Pokaż pełną wersje : Znów War ?
Jak donosza najnowsze wiesci to znow wypuchla wojna Na FURORA
Sunblade vs Yamakasi .
Juz jak slyszlalem to juz pare osob zginelo z gildy Yamakis przez gilde Sunblade.
Jeszcze nic nie wiadomo za bardzo co sie dzieje ale poczekamy .
:)
Prosze o komentarze :]
Lord Karrak
03-11-2005, 15:07
Ehm... jeśli chodzi o mnie to mi się to zupełnie nie podoba. Według mnie jest to dział, w którym piszemy fakty dotyczące różnych światów.
Fakt - to, co zaszło lub zachodzi w rzeczywistości; zdarzenie, zjawisko; określony stan rzeczy
Niestety w Twoim hmm... 'artykule' są same przypuszczenia, nie masz żadnych dowodów, że rzeczywiście jest ta wojna, że rzeczywiście kilka osób padło.
Tak pozatym to 'wypuchnąć' to może brzuch kiedy masz wzdęcia hihihihihihi :P.
Reasumując, jakbyś dodał jakieś dowody na to, że ta wojna rzeczywiście wybuchła, na przykład link do tematu na forum tibia.com gdzie jest oficjalne wypowiedzenie wojny, albo zrobić jakąś deathliste i co najważniejsze jakbyś popracował nad 'wypuchaniem' to byłoby to całkiem pozytywny temacik. :)
Pozdro
Karrak
Na to sie zanosi,że jest wojna Yeebak na forum zrobił liste fragow http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=1005400
Ale nie wiem z jakich przyczyn ta wojna jest...?Ale chyba juz sie konczy bo gilda "yamakasi" kurczy sie i każdy ucieka z niej.
Ehm... jeśli chodzi o mnie to mi się to zupełnie nie podoba. Według mnie jest to dział, w którym piszemy fakty dotyczące różnych światów.
Fakt - to, co zaszło lub zachodzi w rzeczywistości; zdarzenie, zjawisko; określony stan rzeczy
Niestety w Twoim hmm... 'artykule' są same przypuszczenia, nie masz żadnych dowodów, że rzeczywiście jest ta wojna, że rzeczywiście kilka osób padło.
Tak pozatym to 'wypuchnąć' to może brzuch kiedy masz wzdęcia hihihihihihi :P.
Reasumując, jakbyś dodał jakieś dowody na to, że ta wojna rzeczywiście wybuchła, na przykład link do tematu na forum tibia.com gdzie jest oficjalne wypowiedzenie wojny, albo zrobić jakąś deathliste i co najważniejsze jakbyś popracował nad 'wypuchaniem' to byłoby to całkiem pozytywny temacik. :)
Pozdro
Karrak
No to musze powiedziec ze pojechales koledze, a pewnie chcial troche przywalic troche swiezutkim tematem ;).
Zeby nie bylo ot to dodam 3 grosze od siebie. Yamakasi to byla mloda gildia i pewnie liderzy brali do gildi tych ktorzy mieli niezle lvle lub cos takiego nie zwazajac na to kto bedzie reprezentowal gildie. Sam bylem swiadkiem jak niektorze z czlonkow (przyjety tego samego dnia do gildi) pkowal sobie jakiegos szaraka co nikomu nie wadzil i pewnie cos takiego moglo miec wplyw na wybuch wojny.
BTW: jak beda jakies wydarzenia dziejace sie na Furorze to piszcie w dziale "[Furora] Wydarzenia z Polskiego Servera" bo tam w sumie pisze sie tylko na temat Dusk~
Pozdro
Lord Karrak
03-11-2005, 18:10
Nie chciałem po nim jechać. Wyraziłem swoje zdanie, a jeśli UbLiquz odebrał to jako szyderstwo (lub cokolwiek w ten deseń) z mojej strony to przepraszam. Chciałem tylko mu w pewien sposób dać do zrozumienia, że jeśli pisze coś takiego to trzeba włożyć w to nieco więcej pracy, żeby takie tępaki jak ja mogły mieć wszystko na tacy (tak jestem leniwy :P).
Jeszcze raz przepraszam, mam nadzieję, że nie poczułeś się urażony ;)
Pozdro
Karrak
spoko spoko, tak sobie tylko zazartowalem :)
Mam nadzieje ze oboje nie wzieliscie tego tak do siebie ;)
Pozdrawiam serdecznie
Koniec OT
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.