Pokaż pełną wersje : Jak wklejic wienksze niż 1024kb?
Ninja zigal
03-11-2005, 14:30
Jak wklejic większe obrazki niż 1024 kb??PLX odpowiedż.
zmniejsz ich rozmiar -.- ... co ty chcesz wkleić ? Plik o rozmiarze 4000x4000 ?! zapisany w PNG z ogromną masą efektów świetlnych (czyt. Specjalnych) ?
<<<Kiemi>>>
03-11-2005, 14:50
zmniejsz ich rozmiar -.- ... co ty chcesz wkleić ? Plik o rozmiarze 4000x4000 ?! zapisany w PNG z ogromną masą efektów świetlnych (czyt. Specjalnych) ?
@UP
Racja... Typek najpewniej zapisal obrazek jako bmp -,-
czlowieku co ty masz za ortografie -,-. 2 bledy w nazwie tematu i powtorzone w tresci... ;( ile ty masz lat? 3,4, a moze jednak 5?
TU ADI OLSZTYN. TYMCZASOWO KORZYSTAM Z TEGO KONTA POKI NIE ODZYSKAM SWOJEGO, KTORE ZOSTALO SHAKOWANE.
@down
Nie wkrencaj takih waluff, bo podfujnie srobiles dfa takie same blendy. Pzyznalbyz siem chodziasz (czeloffo blendy ortoklakifczne B) )
Ninja zigal
03-11-2005, 14:52
Pisalem szybko.A fake robie w paincie .
up:
Uuuuuuuuu to to musi być coś bolesnego... "paincie" ... aż samo słowo zawiera tyle cierpienia, gorzkości i wogóle śmierci... .
A co do pisania na szybko, ja sam pisze szybko i jakoś nie robie tylu błędów ! Tym bardziej że nie patrzę się na klawiature WOGÓLE ! Oraz pisze wszystkimi palcami (że tak powiem), mimo to jakoś nie robie 50 błędów ortograficznych w wyrazie " w " .
Jak wklejic większe obrazki niż 1024 kb??PLX odpowiedż.
Dostaję białej gorączki gdy widze tyle "płentuf ordograficnyh" (czyt: błędów ortograficznych.)Jak można w tytule topicu napisać "wienksze" a w treści "większe" zastanów się!
Ninja zigal
03-11-2005, 15:41
Nie odchodźmy od tematu.
Ninja zigal
03-11-2005, 15:42
Trudno jest zmniejszyc bo wszystko przestawiać dbać o szczegóły :/.Jakis inny pomysł?? :confused:
Yarpen Zigrin
03-11-2005, 15:54
Ja mam. Poniewasz nie wiesz jak zwienkszyc obrazek powiekrz sobie bióst morze to ci pomosze. Dziekujem panu i dowidzenia.
(błędy ortograficzne celowo :P)
OnlyM(PL)
03-11-2005, 15:55
Umiesz edytowac posty???????
A najlepiej zmniejsz picture albo rapidshare heheh ;)
Ninja zigal
03-11-2005, 15:55
Żarty to nie tu ,a jak nie umiesz czytac tam pisze zmniejszyć.
Yarpen Zigrin
03-11-2005, 16:00
Twoje posty i nick to jeden wielki żart...
Nie da się wkleić zdjęć powyżej 1024kb za pomocą imageshack albo innego. Nie umiesz po prostu zmniejszyć, żeby weszło?
Pomyśl, ile będzie się nam wczytywały zdjęcia o wielkości 1 MB każde -.-
Jak robisz w paincie to w photoshopie je zmień na gif. Ja tak zawsze robię i ładna jest jakość.
Chociaż nie widzę, żebyś się posłuchał. Już sobie wyobrażam, jakie zrobisz fake'i ze swoimi buendami oltokraficznymi ;).
No ale nie można zniechęcać.
John Jamel
04-11-2005, 07:38
Masz zdjencie i je dajesz. Jak ono jest male to take bendzie i musisz sobie zwienkszyc!
Jak? Whodzisz w pajnta...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.