Pokaż pełną wersje : Posty
Kto mi powie czemu posty znikają. :O
2 dni temu miałem 32 posty dziś tylko 30 ;(
czemu tak sie dzieje??? ?(
Dan the Automator
15-05-2004, 12:11
A kogo obchodzą posty?
Gonzo von Krenzel
15-05-2004, 15:19
Niektóre posty są kasowane przez moderatorów/administratorów forum, ponieważ są niepotrzebne/łamią regulamin itp.
I bardzo dobrze bo wkurzaja mnie wypowiedzi w stylu "fajne SSy - gratz" - takie cos nic nie wnosi do tematu
re: UP
Ja kiedy zamieszczam film/ss'ki to zamieszczam je, żeby je ludzie komentowali . Ciekawe jak ty być się czuł jakby twoich ss'ów nie komentowano (chodzi o pozytywy). Ja lubię i cieszyłem się, ż e ludzie mi mówili "gratz pierwszego draga solo i filmu". Modki postów takich nie kasują. Jak dla Ciebie coś co wnosi do dyskusji to rzecz - ahh... jakie lipne zdjęcia, mają lipną ostrość, a w trzecim piksel liczą od lewej/dół) jest lekko zamazany - radze udać się do psychoanalityka (nie żart :P)
Dan the Automator
19-05-2004, 16:12
Oryginalnie dodany przez Lig@
re: UP
Ja kiedy zamieszczam film/ss'ki to zamieszczam je, żeby je ludzie komentowali . Ciekawe jak ty być się czuł jakby twoich ss'ów nie komentowano (chodzi o pozytywy). Ja lubię i cieszyłem się, ż e ludzie mi mówili "gratz pierwszego draga solo i filmu". Modki postów takich nie kasują. Jak dla Ciebie coś co wnosi do dyskusji to rzecz - ahh... jakie lipne zdjęcia, mają lipną ostrość, a w trzecim piksel liczą od lewej/dół) jest lekko zamazany - radze udać się do psychoanalityka (nie żart :P)
Apropo zdjęc - jest plan (wlaściwie to większość modów akceptuje ;) ) by wyłączyć naliczanie postów w dziale zdjęcia :D
Komentarze gut - ale czasem są pisane jak automat, ostatnio widziałem scene gdy ktos dał ścieżke pliku C:\lol\costam.BMP - 1 kometarz = "fajne screeny" xD
Monoskar
19-05-2004, 17:41
Moje posty też znikają (tzn nie znikają fizycznie, gdyż dalej są na forum, jedynie nie są doliczane do licznika) i jakoś specjalnie mi to nie przeszkadza.
Nie wiem czemu tak się dzieje, ale w całej tej zabawie nie chodzi o to kto ma wiekszą cyfrę pod nickiem na forum.
re: Dobo
Jestem za, kiedyś widziałem taką sytuacje, że w ostatniej kolumnie gdzie jest imie autora ostatniego postu w tym temacie, był ten sam koles (no może za wyjątkiem 2-3). Patrz po kolei na te tematy, a tam wszędzie "gratz, super ss" albo "światne ss'y" itp. Znam osoby, które żyją tylko z działów zdjęcia i filmy i nabijają posty. Nie bede sypać imionami, bo kapuś nie jestem.
Oryginalnie dodany przez Monoskar
Moje posty też znikają (tzn nie znikają fizycznie, gdyż dalej są na forum, jedynie nie są doliczane do licznika) i jakoś specjalnie mi to nie przeszkadza.
Nie wiem czemu tak się dzieje, ale w całej tej zabawie nie chodzi o to kto ma wiekszą cyfrę pod nickiem na forum.
W chwili obecnej nie ma takiej możliwości. Forum przy podawaniu ilości postów zlicza, ile ich napisałeś, więc nie może być sytuacji, że podaje choćby o 1 post mniej lub więcej, niż ich w sumie jest.
Ale jak będzie nowe forum, to w niektórych działach pewnie posty przestaną być liczone.
Bigvirus
20-05-2004, 12:53
Pewnie napisales jakies posty kompletnie bez sensu...
@Bigvirus
Radzę zmienić długość podpisu,gdyż zajmuje ono w cholerę miejsca. Zakładam, że któryś modek przyczepi się prędzej czy później. Pozatym przestań kłamać. To NIE JEST twoje EQ, tylko robione w programie The Fake Maker.
Odnośnie działu zdjęcia to gdy pousty nie będą zaliczane to prawie nikt nie będzie odpowiadał na zdjęcia ale jest sposób.Można nie liczyś poustów tylko ilość napisanych znaków nie wiem czy to się spodoba ale można sprubować ;) .
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.