PDA

Pokaż pełną wersje : Gs na Pohu vs. Energy Wall :P

jakubs13
09-11-2005, 19:48
Witam.
Oglądałem filmik jak jakiś gościu rozwala Gs'a na Darshii. Ja niestety PACC nie mam. NA POH'u jest taka skała gdzie zyje sobie GS. NA mapie http://tibia.pl/map.php?map=poh jest zaznaczone jako "2". Czy dobrym sposobem będzie użycie Energy Wall i wchodzenie raz z jednej, raz z drugiej strony skały ??
Edit:
Czy ktoś rozwala w ten sposób GS i to na Pohu na tej skałce ??

A właściwie jest sens rzucania Energy Walla ? Czy lepiej Shot z HMM, poczekac az odejdzie kawalek, potem znowu shot z HMM i tak az do trupa xD

Luka$z
11-11-2005, 23:05
to raczej bez sensu ale mozna sprobowac ... watpie w powodzenie x P ale zycze szczescia jak ci cie uda tez sproboje lecz niezabardzo moge bo gram glownie na non-pvp :P

Waleczny Filip
12-11-2005, 15:30
Heh. Ostatnio tak wlasnie sie bawilem. Jak sie postarasz to jest dobry sposob, jak masz wielkiego fuksa to nawet uh nie pojdzie. po prostu wlazisz jak gs jest kawalek dalej, HMM i zlazisz zanim dobiegnie. I tak w kolko. Sposob nawet dobry. Pallem mi troche duzo hmm schodzilo ale jest satysfakcja... xD

Artur of Levor
12-11-2005, 16:37
nie wiem nie prubowalem z gs`em ale robilem tak z beholderem na trange tower.

domin3x
13-11-2005, 10:55
Ja tym sposobem walilem scorpiony kolo jaskini z trollami kolo thais :p

Walekifa
13-11-2005, 22:33
Możesz zrobić dłuższy mur,wtedy to mu namieszasz :p

A jak otoczymy się energy fieldami,możemy ciąć gs'y z klatki ? :] dobry sposób stworzyć klatkę bez 1 pola (usuwać je destroy fieldem,potem lurowac kawałek gsa,i się zamykać.Ależ ja intelignetny O.O

Rybzor
13-11-2005, 23:51
Co za roznica zanim po drodze pewnie i tak cie gs dopadnie :P

Sir Aragorn
15-11-2005, 08:24
Moim zdaniem to jest dobry sposob raz tak rozwalilem Orc Leadera i Zerka ;p
na gorze goblinow ale zupelnie niewiem skad one tam sie wziely, no coz liczy sie ze je rozwalilem :D

Sir Saneris
15-11-2005, 12:24
pomysl z klatka nie przejdzie.. po updacie troche inaczej to wyglada... sciana energii przytrzymuje GSa... az nie zadacie mu obrazen.. wtedy mimo damagu przechodzi przez sciane energii i atakuje Was.. ten sposob wejscie-hmm-zejscie najlepszy chyba ale dosc czasochlonny.