zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Wojna!

admo12
05-11-2005, 19:46
Black Team prowadzi wojne z pink qufit.Musimy mieć co najmniej 40 żołnierzy.Jeśli ktoś chce walczyć w imię Black Team,to niech sie zgłosi do Shaakespear.Zabrać ze sobą jak najsłabszy eq min.plate set.Najbardziej poszukujemy palków i druidów,ponieważ druidzi mogą robić UH.Dezertacja nie wchodzi w grę.

kaczi
05-11-2005, 19:58
Ale macie wysokie lvlle... -.-

ragafewee
05-11-2005, 21:06
hahaah nice team 10 lvl rekrutowac powodzenia noobs war :D

Telupeje
06-11-2005, 00:20
Tragedia...

Igrexou
06-11-2005, 00:35
a juz mialem nadzieje ze DT vs BW a tu dupa... Powodzenia Dark Team xD

thewojtek
06-11-2005, 00:37
Powodzenia, gl in war jesli potrzebujecie wsparcia to PM (znajda sie pasy do starego palka :] ktory gdzies tam ma kusze ktora z checia pomoze)

Tokk
06-11-2005, 00:42
Potrzebujecie 40 "zolnierzy" zeby zabic 5? z ktorych tylko jeden ma lv60+?

Hail polish team! xDDDD

Igrexou
06-11-2005, 00:57
No cush... Geeks In Pink outfits mogło być pokonane przez gildię Rogues Syndicate, ale oczywiście musialo się wtrącić Black Widows (w końcy Geeks to po cześciu BW). Było tak, że GIPO było 2 nas kilku. Jonzz I satamo zabili jakiegoś kolesia. Oczywiście my (Rogues Syndicate) wołaliśmy kolegów spoza gildiii (ja czegoś takiego nie zauważyłem, ale wielki, wspaniały, ważny Satamo oczywiście wiedział lepiej niż my) I poprosił BW o pomoc a o dalszym przebiegu akcji szkoda gadać, większość z nas popadała od BW. Berylia straciła sens xD

Ampul
06-11-2005, 01:02
Moze i Guildi juz niema,ale obecnie planujemy powrot ;p narazie zbieram sorcow i pallow miedzy innymi 46 master sorc,38ms itd. Na berylie nie wroce ale nie poddam sie xD

@Shaakespear zagadaj do mnie na gg xD

Tokk
06-11-2005, 01:24
No cush... Geeks In Pink outfits mogło być pokonane przez gildię Rogues Syndicate, ale oczywiście musialo się wtrącić Black Widows (w końcy Geeks to po cześciu BW). Było tak, że GIPO było 2 nas kilku. Jonzz I satamo zabili jakiegoś kolesia. Oczywiście my (Rogues Syndicate) wołaliśmy kolegów spoza gildiii (ja czegoś takiego nie zauważyłem, ale wielki, wspaniały, ważny Satamo oczywiście wiedział lepiej niż my) I poprosił BW o pomoc a o dalszym przebiegu akcji szkoda gadać, większość z nas popadała od BW. Berylia straciła sens xD

Padliscie przez 3 osoby z BW+Satamo i Jonzz xD

Troche faktow:

http://rapidshare.de/files/7195155/waragainstnoobs.rec.html

Igrexou
06-11-2005, 01:32
ja wyliczyłem troche więcej bw ale to nic... Nie chodzi mi też o to ilu ich było, ale o to że GIPO zaczynają wojnę, a potem wołają qmpli na pomoc... żałosne

thewojtek
06-11-2005, 07:56
Rad, wiem ze berylia nie ma sensu i to juz od dawna odkad deltoro wygralo wogole ta wojna zniszczyla berylie, chodz na galanie ;>

Igrexou
06-11-2005, 11:21
... a ja tam wole askare :)

na Berylii jeśli jest się polakiem i nie ma się levela 65+ albo protektorów w del'toro albo black widows nie ma co grać... prędzej czy później szwedzi przy*******ą się o nic... i będą wołać DT i BW na pomoc bo niby polacy szukają pomocy spoza gildii...

Knightavi
07-11-2005, 12:48
Moze i Guildi juz niema,ale obecnie planujemy powrot ;p narazie zbieram sorcow i pallow miedzy innymi 46 master sorc,38ms itd. Na berylie nie wroce ale nie poddam sie xD

@Shaakespear zagadaj do mnie na gg xD

Ehh co tu dużo mówić 2x dednać, ale co się dziwić jak widziałem twój filmik jak na 80 hp sie uchać, może to twoja strategia by przeżyć ale na wojnie nie wystarczy ;) . To co napisałeś jest bardzo dziwne pierwsze planujesz powrót a poźniej mówisz, że nie wrócisz :confused: . Lecz było by miło znów cię zobaczyć (chyba z tej lepszej strony :p ). Jako lider też nie byłeś zbyt dobry mam na myśli twoje dziwne posty na tibia.com, mówiące o niczym, raczej zbytnio nie znasz angielskiego, no a to bardzo ważne jako lider nie prawdarz?
Mimo tego życzę Ci sukcesów na wojnie (o ile taka bedzie) moze kiedyś do ciebie dołączę ;)

@Telepuje
No teraz każdy wie, że jesteś jednym z najwiekszych PA na serverze niestety myliłem się co do ciebie :(

Igrexou
07-11-2005, 15:54
@Knightavi

z tego co wiem Telupeje Telupeje juz od dawna nie gra Althunusem... moge sie mylić ale o ile mam dobrą pamięć nie raz to pisał na tym forum...

