zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Jak latwo stracic SCA, DSM i SB :D

Granteon
03-11-2005, 15:17
Koles polozyl na depo SCA (stonecutter axe), DSM (Dragon Scale Mail), SB (Steel Boots) i latwo sie tego pozbyl 8o

Pomyslcie ile to kasy w plecy...

Link do filmu: http://rapidshare.de/files/7035264/karolperdendoseusca.rec.html

Najemnik Bobi
03-11-2005, 15:20
Rehost... Bo nie działa ;)

Jak zrobisz rehosta to pooglądamy :cup: 8o

Etoric
03-11-2005, 15:20
popraw link?;]

Rafalczyk
03-11-2005, 15:23
beDIE PIErwszy (i jedyny zapewne) tego gówna nie da sie nawt odpalic po jakis głupek dał do niego zły link. ale zapewne ten filmik jest tak samo głupi jak człowiek ktory go nagrywał
:evul:

PmiętaJCIE TIBIA TO GÓWNO I NIE WARTO W NIĄ GRAC TO TYLKO STRATA TAK CENNEGO CZASU :evul:

Granteon
03-11-2005, 15:30
beDIE PIErwszy (i jedyny zapewne) tego gówna nie da sie nawt odpalic po jakis głupek dał do niego zły link. ale zapewne ten filmik jest tak samo głupi jak człowiek ktory go nagrywał

PmiętaJCIE TIBIA TO GÓWNO I NIE WARTO W NIĄ GRAC TO TYLKO STRATA TAK CENNEGO CZASU :evul:

Sam jestes glupek cieciu bananowy -.-' jestes taki madry to zdobadz scu, dsm i sb no i 91 lvl, albo k**wa zrob chociaz 30 lvl idioto

Moze i sie pomylilem w linku, ale to nie powod, zeby mnie obrazac ludzi...

Macie rehost -.-'
http://rapidshare.de/files/7035264/karolperdendoseusca.rec.html

Przepraszam, ponioslo mnie X(

Apro_Nirius
03-11-2005, 15:45
Niewiem o co chodzi w tym filmie moim zdanien bez sens wogole nie jest pokazane jak koles tracil SCa Dsmke i Sb DO BANI !!! widactylko jak kole sprzeklada gp bolty i inne smieci na jego dp

Nowohucianin
03-11-2005, 15:50
widzialem film na tibia de..... nie widac sca albo dsm sb przez kilka sec widzialem ale szybko znikly moze je zabral ? jakos byl za wesoly koles wiec nie wiem czy by mial taki humor jak by stracil sca etc

prywek
03-11-2005, 15:52
przez ekran przewinely mi sie tylko steel buty a reszty nie widzialem. ale akcja niezla byla

Granteon
03-11-2005, 16:03
oczywiscie ten filmik nie jest moj (sry ze wczesnie o tym nie spomnialem :/) ale jezeli mi nie wierzycie to look na to: http://www.tibianews.net/Pictures.asp - Jezli sie myle, ze to nie o tym pisza to z gory przepraszam ;)

a tak btw jak by ktos nie wiedzial oco chodzi w filmiku to chodzi oto, ze ten koles polozyl na depo SCU, DSM i SB (chociaz widac tylko SB, bo osoba, ktora nagrywala filmik za puzno zaczela nagrywac, a to bylo z nienacka, a nie zaplanowane....) i wszyscy jemu zycaja jakies smieci na to i on niezdazal to odsuwac, az wkoncu nadszedl Server Save, wylogowalo ich wszystkich a itemki poszly sie j**ac :evul:

Jaskot
03-11-2005, 16:03
BUAHAHAHAHAHAHAA... Jeśli tam naprawde byl SCA to ja bym na miejscu tego goscia chyba sie powiesil...

PinGOnE
03-11-2005, 16:07
Moze zacznijmy od tego ze - JAK MOZNA DOPUSCIC ZEBY NA TWOIM DP BYLO TYLE SMIECI ? pozatym tam nie bylo Sca ani DSM ... (nie chce mi sie tlumaczyc skad to wiem :p )

Lukis
03-11-2005, 16:13
BUAHAHAHAHAHAHAA... Jeśli tam naprawde byl SCA to ja bym na miejscu tego goscia chyba sie powiesil...
A to oznacza, że jesteś totalnym idiotą, dla którego tibia jest wszystkim. Opanuj się, to tylko gra.

