zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Problem z odzyskaniem passow

Lucyfer Rip
08-11-2005, 06:16
Witam.
Wczoraj chciałem sie zalogować na moja postac ale dostalem komunikat ze albo numer albo hasło jest złe. Na www.tibia.com mi tak samo pisało wiec postanowiłem odzyskan haslo bo numer miałem zapisany w 2 miejscach. Wpisałem e-mail i swój numer a tu co pisze ze numer albo e-mail jest zły, próbowałem róznych sposobów ale sie nieudało. Niewiem co robić, czy można odzyskac passy w inny sposób ?

PS. 1.Czy rec-key działa gdy już sie niema PACCa ?
2. Czy da się zmienić e-mail (rec-keyem) tak żeby na poprzedni e-mail niedoszła wiadomość o zmienie e-mailu ?

Rybzor
08-11-2005, 08:23
Nie masz pacca - nie masz recover keya

Najwyrazniej wpisujesz zly nr albo Mail bo innego wyjscia nie ma, tez kiedys zapomnialem pasy i wydawalo mi sie ze wpisuje dobry mail, naszczescie potem sobie przypomnialem i okazalo sie ze mail byl inny ;)

Lucyfer Rip
08-11-2005, 13:49
Ale ja miałem pacca kiedyś ! Czy można użyć rec keya niemając obecnie pacca ?
Czy za pomocą rec keya da sie zmienić e-mail tak żeby na stary nie napisali że zostal zmieniony ?

PS. Niestety nie tylko ja znalem mojego reckaya :/

Raul
08-11-2005, 14:18
Jeśli założyłeś tego rec keya, gdy miałeś pacc, to powinien cały czas działać. Więc można sobie nim zmienić maila, bez żadnej wiadomości na starszy mail. Ale jeśli ten kto Ci zabrał konto, również zna rec keya, to pozostaje Ci tylko go zmienić.

Evul Tibian
08-11-2005, 14:39
Nie masz pacca - nie masz recover keya
Myslisz sie.

@topic
gdy skonczyl Ci sie pacc z rec keya mozesz dalej korzystac, wiem z wlasnego doswiadczenia