Pokaż pełną wersje : Mam pytanie z Hydrą
Mam pytanie a mianowicie na jakim lvlu z jakimi skillami i eq mozna blokowac hydry. Prosze o szybką odpowiedz
Texterus
06-11-2005, 20:30
No cóż hydre wydaje mi się, że hydre mógłbyś bloczyć tak już od 75/75 z dobrym eq ale lepiej dobic skilli 80/80 i wtedy spróbować. Nie jestem pweien tego co napisałem ale jeśli mas zskille 80/80 to na 100% możesz bloczyć hydre. B)
Njalepiej dobij skille takie jak na twój lvl możesz najwięcej.70/70 troche uh'ów i luz.Najlepiej jakieś dobre eq na jakie oczywiście cie stac.Dobrze by było gdyby było jak najpepsze bo troche bezpieczeństwa nie zaszkodzi. ;)
Wystarczyło by eq takie jak mam tj. c-armor c-legi vamp shield crusader helmet f-axe i platinum amulet
Leweracja
07-11-2005, 06:39
Jak chcialem zrobic pare rekordow to na 17 lvl ze skillami 48/45 blokowalem w p secie hydre
(na 16 dl-a :P)
zimne_piwo
07-11-2005, 06:44
a może ktoś powie coś o lvl? bo nie sądzę by skille były w tym przypadku aż tak ważne (a napewno są mniej ważne niż lvl) ...
na jakim lvl można blokować hydry? (czyli jaki najsilniejszy hit zadają hydry?)
najlepiej przed 30 lvl na nie niechodzic malo oplacalne - schodzi duzo UHow i ciezko sie fajnego loota doczekac, przy 40 lvl i skillami 80/80 masz luzik na niej
Krótka notka :p
Jeżeli chcesz blokować hydre to rób podczas tego blocka niewchodz frontalnie na hydre z maggi bierze 200+ hp ;)
Jak chcialem zrobic pare rekordow to na 17 lvl ze skillami 48/45 blokowalem w p secie hydre
(na 16 dl-a :P)
i co udalo ci sie ??
Magic_Boy
08-11-2005, 07:22
a może ktoś powie coś o lvl? bo nie sądzę by skille były w tym przypadku aż tak ważne (a napewno są mniej ważne niż lvl) ...
na jakim lvl można blokować hydry? (czyli jaki najsilniejszy hit zadają hydry?)
Hydry maja najwiekszego hita w granicach 320, mysle ze tak 40 - 45 lv na hydre wystarczy, skile oklo 70/70 poniewaz z lapki to ona nie bije za mocno tylko z poison wave-a. Taktyka bicia podobna do blokowania draga. A co do eq to hmmm... C arm, medusa/vamp shield, k legi, w helmet, bron jednoreczna powinny wystarczyc.
Hydry maja najwiekszego hita w granicach 320,
Jak wejdzie combo to jest nie ciekawie. Wiem bo padlem na 30+ lvl (335hp) za 1 strzalem ^^. pozatym bloker na 100+lvl raz mial reda (nie wiem czemu to bylo jusz jak padlem xd)
Phoelerius
08-11-2005, 17:35
Lvl to 60+ minimum(najlepiej 80+ zeby nie bylo niespodzianek), skille nie maja znaczenia wiekszego(watpie zeby ktos na 60lvlu nir mial 70+ :P ). Hydra na ture potrafi walnac nawet za 400+ jak sie stoi na wprost do niej i na dodatek paralizuje i sie leczy jak poje**** wiec niskim lvlem nie ma sensu sie pchac.
najlepiej przed 30 lvl na nie niechodzic malo oplacalne - schodzi duzo UHow i ciezko sie fajnego loota doczekac, przy 40 lvl i skillami 80/80 masz luzik na niej
Tak napewno na 40lvlu bedzie luzki... Pewnie nawet nie wiesz jak hydra wyglada i piszesz glupoty.
zimne_piwo
08-11-2005, 20:16
60+ ?
no chyba trochę przesadziłeś ^^ moi koledzy na 30-40 chodza i je blokują, co prawda idzie im trochę więcej uh, ale blokowanie wychodzi im całkiem dobrze :P
Magic_Boy
08-11-2005, 20:28
Lvl to 60+ minimum(najlepiej 80+ zeby nie bylo niespodzianek), skille nie maja znaczenia wiekszego(watpie zeby ktos na 60lvlu nir mial 70+ :P ).
Bez jaj 60 lv -.- Moj bloker ma 51 lv i mu calkiem dobrze idzie, a spokojnie 45 lv wystarcza.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.