PDA

Pokaż pełną wersje : Problemy z klientem tibi

Darek vader
04-11-2005, 16:46
Oto mój problem:
Parę tygodni temu, grałem w elastomanie i mi sie ona zaciela. Zakonczylem jej zadanie ale gdy pokazał mi się pulpit zmniejszyla mi sie grafika na 256 kolorów. Zwiększyłem je na 24 bity, ale jak po tym włączyłem klienta tibi lagowal mi sam program. Kliknalem eneter the game world i musialesz czekac 30 sekund aż mi się załaduje okno. Pomyślalem ze coś nie gra więc skasowalem tibia, wszystkie pliki z nią związane(nawet instalatora) i sciagnalem od nowa. Ale kiedy odpalilem klienta znowu mi laguje ;( Czy ktoś wie co mógłbym zrobić, za pomoc dziękuje :)
Błagam pomóżcie bo nie mogę w tibie grać :(.

Vanhelsen
04-11-2005, 19:39
Zapamiętajcie, za nim zaczniecie usuwać Tibię sprawdzcie zgodność sterowników i directa z tibią i kartą graficzną... reinstalka tibii to jedna z ostatniejszych elementów jakie wam pomogą...

Darek vader
04-11-2005, 19:57
Dzieki to juz wiem co zrobic :), szkoda tylko ze nie wiem jak mam to zrobic bo nie wiem jak sprawdzic zgodnosc sterownikow z karta graficzna :( :( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( (sry za bledy ale nie chce mi sie uzywac alta :P)

LOL_13
04-11-2005, 22:22
co za daln uruchom ponownie kompa przestaw na wyzsze kolory i zrob kupe wtedy nie bedzie lagowalo

emilok
04-11-2005, 23:05
a co mjaa sciny klienta do lagów, czy czasem nie mylisz pojeci, hę ?

Darek vader
05-11-2005, 08:40
Faktycznie pomylilem sciananie z lagowaniem. Aha i to scinanie trwa juz od okolo miesiaca wiec reset raczej nie pomoze :(

$corcerer
05-11-2005, 09:32
A zmniejszyłeś ilość FPSów w ustawieniach? Może ci sie zresetowały ustawienia i masz ustawione na 200 :>