Pokaż pełną wersje : Zycie na solerze 2...porachunki
Wiem ze to bylo nieuczciwe ale za obraze brata i mnie musialem to zrobic w ten sposob....xD
http://rapidshare.de/files/7179177/cridu.rec.html
John Jamel
04-11-2005, 15:40
Hehe spox filmik ;] 5 for You ;-]
GZ xD
haha dobry filmik, nie widze w tym nic nieuczciwego :P:P:P
*Ryspeht*
04-11-2005, 15:55
Niech żyją nooby!! :p
Gratz loota z tego frajera ;]
Sir Emilio
04-11-2005, 16:00
buahaha gratz lotu :D
Palek Demon
04-11-2005, 17:21
ale to zrobiles:) za***icie :) xD ale noobas z niego ;)
Powiem tylko tyle... ZACZEPISCIE!!!
18:29 Cridu Arahear: jestesm
18:29 Cridu Arahear: za***isty
Jestes ciota a nie za***isty...Bez kitu masz powod do dumy...jestes zwyklym klamca poprostu zalosne...
18:29 Cridu Arahear: jestesm
18:29 Cridu Arahear: za***isty
Jestes ciota a nie za***isty...Bez kitu masz powod do dumy...jestes zwyklym klamca poprostu zalosne...
Jesli te powody, co on podal sa prawdziwe to ten gosciu zasluzyl na smierc..
A jesli wklada sie eq do bp jak sie ma 15hp i pk kolo siebie to jest sie po prostu noobem -.-
rabin_hood
04-11-2005, 20:26
Pomsciles brata nie bedzie noob ponizal wyzszych lvli (szkoda ze navieko mnie zatrzymala tak by typek mial odemnie deda) gratzzzzzzzz loota
rabin_hood
04-11-2005, 20:29
Smok Thomson Nov 04 2005, 16:15:25 CET Killed at Level 19 by Cridu Arahear Gratzzzzzzzz Cridu
Venderer
04-11-2005, 21:10
A jesli wklada sie eq do bp jak sie ma 15hp i pk kolo siebie to jest sie po prostu noobem -.-
Święte słowa ;)...
Pozatym kolo skoro kolo ejst n00bem (co widać na filmiq) to skąd miał taki eqip?... Eh tak to wygląda jak sie ma Hi lv qmpli i wsyzstko od zaraz lub jak sie używa Botów....
Co do filmiq nieno gratzior koleś ;) Ale miałeś farta, że n00bek ci uwierzył xD
Sir Emilio
04-11-2005, 21:18
po kilkukrotnym przegladnieciu filmiku ozekam ze jestes poprostu noob...
Smok Thomson: ale nie mam kasy
Smok Thomson: przepraszzam
Smok Thomson: ja ise bboje
chciales zeby przeprosil? przeprosil i tyle... a tak pozatym kozaczysz tak na 32 lvl...
najpierw lejesz jakiegos 12 knighta bo nie chce ci fooda oddac potem chasasz se przez thais i po trollach/rotach itp. tez ze skullem...
zaczyna byc szkoda tego 19 lvla...
To było piękne czemu mi nigdy nie trafiają sie takie noobki :P
strach sie ruszac z depo -.-
--------
lol rabin cieciu, wez ten opis zmien, znalismy sie z dawnym wlascicielem a nie z toba :F
Szczerze mówiąc to jedyną osoba która na nooba w tym wyszła to byłeś ty, zachowałeś się jak typowy noob. Widać że gość jest newbie, to co, łatwe itemki, tak?
zal mi tego smoka ze taki idiota go za***al -.- ty jestes nie dosc ze oszust to jeszcze power abuser... n/c
Thornhill
05-11-2005, 08:52
Wredny jesteś, mi by sumienie nie pozwoliło. Loot ładny ..
Żal mi go ;/
Co powiesz na - ,,Gdyby kózka nie skakała,
to by w******* nie dostała. :D
__________________________________________________ _______________
Przestań zwracać uwagę na ból, a przestaniesz go odczuwać.
RAstaMANnn
05-11-2005, 09:45
buhaha noobku miales farta :] co pierwszy raz taki sprzecik ;) i lepiej skoncz z tymi zabawami bo wkoncu ktos cie zabije a po za tym to mogles dac mu przezyc ja bym go nie dobijal
pozdrowienia dla smoka thomsona jestes niezlym noobem :]
Ej nie wkurzajcie mnie...nie kozacze jak na swoj lvl...i nie szukam noobkow do zabijania ten typek mial ze mna na pienku od dluzszego czasu...obrazil mnie i brata a poza tym ukradl mi jednego hmm...buahah :D wiec zabilem go w ten sposob za chamstwo ,chciwosc i brak szacunku dla innych graczy.Za pierwszym razem jak go dorwalem i poszedlem z nim do dp uslyszalem cos w rodzaju "spier*****" gdy mial placic...aha i przyznajcie sami Smok Thomson to skonczony kretyn xD
ukradl mi jednego hmm...buahah :D wiec zabilem go w ten sposob za chamstwo ,
Taki jestes cfaniak?
Ok, to za fire fieldy na cyc bridgu stracisz teraz pare lvli. Jak tylko namierze pore, o ktorej grasz.
Sir Emilio
06-11-2005, 20:53
sprawiedliwosc zostanie wymizeona!
Adijan'$
07-11-2005, 06:07
No no za***ist Filmik :):)
Hail Tibia
Hail Solera
:cup:
Omg jaki loot ; )
Jeden z lepszych filmików :}
Taki jestes cfaniak?
Ok, to za fire fieldy na cyc bridgu stracisz teraz pare lvli. Jak tylko namierze pore, o ktorej grasz.
Zal...moze bys sie przedstawil i nie wyrywaj z kontekstu...bo to byl tylko jeden powod i chyba wiesz ze byl to zart...a za fire fieldy to sory...a i ciekawe skad o tym wiesz serio...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.