Pokaż pełną wersje : Orshabaal na Elysi >> Jaki loot!!! :D
Night Crawler
05-11-2005, 13:56
poszedlem soibie n00b charem <nie bede mówil jakim> na orschabaala .... i coz tego wyniklo...........film mad by bloker <Hail Elah>
ALE JAKI LOOT!!
http://rapidshare.de/files/7218910/orshabaal_elysia2.rec.html
:cup: :cup: :cup:
Mega****aRotfl o ja *******e !! NiCeee e
ale zbieral hity Orsh.......
No chlopaki z Elysi dali rady xDDD
Gz dla nich
Gz loota ;)
Tasiorstrasz
05-11-2005, 14:37
OMG , ale zareagowalme po obejrzeniu filmiku (tj , otwarcie bagu z Orscha)... jezeli to nie jakis niesamowity fake to mega gratz .... wreszcie wiemy czego mozna sie spodziewac z Orscha ... jeszcze raz niezle... jestem pod wrazeniem.
Brawa dla tego pana. Loot niczego sobie.
scorpio igor
05-11-2005, 14:51
Jak zobaczyłem th w bagu to az mi sie niedobze zrobilo i do tego g gem gratz dla pana blokera.GRATZ
NIE MOŻE BYC!
aaaaaaaaaaaaa masakraaaaaa jaki loooooooooot
A nie filmik juz jest , nice lot ^^
Hehe ... Ah ta Elysia ... Infernal zawsze na miejscu ?? I gz Loota dla Elaha i pozostalych noobkow ;]
-Ernesto-
05-11-2005, 15:00
O kulwa ale za***isty loot.... xPPPPP
Olorion.
05-11-2005, 15:01
OMFG xD
awesome loot!
EldonZiom
05-11-2005, 15:02
JA*****OLE OMG OMG OMG OMG!!!!! ZAJEFAJNY!!! Nareszcie jakis normalny co ja gadam ZAJE***TY FILM Z ZAJE***TYM LOOTEM!!!! GZ TEMU FARCIAZOWI 8o
Grzello Masterro
05-11-2005, 15:03
Prawie spadłem z krzesła jak ujrzałem loot ! Na prawde GZ dla pana blokera !
OMQ narescie madry blooker a nie jakies cioty co nic nie mowia xD !! GRATZ DLA NIEGOOO !! omqq !! co za loooooooooooooooooooooooooooot !!
Nie no extra super loot TH !!! GRATZ DLA NIEGO!! pierwszy TH !
Nie wiem co powiedziec... omg nie moge sie doczekac az ja spotkam Orshabaala B) GRATZ do Elaha
GRATZZZZZ @hoopek czemu powiedziales... CUDO
Mialem nadzieje ze jak przeczytam wszystkie opinie to jednak nigdzie nie bedzie napisane jaki byl loot, no ale jak zwykle znalazlo sie kilku kretynow
Thornhill
05-11-2005, 15:25
Szkoda, że mi Scorpio Igor i Hoopek zepsuli niespodziankę.. ROX :D
Lol aż trudno uwierzyc! Moze z innego wypadnie Magic longsword albo great axe i thunder hammer? Najlepsze bronie to pewnie nagroda!
O W MORDE!!!!! GZZZZZ DLA TEGO PANA!!!!!!!!!!!
www.allegro.pl i pareset zlotych by wyciagnal :P <joke>
Master Mind
05-11-2005, 15:36
Hehe ,jednak opłaca się do celu dążenie :D
Nieźle nieźle. Z tych tajemniczych potworków niezły loot (np. Yeti, Demodras )
GZ za młota :D. Myślalem już że cie dedną i wezma se młot :D
Zapewne będzie tak tylko w kilku pierwszych Orshaa... bo to dary od Cip, za to że jako pierwsi zabili orshaa...
Zassałem ten film z Tibia.de i jak to pooglądałem, to czytałem wszystkie posty aby się upewnić, że to nie fake. Ale nie, to prawda. OMG! To przełom w Tibii :). Nie wiem co powiedzieć :P.
..::QRAS::..
