zaloguj się

Pokaż pełną wersje : 9lvl Soldki

dinus
08-11-2005, 19:04
Siemanko :) ! Dodaje filmik w ktorym na 9lvlu soluje dwarfa solidara brawie bez straty hp :D ! No fakt eq mam dobre jak na ten level ale to szczegoł Hehehe :p

http://rapidshare.de/files/7362738/soldy.rec.html

Sir Emilio
08-11-2005, 19:11
nie no.. nawet nie chce mi sie ogladac "slodek solo" -.-

Ufocznik
08-11-2005, 19:24
po 1. taki eq na starych servach na low lvlach to normalka chociaz pewnie przezuciles z drugiego chara

po 2. skille - no comment

po 3. "prawie bez straty hp" - no nie wiem, zjechal ci okolo 35 hp o ile dobrze pamietam a to na 9 lvlu nie jest tak malo...

ogolem
11 minut czekania na resp
20 sekund klepania dwarfa
1 min chwalenia sie lootem

ogolnie filmik do ****
ale mimo wszystko gz

dinus
08-11-2005, 19:29
Wybaczcie panowie ale to moj 1 filmik, wiec niepowinniscie wymagac niewiadomo czego, a czytanie takich komentarzy niejest zbyt przyjemne, ale coz, trzeba wiedziec gdzie sie popelnia bledy, mowcie jeszcze jak cos bedzie nietak

Montaras
08-11-2005, 20:02
OmG !!!!! Soldek -,- OmG nie masz już co nagrywać....? Przez Ciebie i ten Twój film mi się kompurer przegrzał.....ehh...

poisoner
08-11-2005, 20:43
Hahahahahahahahahahaha, ale zem sie usmial jak przeczytalem to ze ktos sie chwali zsolowaniem soldiera. :D Temat rox, nie krytykujcie, przynajmniej jest sie z czego posmiac. :p Od 5 minut sie smieje i nie moge przestac. :p To moze niech ktos zamiesci swoje best solo - czyli RAT SOLO NA 1 LVLU!!! Jak to przeczytalem to myslalem przynajmniej ze to chodzi o jakis mass hunt a tutaj soldier solo, o malo co z krzesla nie spadlem ze smiechu i bym se kosci przez ciebie polamal i nie mogl grac w tibie. :p

..::QRAS::..
09-11-2005, 06:58
nastepnym razem wez moze z guardem solo ?

Kamil/Wielkie oko
09-11-2005, 09:28
Wow Stary Jakie Ty Masz Eq Jak Je Zobaczylem Myslalem Ze *******ne Z Fotela Wow Stary Noble Armor Lol To Chyba Lebsze Od Mpa Wowowowo Stary Fire Sword !! -.- Nastepnym Razem Idz Na Dwarfa Guarda !! Zobaczymy Czy Dasz Rade Chwalisz Sie Omg!! A Eq Mowisz Ze Dobre Na Starym Servie To Jest ***owe !!