PDA

Pokaż pełną wersje : WaŻne!!!!!!!!

Leon-ziom
03-11-2005, 15:40
Wiecie co się stalo około 10 minut temu na świecie Pandoria????Exefs znany gracz mial hacka i zabił 11 osob UE,powodem tego był oczywiście hack.Najpierw jednak przed tym rozdawał free items pod depo(lmmy,bowy,dark helmety,ihy, i te RZADKIE grzybki).Potem newbie sie na to rzuciły i poszło UE:11 osob zgineło,a mi zostało 16 hp xD(jestep 30 rp i stałem sobie spokojnie pod depo).Przed UE Exefs powiedział tylko BYE ALL i po tym puścił UE i dostał bana,chociaż ten hack to sam nie wiem,gdyż z 20 minut temu byłem swiadkiem bójki Exefsa z 34 knightem,gdyż knight zaatakował jego podopieczna,co wy o tym sadzicie??16:22 You see a dead human (Vol:10).You recognize Alkord Milus. He was killed by Exefs-to jedna z jego 11 ofiar ;] PLX COMMENT

Yanex
03-11-2005, 17:23
Mam nadzieję że się nie wkurzysz, ale zdaje mi się żecie znam, i że nazywasz się Leon Amast. Nie byłem świadkiem, bo w tym czasie walczyłem na wojnie na Saphirze, ale to interesujące by Exefs atakował ludzi. Może faktycznie był hack...Jednak to samo stało się na Saphirze, jeden z najsilniejszych magów, Auroth, zarżnął 5 osób jednym Eneregy Wave. Miał farta że nie walczył na poprzedniej wojnie, bo na pewno dostałby bana...

Ariama
03-11-2005, 21:33
Mam nadzieję że się nie wkurzysz, ale zdaje mi się żecie znam, i że nazywasz się Leon Amast. Nie byłem świadkiem, bo w tym czasie walczyłem na wojnie na Saphirze, ale to interesujące by Exefs atakował ludzi. Może faktycznie był hack...Jednak to samo stało się na Saphirze, jeden z najsilniejszych magów, Auroth, zarżnął 5 osób jednym Eneregy Wave. Miał farta że nie walczył na poprzedniej wojnie, bo na pewno dostałby bana...
wlaczylem na saphirze bo na pandorii masz lvl 12 rozumiem Bo Wlasnie Rozmawialam Z Kimem <Thaldusem> Na Msn i mowi ze jakos niema konta na tibia.pl takze stfu :baby:

Maximp
04-11-2005, 14:01
no i bardzo dobrze akurat wracalem z gla i wyllotoawlem : crown helma i life ring i jakis bzdetki:P

Leon-ziom
04-11-2005, 14:07
X( Trochę sie wkurzyłem Yanex,ale cię znam więc nie darze urazy,choć troszkę.......

Leon-ziom
04-11-2005, 14:12
no i bardzo dobrze akurat wracalem z gla i wyllotoawlem : crown helma i life ring i jakis bzdetki:P
Dla ciebie może i dobrze,ale dla niektórych to STRASZNE,no ale to zależy po jakiej byłeś stronie(zabitego,czy biorącego loot) :p

PS:sorki za 2 posty pod rząd B)

Nadol
09-11-2005, 23:49
Ta informacja mnie zadowoliła ponieważ Exefs jest jednym z grozniejszych szwedów przypominającego kiedyś everdarka, który atakował ludzi za nic. Po za tym pandoria to nie wypał wiekszość odchodzi z tego servera, szczególnie polaków. Ja sam sellam swgo chara bo tam sie nieda grac mam w dupie swe i mafie myller :]

Gamez
12-11-2005, 01:59
Nawet swe sa znudzeni tym servem wiec biją bany dla zabawy. Pandoria to porazka i każdy to prędzej czy później zrozumie. Thaldus jakoś tako stara sie zrobic z tego grywalny serv ale przy takiej ilości rasistów nawet on nie wyrabia sie...

Mondragon
13-11-2005, 14:01
@up
Rowniez odchodze z tej dziury jak wiekszosc moich znajomych,co do wiekszosci prztyczynil sie doll tak jak i w moim przypadku.Mile jest choc to ze h lvl nie pkuja bez powodu.Szkoda mi tylko tego czasu ale co prawda poznalem takich wspanialych ludzi jak Leon,moj bloodbro i sasiad:P

Walekifa
13-11-2005, 22:26
JA tam wole rasistów, od naszego znoobialego człowieczeństwa (rozumiem że lola na 25 lvl nikt nie ruszy,szkoda bana na kogoś takiego) :p ale jednak jest to prawda,np. wczoraj padłem na treningu w kazo...wypadł fs.Sam niewiem czy będe dalej grał,niechce mi się zbierać na nowego :p

Exodus
13-11-2005, 22:59
Ja już odeszłem dawno ( z pół roku temu ) i jestem zadowolony . Chociaż gdyby nie Myller Mafia to można by tam nawet w miare spokojnie grać.

lukaszby
14-11-2005, 10:10
@up
Rowniez odchodze z tej dziury jak wiekszosc moich znajomych,co do wiekszosci prztyczynil sie doll tak jak i w moim przypadku.Mile jest choc to ze h lvl nie pkuja bez powodu.Szkoda mi tylko tego czasu ale co prawda poznalem takich wspanialych ludzi jak Leon,moj bloodbro i sasiad:P

Chodź na Askare:), wszyscy tam jesteśmy;]

Yann M.

pulse
14-11-2005, 17:07
Przenosi sie ktoś z pandorii na Danubie?

