Pokaż pełną wersje : Thunder Hammer NO TO TERAZ KNIGHT ..
No skoro jednak można mieć Thunder Hammera to teraz knight z clubem to wpasiona postać ;] doruwnuje axe i swordowi ta informacja mnie ucieszyła !!!
Wreszcie wszytkie bronie równe !!!
I co wy na to :cup: 8o :evul: :baby:
Arathorn
07-11-2005, 14:18
To że sca albo sova mozna miec z anihilatora a thunder hammer mózna lootnąć tylko z orshabaala więc i tak bedie ich dużo mniej x)
ja mówie NIE ! JAk zdobedziesz tego cholernego thunder hammera? przeciez on jest warty z 2 mln k...dasz tyle za niego? pozatym nie opłaca sie, ponieważ dla wysoko lvl knighta nie problem mieć magic sword chociazby z annihilatora, no chociaż miał by probemy przy zabijamu demonów z kumplami ale to nic
a no ciekawe jakbys nie chciał kupić to ciekawe czy zabijesz orsabaala ? wątpie w to bardzo ;)
ps.Więcej buziek się nie dało?
czy ja wiem czy TH 2kk .... SoV chdozi po tyle na średniej długości życia światach... ja za TH bym wziął nie mniej niż 10kk
A ja chce Wam powiedzieć że jestem na 1000% przekonany że TH wypada tak często jak e plate z demonqa... czyli Panowie na elysi mieli szczęscie..
To NIE zmienia imbalansu broni.. ile jest thunder hammerów ? Jeden na elysi i ze 2 na Antice?...
Wart od. 5mln gp wzwyż.. jesli wogóle ktoś go zechce sprzedać... zastanów sie...
Texterus
07-11-2005, 16:19
Zgadzam sie z Lukiem06 lootnąć thunder hammera z orsha cieżko by było, co prawda wogule cieżko zabić orsha. Więć nie ma nic do mówienia, nadal rządzą swordy i axy.
Cragmorton
07-11-2005, 16:23
No skoro jednak można mieć Thunder Hammera to teraz knight z clubem to wpasiona postać ;] doruwnuje axe i swordowi ta informacja mnie ucieszyła !!!
hahahaha brawo!!! Myślisz, że jakiś polak zdobedzie TH?? Bo ja wątpie... Więc nic się nie zmianiło.
hahahaha brawo!!! Myślisz, że jakiś polak zdobedzie TH?? Bo ja wątpie... Więc nic się nie zmianiło.
A myślisz że mało polaków do tego zdolnych? Chyba nie wiesz nawet ile mamy 100, 150 + lvlowych graczy z Polski. Nawet jednego 200+. Jak niepolak mógł, to polak też mógł. Idź mi ty patrioto od siedmiu boleści....
Pozatym, nieznamy częstotliwości wypadania Thunder Hammera, bo inni zdobywcy głów Orshabaali nie chwalili się lootem.
Biorąc pod uwage częstotliwośc pojawiania sie Orsha, a także to jak często zapewne leci z niego TH to mozemy oczekiwac na szanse jego zlootowania gdzies raz na rok na danym serwerze <co i tak bylo by niezłym wynikiem> więc ja bym zabardzo na ten legendarny młot nie liczył.... To i tak będzie "Rare" w pełnym tego słowa znaczeniu....
2mln to chciuałbym zeby tylko szkotował....
Fajny sprzecik do dekoracji domku. Na elysii nie ma nikogo kto by potencjalnie chcial nim walczyc, jesli zostanie sprzedany to tylko po to zeby polezec u kogos innego.