Granteon
03-11-2005, 16:13
Jak mozna bylo to nagrac czy tam jest sca czy dsm jak on pokazal te itemy z nienacka i zaczeli zucac smieci, a potem koles zaczol nagrywac filmik, wiec nie mowcie ze to jest nie prawda, ze tam nie bylo SCu i DSM jezeli dokladnie nie wiecie, a zreszta ja nie wiem dokladnie i nie powiem na 100%, ze bylo :P

Somgoku
03-11-2005, 16:18

Przykto mi sie zrobiło jak to przeczytałem bo kolejny polak traktuje Tibie jak swoje rzycie //życie// dla mnie to jest poje**** Jak myslisz tak naprawde to idz i sie powieś teraz !!

Rychulec
03-11-2005, 16:26
Niewiem o co chodzi w tym filmie moim zdanien bez sens wogole nie jest pokazane jak koles tracil SCa Dsmke i Sb DO BANI !!! widactylko jak kole sprzeklada gp bolty i inne smieci na jego dp

widać przecież jak traci SB

Etoric
03-11-2005, 16:31
dla takiego goscia...co mowi ze by sie powiesil bo stracil...blablabla;d to moze jedyny srodek zarobku?;] moze siedzi i grasz 24h na dobe i bije codziennie potworki a b. dobry loot selluje na allegro;)
SB-70Złotych
Dsm-140Złotych
SCA-700Złotych
Stracić to wszystko przed durnego n00ba-Bezcenne XD

Nequss
03-11-2005, 16:35
ej ludzie wrzucie ktos na np. mu bo wiecie jak to jest z rapidem w sieci :/

Granteon
03-11-2005, 16:43
SCA-700Złotych

No chyba zartujesz, tak malo? Omg

Etoric
03-11-2005, 16:52
to ty chcesz placic 5000tysiecy za sca?:] 700zlotych za sca,sov'a<nie wiem jak jest z demon armorem>

Boryna
03-11-2005, 17:35
cieżko znalesc słowa zeby okreslić tych kretynów przez których ci ludzi stracili takie itemki...

macie ludzie nasrane w tych swoich pustych łbach....

Jaskot
03-11-2005, 18:10
Ludzie czemu wy to wszystko tak doslownie bierzecie?
Kiedy powiedziałem "powiesić sie" miałem na myśli sprzedac/skasowac postac i isc na nowy serw... Kazdy item bym przezyl... Ale nie SCA

LPR
03-11-2005, 18:45
moge sie załozyć że ci co zucali to Polacy

..::QRAS::..
03-11-2005, 19:25
To wszystko sprawka BR ... -.-

Sir Emilio
03-11-2005, 20:01
no i?
owner tez nie wykazal sie zbyt duza pojemnoscia czaszki...
zamiast chowac ten shit do bpka zucal go w bok...
w ciagu 1.5 h spokojnie moglby pozabierac im to wszystko...

Cyxell
03-11-2005, 20:16
To wszystko sprawka BR ... -.-

Jakbys nie zauwazyl to tam bylo 5 polakow a br to byli ten co kamerowal.

20:59 Mag Karmel: free item plz
A najgorsze to, ze to polak -.-

Dark Sven
03-11-2005, 20:24
kamerowal ty niedouku buhaha nagrywa,filmowal poucz sie plx

PinGOnE
03-11-2005, 20:35
Ok dla tych kłutliwych powiem tylko jedno :
Zauważcie że pod steel bootsami była jeszcze MASA śmieci ... z tego wynika że po tym jak polozyl na depo DSM i Sca MUSIAŁ widzieć ze zaczeli mu wrzucać śmiecie po czym sam dorzucił jeszcze buciki ... musiał być jakimś idiotą skoro widział ze DSM i SCA sa juz zakopane, a jeszcze do tego dorzucił bootsy. Teraz sami pomyślcie ... czy jeżeli położycie na depo swoje MPA i zaczną Wam rzucać na to śmieci to zaczniecie dokopywać sie do MPA czy jeszcze dorzucicie Demon Helmeta do kompletu (a co tam DH ... przecież jeszcze po następnej tonie śmieci przecież można dowalić SoVa!) sami widzicie ze ten typ musial byc albo idiotą albo poprostu nic więcej tam nie było ...

