zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Nadchodzi Test Server!

Dr. Omader
04-11-2005, 19:31
Gdy przy ostatnim update nie bylo test servera, wielu graczy bylo tym rozczarowanych. Teraz mamy dla was niespodzianke!

CipSoft chwile temu poinformowal nas, iż będzie publiczny test serwer!

Akutalnie jest otwarty prywatny test serwer, na który wstęp mają tylko zaproszone osoby, jednak po jakimś czasie(nie wiemy jakim i nikt nie wie, więc nie pytajcie o to ;)) zostanie otwarty test serwer dla wszystkich!

Uprzedajac fale powtarzających się co test serwer pytań, udzielimy na nie odpowiedzi teraz.
Rzeczy na tescie są brane tylko z depotów, jeśli masz coś w domku nie będziesz tego miał na tescie.
Rzeczy, które masz na tescie są pobierane z jednego, wybranego przez CipSoft dnia, np. w piątek 10 lutego masz poziom 40, dnia 15 lutego zaczyna sie test serwer i masz normalnie już 45 poziom, jednak CipSoft pobiera dane o graczach z dnia 10 lutego, więc na tescie będziesz mieć poziom 40. To oczywiście tylko przykład. Nie pytajcie z jakiego dnia będą brane przedmioty i postacie - nikt tego nie wie, nawet CipSoft bo jeszcze tego nie ustalili.
Jeśli zginiesz na tescie to tracisz poziom i przedmioty tylko i wyłącznie na test serwerze. Nie tracisz nic na normalnym, tak samo nic nie zyskujesz.
Nie wiadomo ile dokładnie będzie trwał test serwer.

Jeśli nie wiesz co to test serwer, nie wiesz czym sie charakteryzuje, jak na niego wejść, itp. Przeczytaj ten temat: KLIK (http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=55163)

Murderer
04-11-2005, 19:33
JUPI! tylko ze znowu caly dzien czekania zeby pograc 2 h zanim mnie zabija;p

Kuryca
04-11-2005, 19:33
No fajnie.. Wreszcie itemy porozrzucam :P. Tylko żebym się wbił na niego :D. Popekuje trochę. Pacera to non pvp :). Super!

Olorion.
04-11-2005, 19:35
URRRRRRRRRRAAAAAAAAA!!!!11111 zakrzykneli ruscy i wskoczyli do jeziora

Blakall Shinekryon
04-11-2005, 19:37
jak wejde na test serv to bede mial swoja postac czy dostane jakąś? Czy może jak wejde swoją to jak dedne to bedzie to zapisane??

proszę o odpowiedz...:D:D

Murderer
04-11-2005, 19:39
jak wejde na test serv to bede mial swoja postac czy dostane jakąś? Czy może jak wejde swoją to jak dedne to bedzie to zapisane??

proszę o odpowiedz...:D:D

musisz sie lognac swoja postacia...zmiany nie zostana zapisane...

Piechu
04-11-2005, 19:39
mam pytanie...... Kumpel mi mówił że na teście servera Gdy zabije mnie jakiś gościu to nie trace expa anie itmów.... Czy to prawda???

scorp
04-11-2005, 19:40
uhehueh -.- masakrowiec czekam na ciebie ;]

RoX

OnlyM(PL)
04-11-2005, 19:41
ye ale wyczepiscie wrescie sie wyzyje

Murderer
04-11-2005, 19:55
mam pytanie...... Kumpel mi mówił że na teście servera Gdy zabije mnie jakiś gościu to nie trace expa anie itmów.... Czy to prawda???
w rl tibi ich nie tracisz.. na tescie tak;]

SeQ_PL
04-11-2005, 19:55
hihi ja pojde solo demon =]
potem pk ;]
Hahahha nooby strzezcie sie xD

Tasiorstrasz
04-11-2005, 19:58
No to pieknie , niech ja tam spotkam te brazylijskie nooby z Calmery... grrr :)

Marson
04-11-2005, 20:00
Nooo ja czekam tylko z kolegami z Calmery :) 2 polskie gildie sie zbiorą + inne osoby i jadymy z brazulami :D Powodzenia innym na tescie zycze xD

Zapal
04-11-2005, 20:03
Moj boze co tam sie bedzie dzialo ja juz mam ekipe z secury juz zaden br nie powie plx fri tanz i all powybijani co mnie na securze dali na bl :D

Exodus
04-11-2005, 20:03
Ja się jakoś nie ciesze .Jak mialem pacc przed update i czekalem na serva to nie bylo a teraz jaki mi sie skonczyl i kupilem nowego na postac z 1 lvlem bo ide na new . wychodzi test server.A nie wiem czy bede mial ochote tyle czekac na wejscie faccem... You are 1337 on waiting list ?

sanktuus
04-11-2005, 20:05
Ale nie wiem co moze mi ktos wytlumaczyc o co chodzi z test serverem pwoiedzcie o co chodzi plx:) :baby:

Krzysztov
04-11-2005, 20:08
O loooooooool.... Maja refleks normalnie zaglebisty... Teraz to se moga tylko kija w oko wsadzic :P. Mogli zrobic testa przed Updatem jak jeszcze gralem w Tibie, teraz to niech mnie cmokna :P. Zycze Wam kolezanki i koledzy aby Wam czas czaekajac na wbicie sie na test serva minal jak najszybciej i zebyscie sobie na nim pograli. Napewno beda przypadki: ktos czeka kilka godzin, loguje sie a tu sru jakis MS puszcza UE i 5 godzin czekania poszlo robic kupe xD. Pa :p

fannet
04-11-2005, 20:09
A trzeba mniec PACC'a zeby wejsc na test serv?

I czy jak mnie zabija to juz nie moge wejsc na testa czy moge?

Tasiorstrasz
04-11-2005, 20:10
Mam prosbe , ludzie z Calmery chetnie sie przylacza do ziomow z Secury (rowniez non pvp) chodzi szczegolnie o wielkich i szanowanych u nas Dreamersów : ) )

Murderer
04-11-2005, 20:12
Mam prosbe , ludzie z Calmery chetnie sie przylacza do ziomow z Secury (rowniez non pvp) chodzi szczegolnie o wielkich i szanowanych u nas Dreamersów : ) )

lol.."wielkich"

Olorion.
04-11-2005, 20:15
Moj boze co tam sie bedzie dzialo ja juz mam ekipe z secury juz zaden br nie powie plx fri tanz i all powybijani co mnie na securze dali na bl :D

XDDDDDDDDDddd niewyzyci ludzie z no pvp ;p

Gimlos
04-11-2005, 20:15
Rotfl, juz widze ten mega spam na forum.
@ gracze z non pvp
przynajmniej 70% z was nie wyjdzie dalej niz pare sqm za depo, radze sie nie napalac na testa : P

Tasiorstrasz
04-11-2005, 20:17
@ gracze z non pvp
przynajmniej 70% z was nie wyjdzie dalej niz pare sqm za depo, radze sie nie napalac na testa : P

Nie , bedziemy afkowac w depo xD

Murderer
04-11-2005, 20:18
@ gracze z non pvp

zapewniam cie ze nie wszyscy:)

Myst Rydan
04-11-2005, 20:18
Jak to z facc? Tez moga wejsc? Bo za 5 dni pacc mi sie konczy a chetnie bym zobaczyl jak wyglada Test Server :/

Olorion.
04-11-2005, 20:19
Nie , bedziemy afkowac w depo xD

i znowu zapychac kolejki :P

ahh ten test sprzed roku :P dostalem debuga bo w carlin ludzie byli zapakowani w tempel ze nie mialem sie gdzie zespawnowac :P

Kanion
04-11-2005, 20:20
Mam pytanie to bedze tak ze bede mogl grac ale na test servie albo na serverze np. galana?? czy tylko na test servie?? :confused:

Murderer
04-11-2005, 20:21
Mam pytanie to bedze tak ze bede mogl grac ale na test servie albo na serverze np. galana?? czy tylko na test servie?? :confused:

na galanie tez bedziesz mogl grac

Harru
04-11-2005, 20:21
hmm no to na kogo ekipe zbieramy koledzy ?;>

Murderer
04-11-2005, 20:22
hmm no to na kogo ekipe zbieramy koledzy ?;>

kill bubel :D

Radlic
04-11-2005, 20:23
Ee , mam pytanie, mianowicie: Czy w tym test serwie będą jakieś nowe potwory / itemy? Czy poprostu 4 fun ?

