Pokaż pełną wersje : Na Temat BrazylijczykÓw
Otóż zaniepokoiło mnie to że normalni, mądrzy Polacy nie mogą skillowac w Kazoo z dwarfami. ;( Zawsze musi przyjść jakiś brazylijczyk i zabic dwarfy. BR'y to durny naród, czyjeś niepowodzenie ich cieszy. X( Jeśli sądzicie, że jestem rasistą to nie prawada. Nie jestem rasistą, lubie piłkarzy brazylijskich, ale nie tibiarzy z Brazylii i nie mam nic przeciwko innym ludzim, murzynom itp. PROPONUJE STWORZYC SERVER GDZIE BRAZYLIJCZYCY NIE BEDĄ MOGLI GRAĆ!!! B)
Kto mnie popiera niech pisze i poda powód dlaczego ich nie lubi :] .
... a czasami jest tyle PL noobów i na dodatek sami ze sobą polacy walczą i sie wkurzają , więc też są noobami ... dużo jest łebków , którzy nie umieją grać , nie chcą się nauczyć albo specjalnie wkurzają innych ...
PROPONUJE STWORZYC SERVER GDZIE BRAZYLIJCZYCY NIE BEDĄ MOGLI GRAĆ!!! B)
To jednak jesteś rasistą. A i tak w Tibię gra zdecydowanie więcej Polaków idiotów, niż Brazylijczyków idiotów.
W kazdym kraju jest pelno noobow ktozy dopiero grac zaczynajo ale ten br co mi zabija dwarfy nie wygląda na takiego glupiedo jakim jest. Chyba na 15lvlu ma skille 64/64. Ja jednak nidgy mu nie zabijalem potworow to niewiem czemu on to czyni. ;(
To jednak jesteś rasistą. A i tak w Tibię gra zdecydowanie więcej Polaków idiotów, niż Brazylijczyków idiotów.
Sorry Raul, ale jest w tym troche prawdy, w to co on pisze. Br na Luminerze należą do najgorszych z jakimi sie spotkałem. Normalnie czują jakby to był ich serwer, i każdemu cudzioziemcowi dają w kość. Wyzywają każda inna nację (nie tylko polaków (gdy raz dla jaj przedstawiłem się że jestem japonczykiem, coż no comment)).
A jeżeli chodzi o stworzenie sewera dla polaków, coż... już wolę grać dalej na Luminerze. I tak stosunkowo mało idiotów pl tam gra.
A czy cię popieram? I tak i nie, przyzwyczaiłem się już do tej plagi. ;)
człowieku przecież od początku tibi wiadomo że największe nOOby to Brazole,więc sie nie dziw. A jak tak bardzo ci to przeszkadza i cie stać to se po prostu kup pacca i po problemie ;)
To jednak jesteś rasistą. A i tak w Tibię gra zdecydowanie więcej Polaków idiotów, niż Brazylijczyków idiotów - orginalne
Pierwszy raz widze gościa co tak mówi -.- X(
Ludzie nie kluccie sie... i tak do niczego nie dojdziecie... Br nie wykopiecie chocbyscie sie starali bardzo :( . Ja osobiscie uwazam ze trzeba ich tepic ale na wlasna reke, nikt wam nie zrobi serva i nie zagwarantuje ze br nie beda na nim grac. Ja staram sie tepic br wszelkimi dostepnymi srodkami o ile jest taka mozliwosc ;) . A do tych a lumi to macie racje, na PVP boją sie jeszcze troche a tu?? Masakra...
Brazyle sa spoko i nie sa noobami tylko newbie, a Polacy to nooby:] Wole gadac z gosciem z ameryki Poł. niz z Polakiem w niektórych sytuacjach.
