Pokaż pełną wersje : 2 Bolesne Hacki...74 & 83 Royal Paladins
02.11. - tą date niektórzy z nas zapamiętają bardzo boleśnie - 2 royal paladynów zostało shakowanych niestety oboje downgroaded na 9 lvl :( jest to duża strata dla gildii Back From Hell.
Linki do postaci obu panów :
Royal Mazio (http://www.tibia.com/community/?subtopic=character&name=Royal%20Mazio)
Don Mlaskanoo (http://www.tibia.com/community/?subtopic=character&name=Don%20Mlaskanoo)
Telupeje
04-11-2005, 21:29
I może powiecie, że to nie Olecko zrobiło?-.-
I może powiecie, że to nie Olecko zrobiło?-.-
Popieram... była to pierwsza myśl jaka przeszła mi przez głowę
Shein Silvershadow
05-11-2005, 11:58
Zaraz będzie "POSTAWCIE ZNICZ PLX PLX PLX PLX [']
":P A raczej na pewno nie zostali shackowani bez ich winy;) Pewnie coś ściągnęli, albo nie mieli odpowiedniego antywirusa, albo podawali informacje o sobie nieznajomym;p
Telupeje
05-11-2005, 12:03
Zaraz będzie "POSTAWCIE ZNICZ PLX PLX PLX PLX [']
":P A raczej na pewno nie zostali shackowani bez ich winy;) Pewnie coś ściągnęli, albo nie mieli odpowiedniego antywirusa, albo podawali informacje o sobie nieznajomym;p
Albo Olecko ich shaczyło.
Rzeczywiscie, strasznie bolesne hacki :<
oni nie mieli hacków, sami zrookowali sobie postacie bo byli hunted
oni nie mieli hacków, sami zrookowali sobie postacie bo byli hunted
z kad to wiesz?
jezeli to jest prawda to moze napisz cos wiecej...
Danthorr
09-11-2005, 07:58
Jakoś mi ich nie szkoda, jak dla mnie mozna by jeszcze hacknac Xavierra i Shu.
Shu hacknal moja postac wiec mam gdzies jego i cala gildie back from hell.
Grrrrubas
11-11-2005, 08:42
Ci ktorzy Ich shakowali to lamusy walone w dupsko....i na *** im to?? :( hackerzy >...<
Lol przeciez oni sami sobie zrookowlai chary konczac przygode z Aldora -.-'
archwolwes
12-11-2005, 20:34
ej posluchajcie tego wogule nie moge grac X( walnczam gre pogram 3 minuty i 8o sie caly komp zawisza czym to jest spowodowane niech ktos jak wie to mi wysle odpowiedz na e-mail
[email protected] porsze o pomoc
ej posluchajcie tego wogule nie moge grac X( walnczam gre pogram 3 minuty i 8o sie caly komp zawisza czym to jest spowodowane niech ktos jak wie to mi wysle odpowiedz na e-mail
[email protected] porsze o pomoc
Z treści twojego postu wnioskuje, że jest to spowodowane daleko idącym dysmózgowiem.
@topic
Albo samodzielne rookowanie, albo hack. Należy tutaj oczekiwać wypowiedzi ownerów tychże charów.
Jestem z ich miasta (Lubaczowa konkretne), i wiem, ze to nie byl zaden hack, tylko oni skonczyli z Aldora. Nie dziwie sie, gdyby niedlugo wybili sie na jakims nowym serwerze.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.