Darth Ryba
04-11-2005, 20:24
Zarąbiscie!! Tylko nie wiele zdzialam moim 19 lvl knightem :)

Murderer
04-11-2005, 20:25
Ee , mam pytanie, mianowicie: Czy w tym test serwie będą jakieś nowe potwory / itemy? Czy poprostu 4 fun ?

moze nowe questy ;> ale ogolnie 4fun

Koronowany rycek
04-11-2005, 20:31
Ostatni raz sie logne Koro~ pobawie sie ..
Tasior jestem z toba.. CALMERA 4ever
Tak btw prosze niech nie bedzie laggow:)

Burmistrz
04-11-2005, 20:32
No nareszcie Test serw Normalnie ja tam bede 1 :cup:
Zajefajnie 1 raz w mojej karierze tibijczyka test serwer:D

John Jamel
04-11-2005, 20:33
Ciekawe co będzie nowego :)

Blaszak
04-11-2005, 20:34
Chetnie sie w to pobawie xD mam nadzieje ze nie bedzie sytuacji z przed roku, gdy lognelo mnie bez uhow, z okolo 20many i z all bpkami sd i gfb.. <nie trudno sie domyslic ze ktos sie oblowil..>
zbierajcie sie, ekipa z calmery
Calmera 4ever B)

Moto
Juz sie nie moge doczekac :)

Burmistrz
No ciesze sie bardzo mój pierwszy test serw w karierze tibijczyka Tylko no wlasnie tylko kto mi powie ile bedzie tak okolo trwac?

Tibiomankaa
Facc tez bedzie mogl byc w test serverze?

befavaza
04-11-2005, 20:39
Facc tez bedzie mogl byc w test serverze?
Tak ale jego szanse zalogowania się są znacznie mniejsze niz PACC...przynajmniej tak było.

Ciekawe jest to po co ten Test...Cipy raczej nie robią tylko 4fun bo to strasznie obciąża servy...może coś szykują :D

Malurix
04-11-2005, 20:42
Yeah. Wreszcie bedzie mozna wejsc i sie troche wyzyc na tych wszystkich noobach. A tak btw to roz*******cie tam bubble i cachero :P

Tibiomankaa
04-11-2005, 20:46
thx za odpowiedz :]

Malurix
04-11-2005, 20:46
Ciekawe co będzie nowego :)

Mysle ze nie wprowadza nic szczegolnego. Moze ujawnia jakis quest albo cus :D A tak btw roz***cie bubble i cachero :p

Sorki za drugi post ale tak mi sie kliknelo :/

Bloodhound
04-11-2005, 20:47
A JA WIEM CO BEDZIE OTWARTE!!! TO ZAGRODZONE MIEJSCE NA TIQANDZIE!!! Mam nadzieje ze to bedzie wioska gnolli ;]

fannet
04-11-2005, 20:49
Ciekawe czy bede mogl wejsc na strefe dla PACC :P mam FACC ale :)

PS. Mogl by ktos stowrzyć mini poradnik o Test serv tzn. jak dostac i co mozna zobaczyc kiedy dostepne ...

EDIT: Jak to mozliwe że w posta wkleiło mi się coś czego kompletnie nie chciałem ;/

kszychu13
04-11-2005, 20:49
hehe no poprostu odwdzieczyli sie za te seria lagow kickow i modernizacji serverow
no to teraz mamy zabawe :P

Anoj
04-11-2005, 20:55
Fajnie ze bedzie test server. Szkoda jednak ze nie ma wyznaczonej daty kiedy bedzie mozna publicznie na niego wejsc.
Pozdro B)

Dwik
04-11-2005, 20:58
Ten test server to odpowiedź CipSoftu na coraz bardziej rozprzestrzeniające się OTSy, w których ludzi mogli się mordować tymi ludzikami bez obaw straty etc.

Troche jestem zły na nich, bo już dawno mam po PACCu, a oni dopiero teraz dają test serva. Ale cuż kilka osób się ubije. Śmieszą mnie wypowiedzi non-pvp, którzy są aż tak napaleni na ten test server, że aż strach. Dajcie nam Nemtora, Masa~, Bubla etc. Ż-A-L

Vekegi
04-11-2005, 21:02
haaa rozwale kumpli ze szkoly :-)

ANALIZER
04-11-2005, 21:04
Mam pytanko czy to znaczy że będzie update ??? i nowe tereny do zwiedzania i czy pacc ma pierwszeństwo na test server ??????

bmatrix
04-11-2005, 21:11
Ale to ten test server będzie przed jakimś updatem czy tak dla zabawy????

Fluro
04-11-2005, 21:19
a co to jest wolgule ten test serwer?? i co tam sie robi i czy zmiany sie zapisuja

Magik van Kamikadze
04-11-2005, 21:20
Yyyyy a jak bedzie cos na Br to ja kce fight z zagrozeniami dla pl czyli rodakow Yyyyy czasem mi odbija :P oo wlasnie na test serverach :P:P :D:D:D

Jestem nawet normalny :P:P:P

Arathorn
04-11-2005, 21:24
A trzeba mniec PACC'a zeby wejsc na test serv?

I czy jak mnie zabija to juz nie moge wejsc na testa czy moge?

Teoretycznie nie trzeba, ale praktycznie bez pacca to ci się nei uda wbić x)

Magin Gewu
04-11-2005, 21:27
Prosze powiedzcie mi jak sie dostać na ten server?? Bardzo chce sie tam dostać :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: i pomuc niekturym ludziom zejsc z tego świata :evul: :evul: :evul: :evul: :evul:

Magik van Kamikadze
04-11-2005, 21:27
Teoretycznie nie trzeba, ale praktycznie bez pacca to ci się nei uda wbić x)
ale zawsze moze mu sie udac:P :berserk: hooligani rzadza

Thimburd
04-11-2005, 21:30
No, ciekawe :) Miło ze strony CipSoftu. Szykuje się masowe puszczanie ue w tłum xd

Hunterr
04-11-2005, 21:32
Cachero szykuj sie XD . o uhj przeciez mi sie wczoraj pacc skonczyl XDDDD n to sobie poczekam xd . Dobra kiedy ten test on ?xd

Legogolas
04-11-2005, 21:32
Jako, że full n0bków pyta o TestServa, to odpowiem :p :
test server to serwer, na który ludzie się wbijają, aby wypróbować jeszcze przed updatem nowe tereny. Po śmierci (niezależnie kto nas zabije - potwór, czy człowiek) nic nie tracimy. Ani expa, ani skilli, ani Mlvl, ani itemków. Oczywiście w ten dzień na testserva wbijają się masy osób, więc wiadomo, że pewie trzeba będzie czekać na swoją kolej. Dlatego ludzie kupują PACC i nie stoją w kolejce. Potem grają tam ile chcą i nic się nie zapisuje. Można się wyżyć.

PAMIĘTAJ, ŻE PO ZAKUPIE PACC NA TIBIA.PL NIE BĘDZIESZ MUSIAŁ CZEKAĆ W TYSIĄCOSOBOWYCH KOLEJKACH NA WEJŚCIE I NIE BĘDZIESZ GRAĆ JAKO OSTATNI, PODCZAS STRASZNYCH LAGÓW! PO ZAKUPIE PACC NA TEJ STRONIE (NA TIBIA.COM RÓWNIEŻ, ALE TU JEST TANIEJ I BARDZIEJ SIĘ OPŁACA) BĘDZIESZ PIERWSZY I JAKO JEDNA Z NIEWIELU OSÓB ODKRYJESZ TEST SERVER JUŻ NA POCZĄTKU! WIĘC KUP PACC! WEJŚCIE NA TEST SERVER SIĘ ZBLIŻA! CZCESZ STAĆ W KOLEJKACH?

Monte
04-11-2005, 21:35
Jako, że full n0bków pyta o TestServa, to odpowiem :p :
test server to serwer, na który ludzie się wbijają, aby wypróbować jeszcze przed updatem nowe tereny. Po śmierci (niezależnie kto nas zabije - potwór, czy człowiek) nic nie tracimy. Ani expa, ani skilli, ani Mlvl, ani itemków. Oczywiście w ten dzień na testserva wbijają się masy osób, więc wiadomo, że pewie trzeba będzie czekać na swoją kolej. Dlatego ludzie kupują PACC i nie stoją w kolejce. Potem grają tam ile chcą i nic się nie zapisuje. Można się wyżyć.

PAMIĘTAJ, ŻE PO ZAKUPIE PACC NA TIBIA.PL NIE BĘDZIESZ MUSIAŁ CZEKAĆ W TYSIĄCOSOBOWYCH KOLEJKACH NA WEJŚCIE I NIE BĘDZIESZ GRAĆ JAKO OSTATNI, PODCZAS STRASZNYCH LAGÓW! PO ZAKUPIE PACC NA TEJ STRONIE (NA TIBIA.COM RÓWNIEŻ, ALE TU JEST TANIEJ I BARDZIEJ SIĘ OPŁACA) BĘDZIESZ PIERWSZY I JAKO JEDNA Z NIEWIELU OSÓB ODKRYJESZ TEST SERVER JUŻ NA POCZĄTKU! WIĘC KUP PACC! WEJŚCIE NA TEST SERVER SIĘ ZBLIŻA! CZCESZ STAĆ W KOLEJKACH?

Może jednak pomyślisz o tym, że stan postaci (czyli także to czy jest facc czy pacc) będzie brany pod uwagę z przed kilku dni? -.- Tak to bym już jutro go tu kupił -.-

Arcania Tastiel
04-11-2005, 21:38
Nie jestem jeszcze zbyt obeznana i chciałabym sie zapytać o co chodzi z test serwem? Cóż to za serwer? Czy ktos byłby taki łąskawy i by mi powiedział? ;)

EDIT:
Juz wszystko wiem, wyprzedziło mnie parę postów.

