Pokaż pełną wersje : vamp na pohu
shrek de'cloud - guardia
11-11-2005, 09:48
Siema ... Mam zamiar lać vampa na pohu. Mniej więcej wiem ggdzie on jest, ale niewiem, co po drodze przez poh może mnie spotkać... Bo jeśli jakieś GSy to ja bym podziękował
Vamp na PoHu to raczej w Katedrze jest :/ Ale nie jestem pewnien. Raczej GSa nie spotkasz ale dużą grupę innych potworów na pewno ;)
Z tego co wiem to na PoH nie ma vampa chociaz moze byc w katedrze.Jeśli chcesz isc na PoH to spotkasz GS'a,ds,ghule,jesli pujdziesz w dul od swiatyni na PoH bede tam rużne orci.
Vamp na PoHu to raczej w Katedrze jest :/ Ale nie jestem pewnien. Raczej GSa nie spotkasz ale dużą grupę innych potworów na pewno ;)
Etam gdzie w katedrze. Jest na poludnie od katedry. Tylko 2 sprawy. Po 1 jest sraasznie wolny resp a po 2 niedaleko sa gski. Ja raz spotkalem ale bylem z blokerem wiec dalismy rade. Powodzonka
shrek de'cloud - guardia
11-11-2005, 11:47
No dzieki wam! Ja często expie na katedrze ale nie ma tam vampa. Ale niewiem jak isc na tego vampa, żeby nie wleżć na jakieś gs ...
Ab'addon
11-11-2005, 12:18
Jest Vampir na PoH'u, mozna po drodze natknac sie na Gs'a ;)
oto dowod na istnienie nieumarlego :
http://i6.photobucket.com/albums/y237/M4xi/Others/Vamp.jpg
Szkoda ze na focie nie widac mapy ale tak jakos wyszlo :confused:
no on jest na polodniowy wschod od catedry ale no ja zawsze tamchodzilem z qmplem wamp uciekal ja z d lance na full attack vamp a mnie sie pzrecucil qmpelm walil chodzilem tam chyba na 20 spawnow caderta>wamp>catrdra itp ale sa porblemy jak idziesz na vampa po drodzdze troche > jest spawn gsa troszke na polodnie swapn gsa i >> od wampa chyba spawn 2 gsow takze odradzam knightem chyba ze boh+t ring full def z z hmm walic go bosorcem i pakiem to latwo u hur+t ring +boh i na 20 lvlu uciekniesz ale jak masz lagi wolge odradzam a spawn jest chyba co 25 min
Polak ziom
12-11-2005, 18:54
vamp jest tam na probke :P (mozna tak powiedziec) jest niedaleko catedry i jesli pojdziesz w miare ostroznie to nie natkniesz sie na zadnego gsa ale jakby sie juz trafil to radze niktorym uciekac droga powrotna az gs zniknie a o mapke gdzie dokladniej to poproscie kogos innego ;D
Ej vamp na poh-u coo ?? dziwne ale screen to screen wieże w to co widze. :cup: 8o
jest jeden spawn vampa na POHu na poludnie od katedry, ale neradze sie zapuszczac za bardzo an wschod tam jest GS, chyba 1 slime, 2 witsch, spawn GSa jest co okolo 10 min a wampa okolo 30 min
oj nie radze mnie dopadła tam the old widow, zaszło mnie dużo cyklopow old widow i padłem, jest taka szybka że dogania 100 lvl, dosłownie dwa kółeczka wokół mnie w ciągu paru sekund i ded :confused:
.....a na dodatek summonuje gsy
jest vamp... ja radzilbym isc brzegiem pustyni i non stop "prosto w dol" :) bo jesli pojdziesz za bardzo na wschod to juz na poczatku wyprawy spotkasz minosy (archery, guardy, magi). Niedaleko katedry (troche nizej) so orc ridery... war wolfy itp, na nie tez mozesz natrafic. Jeszcze nizej sa szkelety, ghoule i 1 witch. No a co do samego vampa to tak juz zostalo wspomniane nie radze isc za daleko na wschod bo gs (w najlepszym wypadku... bo jest jeszcze old widow, ktora zreszta mozna zlurowac pod sama katedre :baby: ) Cie dopadnie :) pierwszy raz nie radze isc samemu :)
powodzenia
shrek de'cloud - guardia
16-11-2005, 12:37
LOL to na pohu jest stał respawn the old widow ?? Ja myślałem że to jest tak jak z Yeti na foldzie. Nie rozumiem także tego jak można zlurować ją do katedry jak gs przy lurowwaniu po 50sqm znika ...
