Pokaż pełną wersje : BIG PROBLEM!!!
Mam wielki problem!!! Zmieniłem sobie dziś kod do swojej postaci. Ale ... go zapomniałem. Jak daje Account Lost to musze podać swój adres e-mail. Lecz mój e-mail jest teraz podczas 1-miesięcznej zmiany i nie pasi im. Co mam robić?
Jak to "nie pasi im" ??
Powiedz jaki błąd występuje dokładniej...
Wyłumacz dokładniej o co chodzi bo nigdy nam sie nie uda ci pomóc
Czy na maila nie dostałeś informacji, o zmianie adresu maila na accouncie? Ja tak się dowiedziałem, że mnie shakowali. Głupio patrzeć, jak ktoś jest twoją postacią online przez cały dzień, pkuje, a ty nie możesz nic zrobić. ;( Nigdy nie dawajcie postaci nawet najlepszemu kumplowi, by se porobił SD... Moją Sprzedał. Sry, jeśli to nie na temat, ale musiałem się wypłakać... ;(
Powiedz po kolei co robiłeś na stronie żeby ci e maila wysłali. Bo ja nie znam angielskiego za bardzo
Dzisiaj chciałem zmienić hasło na accondzie gdyż słyszałem o hakowaniu postać lecz zapomniałem jaki jest jest teraz moje hasło co moge teraz zrobuić
POMUŻCIE :O
Prosze o pomoc piszcie na e-maila
[email protected]
piszcie z sugestiami i pomużcie mi
morderca_zwierzat
21-05-2004, 21:18
Na mailu napewno masz passy
Tak jak kolega mówił poprzednio jak zmieniasz haslo to powinno ci przysłać na adres email wiadomość od Tibi że zmienileś hasło i te hasło powinno tam być napisane.
Niekoniecznie mail jest zły może numer acc
Externus
23-05-2004, 20:57
pisales ze jak dajesz account lost to wpisujac swoj e - mail podczas 30 miesiecznej zmiany cos im "nie pasi". nie moze tak byc bo wtedy ta 30 miesieczna zmiana stracila by sens!!
Podpalacz
23-05-2004, 23:50
Nigdy nie dawajcie postaci nawet najlepszemu kumplowi, by se porobił SD... Moją Sprzedał
Ostro. Walisz w morde cwaniaka na rl
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.