Pokaż pełną wersje : Thunder Hammer z Orshaaballa
http://www.tibianews.net/img/shortnews/orshabaal_loot.jpg
Zdjęcie z TibiaNews.net
Co wy na to?
P.S.
Sorry za błąd z nazwie tematu ale taki podniecony byłem że nie chciało mi się sprawdzać czy dobrze napisałem xD
To od razu nasuwa pytanie: Czy z innych bosów wypadaja podobne rare'y?
Szczerze jestem zaskoczony. To pasjonujace. Szykuje sie wielkie oczekiwania na orshabaala przez high-levelowcow.
Mevr nika from Vault 13
05-11-2005, 19:56
Jeśli to nie fake to chłopaki mają problem - co z lootem? :| (wątpie, że to fake)
Cashigus
05-11-2005, 22:17
Jeśli to nie fake... To czemu na zdjęciu jest loot a Orshabaal jeszcze nie padł? Ktoś o tym pomyślał?
Myst Rydan
05-11-2005, 22:31
To nie fake. Widzialem filmik... niby nie dowod ale sfalszowac takie tibicam to by byla sztuka... A co do screena to wicie ze istnieje nawet w paincie takie cos jak zaznaczanie i kopiowanie elementow??
Up:zrobili kilka zdjec powycinali i posklejali obejrzyj film jest na forum
Mala pociecha. Pojedynczy TH nie zmienia imbalansu broni.
Gratz anyway..
kostooch
06-11-2005, 07:18
Panowie z Elysii jako pierwsi udostepnili loot z Orsha, wiec w sumie nie wiemy, co wypadlo na takiej np. Titanii (juz wczesniej krazyly plotki, ze byl tam Thunder Hammer).
Aztec900
06-11-2005, 07:42
ciekawe za ile kasy by krążył taki thunder hammer po świecie
Kurcze! TH to moje mażenie. Ehh.... może też kiedyś będe taki potężny i mi się poszczęści.Ale wcześniej jeszcze poszukiwania silver mace i innych 8o
Wielkie gratz na Elysi. To nie fake widzialem filmik na forum naprawde tam jest TH :O ( a mialem trenowac clubami :P)
P.S. Czy green crystal to tez nie rar?
Chcialbym wam oznajmic ze to nie fake. Wiele innych przedmiotow wypada z Orshabaala. Ogladalem filmik gdzie z tego poterznego potwora wypadlo Great axe i Great shield. Wiem jeszcze ze z The Old wypadaja k-sety <----- co zabicie tego "pajaczka" k-set. :p
podaj linka do filmu z Great Axe i Great Shield
Jaka beka!!! To nareszcie Tunder hammer jest dostepny!!! Powinien go wystawic na jakies aukcji internetowej to zgranal by za niego duzo kasy!! :p
*~~*Guard*~~*
06-11-2005, 11:55
Na Novie jak byl Orshabaal to podobno nic Ciekawego nie wypadło... Rhapsody mówił ze rare itemów nie było... ale jaka jest prawda nikt nie wie ^^
kamil35s
06-11-2005, 13:27
to na pewno nie fake bo oglądałem film ale dziwne bo na zdjęciu jeszcze nie padł a już jest loot. :o kurde ciekawe co jeszcze z nie go wypada
Chcialbym wam oznajmic ze to nie fake. Wiele innych przedmiotow wypada z Orshabaala. Ogladalem filmik gdzie z tego poterznego potwora wypadlo Great axe i Great shield. Wiem jeszcze ze z The Old wypadaja k-sety <----- co zabicie tego "pajaczka" k-set. :p
podaj linka do tego filmiku
chlopaki z elysi dali czadu
Kolos from rodos
06-11-2005, 15:50
ja osobiscie wątpie,że wypadł great axe i great shield.moim zdaniem jesli ktos opublikowal ten film to modkowie by sie o tym dowiedzieli i powstała by podobna notka do tej , która dziś się pojawiła (chodzi mi o ten przypadek na Elysi). ALE jeśli tak loot naprawdę był i udowodnisz to , to zwracam honor ;)
great axe i great shield.....jasne
szkoda tylko ze tibia.pl ani inne strony oficjalne tibi nic o tym nie pisaly
bajka to jest o 19....kthxbye
Querix of Ice
06-11-2005, 17:20
Elharion Ellessar (nie wiem czy dobrze napisałem :P ten co orsha blokał na elysi) powiedzial w domku jak polozyl TH na boxie mowil cos ze wolal great shielda ...
Great shield podobno zostal juz zlootowany z orshaballa
Do przewidzenia to bylo - i bedzie tak jak z demonami. Gdy je wprowadzili podniosl sie krzyk "o matko, one sa nie do pokonania!". Tak samo z orshabaalem...
@ktostam : co do green gema bym sie klocil, dosc dawno mialem go w swoich lapkach, ale niestety nie nalezal do mnie, a wlasciciel nie chcial powiedziec, skad go wzial. Kraza plotki, ze jakis quescik, albo rare loot z ifryta.
Naarshad
06-11-2005, 18:31
@ktos tam
o k-setach z old widow nie slyszalem , natomiast jest takie cos jak Net Shield ;]
@ktos tam
o k-setach z old widow nie slyszalem , natomiast jest takie cos jak Net Shield ;]
jaki shield ?
Texterus
06-11-2005, 20:58
Ehh jestem taki podekscytowany, moż e z czegoś wyleci też blessed shield albo cuś takiego fajnego. A co bę dzie wylatywało z Evil Eye ?? No tibia się rozwija oby w następnym update doszlo kilka nowych fajnych itemków, bossów i wogóle. Dziekuje moim kolegom z klasy którzy zapoznali mnie z tibią, była to miłość od pierwszego wejrzenia. B)
Tenoradzkie
06-11-2005, 21:16
Fajnie jak by z orchabala wylatywal magic longsword!! :D
Cahir Mawr Dryffryn
06-11-2005, 22:20
I w tym momencie wielkie brawa dla Cipów. Zaraz po wprowadzeniu update'a wszyscy mówili jak źle i wogóle. A teraz jak się wszyscy dowiedzieli jaki loot leci z bossów dalej będą grać :P
I wanted great shield.
n/c xD hrhr
Padme Light
07-11-2005, 13:27
Nie mogłam uwierzć( i chyba dalej nie wierzę 8o ), że ktoś ma Thunder Hammera. Na początku myślałam, że to jakiś fake, ale bracia wciąż mi powtarzali, że to prawda. :)
@Nekromanta
ta- z bossow zielonych djinow rare: )
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.