PDA

Pokaż pełną wersje : Bitwa w Darashii, Azura

Drazharm
08-11-2005, 20:14
http://rapidshare.de/files/7318902/Azura_war__DoF_-_Wanted__n__Jakan.rec.html

zmiencie nazwe pilku na krotsza po sciagnieciu jak nie chce dzialac

Fire Necromacer
08-11-2005, 20:27
Super wojna!
Widać, że jesteście dobrzy w pvp i naprawde szybko rozgromiliście przeciwników.

Cyxell
08-11-2005, 20:52
Hmm.., tak wojna piekna lecz zastanawiam sie czemu walczyliscie z DoF przeciez to byla Wasza tak jakby "akademia".
We wczesniejszych czasach (gdy byli wszystcy w Sf) mieli pokój z DoD a teraz co macie z nimi wojne, tylko czemu? ;|

Sekret
08-11-2005, 20:55
nie chce mi sie otworzyć fil i pisze że błąd wyskakuje :/

Mateomens
08-11-2005, 20:58
szkoda gadac jestescie noobami!!!!!!!! lejecie 107 elite w 20 osob i go zabic niemozecie hahahaha i niemow mi ze go uhali bo przez jakis czas sam sie uhal a wy takie nooby a tamten gosc to niezla ciota nabil rs na noobach hahaha szkoda slow taka wojna to niewoja :D to mogla byc mala bitwa... a on tracil uhy zbey wszyscy weszli do p zone noobki hehe ale z was kretyni i farta macie jak cos w pewnym momencie zauwazylem jak ktos z waszych stoi na takim red hp prawie black ... i nikt go niedobil pech .... HAIL DoF!

Cyxell
08-11-2005, 21:25
szkoda gadac jestescie noobami!!!!!!!! lejecie 107 elite w 20 osob i go zabic niemozecie hahahaha i niemow mi ze go uhali bo przez jakis czas sam sie uhal a wy takie nooby a tamten gosc to niezla ciota nabil rs na noobach hahaha szkoda slow taka wojna to niewoja :D to mogla byc mala bitwa... a on tracil uhy zbey wszyscy weszli do p zone noobki hehe ale z was kretyni i farta macie jak cos w pewnym momencie zauwazylem jak ktos z waszych stoi na takim red hp prawie black ... i nikt go niedobil pech .... HAIL DoF!

Ciekawe co ty bys zrobil gdyby 20 osob CIebie otoczylo pewnie bys sie zesral w gacie -.- Oni nooby smieszne, nie widzialem zadnego nooba na 100 lvlu~ A tego kolesia(106 czy tam107) Uhali go w 3 chyba, ale tez mi sie cos zdaje ze mial Uhbota ;p

Drazharm
08-11-2005, 23:53
Hmm.., tak wojna piekna lecz zastanawiam sie czemu walczyliscie z DoF przeciez to byla Wasza tak jakby "akademia".
We wczesniejszych czasach (gdy byli wszystcy w Sf) mieli pokój z DoD a teraz co macie z nimi wojne, tylko czemu? ;|

Aboleth Armanio zabil nam kumpla na darashii, polecielismy go leciec i zostalismy zaatakowani przez DoF.

Drazharm
08-11-2005, 23:54
Ciekawe co ty bys zrobil gdyby 20 osob CIebie otoczylo pewnie bys sie zesral w gacie -.- Oni nooby smieszne, nie widzialem zadnego nooba na 100 lvlu~ A tego kolesia(106 czy tam107) Uhali go w 3 chyba, ale tez mi sie cos zdaje ze mial Uhbota ;p

mielismy tylko 5 sdserow pajacu

5sd = 1000hp, Zordan ma ponad 1700 i moze sie uhac conajmniej 2x szybciej niz my go sdkujemy.

nie znasz sie to nie zabijeraj glosu...

Cyxell
09-11-2005, 00:12

5sd = 1000hp, Zordan ma ponad 1700 i moze sie uhac conajmniej 2x szybciej niz my go sdkujemy.

Omg to bylo do mate~~

-=HuRu=-
09-11-2005, 05:07
w sumie nie interesuje mnie za co sie biliście ;]
fajne Pvp i mi to styknie, gtz

Mateomens
09-11-2005, 05:18

smieszny jestes .......

Drita
09-11-2005, 06:00
co mu da uh bot ?skoro i tak ma exhused czy jak to tam sie pisze he ?

Drita
09-11-2005, 06:16
co do tego co krecil <hahaha> za***iste wyczuie na exori ahahaha

MuKuL
09-11-2005, 07:06
Hmmmm piękny filmik ;) Nie ma jak wojna na pustyni a w dodatku takie levce.

GZ. Czaszki i filmu! :D

Cyxell
09-11-2005, 14:12
co mu da uh bot ?skoro i tak ma exhused czy jak to tam sie pisze he ?

Mial uhbota zeby go uhalo co 2sekundy pewnie.
Spoko, nadazyl by ;p

Resertor
09-11-2005, 15:04
Hahaha zamknijcie sie jak nie wiecie ok? Zordan sam sie uhal + byl uhany przez kogos i koles wie do czego sluza uhy w przeciwienstwie do was i na uh nie ma exuasted albo jest bardzo male, zreszta Zordan ma highlvlowa postac na Infernie wiec o czyms to swiadczy i przewyzsza zpewnoscia o kilka klas niejednego highlvla w pvp na Azurze.

-=Max=-
09-11-2005, 15:20
NIe chce mi sie odpalic film ;(

DRoN
09-11-2005, 15:30
... fajna walka , szkoda , że przez tych noobków co się kręciły w pobliżu nabiłeś se red skulla , fajnie wyglądało jak oddawałeś itemki za jakieś badziewy ... i strasznie długo tamtego łebka biliście , aż do ostatniego uha ...

