesteś gość:P

Rankor
04-11-2005, 22:15
niewiem ile maż lat ,ale napewno niepojmujeż słowa,,rasista''wiendz się niedziwię że znaż takich br (napewno poznaleź ich na rooku)ale tak to jest ma się 15 level i myśli się że wszystko się wie na ten temta

PS:PILNUJ SIĘ GRAM NA TYM SMSMY SERVIE CO TY :evul:
2PS:PRZEPRASZAM Xagar wydaje mi się że równy jesteś gość:P

I Ty piszesz, ze ludzie z Brazylii sa malo inteligentni? Robisz w prawie kazdym wyrazie blad ortograficzny i oceniasz to czy czlowiek ma troche oleju w glowie czy nie? Dla takich jak Ty powinny byc obowiazkowe, dodatkowe lekcje z ortografii... -.-

TaJemniczy
04-11-2005, 22:18
I Ty piszesz, ze ludzie z Brazylii sa malo inteligentni? Robisz w prawie kazdym wyrazie blad ortograficznym i oceniasz to czy czlowiek ma troche oleju w glowie czy nie? Dla takich jak Ty powinny byc obowiazkowe, dodatkowe lekcje z ortografii... -.-
popatrz ile ty robirz błędów,,Dla takich jak Ty powinny byc obowiazkowe
dodatkowe lekcje z ortografii'' D E B I L U

Lass
04-11-2005, 22:52
O! Czcigodny mistrzu - ba, boże, panie mój! - TaJemniczy, Rankor popełnił 1 czy 2 błędy (literówki, nie pisanie polskich liter pomijam bo to normalka w necie) a ty... weź słownik w rękę i sprawdź poprawnośc twojego posta...

Pomocnik
05-11-2005, 10:36
Moze na Twojim servie nie ma zbyd duzo druidów ale na innych są tak naprawde pozatym zrobic 50 level druidem to nie jest tak latwo poniewaz trzeba miec duzo runek na tego expa...Br często nie umią angielskiego wiec trzeba Im to wybaczyc..A wogole to co wolałbys tracic kase na uhy (na 1 czy 2 bp) czy zrobic druida wylogowac sie ze swojej główej postaci wejsc na druta i zacząc robic uhy..Nie mówie tu np o 20 bp uh bo to troche czasu by zajeło więc,powiedziałem tyle ile wiedziałem

C ya pozdro :D

Vil
05-11-2005, 11:35
W czasie potrzebnym na zrobienie 1 bp uh zarobie na 5-6bp po cenach sklepowych. W czasie potrzebnym na zrobienie uhmakera zarobie na nastepne 15 bp uh. Tak, wole tracic kase na uhy.

ripper
06-11-2005, 10:57
@Tajemniczy
Nie dość że jesteś tępy to jeszcze oceniasz mnie po lvlu JAKI MAM WPISANY W PROFILU. Skąd wiesz czy to nie mój noob-char? Poza tym pojmuje słowo rasista w 100%, co Tobie niezbyt wychodzi. I nie mów że nie znam się na Tibii, bo imho znam się na niej bardzo dobrze. Podsumowując, nie wypowiadaj się zanim tego kilka(naście?) razy nie przemyślisz.

Chmielu
06-11-2005, 17:07
LOL?
Druidzi tylko Uhmaker? Wejdź na www.tibia.com i sobie sprawdź " dexterinos " zobaczymy czy to tylko zwykły UHmaker :D

75lv druida no i co? ktoryś polak ma 100lv+ eldera

Paxxx
06-11-2005, 22:27
75lv druida no i co? ktoryś polak ma 100lv+ eldera
boze oni gówno wiedza a sie wypowiadaja zeby miec good druida trzeba nim umiec grac proste, a pozatym jeden ma takie drugi inne zdanie ..temato do zamkniecia.

Yoda pal
10-11-2005, 13:24
hiehie, wcale nie obrazam wszystkich br bo spotkalem JEDNEGO nooba. spotykam ich na codzien i wiekszosc z nich jest br. oczywiscie to nie znaczy ze wszyscy br to debile, poniewaz sam tez znam kilka fajnych br. troche mnie rozbawilo te pisanie jeden na drugiego z bledami ortograficznymi mówiac ze sa malo inteligentni :P . pozatym jesli chodzi juz o br to powiem ze maja u mnie plusa bo wszyscy ktorych sie pytam jakiej muzy sluchaja to mówia ze rocka :P:P

edit: a pozatym temat jest o cichociemnych druidach br a nie sorc vs drut!

Master Shaolin
10-11-2005, 13:41
Po update druidzi UHmakerzy to przeszłość. Jedynie pacc'e czasami najpierw sobie przyexpią a potem stoja i tylko adura vita, adura vita. faccom sie to nie opłaca bo za wolno wpadaja soul pointy. Ja gram raz knightem a raz druidem. Mam druta 28 lvl i tak samo mozna pkować i expić jak inne profesje, a runki robie podczas expienia.