05-11-2005, 16:08
gz dla ekiipy i blokera \o/
GZ za młota :D. Myślalem już że cie dedną i wezma se młot :D
I wszyscy wiedzą jaki loot. Od tego jest film. Gz dla ekipy. Ciekawe kiedy na Harmonii będzie Orsh~ :]
GZ LOOTA TEMU PANU!!!!!!!! B) W końcu CipSoft znalazł sposób na wprowadzenie item-rarów do gry. HEHE Rycki walczący Clubami będą mieli nikłą nadzieje na upragnionego T-HAMMERA. Hail Elysia!!!!!!
filmik musialem zobaczyc z 3 razy zeby uwierzc!! ale to PRAWDA!! a to byl 1 zabity orshabaal? czy byly jakies inne zabite a jak byly to polecialo cos z nich? :>
black jack
05-11-2005, 16:41
ja juz kumpla wyslalem zeby screeny robil na edron bo nie B) gram na elysi ale widzialem filma z tibi.de ^.^
filmik musialem zobaczyc z 3 razy zeby uwierzc!! ale to PRAWDA!! a to byl 1 zabity orshabaal? czy byly jakies inne zabite a jak byly to polecialo cos z nich? :>
Był na Titani.. ale tam nie ujawnili lota jaki z niego wypał
Cóż... Ja filmów nie oglądam... Na początku oglądałem, ale potem mi się coś zepsuło :( Ładny loot... Gratz, gratz... Ale chciałbym zl00kać screena z lootem... Mógłby ktoś zamieścić?
O.o omg ja pierdziele jaki loot jaki loot!!!!!!!!!!!! niewieze z iny orsha podobno jakies gowna wypadaly a z tego geam i th omg gratz!!! wielkie gratz :O
@hoopek czemu powiedziales... CUDO
yyy... o co chodzi ?? niemowilem nic takiego =\...
LOLOOL myslalem ze spadne z krzesła jak to zobaczyłem! Heh jak go all UHali to wyglądało jak macro XD ale gz.
BTW: Mody pisac na tibia.pl jaki loot z niego wypada XD
a ja nadal niemoge uwiezyc... !!!
ps. heh liczba obejrzen wciagu okolo 10 min z okolo tysiaca wzrosla do okolo tysiaca osmiuset obejrzen
ta tylko szkoda że mu sie ten thunder hammer nie przyda
West Club
05-11-2005, 17:10
Elysia Rox :evul: Jutro Banshee quest z Elahrionem :p
ta tylko szkoda że mu sie ten thunder hammer nie przyda
moze sie nieprzyda ale to rare itm wiec kazdy obojetnie kim jest i czym walczy chcial by to miec
Dagenoth
05-11-2005, 17:23
lpr idiota oczywiscie musial zdradzic loota... cale szczescie ja rzeczytalem komentarze po obejrzeniu filmiku... ale moga byc osoby co najpierw czytaja... ja bym takich noobow od razu banowal...
a co do loota to gosc ma niezle... mysle ze szanse na lootniecie tego z orsha~ sa mniej wiecej takie jak mpa z demonka a o taki mass hunt na orsha~ ciezko wiec niewiele osob takie cacko zdobedzie... gz gz gz... chociaz ja na miejscu tego kolesia filmik bym zachowal dla siebie i najblizszych kumpli a loota nie mowil skad mam ;p ludzie by pewnie questu szukali ;p
Omg!!!(........................................... ...........................)taki Loot^^! :) :) :) :)
niech ktos da screena z tym lootem albo powie jaki jest loot bo nie moge ogladac filmow nie wiem jak :(
Tasiorstrasz
05-11-2005, 18:01
Widzialem chetnych na ssy , nie wiem , mozliwe ze sa juz w dziale screeny , ale umieszcze je tez tutaj.
http://img489.imageshack.us/img489/4629/uo06682gh.jpg (http://imageshack.us)
I 2 odslony Lootu (Body i Bag)
http://img489.imageshack.us/img489/835/uo06696of.jpg (http://imageshack.us)
http://img489.imageshack.us/img489/5057/uo06703vl.jpg (http://imageshack.us)
Czy aby napewno? Drugi...
to skandal jak tak dalej bedzie to za 2-3 lata beda dostrepne all rary i beda takie jak sov -.-
Czy aby napewno? Drugi...
a kto ma oprocz niego TH??
to skandal jak tak dalej bedzie to za 2-3 lata beda dostrepne all rary i beda takie jak sov -.-
yyy... o co Ci chodzi stary??
lol jak by tak bylo to tibia byla by bez sensu i nikt by niegral a cipki sie staraja o graczy a nie oto zeby ich tracic a pozatym bosy sa raz na jakis czas a nie respia sie jak demony -.- i sa male szanse ze kazdy orshabaal ktory sie pojazi zostanie zabity
Mnnie też to zaczyna martwić. Jak tak dalej pójdzie to tylko kwestia czasu kiedy "marzenia wielu tibijczyków" będą już itemami dostępnymi tak jak magic sword lub demon armor.
lol! myslisz ze to wystarczy zebra kilku hlvl i mozna isc na orshabaal hunt?!
ps. film extra, loot extra, pozdor dla blokera :)
:cup: :cup: :cup:
@Exodus o tym to nie wiedzialem... :)
Sir Emilio
05-11-2005, 18:51
o kur.wa coza loot!
orshabaal padl dopiero 2 razy!!! nie zapominaj o tym!!!