Pan Walek
04-11-2005, 21:40
Taki przyklad jesli stan postaci bedzie brany z wczoraj a miales w dp 122 bp uh a dzisiaj juz nie masz to na ts bedziesz mial :D olsnienie czyli miales pacca wczoraj a dzis nie masz to i tak bedzie PRZYKLAD :D :baby:

DaniaStone
04-11-2005, 21:42
1 glupie pytanie
Jak można bedzie wejsc na tego test serva?? Prosze o szybką odpowiedź
:baby: :baby: :baby:

besn
04-11-2005, 21:47
@ gracze z non pvp

zaklad?;-)

atka
04-11-2005, 21:48
To sie porozliczamy panowie i panie:]
30 bp uhow wdepo.]
i 150 k:]Bedzie sie dzialo :evul:

Velo
04-11-2005, 21:48
Tak jak na ots.Options neetwork zaznaczasz test server login.

DaniaStone
04-11-2005, 21:50
Thx Velo !!!

atka
04-11-2005, 21:51
zaklad?;-)

Przegrales zaklad,posune sie nawet do stwierdzenia 80 %Na szczescie bedzie mozna sie pobawic ze swoimi 0d 80 lvl wzwyz.] :evul:

Chmielok
04-11-2005, 21:51
Juz sie niemoge doczekac.
Chetnie bym znalazl np.Darth Ryba albo jakiegos kolesia z non-pvp i bysmy razem pekowali.
Odpowiedzi :

Mam pytanko czy to znaczy że będzie update ??? i nowe tereny do zwiedzania i czy pacc ma pierwszeństwo na test server ??????

Bedzie wszystko to co z nowego update.Tak, PACC bedzie mial piewszenstwo w kolejce.

Ale to ten test server będzie przed jakimś updatem czy tak dla zabawy????

Bedzie przed updatem i bedzie on zawieral to co ten update ma wnosic do gry.

a co to jest wolgule ten test serwer?? i co tam sie robi i czy zmiany sie zapisuja

To jest test przyszlego update.Zmiany sie nie zapisuja.

A ponadto :

Na test server bedzie mogla sie zalogowac kazda postac i nie bedzie on dzielony na swiaty tylko bedzie on jeden dla wszystkich.

Czemu non-pvp maja nie wchodzic na test serv?
Jestem pewien, ze jak zawiazemy jakas koalicje i ta koalicja nie bedzie siebie nawzjaem zabijac i bedzie chodzic razem to bedziemy niepokonani.

Kto jest za koalicja niech postawi w swoim poscie to :
|
- Poland -
|

A ten kto chce do niej wstapic niech postawi to (nie musi on byc ze swiata non-pvp) :
||
-- CHCĘ --
||

Nie przestraszcie sie jezeli bedziecie ++++ w kolejce, wystarczy poczekac (dosyc dlugo).

Ale trafilem wlasnie mialem sobie zamowic PACC :cup: .

@UP
Kiedys to bylo na forum poszukaj.
Jak nie znajdziesz to wyslij pw to ja ci dam ilustrowana instrukcje.

Philipeck
04-11-2005, 21:52
czym się tak podniecacie ?
( i`m n00b)

srx, już wszystko wiem

Rybzor
04-11-2005, 21:54
A to niespodzianka :D

Evil Maul
04-11-2005, 21:56
Yeah ! We wakacje se nie pogralem na Tescie to se teraz pogram :D

Jestem tylko ciekaw jaki to Tescik czy ten z Summer Update 2005 czy moze juz Christmas Update 2005 8o wtedy bym sie zdziwil na cipsoft swieta za 1,5 miecha a oni testa juz robia :p . Ciekawie kiedy otworza Test Serva xD bo niemam zamiaru czekac na niego do grudnia X(

Fresak
04-11-2005, 22:15
kiedy bedzie wreszcie ten test ??

Chmielok
04-11-2005, 22:17
kiedy bedzie wreszcie ten test ??

Raczej bedzie to dopiero wiadome na poczatku grudnia.

Rowniez zachecam do umieszczania w swoich postach tego

|
- Poland -
|

i tego

||
-- CHCĘ --
||

Bylo wyzej opisane co to znaczy.

Taka Tuca
04-11-2005, 22:19

reklama? :)
Kupilbym pacca ale wole wydawac kase na inne rzeczy, moim zdaniem wydanie kasy w rl na tibie to marnotrawstwo :confused:

@topic: ja tam olewam- bedzie update, beda nowe tereny, pewnie jeszcze nieraz na nich dedne, albo te tereny beda dla paccow -.-. Tak wiec radzilbym sie nie podniecac :D

Darth Sumo
04-11-2005, 22:37
Ja wejde noob charem.

Thomas'Dark
04-11-2005, 22:40
Taa, jasne, wszyscy wbijecie ;)

Alora
04-11-2005, 22:53
YUPI TEST ZA*******E BR I SWE OC SIE MĄDRUJA HEHE
Btw. Kiedy to bedzie i czy bda jakies nowe tereny tam hehe a i UE przed DEPO to normalka a ja i tak pojde an trole w carlin xDDDDDDDDDDDDDDDD

Ka'cus
04-11-2005, 22:58
Nom fajnie Fajnie PVP bendzie :P i bundzie tragedia dla n00bów :P i itemy wszendzie bendom lelzly :P

Virgojavier
04-11-2005, 23:04
Mini pvp nadchodzi:D:D:D
Pozdro Drom!

Szczepan
04-11-2005, 23:06
Mam nadzieje ze przetestuja nowe tryby o ktore pytali dajac voting dawno temu, przydalo by sie zdynamizowanie gry bo otsy coraz bardziej wypieraja rl tibie.

Boner3773
04-11-2005, 23:11
taa fajnie =)
będzie można sie spotkać z kumplami z innych servów XD
będzie fajnie =)
ale jak ma sie facc to wątpie że sie pogra ;s
ale ja sie tym nie martwie =-)

btw.
tibia.pl zawsze reklamuje swoje pacce ;b

Dr. Omader
04-11-2005, 23:13
Mini pvp nadchodzi:D:D:D
Pozdro Drom!

Nie zdradzaj im niespodzianki ;)

btw.
tibia.pl zawsze reklamuje swoje pacce ;b

Tym razem przeca nie wsadzilem reklamy ;)
Nie mialem jak, ale na upartego by weszla :P

Maciekk
04-11-2005, 23:17
nie ciescie sie bo i tak wiekszosc sie nie wbije

Boner3773
04-11-2005, 23:50
hyhy
taa
zawsze towarzyszy ta reklama pacc
"chcesz być taki jak oni(...) kup pacc przez tibia.pl juz dziś!" XD

reklama rox ;d

Thristen
05-11-2005, 00:20
Nom fajnie Fajnie PVP bendzie :P i bundzie tragedia dla n00bów :P i itemy wszendzie bendom lelzly :P

Zal mnie sciska jak widze co 50% w tym temacie ludzie piszą, takich jak on
Z tego wynika ze 50% tych osob sie nie zaloguje lub nie wyjdzie z depo 1sqm
a co dopiero bedzie "Pekowala i beNDZie Lotowala martWe ciala I BenDOm super itanz i wogule"

a mi sie zdaje tylko ze ten test bedzie ciekawy tylko dlatego ze kazdy bedzie probpowal uje.. jakiegos 200 lvlka i wtedy bedzie sieka ;p
ja mam tylko 2swe z swojego serva na black liscie ;)

Xaynel
05-11-2005, 00:50
Ludzie grający na non-pvp (Calmera) najwiecej sie podniecaja tym testem -.-.
A watpie zeby cos zrobil. Bo napewno nie maja takiego pvp jak ludzie grajacy na swiatach z pvp lub pvp enforced
jakis 80 pall napisze "rozje*** Cie Cachero" a nawet nie trafil by go z sd. Myslcie co piszecie bo to jest troche smieszne :D

Konradzio
05-11-2005, 05:51
to to bedzie tak czekam 2h w kolejce wlaze i po 5 minutach debug tak?? :P:P:P chyba se paccka fundne:P

Ziutek666
05-11-2005, 05:52
noo szykuje sie niezly hardkor

:)Valriocus(:
05-11-2005, 05:55
a kiedy bedzie test serv dla nie zaproszonych = >

psyhopatka
05-11-2005, 06:32
LOL nie mam do was pytań , na test servie stoi sie w kolejce nawet z paccem !! , tak jakk na nowych servach , ja kiedyś sie wbijalem paccem byly takie lagi (kiedys niebylo kolejek) na nastpenym tescie faccem to jak bylem 1 w kolejce error -.- a jak sie wbije to ms bedzie smigal i tylko ue ;p , ludzie z no pvp będą najłatwiejsi do zabicia ;] pamiętam że kolo z no-pvp [50ek ]na tescie mial takie pvp ze go rozwalilem w 2 minuty ;p , fajnie znowu będą demony w każdym mieście xD

Wsumie ten test-server mi lata , ale sie naego wbije
Ps. nie ma żadnego ubdate (może drobny )

Pawelikus
05-11-2005, 06:32
powiedzcie mi co to jest test serverprosze was o to bo od niedawna gram w tibie i nie wiem co to znaczy test server :baby: 8o

Luke06
05-11-2005, 06:35
Jak to jest z tym test serverem ? PACCi wbijają bez kolejki ?? A FACCi z ?.. bo niewiem którego chara przygotowywać :D Tego na FACC czy tego na PACC <ten na facc lepszy:P>

Thero
05-11-2005, 06:39
zapewniam cie ze nie wszyscy:)
Z ludźmi z Azury przegracie tak szybko i sprawnie jak nasza polska reprezentacja ;-)).