Ziom Patryk
09-11-2005, 07:40
Ja lubie brzylii, kiedys zginalem na slimach, wrocilem i prosilem brazola pol godziny by oddal plecak i oddal. Nie potrafia ani troche po angielsku ale to nic. Pozniej powiedzialem mu "gracias amiga". :D
zimne_piwo
09-11-2005, 13:21
heh brazylijczycy są jacy są....co poradzisz, że grają 25 h na dobę...normalni ludzie mają 50 lvl a oni już ponad 100 lvl...no ale to ich sprawa...muszę przyznać, że brazylijczycy zabijają potwory jak trenujesz, ale i na to ja znalazłem swój sposób, a nawet dwa: 1. jeżeli mi zabija to pisze noob -.-" i idę za nim z full atakiem, koleś dostaje zero expa to najczęściej już Go nie widzę...xD 2. luruje jakiego potworka i ucieka (nie mówcię o anty-luringu bo to kompletna porażka... w niektórych miejscach można potworka tak daleko zlurować, że sam się pytałem na help channelu czy to nie jakiś bug)...
ogólnie moja rada na br: jeżeli podchodzi ktoś do Ciebie i pisze: br? to odpowiadaj tak by ich zaskoczyć, np: no, rpa xD i koleś puszcza oO i sam nie wie co ja miałem na myśli :) i odchodzi :P
ale inna rzecz: im najczęściej nie zależy na grze jako zabawie...oni poprostu pokazują, że są najlepsi...pierwsi mają 7 M lvl na serwerze, pierwsi mają 100 lvl, a jeżeli to jest serwer, na którym możliwe jest pk to najczęściej tracą konta, gdyż pokazują jacy to oni sa super dobrze i jak łatwo potrafią zabić innych graczy ...
Flash_Radzio
09-11-2005, 20:04
To jednak jesteś rasistą. A i tak w Tibię gra zdecydowanie więcej Polaków idiotów, niż Brazylijczyków idiotów - orginalne
Pierwszy raz widze gościa co tak mówi -.- X(
i odp do topic i Quodion :
sekret wiesz czemu nie uslyszales?? bo pewnie wszyscy twoi kumple to samoluby, nie uznajacy innych narodowości
@topic
chrzani cie i juz:/
@Quodion
nieprawda ze sa zli- sa lepsi od nas, honorowi, i uczciwi.to ze zabija potworki, znaczy ze szuka klopotow, a nie na zlosc robi. proste jak konstrukcja cepa
@up
jak mam taką sytuacje to moja swietna spiewka(:P):
***: br??
Ja: no pk
kolo wymieka, nie wiem jaki lvl, kazdy:] ostatnio 2 40 lvl zabili 100(br!!) wiec wiesz...:-]
Nie zgadzam się.. podejdzie do Ciebie br i będzie mówić CRAW CRAW i zacznie Ci spamić... Brazylijczycy są egoistami i zazdrosnymi ludźmi... pokaż im coś czego oni nie mają.. to gdyby wiedzieli gdzie mieszkasz zabili by Cię.. co do Polaków to chyba by tak nie zrobili.. ;]
I większość z nich to sharerzy i nienapały na kafejke internetową bez której nie mogli by żyć :)
A ja Wam powiem ze swego czasu grałem na luminerze... i moi najlepsi kumple tam to własnie BRAZYLIJCZYCY. Wybijają Ci potwory ? A po jaką cholere sie drzesz na trade 'BR SUX' i tym podobne.
Wszędzie gdzie gram qmpluje sie tez z BRami. Polak mnie ubije - bo go dziewczyna rzuciła i ma zły humor.. BR tego nie zrobi - przynajmniej tak mi sie wydaje... bo mnie nie raz PL PK z takich powodów atakował.
Wszędzie jest masa n00bów .Ale polska króluje pod tym względem(cup:).
Od pewnego czasu lepiej wychodze na kontaktach z brazylijczykami...
A na luminerze z ww. zjawiskami sie jakos nie spotkalem!
Knightavi
09-11-2005, 20:25
Brazyle sa spoko i nie sa noobami tylko newbie, a Polacy to nooby:] Wole gadac z gosciem z ameryki Poł. niz z Polakiem w niektórych sytuacjach.