Zabili już go więcej niż dwa razy.Nie pamietam dokladnie ile ale na pewno udalo sie na Titanii, Novej i Elysii czyli to juz 3 razy . Na danubii chyba tez sie udalo ale nie jestem pewien.
Diamonic
05-11-2005, 19:37
Gratz dla tego pana na Elysii. Takiego loota nie widzi sie zbyt czesto :)
Jeszcze raz gratz! :D
MaI3urise
05-11-2005, 19:50
Omg... Szczeka mi opadla :o
Lols Jestem ciekawy co sobie pomyslal bloker jak ujzal Th w bagu. Ja bym chbya tam sie posikal ze szczescia :P
Ja chcę coś powiedzieć offtopic, chodzi mi o kilka postów wcześniej... Mówicie że jak tak dalej będzie to każdy będzie mieć przedmiot marzeń? Nie zapominajcie że za kilka lat będą kolejne nowe potwory i kolejne przedmioty... kto wie czy nie 5x lepsze od naszych dzisiejszych "Przedmiotów Marzeń" :D
Hah, najlepsze było to, jak się na biedaczka rzucili wszyscy ;)
Niceee loot :) Oby tak dalej ;)
Aż chce sie blokowac to gowno! :) Niewiarygodne TH! Ciekawe co jeszcze on wywala :D
bebi!
O cholera, szkoda ze nie wiadomo co z tamtego orshiego polecialo
Jojo Ninja
05-11-2005, 20:34
Świetny loot ;)
Ja bym dał to na główny news na tibia.pl bo jednak to za***iste osiągnięcie
CO ZA LOOT!!!! ALE FARCIAZ ;] GZ DLA TEGO PANA (ale orsh..hity dostawal)
Jalokowy_
05-11-2005, 20:47
Serdeczne i wielkie GZ tla pana blokera... thundi hami nei do pogardzenia - lol
pwnd ! wypas !!!! niespodziewałem się
Ravencave
05-11-2005, 21:01
locik wypas poprostu zazdroszcze mu ;d
Graaaaatz loota, jestes jednym z niewielu, ale teraz tibia sie fajna stanie B)
A oto ja :
Profesja:knight:miecz:
level:11 :baby:
skille:34/32 B)
magic level:1 X(
Server:Azura
matekk fst bolt
05-11-2005, 21:14
ehehhe spoko tylko pozazdroscic gratulacje chlopaki :) niezly loot
pozdrawiam:)
Zabili już go więcej niż dwa razy.Nie pamietam dokladnie ile ale na pewno udalo sie na Titanii, Novej i Elysii czyli to juz 3 razy . Na danubii chyba tez sie udalo ale nie jestem pewien.
Zaspokoje twoją niepewność :p Na danubii też się udało ;)
kszychu13
05-11-2005, 21:30
Jak zobaczyłem th w bagu to az mi sie niedobze zrobilo i do tego g gem gratz dla pana blokera.GRATZ
dzieki za zdradzenie tego loot'u (nawet tego fejkowego jesli owy jest) -.- za***isty jestes
dzieki za zdradzenie tego loot'u (nawet tego fejkowego jesli owy jest) -.- za***isty jestes
a co ty zamin obejrzysz film to czytasz 4strony kompentow??:P <joke>
jak zabili Orsha~ to zblizylem leb maksymalnie do ekranu a jak otworzyl baga to spadlem z krzesla na kolana!! jeszczemnie oczy bola od tego wpatrywania sie w TH:P WIELKIE GRATZ!!!!
Rex Optimus
05-11-2005, 22:00
Ja już nie gram, ale cały czas (keidy grałem) to na elysi. Brawo Elahrion!! Wreszcie nasz świat sie czymś wykazał! Dalitas Drayner -- jakby podwałował :PP Dużo zaufania mają do siebie. GZ GZ GZ GZ GZ
Sayanin91
05-11-2005, 22:08
nie no ziom big gratzz dla blokera..
adam knight
05-11-2005, 22:26
gz dla tego pana teraz powinni pokazac filmy blokerow z innych bosow demonow jaki byl lot tu byl niezy czekamz an na valorui bedzie oshbal :D
Dagenoth
Własnie zaraportowalem twój post
Dagenoth
Własnie zaraportowalem twój post
next orsha plax musze zobaczyc inne looty musze! X( X( X( X( X( X(
Thanatos
06-11-2005, 00:27
Z tego co wiem to padly 3 - Titania, Elysea i gdzieś jeszcze (nie Nova) jak na Novej też to gz dla Nova'iczyków :D.