@Topic
Mam cichą nadzieję, że to będzie po tym jak wykupię nowego pacca bo ładować się 3 godziny to troszkę przesada, powinni kupić jakiś mega wypasiony komp z magicznym łączem i założyć na nim server, który byłby wyłączany na czas TS, bo trochę głupowato to wygląda jak 1000 osób stoi w kolejce i wbić się nie może, a wszystko dlatego, że CipSoft dał możliwość zalogowania się faccom (gdyby tak nie było byłoby luźniej, ale już słyszę te narzekania...)

Biedny
05-11-2005, 06:47
No w końcu, nudził mnie juz ten exp :'o

psyhopatka
05-11-2005, 06:47
LOL co wymyślicie że polacy tylko będa na teście ??
o szwedach zapominacie ?? o br??
oni was będą wymiatać <nie mnie ;p>

Bozdo
05-11-2005, 07:06
hmm... mozecie mi cos powiedziec ze wzgledu na to ze to bedzie moj pierwszy test serwer nie wiem czy sie w koncu traci na tescie itemy i exp czy nie? plx o odpowiedz ;p

Miszczu
05-11-2005, 07:07
A ja sie bede zakladal z kolegam ile czasu przezzyje P.S. kiedy jest test serwer
??

GrZyBu
05-11-2005, 07:08
Suuuuper wreszccie bedzie mozna zrobic rozrube !!! :evul: haha juz sie nie moge doczekac :D

Woyas
05-11-2005, 07:10
a ja mam inny pomysł jak inni będą się wbijać na test serwer to expowiska będą wolne i będe mógł w spokoju poexpic =p

..::QRAS::..
05-11-2005, 07:14
up@@
lol ? -.-

Buhahaha ale bedzie sieka musze ekipe zebrac xD

Cardever
05-11-2005, 07:18
Trza będzie zobaczyć :]

Ja dale utwierdzam się w przekonaniu, że CIP-y coś kombinują :crusader:

Nowohucianin
05-11-2005, 07:19
a ja mam inny pomysł jak inni będą się wbijać na test serwer to expowiska będą wolne i będe mógł w spokoju poexpic =p

nie widziales chyba w zyciu test serva .. zmiany na test servie sie nie zapisują w rl tibi a wogole to bedzie 90% pk :p test serv jest po to zeby się pobawić i przetestować nowe możliwości

Makko
05-11-2005, 07:28
Uhuhu Może jednak dobże że nie sprzedałem mojego knighta? 8o
@up no faktycznie trza ekipe zebrać :D

Krzy_ek
05-11-2005, 07:34
chyba się dolacze:D :D :D a kiedy dokladnie bedzie?

Ixde
05-11-2005, 07:35
nie widziales chyba w zyciu test serva .. zmiany na test servie sie nie zapisują w rl tibi a wogole to bedzie 90% pk :p test serv jest po to zeby się pobawić i przetestować nowe możliwości

a Ty nie czytales nigdy ze zrozumieniem ? :o On napisal,ze jak wszyscy wejda na TS to On bedzie mial wolne expowsika w rl Tibi

Makko
05-11-2005, 07:44
Po preczytaniu odpowiedzi innych strasznie mnie dziwi wasza postawa.. Co wam zawinili tak wielcy ludzie jak Bubble, Cachero, Seromontis, Setzer Gambler, Wurzel lub Eternal Oblivion ?? i tak nie dacie im rady ... polecicie w 10 x 50 lvl na cachero a on wam pusci ue.. lezycie. i po co wam to? Rozumiem ludzi z serverów non-pvp.. niech sobie pozabijają ale po co odrazu Bubble etc. ? i tak nie dacie rady.. chyba że wam się chce przeznaczyć cały czas test serva na szukanie ich... macie z tego jakąś satysfakcje że zabiliście Bubble w 120 osub ? zabijcie ją honorowo 1 vs 1 to pogadamy

Faranel
05-11-2005, 07:50
Jak bedzie mozna sie zalogowac na taki TS trzeba wlaczyc option\network\test server ?

Tibiańczyk
05-11-2005, 07:51
Poprostu super ! Oby zabawa była taka jak na 2 ostatnich.

Thus
05-11-2005, 07:52
Buuuuuu ja zwolam kumpli i pujde bloczyc demony moim 50 knighte,m zobaczymy czy dam rade bloknac :D roz***iewsyztskichh!! roz****ie ludzi;D ale ***anina bedzie o ja*******e **** a****a kuwra ja juz to widzie ale roz****ziel bedzie ja*******eeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 8o juz to ****a widze jajajajajajaj ale bede wymiatac!!!! znowu bede miec magic long sworda i thunder hammera ;( :cup: :cup: :cup: :cup: ja*******e jejejjejeej ale zemnie z*** ;D ja*******e ****a ****a ****a alebede wymiatac ja*******e!!

Murderer
05-11-2005, 07:52
Ten test server to odpowiedź CipSoftu na coraz bardziej rozprzestrzeniające się OTSy, w których ludzi mogli się mordować tymi ludzikami bez obaw straty etc.

Troche jestem zły na nich, bo już dawno mam po PACCu, a oni dopiero teraz dają test serva. Ale cuż kilka osób się ubije. Śmieszą mnie wypowiedzi non-pvp, którzy są aż tak napaleni na ten test server, że aż strach. Dajcie nam Nemtora, Masa~, Bubla etc. Ż-A-L

eee ja mowilem o bubble;p ale to chyba nie jestem z non pvp :)

Mestre
05-11-2005, 08:12
Nareszcie test :)

Zaraz jak tylko wejde na niego biore tyle sd i uh ile udzwigne i lece na ank zwiedzać tomby za teleportami a jak starczy czasu to pozwiedzam najgłębsze zakątki Edron (zobacze ile wytrzymam solo z demonem :))

(oby tylko lagów niebyło jak na ostatnich testach)

D4m14n
05-11-2005, 08:14
nooooooo. nareszcie moje skille do czegos mi sie przydadza:D
NADCHODZE:D

Xaynel
05-11-2005, 08:37
Jak mamy pacc to i tak czekamy w kolejce ! ! ! ! Myślcie troche -.- X(

Luke06
05-11-2005, 08:44
@up: jak mamy pacc to wbijamy szybciej od FACC;]

Kaczomir1
05-11-2005, 08:54
Mozna na test server jak sie nie ma pacca??

befavaza
05-11-2005, 08:58
Mozna na test server jak sie nie ma pacca??
Czytaj poprzednie posty -.-...

Premm
05-11-2005, 09:04
Hehe, no to bedize ostra jazda, ale i tak malo zdzialam moim 28 knightem, bo przeciez zabilem pewna osobe i oni tylko czychaja by mnie zabijac:D

Kto by pomyslal ze taki maly lev pobije taaak duzego:D

Bede sie musial pilnowac bo jak mnie dojada gildie Federation, Malkavians i Uncommon Valor (poslpolicie nazywana poprostu UV).

Hail D2 LoD & Tibia :)

Sirriel
05-11-2005, 09:07
Jeżeli mam zbanowaną postać to będe mogł się na nią wbić na test serwie?

Heliwurab
05-11-2005, 09:15
To troche dziwne, bo nie sądze aby CipSoft zrobił Test Servera dla zwykłych graczy aby sie pobawili... To po prostu strata czasu... A może w CipTeamie jest ktoś nowy, ktoś mądry, ktoś... miły :)
Albo może chcą coś przetestować... :confused:

kasii
05-11-2005, 09:26
tak czy inaczej na tescie beda wymiatac ludzie z inferny bo to wprawieni mordercy XD

Nitro
05-11-2005, 09:42
Coś mi się raczej zdawało, że chyba 200+ zamiast Inferny...

Malyszek
05-11-2005, 10:01
tak czy inaczej na tescie beda wymiatac ludzie z inferny bo to wprawieni mordercy XD

ROTFL.. oni uzywaja aim boty a nie wprawieni.. :D

Hoopek
05-11-2005, 10:05
Jeżeli mam zbanowaną postać to będe mogł się na nią wbić na test serwie?

Hehe xD jak bym wiedział to bym Ci powiedzial xDDD

Sobie zwiedze Tiquande wreszcie bez obawy ze mi ch*** wie co wyskoczy xDDDD :D

Flashman
05-11-2005, 10:32
No wkońcu!!!! Niewiele zdzialam moim ryckiem ,ale jakwezme sorca 72 lvl i UE to wymiatam!!!! Super!!!! I polece na tiqande!!! hehe moze orshabal... :P:P:P

-=Kiciorek=-
05-11-2005, 10:40
Drodzy gracze !