DR.UTi
14-11-2005, 17:36
@ Yanax:

Name: Thaldus
Sex: male
Profession: Master Sorcerer
Level: 136

Account Information
Real name: Kim

Jak to tłumaczysz? I nie mów mi że udajesz Szweda bo Cie wysmieje, personalizacje robiono na tym koncie więc nie mogłes tam skłamać...

Artur of Levor
14-11-2005, 17:45
...Przed UE Exefs powiedział tylko BYE ALL i po tym puścił UE i dostał bana...

Dziwne bo przed chwilą sprawdzałem do i nie widać że dostał bana
B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)

Artur of Levor
14-11-2005, 17:46
Dokładnie to on ma tak na Tibia.com:

Name: Exefs
Level: 76
World: Pandoria
Residence: Venore
House: Wood Avenue 8 (Edron) is paid until Nov 30 2005
Guild membership: Offside Krakow of the Myller Mafia
Last login: Nov 13 2005, 20:25:04 CET
Comment: Time to play the game!

Its All about the Game! And How you play it!
Its All about Control! And if you can take it!
Its All about your deaths! And if you can pay it!
Its All about pain! And Whos going to make it!

I Am the Game! You don't want to play me!
I Am Control! No way you can shake me!
I Am your Death! No way you can pay me!
I Am your pain! And I know you cant take me!

Account Status: Premium Account

Pandorian technomancer
15-11-2005, 07:45
Dziwne bo przed chwilą sprawdzałem do i nie widać że dostał bana
B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)

Ale sie obudziles :P
Ban byl na 7 dni, i sie juz skonczyl.

Pandorian technomancer
15-11-2005, 07:53
@ Yanax:

Account Information

Jak to tłumaczysz? I nie mów mi że udajesz Szweda bo Cie wysmieje, personalizacje robiono na tym koncie więc nie mogłes tam skłamać...

:baby: nooob
a co ma personalizacjia do informacji podawanych w profilu na stronie tibia.com ??
Prawdziwe dane musisz podac tylko jak tworzysz recover key, i dane te nie sa nigdzie wyswietlane publicznie.

btw. thaldusa znam z Reala i nie mieszka ona ani w halmstad w szwecji ani tez nie jest ani polka ani szwedka. Mieszka na stale w Stanach jej matka jest kanadyjka a ojciec szwedem, ma na imie Kimberlyn :p

Leon-ziom
15-11-2005, 08:04
@up

Ja też odchodzę z Pandorii,ale i z tibii na zawsze
powód:twoje odejście i nie chce mi się już w tibię grać

Exodus
20-11-2005, 09:48
@ Yanax:

Account Information

Ten koles raczej na pewno udahe Thaldusa. Ale co do narodowosci to on zna polski plynnie ale mieszka w szwecji .kiedys slyszalem ze jego matka jest polka

Dark Brozyn
20-11-2005, 14:58
:baby: nooob
a co ma personalizacjia do informacji podawanych w profilu na stronie tibia.com ??
Prawdziwe dane musisz podac tylko jak tworzysz recover key, i dane te nie sa nigdzie wyswietlane publicznie.

btw. thaldusa znam z Reala i nie mieszka ona ani w halmstad w szwecji ani tez nie jest ani polka ani szwedka. Mieszka na stale w Stanach jej matka jest kanadyjka a ojciec szwedem, ma na imie Kimberlyn :p

15:53 Thaldus: my mother and father are both 100% swe, and i live in halmstad/steninge :)

Zocho
23-11-2005, 13:42
Dobrze ze Exefs dostal bana!... Pozdro dla pANA lALKI. :) ;)

Cashigus
23-11-2005, 15:01
Thaldus jest fajny, szwedzi jak szwedzi zawsze najlepsi, ale polacy to nooby... O Myller Mafia nie wspomnę...

Pawik :>
26-11-2005, 23:20
Ten koles raczej na pewno udahe Thaldusa. Ale co do narodowosci to on zna polski plynnie ale mieszka w szwecji .kiedys slyszalem ze jego matka jest polka
Exo weź się nie zlamiaj ;d.Ona zna tyle polski co ja szwedzki:D.Poprostu to co jakis polak powie to on sobie wpisuje w translatora i ma to po szwedzku:P.Przynajmniej ja tak uwazam xD

Walekifa
26-11-2005, 23:39
Exo weź się nie zlamiaj ;d.Ona zna tyle polski co ja szwedzki:D.Poprostu to co jakis polak powie to on sobie wpisuje w translatora i ma to po szwedzku:P.Przynajmniej ja tak uwazam xD

Elo tatuś.Albo poprostu Pyta się co znaczy co itp. :p

-Hey
-??
-Can u translate "i love you" for me"
-ok,"kocham cię"
-thx

i tyle...

Zocho
27-11-2005, 10:53
ooooo Martin :D. Co tam u ciebie? ;)