PDA

Pokaż pełną wersje : Galaxywars

Rupert
07-11-2005, 13:50
Witam!! Gram w OGame i tam właśnie znalazłem banner tej gry. Jest to Rozbudowana wersja OGame. W Galaxywars chodzi o to samo co w 0Game.. czyli wydobywanie surowców, budowanie, napadanie na innych, zawieranie sojuszów. Według mnie jest to lepsza gra od OGame. Z tego co zauważyłem posiada więcej możliwośći budowy (więcej statków) przejżysty interface (tylko z początku trudno sie połapać) zapraszam wszystkich do zagrania w tą gre www.galaxywars..pl i rozmawiania o tej grze w tym temacie

Btw: Narazie jest 1 server (universum) ale napewno niedługo dorobią nowe

Yours,
Rupert

Harven
08-11-2005, 13:45
Hmm.. zarejestrowałem się, i pierwsze wrażenie jest miłe :] Zobaczymy jak się będzie grać. Jakby co to planete mam na 3:7:102

Rumcajs :P
12-11-2005, 16:31
mam pytanie czy ta gra jest darmowa??

Yoh Asakura
12-11-2005, 17:37
mam pytanie czy ta gra jest darmowa??
Bodajże tak,ale nie jestem pewien.Co do Ogame (www.ogame.pl) możesz sobie wykupić płatne konto,ale wg. mnie to nieopłacalne.

Ghost Nieudany
12-11-2005, 17:59
Nic nowego, praktycznie to samo, co OGame i Space-Pioneers. Dodatkowo tak samo nudne. Blah.

slawekmag
19-11-2005, 15:17
Tak jest darmowa grałem kiedyś w to ale mi sie nie spodobało. Ogame mi sie podobał grałem na uni 12 miałem 10k pkt Statki wojeene ale skończylem z gra bo mnie atakowali najlepsi na uni

DRoN
19-11-2005, 15:20
... ta napewno dorobią nowe -.- ... jak ostatnio zarejestrowałem się w tej grze (z pół roku temu) , to do dziś jest 1 serwer ... fajne jest to , że nie ma elektrowni , ale gra w to masakrycznie mało osób , a forum GW jest puste jak mój e-mail ...