Pokaż pełną wersje : "Bug" na roku
Tak wiecj xD
Odkrylem mini buga, moze to nie bug, ale troche dziwne, zobatrzcie i co o tym myslicie :D
KLIK ME NOOB PLX (http://rapidshare.de/files/7290761/ROOK.rec.html)
niby mało znaczący bug, ale jeśli ty to odkryłeś to wielkie GRATZ dla ciebiee :p
Nom, niechcacy sie lognalem na rook chara jak szedlem spac i wpadlo mi do glowy pobawic sie z noobami chain armorem, tak jakos tam zabrnalem i niechacy wpadlem na tego buga xD
to nie jest bug -.- zrob tak ze spike swordem itp(oczywisice nieliczni go maja)
ale to tak nazbieraj z 30k na rooku wtedy nagraj filmik i pokaz ok ?? :>
ps (tez sie tak bawilem z noobami na rooku) :P:P:P
Znałem ten "bug" wcześnej, ale zostało mi to powiedziane. Sam bym na to nie wpadł. Gratz.
Tak wiecj xD
Odkrylem mini buga, moze to nie bug, ale troche dziwne, zobatrzcie i co o tym myslicie :D
KLIK ME NOOB PLX (http://rapidshare.de/files/7290761/ROOK.rec.html)
to nie jest zaden bug loool niktóre nooby ktore maja PACCi pokazuja to innym i mowia ze sa gmami >.>..wiec nic nowego nie odkryles :\
Tak samo jest na moscie wyjsciowym z miasta gdy sie stanie na bramke levelową i rzuci przedmiot na nią to sie teleportujemy tak jakbyśmy nie nieli 2 levela
dawno dawno temu juz to widzialem..noobki na rooku udawaly ze robia sobie runy w ten sposob, wchodzily wpisywaly np. Adori Vita Vis i jednoczesnie wrzucaly cos pod siebie zeby miec na sobie te "gwiazdki" :P
czemu masz 100 souli?? chyba pacc ma 200
lol free acc?? ;)
Pan Walek
07-11-2005, 11:28
@UP
OMG 200 ma sie z promacją
Widze ze nie wszyscy czaja baze, chodzi o to ze zostalem przeteleportowany chociaz nie powinienem, nie zadne klonowanie przedmiotow itp -.-
juz ten bug dawnol znalem
wszystkie przedmioty i potwory w tibi niemajo promocji tak samo mozna robic ze szczurami lol xD
Tak jak wyzej ... poprsotu itemy w tibii nie maja ani danego lvl ani promocji ... zawsze z kazdego TP bedzie tak sie dzialo :P
Co za ludzie, nie chodzi mi o itemy, tylko o to ze stoje sobie z paccem na tym tpcie i nagle po jakims czasie mnie teleportuje -.-
Pablosso
07-11-2005, 14:01
Ja z kolegą już dawno to odkryliśmy. Kiedyś blokowaliśmy most(ten przez, który nie może przejść 1 lvl, nie ten na pacc arena). Zebraliśmy dużo blueberries i rzucaliśmy pod każdego. Prawie nikt nie przeszedł. Szkoda, że nie mam filmiku.
Co za ludzie, nie chodzi mi o itemy, tylko o to ze stoje sobie z paccem na tym tpcie i nagle po jakims czasie mnie teleportuje -.-
bo kladziesz 1 gp pod siebie ?
pacc nie ma 200 souli -.-
pacc Z PROMOCJA ma 200 souli
bo kladziesz 1 gp pod siebie ?
Ta i to wlasnie ten mini bug;p
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.