Pokaż pełną wersje : Banshee
szymon287
04-11-2005, 16:35
Wiec ostatnio ogladam filmiki i widzialem Banshee dosc latwo im poszlo ale nie widzialem eq, skili knighta wiec jaki team potrzebuje na Banshee, chce isc tylko tak dla sportu bo koszty nie napewno nie zwroca =(, tylko jeden resp ;)
Tak szczerze blokować banshee to jak blokować necro - po co, jak summony spisują sie lepiej?
Aż tak dużego znaczenia skille nie mają, z nutek palnie tak czy wspak mocno, z łapy trochę poleci... W sumie może walnąć combo a'la mocny hit gsa.
Polecałbym sobie odpuścić, ale jak się uprzesz... Nawet 1 sorc wystarczy (sd). Optymalnie 1 sorc z hmm + 1 arch z boltow + hmm, ew. 2 sorcow. Nie bierz 2 archerów, bo banshee strasznie szybko się leczy.
Zbloczysz Banshee ale będzie ostro jak nie będziesz miał dobrych shooterów 30+
Coś o tym wiem...Oct 14 2005, 13:33:08 CET Killed at Level 28 by a banshee
szymon287
04-11-2005, 20:03
deda to ja nie chce :D ale ona bije tylko z tych nutek czy z reki tez i mam miec britgh sword czy GS/full atk,ballance...
Aztec900
04-11-2005, 20:17
jeśli shoterzy/badz shoter beda szybko walic to powiniennes zuzywac cos kolo 1 uha na banshee bo juz na yelowhp zaczyna uciekac i lepiejidz z bsem tak sądze ale uważaj bo możesz łatwo paść chodziłem z kumplem który mi blokowal lvl ten sam skile 75/75 a walnela mu kombo i zostalo mu 20 hp więc lepiej uważać
Mysle ze skile do blokowania banshhe potrzebujesz okolo 70/70 i lv okolo 40+ poniewaz ona wali z sonara (nutki) nawet po 300+ z reki hity wchodza po 50-100 wiec kombo moze okazac sie bolesne. :p Eq powinienes miec takie na jakie cie stac ale dobrze by bylo gdybys bsa c-arma k-legi v-shela w-helma. Shooterzy powini miec 30 lv + i mlv 45+ aby duzo walili z hmm ( moze wtedy loot sie zwróci :p ). Mam nadzieje ze pomoglem:p.
szymon287
05-11-2005, 09:56
Mysle ze skile do blokowania banshhe potrzebujesz okolo 70/70 i lv okolo 40+ poniewaz ona wali z sonara (nutki) nawet po 300+ z reki hity wchodza po 50-100 wiec kombo moze okazac sie bolesne. :p Eq powinienes miec takie na jakie cie stac ale dobrze by bylo gdybys bsa c-arma k-legi v-shela w-helma. Shooterzy powini miec 30 lv + i mlv 45+ aby duzo walili z sd i hmm ( moze wtedy loot sie zwruci :p ). Mam nadzieje ze pomoglem:p.
jesli tak co eq mam dobre ^^ tylko te glupie skille -.-, ale narazie nie pojde bo nikt nie chce isc =(
rekin lord vader
05-11-2005, 10:06
jesli tak co eq mam dobre ^^ tylko te glupie skille -.-, ale narazie nie pojde bo nikt nie chce isc =(
heh- ja mam wyzszy od niego lev, znamy sie z silvery i jetsemy kumplami, pomagamy se, ale jak juz wczesniej wspomnialem: ja mam wyzszy lev,ale banshee sie boje- ona pizga jak sciekly buchaj 8o
Markizek
10-11-2005, 09:28
Ja też znam was z silvery:). Ja moge isc ale musze lev potrenowac i skille :baby:
Bo mam straszne skille ;( ;( ;( ;(
Palek też może z SD pocinac ale ja mam dopiero 12 mlev:(:(ale kolo 45 lev będzie(może wcześniej) :cup: :cup:
PALEK RULEZZZZZZZZZZZZZZZZZ :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup:
Mysle ze skile do blokowania banshhe potrzebujesz okolo 70/70 i lv okolo 40+ poniewaz ona wali z sonara (nutki) nawet po 300+ z reki hity wchodza po 50-100 wiec kombo moze okazac sie bolesne. :p Eq powinienes miec takie na jakie cie stac ale dobrze by bylo gdybys bsa c-arma k-legi v-shela w-helma. Shooterzy powini miec 30 lv + i mlv 45+ aby duzo walili z sd i hmm ( moze wtedy loot sie zwruci :p ). Mam nadzieje ze pomoglem:p.
chyba tylko jesli znajdzie sie jakis npc co bedzie skupywal swieczki na wosk -.-
lol kolega bloczyl banshee na 24 lvlu a ja lalem 11 drutem :P to byly czasy jak noobowalismy xP i spoko je bralismy , a solo to na 40 lvlu wzielem ze skilami 70/70 lalem z d lancy gdzies tak 100+ i z hmm a ile uh szlo to zalezalo od tego jak sie leczyla... :d ale srednio 10uh ,
a na zblokowanie mi idzie 2-3 uh jak wali 20 palek i 20 sorc z hmm i bolts .. :D
sory za bledy ale zaraz sasne... xP
Hero of Tibia
20-11-2005, 13:01
Jak grałem jeszcze sorcem(hacked....) to byłem z moim WTEDY kumplem...Ciwa(74elite[wtedy])...blokal mi banshee komp mu sie zacioł i on padł i ja też(przed huntem mi mówił żebym nie brał uhów bo on mnie będzie uhal jakby co.....) BUUHEAUHEUHAEHUAHEUAHEUAHEUAHEUHAE :D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.