Pokaż pełną wersje : Skad moge pobrac...
Elite Mati
05-11-2005, 18:28
Mam pytanie skad mug bym pobrac worms word party za free tylko nie pisac zebym poszukal sobie na google bo juz to robilem i przez jakis program chodzi mi o jakas stronke.
Elite Mati
05-11-2005, 19:08
Kurde niech ktos pomoze !!
Rotfl.
Nie pobierzesz nigdzie za free legalnie. Kup sobie w sklepie. Słownik ortograficzny.
Elite Mati
05-11-2005, 19:18
Rotfl.
Nie pobierzesz nigdzie za free legalnie. Kup sobie w sklepie. Słownik ortograficzny.
nie wcale tak sie zdaje juz kiedys pobralem wormsy z neta ale robilem formta a strony nie pamietalem...
Inie gadaj takich glupot ze nigdzie nie pobiore nie legalnie slyszales o takim czyms jak kazza ?
Słyszaleś o tym ze kazza jest nielegalna?
Elite Mati
05-11-2005, 19:24
Ja nie muwilem ze chce legalnie pobrac...
a co szkoda 20 zlotych w skelpie wydac? -.- temat do zamkniencia
PS. na tym avatarze to ty? bo nie wiem czy wiesz ale avatar ma odzwierciedlac twoja osobowosc...
Elite Mati
05-11-2005, 19:49
lol nie szkoda mi ale po co mam kupowac jak mozna z skons pobrac ty kazda gre kupujesz jak chcesz cos znales.
Ja sie pytam skad mozna pobrac a ten zebym se kupil nie wiesz skad to nie pisz wogule...
Gluuupol
05-11-2005, 19:51
a co szkoda 20 zlotych w skelpie wydac? -.- temat do zamkniencia
PS. na tym avatarze to ty? bo nie wiem czy wiesz ale avatar ma odzwierciedlac twoja osobowosc...
To ty jestes do zamkniecia... jak cos to mi szkoda by wydac 20zl na jakas gre wole na fajki...a gra jest tylko na 2 godziny grania i poco kupywac ??
ps;kto ma gre Hyperblade-szukalem wszedzie nawet na allegro nie da sie kupic...nikt chyba niema...a co do avataru mi sie wydaje ze jego odzwierciedla humor..
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.