Shagarot
16-11-2005, 23:15
Nom na PoHu jeden ejdyny vamp dla facc ;p Ale z te "szmaty" zazwyczaj puste są więc na Vampire Shield jak cchesz liczyć jak on tam jest 48 razy na dobe to powodzenia :P Kolega mnei tam zaprowadził, a jak wracaliśmy to swieżutkie trupy po GS'ach były nawet PF jeszcze się unosiły :P
Sayanin91
17-11-2005, 19:35
vampir sie respi dokladnie w nocy czasami jak jestes na katedrze na powierzchni to sluchac jak krzyczy "yoohoo" :)
LOL to na pohu jest stał respawn the old widow ?? Ja myślałem że to jest tak jak z Yeti na foldzie.
nie jest tam zaden respawn ale tam najczesciej sie ja spotyka :D
Nie rozumiem także tego jak można zlurować ją do katedry jak gs przy lurowwaniu po 50sqm znika ...
po 1: a gdzie ja napisalem ze mozna ja zlurowac DO katedry ? lol :]
po 2: mowimy o gs czy o old widow ? 8o bo to ze gs znika to ja wiem :baby:
LOL to na pohu jest stał respawn the old widow ?? Ja myślałem że to jest tak jak z Yeti na foldzie. Nie rozumiem także tego jak można zlurować ją do katedry jak gs przy lurowwaniu po 50sqm znika ...
Wiesz może i zniknie Old widow ale summony, które ona przywoluje mozesz zaciągnąć wszedzie, gdzie kiedyś sie lurowało gs'y :P
Shagarot
23-11-2005, 00:58
Pisałem już gdzieś, ale wypada napisac i tu... Poza PoHem jest CONAJMNIEJ jeszcze jeden Vampir dla FACC. Zkąd wiem? NO wiec tak, chodze codzień na OF z kolegą i pewnego razu podszliśmy na sam kraniec [nie, nie zamku tylko terenu of]na dół po prawej stronie przy kamiennej "wiosce". Stoję rpzy rzecce, wyjmuje loot z Soldiera i słysze, z jaskini, na północ od rzeki "Yoooooohuuuuuuu" - DOwód na życie w niej wampira ;p
sceptile
23-11-2005, 01:03
takie yooooohuuuuuuuu (lol) to dźwiek wydawany przez war wolfa. Przez vampira też chyba, ale prezez ww napewno
Shagarot
23-11-2005, 08:22
OMG ;p a ja to yoooohuuuuu słyszałem tylko w sumied wa razy ;p 1 raz jak dochodzłem do Vampa na PoHu i drugi raz na OF [po wyczyszczeniu 90% okolic zamku]
vampiere nie wydaje glosu yooooooooohuu,kolo grenshore czy jakos tak jest takie miejsce gdzie sa war wolfy i orc ridery i jak tam jestem to to slsyze jak sa potworki a jak wybije to odrazu nie
kozakmen
23-11-2005, 11:03
jest wamp na pohy ale po drodze uważaj bo można spotkać gs'a , ds'y , i dużo orków. uwazaj jak bedziesz przechodził kolo swiontyni bo jest tam dziura a na dole duży pajonk ;)
Zamach-Zabojca
24-11-2005, 08:55
:evul: to prawda na pohu jest vamp zeby do niego dojsc trzeba trzymac sie blisko rzeki, druga sprawa to ta ze jest on w obstawie witchow i kilku skieletow , niestety niebardzo wiem jak wzucac ssy na stronke bo bym pokazal dokladnie jak do niego dojsc
Nie straszcie go tak Old Widow ;]
Już chyba wszyscy wiedzą, że jest na poh vamp dla facc. Boss gsów nie ma urególowanego respawnu na pohu ale respi się dość często ;]
Jeśli będziesz chciał iść na vampa to niestety musisz liczyć się z tym, że możesz Old Widow spotkać a tym bardziej gsy.