Imbalans zmieni sie wtedy, gdy zostanie odkryty quest z ktorego bedzie mozna otrzymac silnego cluba, bo na masowe pojawianie sie Orsha raczej nie licze...
szczepan_m5
07-11-2005, 17:15
Pozatym, nieznamy częstotliwości wypadania Thunder Hammera, bo inni zdobywcy głów Orshabaali nie chwalili się lootem. Inni nie chwalil sie lootem bo pewnie nie bylo czym. A tak pozatym to nie wiadomo jak czesto wypada TH bo narazie zabili Osha~ tylko 4 razy (chyba) i tylko raz wypadł Th (albo nie ujawnili )wiec czesto nie wypada.
Lord'Nesteloo
07-11-2005, 17:17
Tak =) Są równe...ale tylko pod wzgledem statystyk.
SCA ,SoV moze zdobyc kazdy 100 lvl+
TH nie :(
Mam pytanie : Co to za kulka na prawo od kasy???
BIG BLACK PEARL?
ANALIZER
07-11-2005, 17:28
Witam.
Z tego co czytałem na tym forum to z orhsabala (nie wiem czy dobrze napisałem :P) jedynie co wypadło wartościowego to wspominany thunder hamer, warlord sword i green gem. Nie wiem jaka jest częstotliwość wypadani thunder hamera lecz wiem jak średnio wypada orhshabal na server ktoś już to pisał w innym temacie więc respi się on średnio raz w roku na jednym serverku. Więc możliwość że będziesz miał ten rar jest bardzo znikoma.
ktoś już to pisał w innym temacie więc respi się on średnio raz w roku na jednym serverku
od update(wprowadzenie bossow) minelo kilka miesiecy a juz wiesz ze on sie respi raz na rok na serwerze lol -.-
hehe jak już wspomniałem w innym temacie Despen (105 club) I Pskonejott (107 club) żałują że nie grają na Elysi, ale zarazem pewnie szykują się na blokowanie orsha na swoich servach :D. Żeby nie było wymieniłem tylko ich bo to najsławniejsy 'clubersi' w całej tibii ;)
Tenoradzkie
07-11-2005, 18:12
Nie no taka jest prawda ze to własnie polak ma TH w swoim domku :P
Raz ma rok wydaje mi sie że to przesada może raz na msc bym jeszcze łyknoł ale nie na rok :baby: :evul: :cup:
Jednym słowem skoro się tak zadko pojawia orsha to znaczy że troche częsciej będzie wypadał skoro gdzieś około 4 otsha zabili i za tym 4 wypadł o często tak mi sie zdaje :PP :evul: :cup:
Moim zdaniem na następnym updacie Cipy powinny zmienic jedna rzecz - zmienić miejsce TH z Demon Armorem w Anihilatorze.
Powód? W końcu na Ani będzie broń dla KAŻDEGO, prócz palla. Club, Axe i Sword. A demon armor? Sama nazwa mówi, że ma z demona wypadać, np. z Orsha
A wiec, nie liczcie na TH. Wiecie dlaczego?
Jak latwo jest zabic orshabala? Nie latwo, wiec wiecie ze nie bedzie duzo jego cial. Ile sie on razy pojawia na danym serwie? Rzadko. i ile razy wypadnie wam TH z orshabala? Rzadko. Co z tego wynika? Ze Th bedzie moze raz na 10 lat na serwer...
EDIT: Oczywiscie jesli CIP nie zrobi jakiegos spawnu orsha /questu na Th.
Co dziesięć lat <lol?> tibia ma z 9 a TH'ów jest dokladnie 2 w calej tibi,a co do TH na Ani to się zgadzam w 100% tak powinno być!!!Chociaż jest on troche lepszy od Sov'a i SCA, własciwie na miejscu CIP'ów zrobiłbym cluba pomiedzy Sov'em ,a SCA'em. Mówiąc o respie Orsha~ to w ostatnim czasie nie był on taki żadki co okolo 2-3 tygodnie niestety nie na serv lecz w całej tibi. :D
Mam pytanie : Co to za kulka na prawo od kasy???
BIG BLACK PEARL?
Czytaj newsy DOKŁADNIE i myśl...