Mam pewna propozycje dzieki której bedziemy mogli zawojować swiat ;]
<przynajmniej pograc pare chwil ;p > Proponujesz sojusz wszystkich polakow.
Wszyscy polacy ubieraja sie w domyslne oufity dla polakow (biel i czerwień) I rozbijamy ludzi ktorzy nie beda nam posawować. Proponuje nie atakowac ludzi typu bubble czu cachero ,bo jak powiedzial mój ktoryś przedmowca. Stracicie runki lvl itp... <po co to komu? szczegolnie na tescie ;]>

Jezeli ktos podziela moje zdanie niech skonsultuje sie ze swoim liderem gildii czy sie zgadza na taka opcje i prosze przecytowac ktorys fragment mej wypowiedzi i napisac NAZWE LIDERA i GILDII. Oczywiscie nie wchodza w gre zadne "wojny domowe" typu jeden z gildii polskiej pokłucil sie z druga gilda polska .... 4fun all ;]
Powiedzcie mi czy nie cieszylo by was pokonanie stada brazylijczykow z dobrej przyjemniej atmosferze rodaków ? ;p
Zabijamy kazdego kto sie rusza i nie mowi żadnego bełkotu ,tylko po polsku :D

Kicior sir'Sven Astera 47 lvl <prosze nie potrzec na moj podpis bo dawno nie byl zmieniany :P>

Shein Silvershadow
05-11-2005, 10:44
Powiedzcie mi czy nie cieszylo by was pokonanie stada brazylijczykow z dobrej przyjemniej atmosferze rodaków ? ;p

Kicior sir'Sven Astera 47 lvl <prosze nie potrzec na moj podpis bo dawno nie byl zmieniany :P>

Ahym, jeżeli nie będzie zbyt dużej selekcji pomiędzy wybieranymi osobami, to nie ma zbyt dużych szans na "przyjemną atmosferę", a poza tym, niewiele osób z forum lubi rasistów;)

-=Kiciorek=-
05-11-2005, 10:47
Ahym, jeżeli nie będzie zbyt dużej selekcji pomiędzy wybieranymi osobami, to nie ma zbyt dużych szans na "przyjemną atmosferę", a poza tym, niewiele osób z forum lubi rasistów;)

No coz ... bedzie taki chaos ze trudno bedzię wyselekcjonowac dobry team ;]

No moze troszeczke przesadzilem z brazylijczykami ale mialem na mysli innych ludzi ;] ktorzy beda nam "przeszkadzac" i nie pozwola nam spokojnie grac ;]

Evil Maul
05-11-2005, 10:51
Jak to jest z tym test serverem ? PACCi wbijają bez kolejki ?? A FACCi z ?.. bo niewiem którego chara przygotowywać :D Tego na FACC czy tego na PACC <ten na facc lepszy:P>

To jest tak do wejscia na testa na poczataku maja pierwszenstwo ludzie z Cipsfotu np:Steve xD , Potem Gmy , Potem tutorzy , potem Pacc a na koncu Facc ! Przypuszczalnie zeby Facc wszedl jest jak 1 na 1000 . Na tescie z Christmas Update 2004 kiedy wchodzilem faccem czekalem 5 h 8o i to sie ostro w****ilem jak zobaczylem ze bylem 1783 w kolejce X( a jak juz weszlem to mnie najzad orc za***al . Teraz jak widze ze bedzie test to obstawiam ze Orshabaal za Orshabaalem bedzie xDDDDD . Facców moge pocieszyc ze na Tibi bedzie malo osob on-line i bedziecie mieli wiecej miejsc do exp :p

Windy mimichal / inferna
05-11-2005, 10:56
ROTFL.. oni uzywaja aim boty a nie wprawieni.. :D

Ja jestem z Inferny i wypraszam sobie!
hohoho moje doswiadczenie wreszcie zostanie wykorzystane :>>>

Pozun
05-11-2005, 11:07
niech jush to włączą bo mi sie nudzi

Stobier92
05-11-2005, 11:10
Hiho All,czy przy test servie trzeba miec paca aby sie zalogowac ;p
Bo chce popekowac ;]

Luke06
05-11-2005, 11:14
To jest tak do wejscia na testa na poczataku maja pierwszenstwo ludzie z Cipsfotu np:Steve xD , Potem Gmy , Potem tutorzy , potem Pacc a na koncu Facc ! Przypuszczalnie zeby Facc wszedl jest jak 1 na 1000 . Na tescie z Christmas Update 2004 kiedy wchodzilem faccem czekalem 5 h 8o i to sie ostro w****ilem jak zobaczylem ze bylem 1783 w kolejce X( a jak juz weszlem to mnie najzad orc za***al . Teraz jak widze ze bedzie test to obstawiam ze Orshabaal za Orshabaalem bedzie xDDDDD . Facców moge pocieszyc ze na Tibi bedzie malo osob on-line i bedziecie mieli wiecej miejsc do exp :p
;(
OK, thx za info... buu.. to teraz muszę troszeczke potrenić PACCowego palladynka żeby zabawa na TS'ie miała jakikolwiek sens...

Rogue
05-11-2005, 11:18
Czyli na non pvp bedzie pvp ??

AibiT
05-11-2005, 11:19
Spox że bedzie :) a jeśli pacera jest non pvp to jaki bedzie typ na t servie ?? pvp czy pvp enforced ?

vaviec
05-11-2005, 11:27
Hmmm...
Szansa na wbicie z facciem wynosi okolo...1%?

Ostatnio siedzialem 16 GODZIN na kompie zeby wbic sie na niego...i??z 5000 meijsca awansowalem na 21 i tak bylo caly czas ...18..21.24..21.19..20..
Nastepnego dnia 9.00-wchodze i....wbilem sie -.-"
A wiec szansa na wbicie z FACC jest jedynie proba wbicia sie o 9.00 rano.
Z pacciem nie wiem...
Mam nadzieje ze test bedzie w przeciagu 20 dni.

Dekhrid Warrior
05-11-2005, 11:28
Czy test server jest tylko dla paccow czy dla innych tez?

Jalokowy_
05-11-2005, 11:34
O ludzie, zbieram juz ekipke :evul: Nooby szykujcie sie... Chyba pare ms starczy (mam na mysli ich ue :p )...

Zomy Nort
05-11-2005, 11:49
A powie mi ktoś konkretnie poco ten test server login ? Tylko kłopotu narobi ;/

Krzy_ek
05-11-2005, 11:50
ja chyba pojde na hydry drutem, czy palem xD ile razy mozna powtarzac ze test serv jest dla KAZDEGO?

Sirriel
05-11-2005, 12:13
jezeli mam bana to wejde na testa?

Wojtini12
05-11-2005, 12:18
nie no spoko ja na test serwerze se popekuje za wszystkie czasy !:D:D:D:D

Loth Andros
05-11-2005, 12:38
Guardia stanie do walki z noobami a szczegulnie brazylijskimi (raczej cala guardia nie bedzie zwalczac noobuw ale ja tak) :D :D B) B) :kat: :lucznik: :berserk: :flaga_pl: :flaga_pl: :flaga_pl:

Teravista
05-11-2005, 13:21
Ten test server to słuzy tylko po to żeby ludzie sie wyżywali??:D bo z tego co czytam to tak:) juz to widze jak wszyscy beda latać z red skullami:P(jak wogole sa na testach skulle) :) jak sie wbije to bedzie cuud:D Pozdro dla ziomków z Elysii:D

Mikelp
05-11-2005, 13:42
będzie brana tylko z depotów

Z depotów. Ok. Ale eq również?

paior
05-11-2005, 13:53
Pytanie Czy jesli nie mam pacc w rl tibi to czy na test serwie bede mogł plywac po wyspach dla pacc ????
Guardia Forever Napewno tam bedziemy :P

Jack Varin
05-11-2005, 13:55
A jak sie wogule wbić na testa czy trzeba poprostu zaznaczyc Tes serwer w options??
i gdzie bedzie informacja o tym kiedy bedzie otwarty dla wszystkich??

Pusz-Upek
05-11-2005, 14:03
Yeeeaa! Wkoncu se pogram na servie zrobionym przez Cipsoft a nie jakies tandetne Your OTSy :P

Ozon18
05-11-2005, 14:03
Warto dodac, ze test jest otwarty dla tutorow wzwyz. Ale nie wprowadza zadnych rewolucyjnych zmian. Na pewno nie ma nowych terenow. Jest troszke nowych grafik, ale nie oceniam tego na wiecej niz 200 kB, moze nowe outfity?

Bedzie tu update poswiecony zwlaszcza zlikwidowaniu bugow.

Moze bedzie cos nowego ale na pewno nic wielkiego.

