Pokaż pełną wersje : Recovery key
Właśnie zostalem zhacowany i mam prośbe powiedzcie jak użyć recovery key gdzie wpisac i wogle ukradli mi tez e-mail mozna odzyskac konto z samego r-key?? plz pomocy!!
Vanhelsen
10-11-2005, 22:10
"my acc" -> "i losy my acc" -> i wos hacked" i voula... dalej już sobie poradzisz :)
zrobilem to co owisz ale dalej proszą mnie o e-mail a e-maila nie mam a jak zaznaczam ze stracilem dostep do e-mail to ze mam zaczoc od nowa grac albo skontaktowac sie z portalem w którym mam konto... po co wogle jest ten r-key? gdzie sie go podaje?..... jak mam odzyskać konto ;(?
A masz jeszcze PACCa?? Bo jak masz to powinno ci sie wyswietlic okno, gdzie wpisujesz nowy mail, nastepnie okno, gdzie musisz wpisac rec. key. Wtedy password zostanie wyslany na nowy mail.
kilkam klikam ale zadne okno nie wyskakuje Mógłby ktos dokładną instrukcje dać?
A masz jeszcze PACCa, czy ci sie skonczyl??!!
kilkam klikam ale zadne okno nie wyskakuje :( Mógłby ktos dokładną instrukcje dać?
TAK PAC MAM jeszcze na 86 dni
PLZ INSTRUKCJA ;( przepadnie mi 64 pall ;(
http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=4068&highlight=recovery - poszukać nie łaska?
tak to jest jak dzieci kupuja postacie, ciesza sie i sobie graja i w pewnym momencie stary owner rec keyem zmienia im passy i maila... wtedy dzieci panikuja i zakladaja topica na forum.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.