Green gem, strange symbol, 7 czarnych pereł, devil helmet, silver dagger, mind stone, 181gp i… worek!
Moim zdaniem na następnym updacie Cipy powinny zmienic jedna rzecz - zmienić miejsce TH z Demon Armorem w Anihilatorze.
Powód? W końcu na Ani będzie broń dla KAŻDEGO, prócz palla. Club, Axe i Sword. A demon armor? Sama nazwa mówi, że ma z demona wypadać, np. z Orsha
Czyli według tego co piszesz
Warlord Sword powinien wypadać z Orc Warlorda.
Serpent Sword z Serpent Spawn (nowy nie dodany potworek)
Warrior Helmet z Orc Warriora lub Wild Warriora...
n/c n00b plx
Co do tematu:
Wiele obszarów na tibii jest nieodkrytych a także dojdzie wiele nowych terenów w nowym update wiec czemu CiPy nie mieliby dodać RESPA orshabaala gdzieś w bardzo trudno dostępnym miejscu?
Poza tym którys z modków pisał, ze częstotliwość z jaką orshabaal pojawia się na kolejnych serverach wskazuje, że średnio za rok pojawi się kolejny raz na Elysi itp.
th w anhim chcecie? po***a... oszaleliscie? nawyzej moga dac silver mace- thats all
Czyli według tego co piszesz
Warlord Sword powinien wypadać z Orc Warlorda.
Serpent Sword z Serpent Spawn (nowy nie dodany potworek)
Warrior Helmet z Orc Warriora lub Wild Warriora...
n/c n00b plx.
Może byś wpierw pomyślał, a potem wyzywał od noobów???
Bo zdaje mi się, TH jest najlepszym z clubów, a w ANI quescie jest AXE I SWORD oprócz właśnie CLUBA. Więc MOGLIBY go tam dać zamiast demona. A co wtedy z demon armorem? Logiczne, że MOGLIBY go dać do jakiegoś dobrego potwora. Jeśli zaś nie do dobrego, to do NAJLEPSZEGO. A taki JEST właśnie Orsch.
Przynajmniej była by równowaga wśród najlepszych broni i każdy posiadający TH mógłby dorównywać innemy posiadającemu MS.
Fire Knight Marcin
08-11-2005, 07:01
eee mało bedzie TH przeciez Orsh niebedzie sie pojawiac chyba co miesiac ... i jeszcze trzeba miec fart zeby to cos wylotowac :) ;)
Aeglos Tribunal
08-11-2005, 07:28
Więc tak TH wypadał będzie tak samo jak e-plate z demona to nie jest całkiem prawda może on wypadać częściej ale może on też częściej wypadać ponieważ Orshaa~ pojawia się bardzo rzadko i to na różnych serverach. Ale to nie jest pewne ;) cYa
A mi się wydaje, że TH wypada z każdego Orshabaala, a jeśli nie z każdego to często. A dlaczego tak myślę? A znacie w ogóle legendę Khundahamar? Otóż pogadajcie z Daniel Steelsoul (chyba tak, gowernator Edron w kazdym razie) a dowiecie się gdzie zaginął TH i co robią dwarfy na Edron. No a Orshabaal spawnuje się na Edron i teraz już wiemy, że to on ma ten Thunder Hammer. Dlatego też sądzę, że KAŻDY Orshabaal posiada w sobie TH jakoż, że związane to jest z tą właśnie legendą.
Trochę chaotycznie napisałem, ale jak pogadacie z NPCkami to załapiecie :P
Marcepanowy maciek
08-11-2005, 08:23
Ello ziomy! Według mnie bardzo dobrym rozwiązaniem byłoby dać TH na Anii. Każdy miałby wybór tylko jest jedno ale: nikt nie wie co jest w prezencie z Anii Tzn. wiadomo ale po co jest tam miś?Według mnie misia da się zamienić na coś innego ale niewiem na co.Możliwe że CIPy dadzą TH w Anii ale wątpie.Powód: bo mało osób używa Clubów(raczej sorki i druty bo knightów jest mało). No więc jakby zrobili TH na Anii zamiast demon arma to sorki i druty by go brały bo knightci nie :P skończyłem nara ziomy!