Test publiczny bedzie podzielony na 2. Jeden niemiecki jeden amerykanski, ale facce i tka nie wbija

Pusz-Upek
05-11-2005, 14:05
Wszystko jest mozliwe :P

Loth Andros
05-11-2005, 14:15
:crusader: :mag: :kat: :axeman: :sword: to gdzie zbiera sie armia polski na test serv(oczywiscie ta co ma walczyc zo noobami a nie byc nimi :P)?? Poland Republic!!!!! :flaga_pl: :flaga_pl: :lucznik: :elf: :mag: :mag: :kat: :axeman: :mag: :kon: :sword: :wiking: :Ork:

Jack Varin
05-11-2005, 14:41
Warto dodac, ze test jest otwarty dla tutorow wzwyz. Ale nie wprowadza zadnych rewolucyjnych zmian. Na pewno nie ma nowych terenow. Jest troszke nowych grafik, ale nie oceniam tego na wiecej niz 200 kB, moze nowe outfity?

Bedzie tu update poswiecony zwlaszcza zlikwidowaniu bugow.

Moze bedzie cos nowego ale na pewno nic wielkiego.

Test publiczny bedzie podzielony na 2. Jeden niemiecki jeden amerykanski, ale facce i tka nie wbija

A z kąd to wiesz??

Murderer
05-11-2005, 14:45
eee skoro beda 2 testy to na jaki idziemy?

Loth Andros
05-11-2005, 14:47
chyba najlepiej niemiecki :D

Pozun
05-11-2005, 14:49
qrde kiedy je włacza kiedy włacza

Ozon18
05-11-2005, 14:54
A z kąd to wiesz??

Po pierwsze to "skąd"
Po drugie wystarczy uruchomic tibie (test serv) na porcie 7575 i sie pojawia ladne okienko z informacjami i downloaduje sie update (ktory nawiasem mowiac nie zajmuje zbyt duzo.)

Tehnick
05-11-2005, 14:58
Ktoś uprzejmy pokaze nowe grafiki ??

Duch Guardi
05-11-2005, 15:01
Hee fajnie już niemoge doczekać sie test servera :p

Adaras
05-11-2005, 15:03
Test Server "ograniczony" jest bardzo przyjemny. Właśnie skończyłem na nim pogrywać. Nikt się nie bije między sobą, wszyscy się witają itd. Co chwilę eventy - klimat niesamowity. =]

Na początku się zastanawiałem, skąd wziąśc kasę, ale po chwili znalazłem bp crystal coinów =]

vaviec
05-11-2005, 15:03
nie no spoko ja na test serwerze se popekuje za wszystkie czasy !:D:D:D:D

Powodzenia zycze!Zrob skulla i sprobuj przejsc ze swiatyni do dp-jak przezyjesz 10 sekund -jestes dobry.

>>Guardia stanie do walki z noobami a szczegulnie brazylijskimi (raczej cala guardia nie bedzie zwalczac noobuw ale ja tak)

Rasista?Wez slownik.(zwalczaj nobow polskich...ich jest wiecej)

>>Ten test server to słuzy tylko po to żeby ludzie sie wyżywali?? bo z tego co czytam to tak juz to widze jak wszyscy beda latać z red skullami(jak wogole sa na testach skulle) jak sie wbije to bedzie cuud Pozdro dla ziomków z Elysii

Test serwer sluzy po to zeby sprawdzic bugi uptejda...A ty myslisz ze dlaczego nie bylo ostatnio testa dla zwyklych graczy ?Przez to ,ze osoby sie napierdały zamiast sprawdzac bledy.

>>Z depotów. Ok. Ale eq również?
Eq masz ten co w RL tibii...nie "zniknie" tobie.

>>Pytanie Czy jesli nie mam pacc w rl tibi to czy na test serwie bede mogł plywac po wyspach dla pacc ????

-Mozesz ,a przynajmniej w poprzednim tescie mogles.

>>Yeeeaa! Wkoncu se pogram na servie zrobionym przez Cipsoft a nie jakies tandetne Your OTSy

eee?Dlaczego Your OTS tandetny?:P

>> to gdzie zbiera sie armia polski na test serv(oczywiscie ta co ma walczyc zo noobami a nie byc nimi )?? Poland Republic!!!!!

Wiecej emotek sie nie dalo?"armia poslki"-OMG n/c

>>chyba najlepiej niemiecki

Jesli bedzie niemiecki i amerykanski...To ja ide na amerykanski..im mnie polakow-tym lepiej.

Luke06
05-11-2005, 15:10
@UPUP: niemasz się co martwić...
Zaraz wpadnie banda napalonych n00bków i bedzie MASS PK;/
<zaraz = jak otworzą test^^>
Ja osobiście licze że zdobęde sobie jakiegoś rara i zrobie sobie screena ^^, Ot - na pamiątke

Loth Andros
05-11-2005, 15:24
jak bys zagral na guardi to bys wiedzial B)

Chmielok
05-11-2005, 15:28
Drodzy gracze !

Mam pewna propozycje dzieki której bedziemy mogli zawojować swiat ;]
<przynajmniej pograc pare chwil ;p > Proponujesz sojusz wszystkich polakow.
Wszyscy polacy ubieraja sie w domyslne oufity dla polakow (biel i czerwień) I rozbijamy ludzi ktorzy nie beda nam posawować. Proponuje nie atakowac ludzi typu bubble czu cachero ,bo jak powiedzial mój ktoryś przedmowca. Stracicie runki lvl itp... <po co to komu? szczegolnie na tescie ;]>

Jezeli ktos podziela moje zdanie niech skonsultuje sie ze swoim liderem gildii czy sie zgadza na taka opcje i prosze przecytowac ktorys fragment mej wypowiedzi i napisac NAZWE LIDERA i GILDII. Oczywiscie nie wchodza w gre zadne "wojny domowe" typu jeden z gildii polskiej pokłucil sie z druga gilda polska .... 4fun all ;]

JESTEM ZA
Tylko ze nie mam gildii a moj nick jest pod avatarem.

A wedlug najnowszych badan 2/3 pacerianczykow nie pojdzie na test serv.

Mam spory fishing i moge wam lowic rybki przed i po walce.

Murderer
05-11-2005, 15:57
JESTEM ZA
Tylko ze nie mam gildii a moj nick jest pod avatarem.

A wedlug najnowszych badan 2/3 pacerianczykow nie pojdzie na test serv.

Mam spory fishing i moge wam lowic rybki przed i po walce.

buaheuahauauhauh yammy,yammy;] rybki hahaha twoj 18 lvl nie wiele pomoze

MATI9630
05-11-2005, 15:58
"Uprzedajac fale powtarzających się co test serwer pytań, udzielimy na nie odpowiedzi teraz." Ta, jasne xD

No i dobrze, ze będzie test server.. noobki sie uciesza... wiecej expowisk w tibii\m/

Master of Magic
05-11-2005, 16:05
muszę się wbić a kiedy na test serva musz się dowiedzieć czy bedę mógł isć na demony :P

Gelu the knight
05-11-2005, 16:06
Cachero nareszcie sie wyzyje;] Strzezcie sie.

Murderer
05-11-2005, 16:13
Cachero nareszcie sie wyzyje;] Strzezcie sie.

tyle ze caly czas musi biegac z mana shieldem... bo inaczej z pieciu 15 lvl druidow go za***ie;p

Specter
05-11-2005, 16:42
a ja mam takie pytanie: czy wie ktoś co będzie poprzedzał ten test server? grudniowy update czy poprostu bez okazji? a może co innego? ma ktoś jakieś informacje?

Elite Mati
05-11-2005, 16:47
tyle ze caly czas musi biegac z mana shieldem... bo inaczej z pieciu 15 lvl druidow go za***ie;p

to wtedy ***nie se ue i bedzie po druidach...

Aragorrn
05-11-2005, 16:49
Nooo ja czekam tylko z kolegami z Calmery :) 2 polskie gildie sie zbiorą + inne osoby i jadymy z brazulami :D Powodzenia innym na tescie zycze xD

Moge isc z wami :):) mam 31 lv :):) knight bede pekowal 8+ :D:D i wbije moze red skulla of cours na tescie :):) jakby co napisz na gg gg ci podam na Privie Marson :):)

Vorith
05-11-2005, 16:51
Bede pierwszy raz na test serwie:S

Dwimenor
05-11-2005, 16:55
A CipSoft zrobi wszystkich w jajco i test server będzie non-pvp.

naryn
05-11-2005, 17:02
Wreszcie zginie mój odwiczny wróg !! X(

kelt
05-11-2005, 19:27
Aż mi sie zal was robi jak czytam ze br sa noobami i trzeba ich tepic. Znam wielu porządnych br. Moze wreszcie zwrocicie uwagę na polskich noobow? Ale nie- swoich wad sie nie dostrzega.