Koło vampa kręcą się 2 wiedzmy + ghoule + sklelety więc radziłbym uważać.
Czemu wszyscy piszą, że vamp się wolno respi? Ja zachodziłem tam z katedry dosyć często i był tam. Nie sprawdzałem co 5 min ale powiedzmy co 10-15min. Moim zdaniem nie ma takiego wolnego respa. A co do wylootowania z vampa vamp shielda to niektórzy mówią, że łatwiej w totolotku trafić piątkę ;]
Mi osobiście nie udało się tego dokonać.
W jakimś temacie jest mapka jak trafić do vampa. Poszukaj. Ja podajże filmik zaciągałem.
Pozdro
Zamach-Zabojca
24-11-2005, 10:02
to prawda ze mozna tam latwo zlootowac v-shielda dzis po przeczytaniu tego posta poszlem pohuntowac roche te vampy, i co widze przy 3 vampie 10:57 You see a vampire shield (Def:34).It weighs 38.00 oz.Dark powers enchant this shield. normalnie az mi sie rece zatrzesly jak to zobaczylem :)
niegzecnykot
24-11-2005, 11:14
OMG! Ludzie jak bym czytał to forum i tym sie kierował to bym bał sie w kierunku Pohu iść, 90% odpowiedzi to bajki, jak nie jestescie pewni czegoś to nie piszcie postów.
A teraz co do Vampira, jego domek znajduję się na Południowy- Wschód od Catedry, wyruszajac od Catedry na wschód dojdziemy do rzeki idać nią w dół natkniemy się na obóz Orków, kilka Riderów i War Wolfów( stad te wasze Yahoooooooo) , następnie odbijamy na wschód po drodze szkielety i ghule i docieramy do domku Vampira, obok domku resp ma tez witch więc bardzo często można spotkać vampira razem z witch. Idąc dalej na wschód będą 3 slimy a zaraz za nimi resp Gs. Jeśli niechce się bić Gsa spokojnie można uciekać na zachód, Gs zniknie gdy dotrzemy do rzeki. A co do Old Widow, resp jest losowy. 1-2 razy na miesiąc i respi sie na Gs Arena, a że jest bossem nie znika, więc równie dobrze może być zlurowana pod Dwarf Bridge.
Pandorian technomancer
05-12-2005, 11:41
OMG! Ludzie jak bym czytał to forum i tym sie kierował to bym bał sie w kierunku Pohu iść, 90% odpowiedzi to bajki, jak nie jestescie pewni czegoś to nie piszcie postów.
A teraz co do Vampira, jego domek znajduję się na Południowy- Wschód od Catedry, wyruszajac od Catedry na wschód dojdziemy do rzeki idać nią w dół natkniemy się na obóz Orków, kilka Riderów i War Wolfów( stad te wasze Yahoooooooo) , następnie odbijamy na wschód po drodze szkielety i ghule i docieramy do domku Vampira, obok domku resp ma tez witch więc bardzo często można spotkać vampira razem z witch. Idąc dalej na wschód będą 3 slimy a zaraz za nimi resp Gs. Jeśli niechce się bić Gsa spokojnie można uciekać na zachód, Gs zniknie gdy dotrzemy do rzeki. A co do Old Widow, resp jest losowy. 1-2 razy na miesiąc i respi sie na Gs Arena, a że jest bossem nie znika, więc równie dobrze może być zlurowana pod Dwarf Bridge.
jeden mądry i kompetentny ;)
blackroose
06-12-2005, 10:17
Jest Vampir na PoH'u, mozna po drodze natknac sie na Gs'a ;)
oto dowod na istnienie nieumarlego :
http://i6.photobucket.com/albums/y237/M4xi/Others/Vamp.jpg
Szkoda ze na focie nie widac mapy ale tak jakos wyszlo :confused:
Widzialem jak cie giant spider zabil.
Nov 20 2005, 15:39:30 CET Killed at Level 73 by a giant spider
Ab'addon
31-12-2005, 21:07
@ up.
Jak sie ma net taki jaki sie ma,to sie dzieje tak jak sie dzieje... ale to juz dawno bylo... Cya
Raiderek
31-12-2005, 21:10
Głupie odświeżanie starego tematu...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.