Dr.Byczek
08-11-2005, 09:01
A dlaczego musieli by usunac demon armor? Nie mogli ny prezentu i tak go prawie nikt nie bieze :baby:
Drizzt Do'Urdenn
08-11-2005, 09:01
Pier***icie z tym dodawaniem TH na anni. Uwazacie ze byloby to sprawiedliwe?!!Co powiedzieli by Ci, co uzywaja clubow i robili juz anni?? Na przyklad moj znajomy polak z secury(148lvl) uzywa clubow, 3 dni temu zrobil anni i wzial sova zeby go sprzedac. a teraz nagle przy nastepnym update, CIPy zmieniaja demon arma na TH i co?? Nic tylko sie w dupe ugryzc. Wiec pomyslcie. To byloby zagranie wyjatkowo nie fair....
Gracz z Trimery
08-11-2005, 09:36
No.. chyba ja szybciej zrobie anni~ niz ty blokniesz orshabaala i zloocisz th/kopisz Th -.-
Pier***icie z tym dodawaniem TH na anni. Uwazacie ze byloby to sprawiedliwe?!!Co powiedzieli by Ci, co uzywaja clubow i robili juz anni?? Na przyklad moj znajomy polak z secury(148lvl) uzywa clubow, 3 dni temu zrobil anni i wzial sova zeby go sprzedac. a teraz nagle przy nastepnym update, CIPy zmieniaja demon arma na TH i co?? Nic tylko sie w dupe ugryzc. Wiec pomyslcie. To byloby zagranie wyjatkowo nie fair....
LOL!!! Pomysl - CIPy sa nie fair do mnie, bo ja wlasnie teraz ide na dl`e a już nie wypadną mi z nich Dragon Scale Legsy, a jakiś koleś je jeszcze ma (bo mu kiedyś wypadły). On ma, a ja nie? SKANDAL!!! -.-
No.. chyba ja szybciej zrobie anni~ niz ty blokniesz orshabaala i zloocisz th/kopisz Th -.-
Dokładnie!!!
Aeglos Tribunal
08-11-2005, 12:30
Ello ziomy! Według mnie bardzo dobrym rozwiązaniem byłoby dać TH na Anii. Każdy miałby wybór tylko jest jedno ale: nikt nie wie co jest w prezencie z Anii Tzn. wiadomo ale po co jest tam miś?Według mnie misia da się zamienić na coś innego ale niewiem na co.Możliwe że CIPy dadzą TH w Anii ale wątpie.Powód: bo mało osób używa Clubów(raczej sorki i druty bo knightów jest mało). No więc jakby zrobili TH na Anii zamiast demon arma to sorki i druty by go brały bo knightci nie :P skończyłem nara ziomy!
Tak się składa , że Knightów na każdym świecie jest najwięcej ;) , a po drugie Anni~ bear'a z tego co wiem można zamieniić na golden helma ale czy tego nie zablokowali to nie mam pojęcia ;) k thx cYa ;>
@up up
Raczej wątpie , żeby z Orshaa każdego wypadał TH ponieważ to by było bez sensowne ;) wg. mnie oczywiście
LOL!!! Pomysl - CIPy sa nie fair do mnie, bo ja wlasnie teraz ide na dl`e a już nie wypadną mi z nich Dragon Scale Legsy, a jakiś koleś je jeszcze ma (bo mu kiedyś wypadły). On ma, a ja nie? SKANDAL!!! -.-
Bo to byloby nie fair wobec osob ktore juz wykonaly anihilatora a walcza clubami. A wogole to na dle mozesz sobie zawsze isc a anihilatora mozna wykonac tylko raz!!