Rankor
09-11-2005, 15:50

A to, ze stala tam masa bolterow + byl otoczony przez knightow ktorzy mogli ***nac kombo z exori to nic nie znaczy? =d

Trunks
09-11-2005, 19:19
No nareshcie jakaś wojna na Azurce, lol niezłe zbicie....jedno pytanko co tam robił ten noob Klonor? :P koleś nie może rozróżnić kto jest w pk teamie :D lol, Gratz filmu

Maxxonek
09-11-2005, 19:35
Aboleth Armanio zabil nam kumpla na darashii, polecielismy go leciec i zostalismy zaatakowani przez DoF.

A przed "wojna" nie zabiliscie czasem - Denarosa, Corsa i Zordana? Nie wnikam w szczegoly, ale mysle, ze bylo to juz dawno planowane i akcja Abola to iskra, ktora spadla na beczki z prochem..82 pall zabija - chyba 50 lvla (Waszego kumpla) i wiekszosc Wanted sie zlatuje? Strange..

Zreszta to Wasze gadanie na forum..Po zabiciu 3 swoich "sprzymierzencow": "Kto mowi ze jest wojna?" -.-

Xavisto
09-11-2005, 19:59
Ja pir..... ladny rozpie........ teraz mnie jedno ciekawi kto wygra ta wojne i kto bedzie rzadzil na azurze

matekk fst bolt
09-11-2005, 20:09
dupa nieche misie otworzyc:):P

Psiqta
09-11-2005, 20:39
dupa nieche misie otworzyc:):P

Skróć nazwe pliku ! Przecierz autor pisal to w pierwszym poscie .

A co do filmiku to Zajefajny.

..::QRAS::..
09-11-2005, 20:47
niekumam po co szedles tam Klonor nobasie wstretny xD buahahahh jaka glebca BUuuuuuuuu....

seedee
09-11-2005, 21:55
O Boze... jeszcze nigdy nie widzialem bardziej idiotycznego filmu...

po 1 :
To byla wojna? to bylo tylko huntowanie pojedynczych charow... a to jest hunt... nie wojna...
po 2 :
Xyro PiSDA... ja na 100 lvlu juz z SoV biegalem... i z best eq, a on? dsm, k-legs... nawet crown nie ubaral :D
po 3 :
Xyro jeszcze wieksza PiSDA... jaki najt uzywa exori kiedy w poblizu sa low lvle ? zeby nabic reda? najt na red to najwieksze cholerstwo jakie istnieje... bo NIC nie mozna robic, zawsze trzeba miec chociaz bron, a ta kosztuje... jak tylko wbil reda zaczal w strachu przez deadem rozdawac eq kumplom...
po 4 :
Xyro jeszcze jeszcze wiksza PiSDA... dlaczego? zobaczcie na skille ... i jeszcze jedno ... w czasie trapa nawet nie mial otwartego bp uh :D

podsumowanie ?

FILM DO DUPY!

Mateomens
10-11-2005, 13:58
Name: Xyro
Profession: Elite Knight
Level: 100
World: Azura
Guild membership: Jakan Unit of the Reckless
Banished: until Nov 15 2005, 06:30:17 CET because of using unofficial software to play

o0 no i co sie stalo wyszlo kto mial macro do uhania etc ......

Olorion.
10-11-2005, 16:29
niech zyje nasz leonidas :P

http://img.photobucket.com/albums/v485/darkbladeofazaghal/kan.jpg

Magik van Kamikadze
10-11-2005, 22:00
wkoncu cos na azurze bo tak nudzilem sie :sword: i will fight ale nie mam UHOW:/

Thornhill
11-11-2005, 11:33
Tylko nie rozumiem po co nie dali party buehehe. Xyro by nie miał rs'a :baby:

Drazharm
11-11-2005, 11:39
O Boze... jeszcze nigdy nie widzialem bardziej idiotycznego filmu...

po 1 :
To byla wojna? to bylo tylko huntowanie pojedynczych charow... a to jest hunt... nie wojna...
po 2 :
Xyro PiSDA... ja na 100 lvlu juz z SoV biegalem... i z best eq, a on? dsm, k-legs... nawet crown nie ubaral :D
po 3 :
Xyro jeszcze wieksza PiSDA... jaki najt uzywa exori kiedy w poblizu sa low lvle ? zeby nabic reda? najt na red to najwieksze cholerstwo jakie istnieje... bo NIC nie mozna robic, zawsze trzeba miec chociaz bron, a ta kosztuje... jak tylko wbil reda zaczal w strachu przez deadem rozdawac eq kumplom...
po 4 :
Xyro jeszcze jeszcze wiksza PiSDA... dlaczego? zobaczcie na skille ... i jeszcze jedno ... w czasie trapa nawet nie mial otwartego bp uh :D

podsumowanie ?

FILM DO DUPY!

1. tak to jest wojna gildy Wanted vs Reckless
2. Xyro to szwed ktory odszedl do przeciwnikow po tej bitwie i dostal bana w miedzyczasie za lighthacka w photobuckecie wiec faktycznie rozumem nie grzeszy

hahaha

Raddoo
11-11-2005, 14:57
Fajna wojna tylko dziwi mnie dlaczego w kilkadziesiąt osób nie mogliscie tak dlugo dobic tego knighta:P Trzeba mu to przyznac bronil sie ponad 10 minut przed 25 pk :cup: I ciekawe ile bp UH poszło na tą jego obrone :D

yombi
11-11-2005, 15:05
Bronił się długo bo za mało sderów było.