Deythwen
03-11-2005, 22:57
A ja uważam że to wszystko było prowokacją.... Nie wieże żeby nie miał capa na udźwignięcie tych paru monet, a nawet jeśli to przecierz mógł to przerzucać pod nogi NPCa, i teraz myślmy komu by sie pierwszemu skończyło ;) (im syf czy jemu 80 minut? :]) Ogólnie pewnie to wszystko była mistyfikacja, a SC ani nic z tego stuffu tam naprawde nie było - dziękuje za wysłuchanie 8o

Jinikao
03-11-2005, 23:26
@Deythwen - Pier**lisz za przeproszeniem;p Bylo widac sb, a co do reszty to musimy wierzyc tym ktorzy widzieli.

@PinGOnE - ty wiele mądrzej nie gadasz:|. bylo widac sb jednak na nich bylo kilka smieci wiec dsm & sca mogly byc niewidoczne.

@Offtopic - Takich pajaców co tak robia to bym za jajca powiesił, a swoja droga to wiadomo że Polacy/Brazyle to nooby:] I tylko rywalizuja ze soba który głupszy naród jest. I wcale sie niedziwie Szwedom ze zabijaj Polakow dla frajdy poniewaz zabic nooba to az przyjemnosc. Wiele razy slyszalem "normalnych" Polaków jak gadali ze wstydzą sie ze są Polakami. Dziekuje za wysluchanie i trzeba sie modlic o to aby polskie nooby zmądrzały:|

PinGOnE
03-11-2005, 23:42
@up
NO WŁASNIE !
Jesli byly niewidoczne tzn ze Steel bootsy musial rzucic duzo duzo później (a wtedy juz wiedzial że zasypią go dalej !) Rusz czasem tym orzeszkiem a nie gadasz na lewo i prawo ! Po co mialby rzucac Steel Bootsy na stos śmieci ? Sam sobie jeszcze przeszkadzał w takim razie żeby odkryć Sca ! Ale Ty ciezko kapujący jestes. Teraz jak widac ja mowie madrze ... ale Ty widocznie nie dorosles intelektualnie do takiego toku rozumowania ...

@Deythwen - Pier**lisz za przeproszeniem;p Bylo widac sb, a co do reszty to musimy wierzyc tym ktorzy widzieli.
No wlasnie baranie ! a kto tam widzial Sca ? NIKT! Nie zaciekawilo Cie dlaczego tamten typ zaczol segregowac sobie kase i robaki zamiast rzucać je jak popadnie (przez co czym prędzej) tak gdzie chodzi NPC? przez 70 minut filmu on uklada sobie GP i podaje kumplowi do dp obok. Tam nie bylo zadnego Sca...

..::QRAS::..
04-11-2005, 10:19
ten film to jeden wielki wkret ... -.-

gari
04-11-2005, 11:05
Autor tego filmu i ludzie, którzy rzucali itemy na depo to (żeby się źle nie wyrazić) totalni idioci, szmaty i tak dalej. Gość się napracował na te itemy a tu wpadają jakieś po***ane nooby z Brazyli i uwalają mu to wszystko stertą śmieci :/. Takich ludzi przy narodzinach powinni wieszać...

Na miejscu poszkodowanego, gromadziłbym kase i itemy tam rzucone do backpacka i wrazie braku CAP wywalał koło NPC z parcelami, bo z tamtego miejsca dało się to zrobić. NPC jest ogrodzone więc nikt nie mógłby wykorzystać tych itemów znowu. W 70 min spokojnie mógłby się pozbyć natrętnych pedaluchów z Brazylii, bo przez 70 by sie im chyba itemy skończyły, a tak non-stop itemy latały z jednego depo na drugie i itemy poszły się walić...

ćPUNEK
04-11-2005, 13:12
eee ja z tegho filmu mało kapuje naprawde ja nie widziałem nic poza SB

Sir Emilio
04-11-2005, 14:35
@up
NO WŁASNIE !
Jesli byly niewidoczne tzn ze Steel bootsy musial rzucic duzo duzo później (a wtedy juz wiedzial że zasypią go dalej !) Rusz czasem tym orzeszkiem a nie gadasz na lewo i prawo ! Po co mialby rzucac Steel Bootsy na stos śmieci ? Sam sobie jeszcze przeszkadzał w takim razie żeby odkryć Sca ! Ale Ty ciezko kapujący jestes. Teraz jak widac ja mowie madrze ... ale Ty widocznie nie dorosles intelektualnie do takiego toku rozumowania ...

