Pokaż pełną wersje : Koniec Wojny na Askarze
Po tym jak kilka dni temu pewien gość napisał o wojnie na askarze między Eclipse-Humulokapuma. No wieć ja chciałem oświadczyć że ta wojna dobiegła końca po tym jak lider Humulokapuma (Tikho) została zabita przez czlonków Eclipse. I gildia sie rozpadła. 8o
"EKIPA DOOM" SZALEJE
09:57 You see a dead human (Vol:10).You recognize Xiofez. He was killed by Ritheliph.
Zabilem gnoja a potem prawie zunriego z naszych trin metrin padl
szkoda ,mi trina ale powodzenia wam
trzymam za was kciuki ;)
thx lookaj i podziwiaj :P
http://rapidshare.de/files/7259701/Ekipa_DOOM.rec.html
viper_igloo
06-11-2005, 17:25
Zabijcie jakiegos wyzszego lvla, Xiofez to jeden z najnizszych jak nie najznizszy w Eclipse, wiec nie ma sie czym specialnie podniecac :evul: Moze tak Flakona np. ? 8o :evul: Powodzenia zycze huehue :]
To nie jest takie proste widziales filmik...?
Zimn Torque
07-11-2005, 12:20
U nas na Iridi to innaczej, ludzie sa doswiadczeni i wojny innaczej wygladaja... A ty ziomek nawet nie moglem tego sorca strapowac...
Brakuje wam doswiadczenia a przede wszystkim sd power. Bez tego to tylko swoj payout podwyzszycie, ogladajac ten filmik cholernie sie nudzilem, nic sie nie dzialo a takiego druta to 50 master na 1 UE gasi...
... ja się ucieszyłem , że Xiofez padł , bo to on pomagał mi zrobić desert questa , a potem chciał mnie zabić -.- ...
Zimn polowa co trapowala ma innr h-lvl postacie np Tina del filfik to 30 ms a ma na askarez 61 rp tylko ze woli najpierw sorcem pasc poza tym mocniej z sd walnie aha wtedy nas bylo 4 a wogulevjest 8 a 3-4 moze sd uzywac...
Ale wiem ze ten filmik to kompletna nuda..:p
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.