Telupeje
07-11-2005, 16:02
@Knightavi

z tego co wiem Telupeje Telupeje juz od dawna nie gra Althunusem... moge sie mylić ale o ile mam dobrą pamięć nie raz to pisał na tym forum...

Si!

Wiadomość którą wpisałeś jest za krótka. Proszę wydlużyć swoja wiadomość do conajmniej 10 znaków.
Co za kretynizm?xDDDDDD

Knightavi
07-11-2005, 19:02
Ok, wybacz mi Teletubisiu, ale raczej twoje posty są zawsze takie same... czyli wygladają mniej więcej tak "zamknij sie noobie, zamknij sie kretynie" itd nic nie wnosisz to tematu a piszesz co ci przyjdzie na język (najczęściej obrażające) więc dlatego próbuje opuszczać twoje komentarze.

Exodus
07-11-2005, 22:34
hahaha myslalem ze moze jakas powajna wojna sie szykuje 8o

admo12
08-11-2005, 10:30
Ludzie!Wszystko co napisałem to jest zwykła głupota moja.Oczywiście Shaakespear tą wojnę WYMYŚLIŁ.Sorka że tak późno to napisalem,ale w ogóle zapomniałem o tym.Jeszcze raz sorry za moją głupotę :confused:

admo12
08-11-2005, 10:32
Ok, wybacz mi Teletubisiu, ale raczej twoje posty są zawsze takie same... czyli wygladają mniej więcej tak "zamknij sie noobie, zamknij sie kretynie" itd nic nie wnosisz to tematu a piszesz co ci przyjdzie na język (najczęściej obrażające) więc dlatego próbuje opuszczać twoje komentarze.

Eee...czy to do mnie było?? X(

teletoobis
08-11-2005, 12:55
szkoda że to nie bedzie taka wojna jak na julerze słynna rzeźnia Ownage vs Justice League Of Julera :D

@offtopic:
Jestem nowy na berylii przeprowazdiłem się z Julery i chciałbym wiedzieć jakieś ogólne rzeczy o tym świecie :P tzn czy duzo polakow tu gra, kto dominuje, czy duzo brazyli i szwedow jest, jakie są ceny :P itp. itd.

@Knightavi a ja mam nadzieje ze to nie do mnie x(

admo12
08-11-2005, 14:14
hehe.Hoho.Huhu 8o

P.S:Napisałem to bo mi sie 3 strona nie chciała załączyć...cholera!

Telupeje
08-11-2005, 14:50
To je opuszczaj dalej i mi dupy nie zawracaj.
kto dominuje
BW.

Igrexou
08-11-2005, 17:12
szkoda że to nie bedzie taka wojna jak na julerze słynna rzeźnia Ownage vs Justice League Of Julera :D

@offtopic:
Jestem nowy na berylii przeprowazdiłem się z Julery i chciałbym wiedzieć jakieś ogólne rzeczy o tym świecie :P tzn czy duzo polakow tu gra, kto dominuje, czy duzo brazyli i szwedow jest, jakie są ceny :P itp. itd.

@Knightavi a ja mam nadzieje ze to nie do mnie x(

zrób 50+ lvl i w tym czasie nie miej protektorów w DT albo BW :)... powodzenia ze zmianą sweva ;)

admo12
08-11-2005, 18:26
Ludzie,wy macie jakąś dziwną tendecje do mówienia o czymś innym niż temat.Jeśli mają być takie pogaduszki to utwórzcie sobie dział o nazwie "rozmowy przy stole i inne takie pierdółki..." X(

Knightavi
08-11-2005, 19:38
To je opuszczaj dalej i mi dupy nie zawracaj.

BW.

Czy ja ci dupe zawracam?? :confused: mówie tylko że twoim sposobem pisania na tym forum jest bluzganie innych, nic konkretnego jeszcze nigdy nie powiedziales, no ale ja pierwszy raz slysze zeby BW rządziło, myślałem ze DT :confused:. Jeśli masz "konkretne" dowody że BW tu rządzi to słucham a nie ogólnikami piszesz. Thx

Knightavi
08-11-2005, 19:47
@admo12
Myślę, że ta rekrutacja sie nie powiedzie a dlaczego? ponieważ jak widziałem masa ludzi w twojej gildii ma 10-15 lvl. Skończy się ma tym że bedziecie musieli płacić. Jedynym wyjściem może byś wsparcie większych lvl, no tak tylko, że dalszy konfilikt może się skończyć przyłączeniem się BW do wojny, no a reszte skutki juz chyba umisz sobie wymyśleć.

admo12
08-11-2005, 21:40
@admo12
Myślę, że ta rekrutacja sie nie powiedzie a dlaczego? ponieważ jak widziałem masa ludzi w twojej gildii ma 10-15 lvl. Skończy się ma tym że bedziecie musieli płacić. Jedynym wyjściem może byś wsparcie większych lvl, no tak tylko, że dalszy konfilikt może się skończyć przyłączeniem się BW do wojny, no a reszte skutki juz chyba umisz sobie wymyśleć.

Knightavi!Już przecież mówiłem że ta wojna to zwykły wymysł.A co do sprawy tych niskich lvl-owców,to masz rację.Nasza gildia jest za przeproszeniem popie******.Pełno w niej noobów,ale niektórzy z nich to są porządni gracze (nie chce sie przechwalać ale...sami sie domyślacie)
Jescze raz SORKA za tamten tekst ;)