Pokaż pełną wersje : Tibia lepsza przedtem?
Według mnie tibia była o wiele lepsza od todychczasowej...ponieważ
1. Tibia 7.3 czy 7.1 była lepsza o pare rzeczy...
2. Kiedyś nabicie 20lvl to było coś teraz to są 2 dni roboty...
3.Tibie sie dopiero poznawało nie wieedziało co to hacki i ogólnie newbie a teraz kolesie siedza 3 dni przed kompem np. na hero huncie...<debilizm>
4. Najlepsze było to że nie wiedziało się kiedy wchodzą skille a teraz sobie patrzysz ile %...Wiem że to bardzo pomaga ale jak przyłeś na skille to widzisz tylko liczby i nie widzisz kiedy ci urośnie tylko trzeba było czekać :D
5. Gdzie nie patrzysz widzisz same 100lvle...więc musisz siedzieć cicho itp...
OGUŁEM TIBIA JEST GORSZA...CZEKAM NA TEN UPDATE JEŻELI ZNOWU S*******Ą TO H.W.D.T . nie gram w tibie i wogule mnie to nie wciąga...a waszym zdaniem tibia teraz jest wogule ql i super wy***ane w galaxie czy popieracie moje zdanie? a może ktoś ma screeny ze starej tibi takiej już naprawde starej to chętnie bym se zobaczył :D
Ja sie tam do nowej tibi nieczepiam. Ja tam gram na nowym swiecie gdzie jeszcze niema 100 lvl i jest ql. Hacki no troche to głupie ale szkoda siedzisz kilka lat nad zrobieniem 150lvl + i w kilka min masz 1 =/=''
Niewiem jak wyglądało kiedys nabicie bo kiedys niegrałem :P ale grałem przed zimowym updatem wczesniejszym :P.
Co z tego ze siedza 3h? To juz jest ich problem.
Mi sie tibia podoba ale i tak wole warcrafta I.
Btw. niepisze sie HWDP tylko CHWDP . . .
Vanhelsen
04-11-2005, 22:49
3.Tibie sie dopiero poznawało nie wieedziało co to hacki i ogólnie newbie a teraz kolesie siedza 3 dni przed kompem np. na hero huncie...<debilizm>
4. Najlepsze było to że nie wiedziało się kiedy wchodzą skille a teraz sobie patrzysz ile %...Wiem że to bardzo pomaga ale jak przyłeś na skille to widzisz tylko liczby i nie widzisz kiedy ci urośnie tylko trzeba było czekać :D
OGUŁEM TIBIA JEST GORSZA...CZEKAM NA TEN UPDATE JEŻELI ZNOWU S*******Ą TO H.W.D.T . nie gram w tibie i wogule mnie to nie wciąga...a waszym zdaniem tibia teraz jest wogule ql i super wy***ane w galaxie czy popieracie moje zdanie? a może ktoś ma screeny ze starej tibi takiej już naprawde starej to chętnie bym se zobaczył :D
1) Jakich? Grafikę?...
2) Może teraz ludzie umieją w to w końcu grać? Za czasów 7.1 było o wiele mniej ludzi...
3) Dlaczego debilizm? Jak się spotka 3-4 qmpli raz na 3 miechy by zrobić 48h hero hunta to już debile? Troche rozrywki nie zaszkodzi... Hacki wymyślili leniwi n00bkowie, którzy napłyneli wraz z popularnością tibii... to nieuniknione, ale CipSoft z tym walczy, niestety głównie utrudniając grę normalnym graczom...
4) Prawym klawiszem myszki w okienku skilli i wybierz "Hide All Skill Bars" i po kłopocie... chyba, że ciebie aż tak kusi...
5) Same 100'tki bo ludzie grają już od jakiegoś czasu i nastukanie tego lev było nieuniknione...
PArdone... skoro nie widziałeś na oczy tibi 7.3 i prosisz o screny to jakim prawem oceniasz, co lepsze?...
p.s.
nie "se" ale "sobie"... słownik j.polskiego nie gryzie... chyba...
Ja już z Avagerem mówiliśmy o tibi... inna grafika była... LEPSZA pod względem grywalności i klimatu... a teraz szit...
to sie nazywa postep komercjalizacyjny
tibia niejest juz dla ludzi co sie nia interesuja, ale dla masy co zxa nia placi
PArdone... skoro nie widziałeś na oczy tibi 7.3 i prosisz o screny to jakim prawem oceniasz, co lepsze?...
Jemu chyba chodzilo o ta Tibie jaka byla na samym poczatku.. jak tylko powstała..
slimaczek
05-11-2005, 09:31
1. Jakie?
2. Bo teraz gra więcej ludzi, i więcej ludzi którzy umieją lepiej grać, wiec sie niedziw ze teraz to takie proste. A zreszta jak grasz pierwszy raz w tibie to 20lv to zajmuje dosc dluugo.
3. Co do hackow - jak ludzie sciagaja cheaty, i wchodza na gupie strony pacc for free, albo dawaja passy i acc numbery byle komu to co? ze sa tak naiwni to nie moj problem. A co do noobow - ta, wqrwiajace jest to, powinien byc test przed rejestrowaniem sie do tibii - bardzo prosty np. co znaczy "Hello, i hunt here. can you leave?", glownie proste pytania z angielskiego - proste, a powstrzymalyby wiele noobow.
4. Nie umiesz wyłączyć tych pasków? Chociaż racja, jest to bardzo kuszące je włączyć xD
5. No cóż, to ze ma 100lv to nikomu nie przeszkadza, jak nie umiesz z nim normalnie rozmawiac to sie nie dziwie ze ci przeszkadzaja, no ale jezeli jestes na takich serwerach gdzie panuje gildia PA przez cale zycie serwera (isara, samera, i inne) to nic nie poradze - bynajmniej ja jestem na takiej samerze, i musialem placic za to ze jakis debil se ukradl loota -,-
6. tibia.de forum, jest tam dzial o starej tibii
BeinFester
05-11-2005, 11:56
Gdzie się podziały te czasy gdy ze szkoły się biegło żeby do tibi wbić...:P
Mi też się już ta tibia nie podoba. Kiedyś miała swój klimat, miało się przyjaciół, z którymi się robiło imprezki, jakieś odkrywania mapy, tajemnice, a nie tylko trening albo hunt po 10godzin. Teraz wszyscy są nastawieni tylko na zdobycie kosmicznych skilli i lvla. Był klimacik, nigdy nie wiedziałeś czy schodząc do dziury nie padniesz na wejściu, a teraz bierzesz linę przed zejściem i szybko hop do góry. Missclicki były też fajne :) zwłaszcza jak cię goniło całe thais jak w bennym hillu. Bez skillbarów też było lepiej, zawsze był zaskok jak się szybko zdobywało skilla. A już mega happy się było jak wpadł skill na np. dlu albo innym :)
Kiedyś ostro grałem w tibię, a teraz wchodze od czasu do czasu, albo żeby sprzedać rzeczy, albo żeby sobie popekować. Nie widzę już w tibii żadnej zabawy.
Kesaro the Necromancer
05-11-2005, 14:59
Mnie się o wiele bardziej podobała stara Tibia :D Wtedy to było coś nie będe powtarzałtego samego co inni.
WTEDY Tibia miała to coś ;P
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.