Hahaha. Może powiesz mi w jakim języku z br rozmawiasz? :D :D
Flash_Radzio
09-11-2005, 20:33
Po angielsku idioto-.- (wybaczcie za wyrażenie, ale to bylo idiotyczne pytanie)
Aha, luke06 ma racje
Knightavi
09-11-2005, 20:44
Hehe. To nie było idiotyczne pytanie, bo jako jeden z wielu ma trudności z nimi się porozumieć. Myślałem może że znasz ich język :p lub posługujesz się migami :)
Flash_Radzio
09-11-2005, 21:14
ehm... powiedziale.... zaraz, ty wiesz ze ja powiedzialem ze po angielsku??
(odpisze jutro, kompa wylaczam)
Knightavi
09-11-2005, 21:25
Okey?! możesz teraz pisać po polsku. Ahhh juz wiem co miałeś na myśli cieżko bylo zrozumieć, ale raczej mam troche wiekszy IQ napisałem "Myślałem"
btw: ja też spadam nara (odpisz jutro) ;)
Gadam po angielsku. A swoja droga to podobny odsetek Polaków nie potrafi po angielsku gadać jak Brazyli. Ostatnio sie jednak wkurzylem ostro bo sprzedawalem jednemu Brazylowi itemki no i ciezko bylo ale dalem sobie rade. A tak wogole to ja sie raduje kiedy widze ich podejscie do zycia, którego tak w Polsce brakuje powiewarz oni niesamowicie zywiolowo do wsystkiego podchodza z niezwyklym entuzjazmem i radością. I tego sie trzeba od nich nauczyc:)
Miłej nocy:)
Edek Rozprowacz
09-11-2005, 22:16
W pelni popieram chociaz sa wyjatki od reguly
sytuacja sprzed tygodnia Br luruje mi Draft Guarda w miejsce gdzie trenilem( to byl najt a guarda zaciagnol prawie pod same wyjscie z kopalni ) kiedy zabilem guarda (który z niewiadomych przyczyn rzucil sie na mnie :p zaraz po tym jak br wyszedl z kopalni ) ten Brazol wrócil i napisal xxx : nOOb po czym zabil moje potworki do trenowania a kiedy zaczolem go bic zaczol uciekac krzyczac xxx: pk oczywiscie w poblizu znajdowal sie 2 Brazol który pomugl rodakowi :] naszczescie ogólnie wyszedlem bez szwanku ale sytuacja wygladala nieciekawie
Nie zgadzam się.. podejdzie do Ciebie br i będzie mówić CRAW CRAW i zacznie Ci spamić...
Czy ja gdzieś napisałem, że wśród Brazylijczyków nie ma idiotów? Wszędzie są. Ale według mnie to właśnie idioci z Polski przeważają. Teksty typu: "no weś, dla rodaka nie dasz?", wogóle oni nie znają swojego języka, pisząc "choć" zamiast chodź, jeszcze na przykład na dwarf'y, mówią "drafty".
Brazylijczycy są egoistami i zazdrosnymi ludźmi... pokaż im coś czego oni nie mają.. to gdyby wiedzieli gdzie mieszkasz zabili by Cię.. co do Polaków to chyba by tak nie zrobili.. ;]
Ta, kilku idiotów się trafiło i odrazu cały naród ma być przez nich skreślony. Odwoływanie się do stereotypów (wymyślonych przez samych Polaków) jest w tym przypadku dość błędne.
I większość z nich to sharerzy i nienapały na kafejke internetową bez której nie mogli by żyć :)
Zapewniam Cię, że takowych Polaków również jest dużo. Ale to jedyny Twój argument, do którego mógłbym się trochę przychylić.
Flash_Radzio
11-11-2005, 10:48
Okey?! możesz teraz pisać po polsku. Ahhh juz wiem co miałeś na myśli cieżko bylo zrozumieć, ale raczej mam troche wiekszy IQ napisałem "Myślałem"
btw: ja też spadam nara (odpisz jutro) ;)
ziomek, ja z nimi po polsku nie gadam;) albo angielski, albo "sry i dont understand" i po klopocie:P
P.S. nie gadaj o IQ bo czasami mozna sie zdziwic (bez obrazy):)
@raul
i agree, przynajmniej z tym, ze wszedzie sa idioci
DZIENX ZA WSZYSTKIE WPISY. Prosze jeuz nie pisac.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.