No wlasnie baranie ! a kto tam widzial Sca ? NIKT! Nie zaciekawilo Cie dlaczego tamten typ zaczol segregowac sobie kase i robaki zamiast rzucać je jak popadnie (przez co czym prędzej) tak gdzie chodzi NPC? przez 70 minut filmu on uklada sobie GP i podaje kumplowi do dp obok. Tam nie bylo zadnego Sca...

wybacz... ale tam bylo sca
wystarczy poczytac forum tibia.de kolo (ten sam co go zasypwali) zamieszcza filmik z pkowania i przyznaje sie ze bylo to jeszcze PRZED STRATA SCA

Thomas
04-11-2005, 14:58
oni by tak mogli nawet rzucac przed 24h...:/ przeciez jak tam bylo tlye ludu i kazdy by rzucal swoje gp robale czy loota, to by mogli i mogli...:/ to byly normlne nooby i tyle...:/

Ordynator
04-11-2005, 15:14
Lol tylko jak bym to stracił już bym nie grał w tibie ;/

PinGOnE
04-11-2005, 15:18
wybacz... ale tam bylo sca
wystarczy poczytac forum tibia.de kolo (ten sam co go zasypwali) zamieszcza filmik z pkowania i przyznaje sie ze bylo to jeszcze PRZED STRATA SCA

Ok to w takim razie ja tez mowie ze PKowalem na Harmonii i Thunder Hammerem i zabil mnie rat i juz go nie mam. I co wierzysz mi ? Skoro jemy wierzylas to ja tez chce zeby sie nademna litowali !!! No wez !!! powiedz ze Ci bardzo przykro !!! ....... jestes naiwny jak moja babcia podczas snu :/

Kora
04-11-2005, 16:44

ma się ci prawo nie podobac. Ale po co dziecko drogiee go obrażasz? TO wychodzi że cię rodzice zle wychowali albo i nie kochają.

A co do filmu nie podobał mi się bo to było noobska robota.

Diuk
04-11-2005, 16:44
X( OMG!!!

****a wiekszych noobów ****a nigdzie niewidzialem takie po****ione dzieci widac na tym serwie ****a milo wam by bylo jak byscie stracili takie zeeczy...po*******one dziecie te ktore nakrecily ten film...****a leczcie sie...takie cos sie tepi...niepokazujcie sie na tibi bo to ****a przegiecie bylo!!!...film z***any na maksa przez prawie 80 min w kolko to samo gowno...****a jeescze raz mowie LECZCIE SIE !!! X( :evul:

sebcio
04-11-2005, 16:58
Popieram PinGOnE'a. Dobrze mowisz.

X( OMG!!!

****a wiekszych noobów ****a nigdzie niewidzialem takie po****ione dzieci widac na tym serwie ****a milo wam by bylo jak byscie stracili takie zeeczy...po*******one dziecie te ktore nakrecily ten film...****a leczcie sie...takie cos sie tepi...niepokazujcie sie na tibi bo to ****a przegiecie bylo!!!...film z***any na maksa przez prawie 80 min w kolko to samo gowno...****a jeescze raz mowie LECZCIE SIE !!! X( :evul:

Łoohooo, to zes sie popisal inteligencja. Nie no, szczere gratulacje.

Jinikao
04-11-2005, 17:00
@up
NO WŁASNIE !
OMG czlowieku nie gadalem ze na samej gorze lezaly sb tylko poweidzialem ze je bylo widac. Czyli moglo byc np tak: sca next dsm nest sd i next 9 smieci. Czyli bylo widac 9 smieci i sb jesli by sie mu udalo jeszcze jednego smiecia zrzucic z dp to moze by bylo widac jakies inne itemki. Nastepne czego chyba nie rozumisz to to że oni mu caly czas nowe smieci rzucali. Bylo to widac jak pojedynczo rzucal ten ktory nagrywal kase na dp. Mialem tez tak kiedys w dp pokazalem c arma i mi zasypali jakbym nie mial kilku pusty ch bp to bym z tym sie bawil tak samo jak on bo nie bylo by jak sie przed tym obronic.

Damq
05-11-2005, 08:31
Hahaha pierwszy raz się tak uśmiałem no dosłownie BR Power !
Totalna olewka...
Hahahah
OwNar :)