Pokaż pełną wersje : Walka
Michael Jackson
11-11-2005, 11:51
SIEMA WSZYSTKIM!!!
Mam pytanie.
Czy walczas swerdem i majac np 60 i fista 10 bedziemy sie tak samo wbijali majas fista 30??? plz odp me fast
Nie wiem czy dobrze zrozumiałem pytanie, ale skill "fist fighting" nie ma wpływu na obrażenia zadawane bronia białą. Na dystans zresztą tez nie. To po prostu walka pięsciami - taki bajer dla znudzonych.
SIEMA WSZYSTKIM!!!
Mam pytanie.
Czy walczas swerdem i majac np 60 i fista 10 bedziemy sie tak samo wbijali majas fista 30??? plz odp me fast
lol chyba ze wsi jest ta gwara xD napisz to jeszcze raz wyraznie i czytelnie
Nie wiem czy dobrze zrozumiałem pytanie, ale skill "fist fighting" nie ma wpływu na obrażenia zadawane bronia białą. Na dystans zresztą tez nie. To po prostu walka pięsciami - taki bajer dla znudzonych.
A według mnie się mylisz, imho skill fist troche daje przy skillach 20/20 + 15 fista (rookstayere) wale mocniej niż mając 10 fista. Spytasz czy mam dowody. Nie, nie mam dowodów to jest tylko mój pogląd.
eeee... Sword i fist to jest oddzielna kategoria więc nie wiem co by miało dawać większy fist fighting do mocniejszych hitów ze sworda B)
79 fista kumpla w zaden sposob nie wplywa na hity bronia biala.
EOT
Polak ziom
13-11-2005, 15:26
wcale bym sie nie zdziwil jakby fist cos pomagal w walce bronia biala ;D (tak mnie teraz cos naszlo to stwierdzenie :P) skill broni bialej jest naprzyklad silą a fist precyzją ;D (to tak tylko na marginesie ) poprostu nudze sie bo lagi to takie cos wymyslilem :P(sam niewiem po co ;])
Fist nie jest precyzja! Tibia to nie rpg z kilkoma wspolczynnikami z ktorych kazdy w jakis sposob wplywa na walke ( eg. sila, zrecznosc itp ). Tutaj skill okresla wprost umiejetnosc walki jakims rodzajem broni i na tym poprzestaje.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.