Norek
05-11-2005, 19:27
XDDDDDDDDDddd niewyzyci ludzie z no pvp ;p
heheheh niewiesz jak jest na non pvp jak noby cie wyzywaja i nic im zrobic niemozesz albo loota jumaja ja tez bede pogrom robil ale chociasz sie nienapalam bo niewiem czy bedzie mi sie chcialo grac w tibie :P

Olorion.
05-11-2005, 19:39
heheheh niewiesz jak jest na non pvp jak noby cie wyzywaja i nic im zrobic niemozesz albo loota jumaja ja tez bede pogrom robil ale chociasz sie nienapalam bo niewiem czy bedzie mi sie chcialo grac w tibie :P

:< a ja 1/2 roku na pvp enforced

Aeglos Tribunal
05-11-2005, 19:47
A ja jestem ciekawy czy ten test server będzie udostępniał coś nowego czy będzie to tylko test ze starego Update wiadomo coś ? Odpowiedź proszę na pm ponieważ nie wiem kiedy będe na forum ;) i nie chciałbym stracić wątku ;) z góry thx

Meine Kleine
05-11-2005, 20:12
Buuuuuu ja zwolam kumpli i pujde bloczyc demony moim 50 knighte,m zobaczymy czy dam rade bloknac :D roz***iewsyztskichh!! roz****ie ludzi;D ale ***anina bedzie o ja*******e **** a****a kuwra ja juz to widzie ale roz****ziel bedzie ja*******eeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 8o juz to ****a widze jajajajajajaj ale bede wymiatac!!!! znowu bede miec magic long sworda i thunder hammera ;( :cup: :cup: :cup: :cup: ja*******e jejejjejeej ale zemnie z*** ;D ja*******e ****a ****a ****a alebede wymiatac ja*******e!!
To sie nazywa dopiero radosc ...:P

PePcIo
05-11-2005, 20:26
A czy jak kupie se pacc i np. za 2 dni bedzie test serwer czy bede mial tego pacca ?

DaniaStone
05-11-2005, 20:35
do Pepcio
No wiesz zalezy CIPy mogą wziąść taki dzień jak mmm 11 luty :/

PePcIo
05-11-2005, 21:04
to co z ta kasa by sie stalo ?? :o

Adaras
05-11-2005, 21:07
Żywię cichą nadzieję, że Test-server będzie Non-PvP :P Może by się gracze trochę uspokoili i parę nowych questów zostałoby odkrytych ;)

Krzysiek9
05-11-2005, 21:13
Zalozylem sobie konto specjalnie po to zeby powiedziec ze moge wam pomoc w tym pkowaniu ^^. Oczywiscie gram na non pvp i dlatego jestem tak bardzo napalony xP. Mam 41knighcika i mysle ze moglbym jakos pomoc innym napalonym (np. z calmery gdyz jest was wielu xP).

@down

nie bedzie tak zle... wlaczy sie kompa na noc i kolejka bedzie leciala xP rano wstane i jestem 3 w kolejce xD

(pierwszy raz edytuje posta wiec jak cos jest zle to sie nie smiejcie tylko sie cieszcie ze przynajmniej nie nabijam postow ;o)

Sir Emilio
05-11-2005, 21:16
taaaa... moze lepiej podrkeslic ze szanse wbicia sie facca sa bardzo male (jak startowalem na ostatni kolejka zatrzymywala sie na 11 miejscu)

N-o-2
05-11-2005, 21:36
Wiecie co wam powiem ?? ze ja juz bym chcial tego test serva ...... czytam i czytam co tam sie bedzie dzialo (+ mysle o tym co sam bede robil :P) i dochodze do wniosku ze ten test powinien byc jak najszybciej, bo forum peknie w szwach ^^

@down

po 1: W newsie jest wszystko napisane
po 2: czytaj posty poprzednikow
po 3: Test server to specjalny server uruchamiany przez Cip-Soft zeby sprawdzic czy niema żadnych bledow gry kiedy wprowadzaja nowosci.
Test server jest otwarty dla wszystkich graczy, lecz gracze z Platnym kontem (Premium Account) zostana zalogowani na server o wiele szybciej niz gracze z 'Bezplatnym kontem'. Test server zazwyczaj bywa swiatem pvp ale mnie sie zdaje ze Cip-Soft zrobi nam 'Niespodzianke' i server bedzie non-pvp ;], Oczywiscie musisz wiedziec ze niema znaczenia to czy grasz na servie non-pvp jesli Test server bedzie serverem pvp to dla wszystkich. I jeszcze jedna sprawa to co zrobisz na Test servie, niebedzie wplywalo na stan twojej postaci na normalnym servie np: Gdy zgineisz na test servie, w normalnej tibi nic sie niedzieje tzn sie na Test servie grasz tak jakby klonem swojej postaci.

Aby polaczyc sie z test serverem mosimy wykonac nastepujace czynnosci: Odpalamy tibie/options/network i tam odznaczamy ptaszkiem test server login, aby ponownie sie zalogowac w normalna tibie musimy wykonac dokladnie to samo ale nie zaznaczamy ptaszka tylko go odznaczamy.

I to by bylo na tyle, Have Fun !

Galeon
05-11-2005, 21:40
mam troche glupie pytanie: co to jest ten test serwer? :D bo niewiem i co jest w nim takiego fajnego?

Dr. Omader
05-11-2005, 22:17
A CipSoft zrobi wszystkich w jajco i test server będzie non-pvp.

Non pvp raczej nie bedzie... ale CipSoft testuje pewna nowosc i jesli to zostanie na publicznym tescie to beda ludzie zdziwieni bardzo ;)

to wtedy ***nie se ue i bedzie po druidach...

Po czym zrobi puff i przy nastepnej probie zalogowania zobaczy "Your account is banished" ;)

Żywię cichą nadzieję, że Test-server będzie Non-PvP Może by się gracze trochę uspokoili i parę nowych questów zostałoby odkrytych

Questy beda pewnie tak zrobione, ze nie bedzie sie dalo nic nowego odkryc. Tak jak teraz - sa nowe jaskinie bez monstorow ;)

a ja mam takie pytanie: czy wie ktoś co będzie poprzedzał ten test server? grudniowy update czy poprostu bez okazji? a może co innego? ma ktoś jakieś informacje?

Z moich obserowacji wynika to co cipsoft zapowiadal. Nie beda powiekszac krainy Tibii, ale dodza nowosci do gry. IMHO mozna sie spodziewac nowych rodzajow swiatow jakis czas po tym tescie, ale to tylko moje przypuszczenia. Nic potwierdzonego nie wiadomo na ten temat.

Markus Sorcer
05-11-2005, 22:19
Co to jest ten ,,Tes Server" Prosze o odpowiedz i jak sie na niego zalogowac jak bedzie?? :confused:

N-o-2
05-11-2005, 22:22
Wedlog mnie Cip-Soft powinien dodac 2 Bardzo banalne zeczy... a mianowicie: Możliwosc siadania na krzeslach oraz dokladniejszy cap B)

ale co ja tam mam do gadania.... to tylko takie moje skryte marzenia ;]

Xanterus
05-11-2005, 23:12
spoko ze bedzie test server ale ciekawe tylko kiedy ;] tibia.pl wrazie czego zamiescie informacje na stronie glownej ;]

alton66
05-11-2005, 23:14
haha ale będzie na*******ana.
w poniedziałek lece pacca kupić, mam nadzieje ze sie z nim wyrobie :]

Rachimek
05-11-2005, 23:47
jejejje ale sie ciesze ze bendzie test serwer ;p

Jerkov Thundersword
06-11-2005, 00:32
Nie ma jak to popekować i pohuncić w gronie przyjaciół (http://xthost.info/wot/rb.htm). :)

Trunk
06-11-2005, 02:11
eee skoro beda 2 testy to na jaki idziemy?

Wydaje mi sie, że źle to zrozumiałeś
Jeśli zalogujesz sie na charakter który jest na niemieckim servie (np. Saphira)
to ładują Cie do Test Servera niemieckiego. Proste ; p

tia już widze te kolejki ; ]
widze Oloriona, który będzie tępił młotków z non-pvp
i widze siebie.. 1337~ w kolejce Xd

kołbaś
06-11-2005, 05:38
mam nadzieje ze nie bendzie to od pon do piątku bo sobie nie pogram bo nie moge ale jak będzie weekend to pewnie tez chyba ze pod koniec testa

Mateomens
06-11-2005, 08:10
Hmmm...
Szansa na wbicie z facciem wynosi okolo...1%?