Ello ziomy! Według mnie bardzo dobrym rozwiązaniem byłoby dać TH na Anii. Każdy miałby wybór tylko jest jedno ale: nikt nie wie co jest w prezencie z Anii Tzn. wiadomo ale po co jest tam miś?Według mnie misia da się zamienić na coś innego ale niewiem na co.Możliwe że CIPy dadzą TH w Anii ale wątpie.Powód: bo mało osób używa Clubów(raczej sorki i druty bo knightów jest mało). No więc jakby zrobili TH na Anii zamiast demon arma to sorki i druty by go brały bo knightci nie skończyłem nara ziomy!
I tak watpie zeby sorki braly TH gdyz nie nadaje sie do noszenia przez nich (jest b. ciezki) a lepiej wziac MS albo SCA gdyz mysle ze je byloby latwiej sprzedac nara ziomie :D
Bo to byloby nie fair wobec osob ktore juz wykonaly anihilatora a walcza clubami. A wogole to na dle mozesz sobie zawsze isc a anihilatora mozna wykonac tylko raz!!
Możliwe, ale jest to do zrobienia - pamiętacie te amulety, dzięki którym nie spadał lvl, skille i eq? Usuneli je, ale zamienili na broken amulety, dzięki którym ich właściciele nie byli stratni, bo sprzedali amulety za tą samą cenę, za jaka były wczesniej do kupienia (50k). Można by coś pomysleć w tym kierunku???
A z innej beczki - ja osobiście popieram wyp**** demon armora z Anii, a wsadzenie zamiast niego TH
Drizzt Do'Urdenn
09-11-2005, 08:12
Możliwe, ale jest to do zrobienia - pamiętacie te amulety, dzięki którym nie spadał lvl, skille i eq? Usuneli je, ale zamienili na broken amulety, dzięki którym ich właściciele nie byli stratni, bo sprzedali amulety za tą samą cenę, za jaka były wczesniej do kupienia (50k). Można by coś pomysleć w tym kierunku???
A z innej beczki - ja osobiście popieram wyp**** demon armora z Anii, a wsadzenie zamiast niego TH
czy ty ograniczony jestes? I co teraz ktos wzial demon arma z anni, a tu sie okaze po nastepnym updacie ze zamiast demon arma ma broken demon arma i moze sobie jeszcze raz isc na anni??!? Pffbueheheheh
A tego to juz wogole nie skomentuje...CIPy to sa nie fair ze ci wogole postac dali zalozyc....
Jesli juz to powinni zrobic OSOBNEGO questa na TH a nie zamieniac go za demon arma. pomysl gosciu jak ty bys sie poczul, gdybyc cale tibijskie zycie nap****dalal w clubach, robisz anni, bierzesz sova(albo co innego byle by sprzedac, ew. zaczac trenowac sword, badz axe) a tu nagle srrru..zamiast demon arma jest TH na ktorego tak sie zawsze napalales....
czy ty ograniczony jestes? I co teraz ktos wzial demon arma z anni, a tu sie okaze po nastepnym updacie ze zamiast demon arma ma broken demon arma i moze sobie jeszcze raz isc na anni??!? Pffbueheheheh
Ze co??? Co ty gadasz??? Napisałem, ze beda go zmieniac KAZDEMU ??? I czemu maja jeszcze raz isc na ani??? LOL!!!
A tego to juz wogole nie skomentuje...CIPy to sa nie fair ze ci wogole postac dali zalozyc....
Nie ja pierwszy napisałem, że są nie fair, a mój tekst był napsiany z ironią, o ile wiesz, co to znaczy -.-
Jesli juz to powinni zrobic OSOBNEGO questa na TH a nie zamieniac go za demon arma. pomysl gosciu jak ty bys sie poczul, gdybyc cale tibijskie zycie nap****dalal w clubach, robisz anni, bierzesz sova(albo co innego byle by sprzedac, ew. zaczac trenowac sword, badz axe) a tu nagle srrru..zamiast demon arma jest TH na ktorego tak sie zawsze napalales....
