Pokaż pełną wersje : Mam problem. Czy to Hack?
Klaudio Sorc
10-11-2005, 10:59
Wczoraj wywaliło mnie z gry - tak bez powodu. O tego momentu (a minęła cała noc) nie mogę się zalogować. Próbowałem logować się bezpośrednio na stronie Tibia.com i oto informacje, które mi wyskakują:
Account number or password is not correct.
lub:
Account disabled for five minutes. Please wait.
Z tymi pięcioma minutami to niezły numer, bo tak jak wspominiałem wywaliło mnie z gry wczoraj po 22 godzinie.
Napiszcie czy to Hack, czy może coś innego oraz czy da się to jakoś naprawić. Patrząc na to z innej strony - po co ktoś miałby hakować 10lvl?
Po ewentualnych odpowiedziach i wyjaśnieniu proszę o skasowanie tego postu.
Pozdrawiam
Klaudio
Wczoraj wywaliło mnie z gry - tak bez powodu. O tego momentu (a minęła cała noc) nie mogę się zalogować. Próbowałem logować się bezpośrednio na stronie Tibia.com i oto informacje, które mi wyskakują:
Account number or password is not correct.
lub:
Account disabled for five minutes. Please wait.
Z tymi pięcioma minutami to niezły numer, bo tak jak wspominiałem wywaliło mnie z gry wczoraj po 22 godzinie.
Napiszcie czy to Hack, czy może coś innego oraz czy da się to jakoś naprawić. Patrząc na to z innej strony - po co ktoś miałby hakować 10lvl?
Po ewentualnych odpowiedziach i wyjaśnieniu proszę o skasowanie tego postu.
Pozdrawiam
Klaudio
nieważne jaki lvl - każdego zhakuja a jak nie ma rzeczy to i specjalnie zrookują
proponuje sprawdzic last login i deady i przeskanować kompa conajmniej 2 antyvirami w tym MKS bo dobry na keyloggery :}
Klaudio Sorc
10-11-2005, 11:14
Właśnie patrzę na datę ostatniego logowania i widzę, że nikt po mnie nie zalogował się na konto. Może jakoś udałoby mi się odzyskać to konto, bo wydałem sporo pieniędzy na ekwipunek i teraz żal go bezpowrotnie stracić :(
No to spróbuj odzyskać hasło po mailu
A może masz włączony Options => Network => Open Tibia Server?
Sprawdź, jak nie to to nie wiem..
Klaudio Sorc
10-11-2005, 11:46
No więc tak - odzyskałem hasło, zalogowałem się i oczywiście nie mam ekwipunku. Szlag trafił nastęujące rzeczy: Fire Sword, Warrior Helmet, Crown Shield, Plate Legs, Blue Robe i piękne buty z krokodyla... Oczywiście ukradli też pieniądze, nie dużo bo 3k, ale zawsze to coś...
Dzięki za pomoc, teraz już można swobodnie usunąć ten temat.
Pozdrawiam
Klaudio
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.