Ostatnio siedzialem 16 GODZIN na kompie zeby wbic sie na niego...i??z 5000 meijsca awansowalem na 21 i tak bylo caly czas ...18..21.24..21.19..20..
Nastepnego dnia 9.00-wchodze i....wbilem sie -.-"
A wiec szansa na wbicie z FACC jest jedynie proba wbicia sie o 9.00 rano.
Z pacciem nie wiem...
Mam nadzieje ze test bedzie w przeciagu 20 dni.

nom pamietam tamte czasy co dales mi kase zrobilem chyba 3 bp sd poszedlem pod dp a tu bec wpada ktos i ue :D:D no i pogralem sobie na TS'ie 1+ h :D ale ogolnie zeby byly potworki na ots to czeka sie dlugo ... ja ostatnio jak sie logowalem to logowalem sie caly dzien (i sie niezlaogowalem ) :P:P to tyle :D ee teraz to moze sie zaloguje szybciej bo mam pacc to powinieiem wejsc kilka razy :P

N-o-2
06-11-2005, 08:53
Ja mam taką malą nadzieje ze test server objawi sie dzisiaj w poludnie :P

Bomberman
06-11-2005, 10:17
A ja mam nadzieje ze wkoncu cos zrobia zeby mozna dalo sie trenic Palkiem bo jak na razie to jest kaszana -.-" ;)

Spliteer
06-11-2005, 14:21
Wreszcie ktos go pokonal :cup: gratz dla nich jeszcze jakby to byli polacy :D

Trunk
06-11-2005, 23:11
Wreszcie ktos go pokonal :cup: gratz dla nich jeszcze jakby to byli polacy :D

?;p
chyba jestem do tyłu bo nie wiem o co chodzi ;]

Ja mam taką malą nadzieje ze test server objawi sie dzisiaj w poludnie

No to chyba ją straciłeś Xd

N-o-2
07-11-2005, 14:01
@up Niestety ale stracilem :P, ale moze w tym tygdniu sie objawi B)

Afenii Shakur
07-11-2005, 16:17
Ja wszystkich pozabijam, ktorzy stana mi na drodze :baby:

Raiderek
07-11-2005, 18:24
Heh.. Pamiętam swojego pierwszego test Serva na którego się zalogowałem :)
W Grudniu 2004 r. :) EH. Przeżycie było niesamowite :D , Serv wyglądał jak wielkie pobojowisko..:) Nawet mialem Demon Helmet :D :d (kupiłem za 10 Bp Uh xD) Niestety w Drodze do Dp dostałem Ue od jakiegoś Sorca :( a że byłem Druidem 20 lvl i w Tamtym momęcie miałem zaledwie 174 Hp (Tak, Wciąż to pamiętam :D) To wiadomo co się stało :(
-Ale mimo wszytko Było niesamowicie
- Ehh.. Ludzie 15lvl napalają się na PK jak widze.. Hehe, po wejściu odrazu zmienicie zdanie i będziecie siedzieli w DP ze Strachu że ktoś was zabije ( i będziecie czekali w kolejce xD xD xD)

-Ale się rozpisałem :/ PS. Nie wnioskujcie z Mojego postu ile już czasu gram w Tibie :P (niedługo 2 latka :D :d)

vaviec
07-11-2005, 18:31
Ja wszystkich pozabijam, ktorzy stana mi na drodze :baby:

Życze szczescia...-bedzie ci potrzebne.

pawel The Magician
07-11-2005, 20:48
zaszła jakaś zmiana! dotychczas jak prubowałem się zalogować na test serwa to wyskakiwała lista postaci a po wybraniu komunikat ze to test serwer tylko dla "wybranych". teraz nie można nawet się zalogować na listę postaci! wyskakuje okienko że test serwer jest offline. czyżby wprowadzali jakieś zmiany? a moze przełączaja serwer na publiczny??
@edit
wyjaśniło się ale nie wszystko. odpaliłem jeszcze raz i zassało mi nową wersję klienta. teraz to jest 7,54 :-P . poczekamy zobaczymy co to cipsoft kombinuje :-P

N-o-2
07-11-2005, 21:06
Jak to zassalo ci nowego klijenta ?, przeciesz jak zaznacza sie test server login to pojawia se komunikat ze test server jest w chwili obecnej wylaczony -.-

Fatevux
07-11-2005, 21:08
ok a teraz krutka zwięzła odp na wasze wszystkie pytania

http://www.toya.net.pl/~qqraczy/lekcja2.swf

pawel The Magician
07-11-2005, 21:09
no normalnie włączyłem jeszcze raz wpisałem passy i mi zassało klienta 7,54. restart tibii i znowy komunikat test serwer offline.
@edit
no i znowu da się zalogować na listę charów. dalej tylko prywatny serwer :/

N-o-2
07-11-2005, 21:12
Ale wpisywales jakies inne ip czy od tak zaznaczyles test server login i ci zassalo ?

--------------------------------------------------------------------------------

ok a teraz krutka zwięzła odp na wasze wszystkie pytania

http://www.toya.net.pl/~qqraczy/lekcja2.swf

czy my ci wygladamy na dzieci z przedszkola ?

@down

jak zmieniles port ?

pawel The Magician
07-11-2005, 21:14
normalnie zmieniłem port na 7575 (bo gram na niemieckim serwie) i zaznaczyłem connect to test server. najepirw upgrade do 7,53. dzisiaj do 7,54. czyli coś jednak zmieniają.
@edit
@up
właściwości skrótu tibii i dopisałem- port 7575
@edit2
offttop
raul się obudził :-P ty mi raul powiedz tylko jedno. to cipsoft nie pozwala na jakikolwiek przeciek czy po prostu osoby znające fakty nie chcą ich ujawnić? proszę tylko o jedną prostą odpowiedź.

N-o-2
07-11-2005, 21:22
Ale wytlumacz mi w jaki sposob zmieniles port na 7575 !! :baby:

@edit

thx

@edit2

ja tez poprosze o kasacje tego posta :P

@down

jeszcze testy trwaja, w tym tygodniu test server powinien wyjsc na swiat :]

@edit3

Poprosze rowniez o kasacje tego posta !! ;)

PaldekMaN
08-11-2005, 06:41
Ale spoko ze TS bedzie heh ekipa juz jest teraz tylko czekam na testa a jak bedzie duza kolejka to ja sie tam nie wbijam :p :p :p heh pogram sobie na Azurce 8o zycze wszystkim milego grania ;)

Dechsta
08-11-2005, 08:39
Bez pacca niemasz co się wbijać..., pamiętam kiedyś (chyba w tamte święta już bez pacca) były kolejki +3000 i jeszcze do tego czasami wyskakiwały bugi jak się czekało w kolejce ;), i znowu się do tylca leciało :D

Poduszka Gruszka
08-11-2005, 15:17
Dlaczego tylko zaproszone osoby maja wejscie na test server?Ja bym chcial ale niewiem czy moge?Prosze szybka odpowiedz.

Olorion.
08-11-2005, 15:33
jeszcze nie mozesz

pawel The Magician
08-11-2005, 15:48
@poduszka gruszka
Na razie mogą tylko zaproszone osoby ponieważ to oni mają pierwszeństwo w sprawdzaniu ulepszeń i wyłapują błędy.

Kwadratowe Koło
08-11-2005, 17:19
Muhuhauhesauhsh!!1

Instynkt, strzeż się! :] Cała gildia będzie na ciebie szarżować :evul: , chyba, że się zgodzisz z nami zatłuc sunrise ;)

Lyonis
08-11-2005, 17:24
Bez pacca niemasz co się wbijać..., pamiętam kiedyś (chyba w tamte święta już bez pacca) były kolejki +3000 i jeszcze do tego czasami wyskakiwały bugi jak się czekało w kolejce ;), i znowu się do tylca leciało :D

No musze Cię troszke poprawić wogóle bez pacca nie szło wejść bo niby byłeś 1 w kolejce a wbijaly same paccki(troche to głupie).Ja bez pacca wbiłem się raz przez jakiś bug ze byłem 300 mniejsc w tył i weszłem(fart jak nigdy :D).A z pacckiem to wbijałem sie po 5 minut w kolejce :D

Monte
08-11-2005, 20:06
Muhuhauhesauhsh!!1

Instynkt, strzeż się! :] Cała gildia będzie na ciebie szarżować :evul: , chyba, że się zgodzisz z nami zatłuc sunrise ;)

Hah.. Wątpię, że wam się uda zabić Sunrise'a.. Napewno ma znajomości ; - ) I z czego wy chcecie go zabić, z LMM? : PPP Pamiętam jak na ostatnim TS'ie God zsummonował Licha na rook'u, Payton padł i poleciały k legi^^ Mam nadzieję, że jakoś się na TS'a na rook'u wbije. Nie ma nic wspanialszego w Tibi niż ts na rook'u xDDD

majkel :D
08-11-2005, 20:57
Ciągle wyzywamy się z kolegą kto ma lepszą postać niestety :( calmera to non-pvp i szkoda.
Jednak teraz zmierzymy się na test serverze i odwieczna walka o postać sie zakończy :evul: > Oczywiście ja wygram :kat:

Kolidos
09-11-2005, 06:36
Ej mam pytanie ??
Jak ktoś ma pacc to ktoś wcześniej pisał, ze ma większe szanse na wbicie sie od facc. To jak bez kolejki chyba nie? wytłumaczcie plx

pawel The Magician
09-11-2005, 07:16
będziesz stał w kolejce :-P na teście wszyscy wchodzą z kolejki. jako że masz pacc masz małą szansę wcześniejszego wbicia się na test serwa, ale małą.

Raul
10-11-2005, 14:11
raul się obudził :-P ty mi raul powiedz tylko jedno. to cipsoft nie pozwala na jakikolwiek przeciek czy po prostu osoby znające fakty nie chcą ich ujawnić? proszę tylko o jedną prostą odpowiedź.
Nie rozmawiałem z żadnym oficjalnym przedstawicielm CipSoftu na ten temat, więc nie wiem. Ale zapewniam, że na dzień dzisiejszy, nikt oprócz ich samych (możliwe, że oni też narazie nie wiedzą) nie wie kiedy będzie TS. Jedyne czego narazie możecie doświadczyć to plotek, które najczęściej nie pokrywają się z rzeczywistością.