Nie mówił bym tego ale jak już zostało powiedziane to też napisze - gz TH, z tego co wiem wypadł już GA... nikt więcej nic nie ujawnił a o GA gdzieś tu na forum przeczytałem... Jestem FACCem więc sam nie zapoluję na Orsha jak sie na Shiverze pojawi ale życze wszystkim PACCom powodzenia w huntach i wypaśnych lootow (moze GB? albo DSL?) Go and kill all Orshs.
dostep do domku jego ma Atish :) - czyli Ezrael z Inferny ;p
Mnnie też to zaczyna martwić. Jak tak dalej pójdzie to tylko kwestia czasu kiedy "marzenia wielu tibijczyków" będą już itemami dostępnymi tak jak magic sword lub demon armor.
Moim zdaniem powinni Orshaballa tak podrasować żeby knight na 180 lvl padał od jednego kombosa!!!
LOL
zanm orshaa bedize na kazdym swiecie to ...
po 2 moze 180 moze na kombo nie pada ale po 2 "turach" go nie ma
No bawka zajefajny loocik.
No i gratz dla blokera.
Po prostu cudny lot ! Wreszcie są możliwości żeby zrobyć takie rare itemy :D
Wszyscy gratulują blokerowi to i ja pogratuluję, ale bez uherów wiele by pewnie nie zdziałał :P Gz lootu bo TH nie wszyscy mogą się poszczycić ;) Mam nadzieję że kiedyś w takim hunciku będę brał udział na Xancie :P
Nareszcie ujawniony loot z orshabaala :cup: chciałbym widzieć jego mine po otwarciu baga :D Ciekawe kiedy na Askarze go zabiją :p :p
Teraz będzie wielka wojna między Knightami, bo każdy h-lvl będzie chciał bloczyć Orsha xD Niedługo dojdzie do tego, że będą bloczyć w 5, a potem zacznie się rzucanie ciała przez pół Edron :P
Matiz666
06-11-2005, 10:50
O zesz ty w morde! Spodziewalem sie jakiegos wy********* itema z orsha ale takie cos to.... omg! Ciekawe jak rzadko wypada ten hammer pewnie tak jak z demoNa e-plate. Mysle ze z orsha to najlepszy loot bo jak nie no to... o japier**** OMG!!!!! (DSL albo Blessed Shield o ku*** nawet o tym nie moge myslec!!!!). Ciekawe co zrobil facet jak otworzyl ten worek... Ja nie wiem co bym zrobil. Mysle ze bym zwinal ten mlot, utani hur, time ring, BoH, zapier***** do depo w edron i schowalbym go w najglebszym miejscu w moim dp. A po tym wrzystkim zaczalbym skakac po scianach!!!
Wielkie GrAtUlAcJe dla blockera z zimna krwia i shooterow!!!!!!! 8o 8o 8o
Thristen
06-11-2005, 12:15
O zesz ty w morde! Spodziewalem sie jakiegos wy********* itema z orsha ale takie cos to.... omg! Ciekawe jak rzadko wypada ten hammer pewnie tak jak z demoNa e-plate. Mysle ze z orsha to najlepszy loot bo jak nie no to... o japier**** OMG!!!!! (DSL albo Blessed Shield o ku*** nawet o tym nie moge myslec!!!!). Ciekawe co zrobil facet jak otworzyl ten worek... Ja nie wiem co bym zrobil. Mysle ze bym zwinal ten mlot, utani hur, time ring, BoH, zapier***** do depo w edron i schowalbym go w najglebszym miejscu w moim dp. A po tym wrzystkim zaczalbym skakac po scianach!!!
idiota..
Gratz takiego lociku xD
Ciekawe czy Go zachowa dla siebie Czy tez sprzeda za 5kk~ i podzieli kaske na gildiie ktora go uhala xD
Celestie
06-11-2005, 12:47
OMg GRATZZZ !!!!
Jak tylko to zobaczylem zorientowalem się iż mam pełne gacie...
