Pokaż pełną wersje : Tibia 7.53 Test Client Version!!
Wszyscy już wiemy że będzie test server... czekamy tylko - kiedy będzie otwarty dla nas - zwykłych playerów... Zapewne wyjdzie nowa wersja klienta...
Server będzie massakrycznie obciążony... ściągnięcie klienta będize pewnie niemożliwe (tak jak po Summer Update 2005.. klienta sciągałem chyba 30minut). A gdyby tak... ściągnąć go.- wcześniej ?!
Np. już dziś... ?
Wraz z chłopakami z tibia.org.pl (pozdro Zaghi & Khanar^^) na to wpadliśmy...
Więc:
1.Zrób skrót tibia*****
2.Wejdz w właściwości skrótu
3. Looknij w linie komend:
beedzie tam takie coś 'C:/tibia....' (ścieżka do pliku tibia*****)
na koncu dopisz " port 7575 "
Czyli np. u mnie wygląda to tak - "C:\Program Files\Tibia75\Tibia*****" port 7575
Następnie:
1. Włączamy klienta tibi
2. Wchodzimy w options
3. Dalej networks
4. Zaznaczamy test server login
5. Próbujemy się normalnie zalogować
i w tym momencie powinien się nam zacząć ściągać klient 7.53.. wten sposób mamy go wczesniej od innych!
ENJOY!
wtf?? Z kąd mam wiedziec ze nie wycfaniliscie sie i nie zamątowaliscie keyloggera? no nie wiem jak to zrobiliscie.... chcialbym jakies wytlomaczenie ;)
Pasorzytek
05-11-2005, 16:01
bo jest zmieniony tylko port Tibi <lol> tak są tony keylogerów uważaj bo będziesz miał hacka i stracisz życie
sir Tifejo
05-11-2005, 16:02
@2x UP: Niby jak tam mieliby "zamontowac" keyloggera, jak nic z nikad nie sciagasz, tylko "edytujesz" swojego klienta.
Ja jako ze juz w Tibie nie gram, na testa sie nie bede logowal, rok temu bylem 2,500 w kolejce, doszlo do 100 ilus i musialem wylaczac kompa :) Takze pieknie dziekuje za takie cos.
Pozdro,
T.
@DOWN: No i wszystko wyjasniles :) Dziekujemy Ci za to!:)
Zrobilem to zanim napisales tego posta...
Instaluje sie ionstaluje i na koncu BUMP!-bug.
kostooch
05-11-2005, 16:15
Zrobilem to zanim napisales tego posta...
Instaluje sie ionstaluje i na koncu BUMP!-bug.
Dupa. To nie blad, tylko komunikat, ze klient rozpakuje sciagniete nowe obiekty (miedzy innymi graficzne = nowe questy i itemki) za pomoca dodatkowej aplikacji a nastepnie uruchumi ponownie klienta.
EDIT: chodzi o inny blad ;]. "Unknown client version". Taaa...
Wielki MarIuSzzo
05-11-2005, 16:37
bo chcesz sie zalogowac do tibii, klientem ktory narazie nie jest uzywany
Cip-soft niewprowadzil jeszcze 'update' do klienta, wiec nadal jest obsl00giwany 7.5... Nie 7.53... Zrób reinstall tibii ;]
wtf?? Z kąd mam wiedziec ze nie wycfaniliscie sie i nie zamątowaliscie keyloggera? no nie wiem jak to zrobiliscie.... chcialbym jakies wytlomaczenie ;)
Ty chyba w "muzgó" masz kejlodżera...
..::QRAS::..
05-11-2005, 16:48
Taaa i co jeszcze ? -.-
Jojo Ninja
05-11-2005, 16:52
Wraz z chłopakami z tibia.org.pl (pozdro Zaghi & Khanar^^) na to wpadliśmy...
Ta? Co update ktoś na to wpada, nothing well -.^
@UP: ja tam niewiem.. w kazdym razie z nimi to wymyśliłem^^.. Inni pewnie wiedzieli wcześniej.
Ktoś pisał
'unkown tibia client'
No bo dałem Wam ten sposób po to żebyście nei musieli potem klienta w godzinach szczytu sciągać:P
Ja wiem ze on narazie nie działa;)
Wczoraj na teście był inny klient, dzisiaj był inny, a sądząc po ilości błędów które tam jeszcze zostały do publicznego testa się to zmieni jeszcze pare razy. Ściągając to co jest teraz nic nie zyskujecie.
Pablosso
05-11-2005, 20:00
Pobieram już to ponad dwie godziny i efekt taki:
http://img254.imageshack.us/img254/8569/tib7533bp.jpg
Ile to może potrwać? Czy to wina tego, że ściąga to bardzo wiele osób, czy może na łączu 120 KB/s to normalne?
@Luke06 z netem chyba jest ok stronki itp. chodzą normalnie
a tak wogole to po co nowy klient??? jakis update sie szykuje? ;o
Ja tam poczekam na oficjalne info od Cipow :)
browomir
05-11-2005, 20:34
wydaje mi sie ze jak CIP udostepni test serwer dla zwyklych graczy to raczej zawartosc klienta tibi sie zmieni i trzeba bedzie jeszcze raz sciagac te wszystkie pliki
@bromowir: hmm..możliwe
@ten pan któremu się dłuugo sciąga:
Hmm.. niewiem.. albo dużo osób naraz ściąga albo Ci sie coś z netem dzieje;/
Szczepan
05-11-2005, 22:40
Ja jako ze juz w Tibie nie gram, na testa sie nie bede logowal, rok temu bylem 2,500 w kolejce, doszlo do 100 ilus i musialem wylaczac kompa :) Takze pieknie dziekuje za takie cos.
heh najgorzej jest czekac w pierwszej setce ja max bylem na 40 miejscu i zawsze pacc sie przedemnie wbijaly i czasem nawet spadalem, wiec cieszko wbic naprawde, dobrze ze zrobili 2 test servy jeden w ameryce jeden w niemczech to sie ludzie rozejda i bedzie "luzniej"
~Kałach~
05-11-2005, 23:27
omg stracisz 8 knighta -.- wielka strata dla całego narodu i świata.
thewojtek
05-11-2005, 23:28
Dabek uchylisz rabek tajemnicy? tutaj albo PM?
Dabek uchylisz rabek tajemnicy? tutaj albo PM?
Nie wydaje mi sie
Nie ma po co sciagac tej klienta juz teraz, skoro zmieni sie jeszcze 20 razy;p
kostooch
06-11-2005, 07:13
Probowalem poszukac jakichs nowych spriteow, ale niestety: najnowszy dostepny sprite extractor nie moze sobie poradzic z rozpakowaniem wszystkich obiektow.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.