A do tego sie zgadzam, lecz ogolnie chodzilo mi o to,by dac TH na Anii, moze byc nawet jako piąta rzecz. Tym osobom, co juz zrobili, mogliby ZAPROPONOWAC wymiane rzeczy z Anii, zeby nie byli skrzywdzeni (o ile je jeszcze maja)
Yoshu Thor
09-11-2005, 16:59
A moim zdaniem na nastepny update powinni zmienic wyglad th na bardziej "Młotowy", Zrobic by byl on dwureczny, najlepszy ze wszystkich broni (popularnosc cluba wzroslaby bo ludzie by oni marzyli) i zrobic najtrudniejszy quest, trudniejszy od anni.
nie rozumiem was po co niby oni maja usuwac demon arma jak moga zrobic piata skrzynke..wkoncu to cipy i moga zrobic co chca:p
Raszel $
09-11-2005, 19:11
Wiecie...Jakbym nawet miał tego Thunder Hammera to i tak bym go za cholere nie sprzedal :D bo zbyt cenny i nie tylko.Byl by dla mnie pamiontka nie do odzyskania :p
Wiecie...Jakbym nawet miał tego Thunder Hammera to i tak bym go za cholere nie sprzedal :D bo zbyt cenny i nie tylko.Byl by dla mnie pamiontka nie do odzyskania :p
chyba że byś miał hacka. :| . Moim zdaniem Cip'y nie zrobią "5" skrzynki w anni . Thunder Hammer jest nagrodą za poświecenie którą tylko nieliczni mogą zdobyć (100+). Ten hammer zawsze był uważany za niezdobyty i cip'y chcieli zrobic niespodzianke. Najprawdopodobniej nikt z nas nie bedzie go mial.
PS. i prosze was nie mówcie "cipy" bo mi to tak dziwnie brzmi :D
Walekifa
13-11-2005, 22:48
lol,żadko któy tibijczyk będzie miał thunder hammera...sova,stonecutera można zdobyć z anni,jest troche łatwaiejsze ale w przypadku powodzenia.Pewne!!Bronie nie są równe...POrónujesz tylko najsilniejsze bronie,zobacz sobie łańcuch,jaki przechodzisz kupując coraz lebszego sworda,a coraz lebszego cluba.Cluby sux...
Ja nie mogę, czy wy nie rozumiecie? Elysia to w miare młody server, to jest pierwszy (i jak sadze NIE ostatni) Thunder Hammer na tym świecie. Myślę że ten młotek to jeden z częściej spotykanych lootów z Orshabaala. Ale, a'propos cen, jedyny Thunder Hammer na serverze jest BEZCENNY, przeciez na 50 lvlu jesli masz przecietgna postac to masz miliony k w depo. 2 kk to 200 crystal coins, a nawet na Obsidi Waldorio ma ze 800 takich... Elahrion Avessar przekonal sie, ze Orshabaal nie jest taki zly jak go malują, ale zobaczcie: ze 200 bp UHow poszlo, jego best combo na blockerze to 2k. Trzeba gigantycznej ekipy zeby zabic Orshabaala. Mysle, ze z niego moze wypadac Warlord sword, albo jakis nieznany dotad item. Moze E Plate?
1. Warlord Sword nie wypadł z Orshabaala.
2. Kto ci na***ał bzdur o tym, że respi się raz na rok. Na Elysi u*******ili pierwszego Orshabaala, wiec kto moze wiedziec co ile on sie respi?