Czy to już koniec tibii? <lol2>
Koleś zrobił furore straszną :D
Świetny film, a jeszcze lepszy loot i tyle ludzi go uhało to było piękne : )
hehehe... very..very nice
Golden'Fanatyk
06-11-2005, 19:43
asfsdgdfjdsvfdb dfb gfn ghk
Lord Dreathan
06-11-2005, 19:52
Ciekawe ile będzie chcieć za niego, o ile w ogóle zamierza go sprzedać :D
Soldierman
06-11-2005, 20:04
Farta mial , nareszcie jest jakas wieksza nadzieja na zdobycie t hamera , zwłaszcza ze walcze clubami :D 89 w skilu ^^
Dark Brozyn
06-11-2005, 20:47
ale polewałem jak to czytałem :D
gz loota i macro :P joke ;]
no loot może być, mogło być lepiej
No poprostu super ostania nowinka z swiata na Filmie xD Wilkie GZ. Polecam Pozdro
Matiz666
07-11-2005, 12:43
idiota..
Gratz takiego lociku xD
Ciekawe czy Go zachowa dla siebie Czy tez sprzeda za 5kk~ i podzieli kaske na gildiie ktora go uhala xD
Nie musiales tak mnie nazywac, bo warna za wyzywanie dostales -.-
Wlasnych refleksji nie moge wyrazac? Jak nie to przepraszam mistrzu to sie wiecej nie powtorzy! :baby:
OMG
GRATZ FOR BLOCKER :berserk: :D
LOOCIK ZAJE*****
Vizharan
16-11-2005, 12:05
Fajnie że zrobił to na moim serverze :D 8o
DOys mysts
16-11-2005, 13:32
Elysia jest super sam na niej gram i jestem dumny z nchlopakuw pokazali ze polak morze.
Aldruhn of Aldora
16-11-2005, 20:18
Najbardziej podniecaja sie ci co Orshabala nigdy na oczy nie zobacza...lub padna od razu ;]
sorry pewnie będziecie mnie uwazac za noobka ale jescze nieotwierałem filmów i mam problem jak tworzyc powie mi ktos? ;(
LIPA;/ gdy zalanczam film to wyskakuje mi błąd i niewiem co jest grane jesli ktos wie o co jest garne pls pomocy
Magik van Kamikadze
16-11-2005, 22:20
Czeba sciagnac tibie 7.5 a ty masz tibie 7.55 bo jest upate
TH!!! elysia rzadzi! Chłopaki dali rade:) GRATZ 8o
Super filmik ;D
GZ !! loot ;)
Sayanin91
18-11-2005, 21:33
no brawo brawo ... ciekawe kiedy na moim servie ubija tego potwora ;p
Snajperov
12-04-2006, 23:26
Rehost Plax !
Rehost Plax !
Czy widziales kiedy temat byl zalozony ? ...
Leweracja
12-04-2006, 23:58
po co odswiezac stare tematy?
do zamkniecia ;/
Master Mind
13-04-2006, 01:26
Wyskakuje błąd.......................... omg
Arthevariel
13-04-2006, 10:35
Filmiku nie ogladalem poniewaz otwierajac go mam buga.. wiec powiem tak...
Jezeli TH chodzi ci o Thunder Hammer to nie jest pierwszy poniewaz w pierwszym Orshabaalu na Tibii byl juz Thunder Hammer
Matiz666
13-04-2006, 10:42
@UP
LoL to jest ten sam temat -.-
Czy Was Cos Kurwa Pojebalo ?????????
Czym Wy Sie Zachwycacie ?????
Ten Film Jest Sprzed Pol Roku -.-
Dlatego Nie Dziala ....
Co Za Palant Go Znow Dal Na Forum....
Dlaczego jak sciagne film i pozniej chce go odpalic to wyskakuje mi jakis ERROR, tak jagby to bylo pod inna wersie Tibi. :/
Skils: 80/40
M-lvl: 16
z poczatku tez tegfo nie zauwazylem ale ten film jest z listopada ....
jakis kretyn go skomentowal znow i i wszyscy mysleli ze to nowy film
on jest pod wersjke 7.5
Moze mi ktoś powiedzieć dlaczego jak sciągne film i chce go odpalić, wyskakuje mi jakiś ERROR tak jagby ten film był pod inną Tibie =/
Skils: 80/40
M-lv: 16
Bo On Jest Na Tibie 7.55!!
zielony soran nic
13-04-2006, 12:29
jakbys popatrzyl na date 1 posta bys wiedzial kiedy on zostal dany omg!
Works__1985
13-04-2006, 12:36
poco ktos aktywował stary temat...kazdy zna ten loot...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.