Pokaż pełną wersje : Złodziej
Panowie ogłaszam nagrode. Za Gig Gibon. Wyslałem mu 10k na Fs a on mi nie przysłał Fs. Wiem że postąpiłem jak głupek ale nagroda to 5k. Prosze o pomoc
Nie da sie ukryc postapiles jak glupek :P. Ale czemu nagroda taka wysoka i tak kasy nie odzyskasz:(
Black Leader
25-09-2003, 14:55
Jaki świat i jaki lev tego złodzieja???
Świat: Danubia
LVL: nie wyższy od 34
Nagroda taka wysoka bo chce sie zemscic
Zemsta? Mowisz a nie lepiej z kumplami go dopasc? (oczywiscie im piwo postawic :) ) Pozatym jaki ma lev?
Dan the Automator
25-09-2003, 18:30
Oryginalnie dodany przez vade
Świat: Danubia
LVL: nie wyższy od 34
Nagroda taka wysoka bo chce sie zemscic
5k to wcale nie dużo za smierć ~34 lv. Nie opłaca sie wogóle.
No wiesz gdyby to był szwed, niemiec czy anglik to bym sobie dał spokój . Ale to był POLAK dlatego chce aby dostał nauczke.
A do 5k dochodza jego rzeczy jeszcze przeciez
Eh dowiedzialem sie czegos nowego. On ma 6 LVl zamieszkuje Venor city. Nie ma Pcc. Więc nagroda nie bedzie wynosila nawet 1k
jak ten koles ma 6 lvl to na pewno nawet z depo nie wychodzi wiec zapomniaj moim zdaniem albo sprawdzaj lvl przed wysalniem kasy!
to cie wrobil tak to jest z parcel trade dlatego nigdy tego nie robie :]
nom nastepnym razem sam pojde do tego goscia. Ale ten zginie.
Jak na mnie ta postac sluzy tylko do myludzania pieniedzy, ktore zaraz potem leca na konto glownej postaci tego gracza. Pewnie nie zobaczysz go poza DP.
Jest poza depo. Nie ma glownej postaci. Byłem w Venor. I był poza miastem tylko ze coś go nie znalazlem
Holonaho
15-10-2003, 00:43
stary uzywaj exivy na następny raz:)))
nawigator
15-10-2003, 15:11
za takiego kolesia mninimum 15 k przecierz on moze miec kolegów !!!
miałem identyczną sytuację: gościu chciał mi sprzedać g shielda za 3 k, bardzi podejrzane, to się spytałem dlaczego tak tanio, a on że ma ze 4. Ale nauczony po 5k w plecy przez trade, poszedłem do thais, a tu patrzę gościu 7lvl :p. Wkurzyłem się bo podczas drogi z ab do thais i z powrotem zlootowało by się troche ...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.