Ja nie mogę, czy wy nie rozumiecie? Elysia to w miare młody server, to jest pierwszy (i jak sadze NIE ostatni) Thunder Hammer na tym świecie. Myślę że ten młotek to jeden z częściej spotykanych lootów z Orshabaala. Ale, a'propos cen, jedyny Thunder Hammer na serverze jest BEZCENNY, przeciez na 50 lvlu jesli masz przecietgna postac to masz miliony k w depo. 2 kk to 200 crystal coins, a nawet na Obsidi Waldorio ma ze 800 takich... Elahrion Avessar przekonal sie, ze Orshabaal nie jest taki zly jak go malują, ale zobaczcie: ze 200 bp UHow poszlo, jego best combo na blockerze to 2k. Trzeba gigantycznej ekipy zeby zabic Orshabaala. Mysle, ze z niego moze wypadac Warlord sword, albo jakis nieznany dotad item. Moze E Plate?
@Manrox:
Plz przestan pisac glupoty.
Nie ktorzy mowia ze jak by zamiast demon arma dali TH i to by bylo nie fair dlaczego hmm? przeciez sa palki, sorce, druidzi i oni by mogli wziasc TH i sprzedac temu knightowi a pomyslcie jak w tedy wartosc by mial demon arm...
ale pomysl o tym troche inaczej. po dodaniu Th do anni~ palkowie ktorzy ida robic tego questa brali by go i sprzedawali knightom walczacym clubem. wiec opisany przez Ciebie knight za kase ze sprzedania sova/sca (o ile jej nei przepuscil na dziwki:P) moglby sobie kupic TH. z poczatku cena bylaby wysoka, ale w miare uplywu czasu malala by, tak jak bylo z sovami/sca. kiedys chodzili po 2kk, a obecnei na titanii mozna juz kupic takiego za 800k.
Dobra a wiec teraz czas na moją wypowiedz :evul:
Tak samo mówiono o magic swordzie (nie chodzi mi tu o magic longsworda) że ma go tylko pare osób na antice co jak widać jest nieprawdą ponieważ ma go pełno graczy na innych servach.
A inne przedmioty jak mówiły cipy w wywiadzie typu magic longsword czy great axe są dostępne. No pomyślcie jak najsilniejszy club jest dostępny to skąd wiecie że nie ma też gdzieś na mapie na jakimś nieznanym quescie najsilniejszego axe lub sworda. Po co by były informacje o tych najsilniejszych pzedmiotach jak by ich nie było.
A o quescie na thunder hammera wiadomo już od dawna i nie jedna osoba ma o w Tibi a ja już kończe swą wypoiwedz bo musze lecieć do szkoły. ;)
anni~ TH na anni to glupota...rozwala reszte stuffu na tym qescie ....jak maja zamienic demon arma za Th to SoV za MLS xD :P....tam ktos mowil ze prezentu nikt nie bierze...otoz slyszalem taka historyjke chlopak dla dziewczyny wzial z anni prezent w ktorym byl annihilator bear...ponoc jest potrzebny do qestu z MLS :)ale to tylko historyjka :)
Orsh@ Zdaje mi sie ze oni nie mieli duzego farta z wylotowaniem TH...cipsoft teraz co do orshabala totalnie kieruje co z niego wypadnie, kiedy i na jakim serverze :) nie ustanowili jeszcze tak mi sie wydaje "rzadko,bardzo rzadko, niezwykle rzadko". Poza tym slyszalem kiedys ze jak pojawily sie demony na tibii z pierwszych egzemplarzy tez wypadaly MPA i takie tam ;))
... albo jakis nieznany dotad item. Moze E Plate?
Czyżby nasz kochany Magic Plate Armor (Enchanted-Plate armor) był aż taki nieznany i tajemniczy? ;)
@topic
Z Anni nieprzejdzie i wątpie, że kiedy kolwiek TH wejdą w użycie (ilość), no chyba iż zrobią znowu zmiany loota z monsterów :>
Neoliquirius
16-11-2005, 13:14
No po co wy sie tu zrecie miedzy soba skoro malo kto ma tu 100+lvl?... (ja nie mam ;p) A tym bardziej malo kto jest 100+ knightem ktory wali z clubow i robil anni... Oczywiscie ze nie powinni dac TH na tego questa (moja opinia). Btw w jednym z pierwszych tutaj postow ktostam napisal ze TH bedzie wart z 2 mln k. Potem inni zaczeli: Ooo na pewno nie 2kk tylko 10kk... 2 mln k = 2kkk
Wiecej nie pisze glodny jestem a poza tym nic mi nie przychodzi do glowy ;p
roztrzasajac stary temat! stwierdzam ze ani bear mozna wymienic za thunder hammer, ale to znaja nieliczni uheuheue, legenda mowi ze seety cyclop potrafi cos wykuc, lub veno nie jestem pewien, chodza tez plotki ze bapupa na isarze wie gdzie to wymienic, tego tez nie jestem pewien
Orshabaal pojawia sie mniejwiecej raz na mies. na jakims swiecie ,poza tym niezawsze on spadnie z orsha i malo jakiej grupie sie udaje go ubic ( bo solo to se nikt z nim nieporadzi).Wiec thunder hammera i tak niebedziesz mial nawet jak jestes wlascicielem jakiegos 100ek albo 200ed,ms
roztrzasajac stary temat! stwierdzam ze ani bear mozna wymienic za thunder hammer, ale to znaja nieliczni uheuheue, legenda mowi ze seety cyclop potrafi cos wykuc, lub veno nie jestem pewien, chodza tez plotki ze bapupa na isarze wie gdzie to wymienic, tego tez nie jestem pewien
Ta. Smieci potrzebne do addonów Ci teraz wykuć potrafi ; ) )
Bapupa wie co ? że niby Anni teddy beara mozna wymienic za th?
No patrz. A ja go troszke znałem i nie kojarze czegos takiego.
Orshabaal pojawia sie mniejwiecej raz na mies. na jakims swiecie ,poza tym niezawsze on spadnie z orsha i malo jakiej grupie sie udaje go ubic ( bo solo to se nikt z nim nieporadzi).Wiec thunder hammera i tak niebedziesz mial nawet jak jestes wlascicielem jakiegos 100ek albo 200ed,ms
S*******aj x) Ty NIE wiesz, co jaki czas sie orsh pojawia. A te swoje 'mniej więcej' to sobie wsadzić możesz. I nie pieprz, ze 'nie będe miał' bo To stwierdzenie nie ma posiada nawet odrobiny prawdy w sobie.
No chyba że jesteś z piposoftu, ale patrząc na to jakie głupoty pieprzysz i na Twój styl pisma.. 'pieprzysz se facet gupoty' ; )
Pyro Aris
05-09-2006, 19:42
nie chce mi sie calego tematu czytac to powiem tak :
na elysii 158ek sprzedawal TH za 4000k :D
A ja wam powiem, że prędzej dadzą Hammer of Wrath niż TH, ponieważ na anni~ NIE są najlepsze bronie. Po SoVie jest MLS, po SCA jest Great Axe, po Hammer of Wrath jest TH.
Evil Maul
05-09-2006, 20:47
A ja wam powiem, że prędzej dadzą Hammer of Wrath niż TH, ponieważ na anni~ NIE są najlepsze bronie. Po SoVie jest MLS, po SCA jest Great Axe, po Hammer of Wrath jest TH.
Ale kto ma mls albo great axe -.-' omg...
[QUOTE=Gallar;975120]Ta. Smieci potrzebne do addonów Ci teraz wykuć potrafi ; ) )
Bapupa wie co ? że niby Anni teddy beara mozna wymienic za th?
No patrz. A ja go troszke znałem i nie kojarze czegos takiego.
A kto ty wogole jestes?! ze znales bapupe hauhauahua....i myslisz ze all ci powie? nie znales sie z nim tak jak ja, pozatym spojz na wiki na erigu, mas znapisane ze idzie wymienic uheuehueh tam bzdur nie pisza! ja wiem swoje ty wiesz swoje. nara
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.